|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
24.8.2011 17:13:29   
urshek
Js mam pa še cel letnik za nardit. In glede na to, da je zdej 80% prisotnost, izpite za drugi letnik pa bi rada končala do decembra. V referatu so rekli, da se bo mogoče dalo neko vmesno pot najt.
Za štipendijo pa ne vem, a nej dam zdej vlogo notr, normalno in potem ko bom rodila, priložim rojstni list, da se bo spremenila višina štipendije. Ker sem nekje na internetu vidla, da ti je prej ne dajo, dokler se otrok ne rodi.
Zate pa upam, da ti uspe napisati in nardit diplomo. ;)

< Sporočilo je popravil urshek -- 24.8.2011 17:14:20 >

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
24.8.2011 17:39:34   
vijolica2
Ja upam, da ti uspe naredit največ izpitov.
Glede štipendije pa mislim da bo najboljš da pokličeš, pošleš mail al se pa kar oglasiš na centru za socialno delo in vprašaj kako je s štipendijo, da ne boš bila prikrajšana pri čem. Ker veš kako je v naši državi-raje jemljejo kot dajejo.

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
24.8.2011 17:52:54   
maleni
pozdravljene,
mene pa zanima kaj od opreme za dojenčka že imate nabavljene in kakšen voziček boste izbrale - glede na to da smo zimskeuser posted image
sama bom doktorirala iz vozičkov, najbolj všeč so mi od Mutsy-ja, za model še nevem.
mogoče katera ve, kje jih imajo na zalogi, da ga vidim še v živo?(na štajerskem koncu)
hvala za odgovore

Neposredna povezava do sporočila: 1353
24.8.2011 17:55:37   
trnuljčica
Ronja, sem že zadnjič en tvoj post vidla, kjer si razmišljala o tem kaj če bo fant. Po dveh puncah, strah da ne bi bil drugačen odnos,...
Lahko ti samo povem, da sem prej vedno razmišljala le o punčki, ki bi jo nekoč imela, oz dvema.user posted image No, ne pač fajn razmišljala, samo nekako v smislu, da bi mi bilo to lažje. Razumet jih ker sem punca.user posted image Potem pa vrsto let kasneje na vsakem uz od ns dalje dečko. In: kot da ne bi nikoli prej razmišljala o punci. Takoj sem se vživela. Le z mojim sem se zmenila, da bo on za tiste fantovske stvari, spolnost... Joj, danes mi je prav smešno.  Ker potem itak otrok vedno vpraša tistega  s katerim je največ časa. Tako je bilo prejšnji mesec na sporedu:' Mami kako pa nastanejo ljudje?, Pol pa kužki...user posted image Oči, japajade, kdo bo dočakal, da pride iz službe... Da ne govorim ko je na plaži naenkrat vzkliknil:, Mami glej (in pokaže s prstom), tudi dojenčki imajo lulija!,user posted image user posted image user posted image

Saj tudi meni se zdaj kdaj pojavi tista senca , kaj pa če bom imela punco in bom do nje drugačna... Sploh ker je naš čist kontra mojemu karakterju,  pravi ovenček in je sposoben trmarit za vsako malenkost do konca. Ampak se ne dam...user posted image
Kot si rekla, vzljubimo jih, nato pa tako steče samo. No, saj že ko zveš za spol se  vživiš- vsaj jaz.

Sicer pa bi ti toplo svetovala nasvet zdravnice. Vem kako je, ko te boli in pritiska navzdol že manjši fizični napir, pol že noben... Raje se čuvaj in bodi doma. Če pomislim na prejšnjo nosečnost, user posted image ...

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
24.8.2011 18:59:51   
ronja
Tako je bilo prejšnji mesec na sporedu:' Mami kako pa nastanejo ljudje?

Hehe, tamalima to že razlagava - še mal preveč... ker potem vse pobrkata... Samo ne nehata sprašvat, midva pa tudi nisva glih sramežljiva glede tega (posledica študija, kjer 4-5 let gledaš genitalije raznoraznih živaliuser posted image ).
In potem pride ven, da bo oči mami luliko prerezaluser posted image . Od kod to? Spraševali sta, kako dojenček zdaj je, če je not v trebuščku in sva razložila, da po taki cevki pride do njega hrana iz mamice. Pa jima je oči povedal, da potem, ko se dojenček rodi, pa oči to cevko prereže, da sta lahko vsak posebej in da je to naredil pri njiju obeh. No, valjda ker sta nekaj časa non stop spraševali okoli teh stvari, sta na koncu vse pobrkali.

In me zadnjič Ronja presenti spet z vložki, zakaj jih zdaj nimam več itd... Ji razložim, da ko deklica postane ženska, dobi menstruacijo, to je da krvavi in zato rabi vložke in od takrat naprej lahko dobi otročke in potem ona ugotovi čez par dni, da dobiš otroka od vložkovuser posted image . Neki v tem smislu.

MOji punci tudi nimata prav nobenega sramu kar se tiče bioloških funkcij in vedno zelo ponosno naznanita, da gresta kakat in navadno ko prideta nazaj (to je skoraj vedno med kosilom), vedno komentirata svoj drekec... Ronja ma tudi vedno preštete, koliko jih je še not, koliko jih je že dala venuser posted image .

Ker vidita očija, ko me kdaj za rit zgrabi ali potreplja, sta to z velikim veseljem začeli delat tudi onidve - me potapkata po riti in rečeta: "ritka pitka"user posted image . pa še kup takih bedarij.

Skratka: zavrti res nista. Tako da to se bom že tudi z malim zmenila, če bo glih mene vprašal. Bolj me je skrbelo, da bi ga mal preveč scrkljala. Vem, da svoji punci mal crkljam - ne glede igrač in materialnih stvari, ampak tako - še vedno ju uspavam, pa sploh sem bolj "softy" mami, kot bi rekel moj bratec... Ne vem, če je to ok tudi pri fantku...

Se pa zdaj ful bolj pazim, sploh me pa lubi pazi (kadar je doma, vsaj). Ker vem, da to, da sem mela 2x fuuuuuul srečo, ne pomeni, da jo bom mela še 1x in rajši ne bi izzivala...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
24.8.2011 19:04:23   
ronja
mene pa zanima kaj od opreme za dojenčka že imate nabavljene in kakšen voziček boste izbrale - glede na to da smo zimske

Nabavljam še nič in bom zelo malo, ker v gl. vse stvari imam. Ok, ta bo fantek, ampak doma bo tudi v roza, če si pač žabice udobne. Ali pa bom zadeve prebarvala, ne vem še. Kako malenkost kupim vsakemu otroku, samo da ima tudi kako stvar novo, ampak res ne kaj dosti. Od opreme imam pa še vse postavljeno, previjalna in not tetra plenice in krpice, vse na mestu, hehe, nisva uspela niti pospravituser posted image , lupinica je še v garažiuser posted image ...

Voziček bom mela isti, ker se mi zdi škoda novega kupovat, čeprav bi z veseljem imela kakega, ki bi lepo šel po makadamu. Ampak če je bil ta za tidve dober, bo tudi za tegale miškota. Za not sem pa naredila torbo za prenašat dojenčka in še tisto ovčko dam spodaj, tako da je bilo do zdaj vsem dojenčkom not tudi pozimi toplo. Itak pa koliko poznam svoje otroke, se bo prvih par mesecev večinoma nosil okoli v slingu. Tega imam pa že poletno (v dveh velikostih) in zimsko varianto, pa še wrape... Tako da verjetno bom v gl. to prakticirala, vsaj na začetku - tam not jim ej tako fajn toplo, pa še oblačit ti ga ni treba tako fejst (novorojenčki nimajo ravno najrajši oblačenja, sploh ne v kake bunde in pajace...)

(odgovor članu maleni)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
24.8.2011 19:13:27   
pathra
Tudi jaz sem študentka.. na bolonjskem 2.stopnje in ravno naslednji mesec bom opravila vse obveznosti (predčasno), da mi pol ostane samo še magistrska naloga.

Glede vozičkov pa sem se tudi jaz zaljubila v mutsy vozičke, menda pa ga v Sloveniji imajo samo v Baby centru... treba malo pogledat kakšno imajo zalogo.

Od včeraj pa čutim tudi našega malega dojenčka.. prav lepo je prvič čutit tak občutek user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
24.8.2011 19:15:37   
pinia30
uauuuuu koliko nas je user posted image user posted image in pridružujem se vam še ena z rokom 6.1.
(podatki bodo pa takile: pinia30, 30, 1user posted image , 0user posted image , 14.6.11, 19.7.11, 1.7.11, Domžale, za spol pa se z lubekom še dogovarjava - želja je, da bi vedela samo midva, pa pravi moj, da sem prevelika čveka, da bi zadržala zase )user posted image

Ima morda še katera težave z zatekanjem nog in kako si pomagate? Zjutraj obute čevlje popoldan komaj sezujem user posted image ,špartankice so se mi konec dneva kar zarezale v kožo user posted image . Groza user posted image .

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
24.8.2011 19:20:22   
tamaalaa
Zdravo souser posted image

čestitke novim user posted image , ki so se nam pridružile, ter mirno in zdravo nosečnost želim!user posted image user posted image

Jaz sem bila, danes zjutraj na dežurni, ker me je ponoči tako začel trebuh boleti, da nisem nič spala in sem se ustrašla za svojga user posted image ... mi je naredila vaginalni UZ in povedala, da je vse ok, ter mi dala tablete Dabroston in Buscopan, ter počitek, sedaj pa upam, da do naslednjega pregleda ne bo težav :)

Evo pa še podatke za seznam:
tamaalaa, 21, 1user posted image , 0user posted image , 14.6, 26.9, ?, 13.9, Kranj

< Sporočilo je popravil tamaalaa -- 24.8.2011 19:21:21 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
24.8.2011 19:41:16   
miami10
tecnobica: jst bi na tvojem mestu kr poklicala za rezultate (to je tvoje zdravje in pravica), hemogram-tisto vijolično epruveto lahko odčitajo, če jo da takoj v mašino v 5 min, sicer pa 30min ker more 20min stati...biokemija (rdeča ali rumena ep.) pa traja nekoliko dlje od 1-2ur odvidno kaj ti dajo pogledat...vse kar gre v zunanje laboratorije (mikro, transfuzija ipd.) pa traja ponavadi 2-3dni, ker morajo rezultate dobiti nazaj...
brusnični čaj - brusnice preprečujejo oz. lajšajo vnetje mehurja... in meni so reki da so suhe brusnice premalo...očitno, ker ne vesebujejo več soka al kaj jst vezm zakaj...in mi je rekla da naj rajši ali pa zrvaen pijem čaj oz. da obstajajo tudi sokovi (ne poznam), čaj je zelo dober...brez cukra user posted image
Jst grem mogoče ta vikend kej v baby center...če grem prašam za ceno ni problema...sicer pa nimam pojma kdaj in kako je z znižanji...tko so samo na hitro omenili...

V katerem tednu te pošljejo tisto čudo od sladkorja pit user posted image

maleni-v mb abay center in sicer tuš imajo razstavljenega prelepega zelenega 4riderja od mustya user posted image ...nimajo pa transporterja...ti priporočam od mutsy-a spletno stran: http://www.mutsy.nl/products
ne moraš probat, lahko pa vidiš kako se vozički zlagajo in približno kako zgledajo....tudi jst se bom vrjetno odločila za mutsy-a ali pa joozle ma zdej neko akcijo pri malih vragcih, ampak ga nisem še probala...mutsy 4rider se mi zdelo dopade, ampak se ne zlaga ravno minimalno....sicer pa nisem kupila še nič user posted image ...še čakam izvid amniocinteze...sej vem da bo vse okmy...ampak če se slučajno karkoli zaplete bi potem bilo toliko težje

bodoče mamice kaj pa imena? že zbrana? so še pogajanja s partnerji?
mi2 mava že kar zbrano eno za fantka in eno za punčko...večjih za 1x ne rabiva user posted image

no toliko za 1x
lp

Neposredna povezava do sporočila: 1360
24.8.2011 20:40:04   
trnuljčica
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ji razložim, da ko deklica postane ženska, dobi menstruacijo, to je da krvavi in zato rabi vložke in od takrat naprej lahko dobi otročke in potem ona ugotovi čez par dni, da dobiš otroka od vložkovuser posted image .

Sem se prav nasmejala. user posted image user posted image user posted image

MOji punci tudi nimata prav nobenega sramu kar se tiče bioloških funkcij in vedno zelo ponosno naznanita, da gresta kakat in navadno ko prideta nazaj (to je skoraj vedno med kosilom), vedno komentirata svoj drekec... Ronja ma tudi vedno preštete, koliko jih je še not, koliko jih je že dala venuser posted image .

Joj, moj je enak.  Pred 3 meseci je v gostilni na velik glas obesil, da mora kakat. Celo pot seveda! Vsi so se smejali. Potem pa pride nazaj, pa ga en stric vpraša: No, kako, je šel kakec ven? On pa je z ponosom oznanil, da je prišel ven veliki kakec in da je ob tem lulal. Potem pa že spet vsi v gostilni v smeh...

Bolj me je skrbelo, da bi ga mal preveč scrkljala.

Vidiš, mene pa ravno kontra, da bom punčko bolj... Saj veš neenakosti...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
24.8.2011 20:45:01   
trnuljčica
IZVIRNO SPOROČILO: tamaalaa

Zdravo souser posted image

čestitke novim user posted image , ki so se nam pridružile, ter mirno in zdravo nosečnost želim!user posted image user posted image

Jaz sem bila, danes zjutraj na dežurni, ker me je ponoči tako začel trebuh boleti, da nisem nič spala in sem se ustrašla za svojga user posted image ... mi je naredila vaginalni UZ in povedala, da je vse ok, ter mi dala tablete Dabroston in Buscopan, ter počitek, sedaj pa upam, da do naslednjega pregleda ne bo težav :)

Ko se meni to zgodi vzamem do 3 Magnesole, če ne mine pa Buscopan. Do sedaj se je po tem pomirilo in potem nisem rabila nikamor. V prejšnji nosečnosti pa sem jemala vse troje, strogo ležala, pa ni bilo haska. Sam sem tudi krvavela zraven.
Ti sedaj upoštevaj navodila, dosti pij (sem ugotovila, da se mi pojavi tudi če premalo pijem) in  počivaj pa bo ok.

Pozdravljena Pinia30!

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 24.8.2011 20:46:43 >

(odgovor članu tamaalaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
24.8.2011 20:50:25   
vijolica2
Midva sva kupila samo 3 bodije, pižamco in ene teniske(prva kupljena stvar, da bo imel iste kot ati) user posted image . Posteljico bova mela od mene, jo bo samo prebarval na belo. Drugače gremo pa jutri v MB pogledati ene vozičke, potem pa gremo v Ikeouser posted image upam, da najdeva kaj pametnega in poceni. Ne misliva pa vse kupiti novo ampak tudi kaj rabljeno, saj sem videla da so stvari zelo ohranjene.

O imenih.... za punčko ga sploh nimava, tak da če so rekli že parkrat da bo fantek se tega drživauser posted image Ime pa že imava, skoraj 100% bo ta ostal. Sem ga jaz predlagala in nama je obema ful všeč. Ko sem še kakšnega predlagala se mu nobeden tako ne dopade.

Neposredna povezava do sporočila: 1363
24.8.2011 20:52:06   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: miami10

Naša 16 do 20 teden, približno. Tako je bilo v obeh nosečnostih (16 teden ti da , narediš do nasl. pregleda v 20 al 21 tednu). Če imaš znake sladkorne, pa te pošljejo kadarkoli.

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
24.8.2011 20:57:05   
tamaalaa
trnuljčica oo hvala za te podatke! Jaz k sreči ne krvavim (upam, tudi, da ne bom) pa počivam, odkar mi je G to rekla se nisem premaknila za dolgo časa iz kavča user posted image  
Je pa user posted image  danes zelo živ, odkar sem pojedla predpisane tablete, se skoz nekaj premika, sedaj je mir in mislim, da počiva user posted image
Morm pa priznt, da sem danes dobila skrb, in upam, da se bo vse normalno izšlo, do prihoda otročkauser posted image

miami10 ja midva, sva se že pogovarjala o tem in imava že izbran ime za fantka, za punčko mava pa 2 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1365
24.8.2011 21:19:20   
binca4
Živjo dekleta in lep pozdrav vsem ta novim!

Se po dolgem časa 'pofočkam' še jaz. Vas redno prebiram, ampak ker nimam kaj pametnega za povedat, sem pametno tiho. Sem upala, da bom imela danes morforlogijo, in kaj več za povedat, pa moja G. morfologije ne dela pred 21. tednom, tako da sem naročena šele 7.9, kar je še polna dva tedna. Glede na to, da očitno v sebi nosim zaspančka (to ma po očiju), in ga še vedno ne čutim, me je prav skrbelo, če je z njim (ja, baje bo fantek) vse ok, tako da je bila G. dovolj prijazna in opravila hiter UZ, samo toliko, da je poiskala srčka, ki še vedno bije. user posted image

Počutim še prav nič nosečniško, razen trebuha, ki bolj počasi raste, in poslabšane prebave...pa tale vročina me zdeluje, ampak saj nas ve.

Imena še nimava izbranega, ker se ne moreva pri nobenem strinjati. Če bi nosila punčko, to ne bi bil problem, ampak za fantka pa ne gre in ne gre. Sicer ni še 100% potrjeno da je, vendar na UZ, ki sem ga imela v 16. tednu, sem prepričana, da sem videla majhnega lulčka.

Tako kot mariskatera druga, bom verjetno tudi sama počasi začela pisati magistersko nalogo o vozičkih in avtosedežih, do konca leta pa po vsej verjetnosti bankrotiralauser posted image

Skratka dekleta, uživajte koliko se da v tej vročini, in pazite nase.

LP

(odgovor članu tamaalaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
25.8.2011 10:27:44   
Mistica
IZVIRNO SPOROČILO: Nananina

Begunje na Gorenjskem:) hvala še 1x

You are welcome! user posted image
Sedaj poznam en kraj več v naši mali deželici, hvala user posted image

(odgovor članu Nananina)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
25.8.2011 10:36:53   
Mistica

user posted image

PDP
nick, starost, število 
user posted image , število user posted image , prvi pregled, naslednji pregledi, NS, morfologija, kraj, user posted image ali user posted image

1. 1.
2. 1.
**Nelly**, 24, 1user posted image , 0user posted image , 12.5., 12.7., 9.8., 6.9., 4.7., 28.8., MS (okolica)

3. 1.
Trinita, 31, 2user posted image , 1user posted image , 11.5., 15.7., 23.6., ?

4. 1.

Mistica, 26, 1user posted image , 0user posted image , 7.6., 5.7., 25.7., 21.6., 23.8. ?
Tadea, 20, 1user posted image , 0user posted image , 25.5., 21.6., 10.8., 27.6., Krško-Sevnica
n€na, 31, 5user posted image , 1user posted image , ?., 20.7., 20.6., 30.8., ?

5. 1.
mopsy, 26, 1user posted image , 0user posted image , 1.6., ?, 22.6., ?
valentinčica30 , 33, 4user posted image , 3user posted image , 14.7., ?, 5.7., Bela Krajna

6.1.
kokosh,
25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ? , user posted image
presrecna*, 28, 1user posted image , 0user posted image , 15.6., ?, 1.7.MB
soncnica28, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, 9.8., ?, Sodražica
pinia30, 30, 1user posted image , 0user posted image , 14.6., 1.7., 19.7., ?, ?

7.1.
Srečica17, 43, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, 21.6., ?
Anonimna K, ?, 4user posted image , 1user posted image , ?, 27.7., 29.6., ?
vijolica2, 25, 1user posted image , 0user posted image , 7.6., 19.7., 11.8., 6.7., Brežice,

8.1.
9.1.
Noseča babi, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, 21.6., 2.8., LJ

10.1.
trnuljčica, 34, 3user posted image , 1user posted image , 17.5., 27.7., 25.8., 27.6.,5.9., MB

11.1.
binca4, 32, 1user posted image , 0user posted image , 1.6., 25.7., 29.6., 7.9., LJ
mamicaaa, 30, 2user posted image , 1user posted image , 30.5., 25.7., 1.7., 25.8.&14.9., MB
oranža, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
ana.nunez25 , 25, 2user posted image , 0user posted image , ?, 21.6., /, 26.8., Domžale

12.1.
martythezebra, 27, 1user posted image , 0user posted image , 17.5., 29.6., ?KR
tanika1, 27,2user posted image ,1user posted image , 30.6., 13.7.,?, 1.9., NM
luši, 22, ,2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Kranj (okolica)

13.1. 
lily7a, 20, 1user posted image , 0user posted image , 30.5., 15.6., ?, SG;

14.1.
TaraN, 22, ?user posted image , ?user posted image , 1.6., ?, ?, ?

15.1.
mojccaa, ?, ?user posted image , ?user posted image , 8.6., ?, ?, 25.8., ?, user posted image
coccinella, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?, 16.6., 28.7., 7.6., 8.9., Domžale
girly, 29, 2user posted image , 1user posted image , 2.6., 7.7., 8.8.,?, 1.9. ?
mefisto, 31, 2user posted image , 1user posted image , 7.6., 29.7., 1.7., 18.8., Mb, user posted image

16.1.
luštek, ?, 2user posted image , 1user posted image , 30.5., 13.7., ?, ?
jernejav, ?, 2user posted image , 1user posted image , 31.5., ?, ?, ?
ursah, 29, 2user posted image , 1user posted image , 4.7., ?, 4.7.,14.9., Vrhinka

17.1.
cukrček11 , 27, 2user posted image , 1user posted image , 15.7., ?, 6.7., ?
sasy22 , 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, 8.7., Lj (okolica)

18.1.

Kitty21, 21, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, 5.9., ?

19.1.
Janchek81, 29, 2user posted image , 0user posted image , 20.6., 3.8., 2.9., 6.7., 10.8., LJ

20.1.
spacebaby, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, Tržič
ronja, 33, 5user posted image , 2user posted image , 22.6., 23.8., 4.7., LJ, user posted image

21.1.
Enanova, 37, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, 4.7., ?
Klavdy4, 21, 2user posted image , 1user posted image , 4.7., 8.8., 8.7., ?

22.1.
BLOOM 1, 37, 7user posted image , 6user posted image , 15.6., 11.7., 18.8., 11.7., MS, user posted image
Kristyz, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, 22.8., 11.7., 22.8., LJ

23.1.
tecnobica, 32, 1user posted image , 0user posted image , 20.6., 8.8., 8.7., Vipavska dolina
winterchild2012, 26, 1user posted image , 0user posted image , 25.5., 8.6., 11.7., okolica LJ
*dina*, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, 19.7., 23.8., 18.7., 26.9., Bela krajina
january, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?
Nananina, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, 25.8, ?, 5.9., Zapuže, user posted image

24.1.
tix, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, 13.7., 11.8., /, okolica Tržiča
maleni, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?

25.1.
piška goriška, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, okolica NG
sivk1, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?NM

26.1.
miami10, 27, 1user posted image , 0user posted image , 30.5, 5.7., 13.7., 8.9., LJ

27.1.
tamaalaa, 21, 1user posted image , 0user posted image , 14.6., 26.9., ?, 13.9., Kranj

28.1.
moj malček, ?, ?user posted image , ?user posted image , 16.6., ?, ?, ?
Smejka11, 30, 2user posted image , 0user posted image , 26.5., 8.6., 19.7., MB

29.1.
lepa79, 30,  2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, Bela krajina
Gio, ?,  2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?

30.1.

pathra, 23, 2user posted image , 0user posted image , 15.6., 20.7., 18.8., 18.7., 14.9., KP
urshek, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?, 14.9., ?, Cerknica & Velenje

31.1.
x.1.
anonimna, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?

Maximami, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?, ?
greti, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?

SKUPAJ NAS JE: 62user posted image user posted image user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI:
mopsy user posted image  user posted image
Smejka11 user posted image user posted image

PRIČAKOVANI user posted image ali user posted image :
user posted image = 1
user posted image = 5

Z nami so pot začele:
nisika user posted image
dspela user posted image
Marley and me user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
25.8.2011 10:39:29   
Mistica
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Naša 16 do 20 teden, približno. Tako je bilo v obeh nosečnostih (16 teden ti da , narediš do nasl. pregleda v 20 al 21 tednu). Če imaš znake sladkorne, pa te pošljejo kadarkoli.

Punce, a ta test s pitjem sladke vode dajo vsaki user posted image ali samo, če imaš slab rezultat po odvzemu krvi (več kot 4,9) ali sladkorno bolezen v družini?
Ta teden sem imela odvzem krvi, niso mi nič omenili pitja te vode, zato sem malo zmedena user posted image (sem pa v 21.tednu).

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1369
25.8.2011 11:11:35   
ronja
Sladkorni test ti dajo, samo če upravičeno sumijo na nosečniško sladkorno - to je pa lahko iz več razlogov: ali imaš na pregledu krvi čudno visok cuker, ali imaš v ožji družini sladkorne bolnike, ali pa ti otrok nenormalno hitro raste in je še par drugih znakov zraven.

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
25.8.2011 11:12:23   
ronja
Aja, za seznam: morfologijo imam pa 13.9.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
25.8.2011 11:28:55   
soncnica28
Živjo punce!

A kateri že zatekajo noge oz. gležnji? Meni že ene 14 dni, predvsem sem opazila, da leva noga zelo zateka in je kot en hlod. Pa ne vem al je od vročine to, al od več urnega sedenja v službi, al je že normalno za 21. teden nosečnosti.

Drugače pa jaz čutim rahle gibe bolj v spodnje delu trebuha, kot nekakšno zgečkanje. Upam, da je to - to.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
25.8.2011 11:45:36   
kokosh
Meni so včeraj prvič ornk zatekle noge, je pa res, da sem 12h sedela pred računalnikom :S Ko sem šla spat, sem si podložila noge, zjutraj je bilo pa potem ok.

Otroček pa je v tem tednu postal zares živahen - čedalje bolj močno se ga čuti in čedalje pogosteje.

(odgovor članu soncnica28)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
25.8.2011 11:58:10   
ana.nunez25
zivjo souser posted image

jst mam jutr morfologijouser posted image komi cakamuser posted image , pa me zanima ce more bit mehur se zmerm dost poln, da loh dobr vidjo, al zdj ni vec treba, glede na to da je maternica ze kr velka...ker v 14. tednu ko sm mela zadnji UZ in nism mela dost polnega mehurja, pa mi je vaginalno naredu, ker se ni dobr vidl cez trebuh...tok da se ze doma prpravm pa se nalivam z vodo user posted image

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
25.8.2011 12:23:57   
trnuljčica
IZVIRNO SPOROČILO: Mistica

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Punce, a ta test s pitjem sladke vode dajo vsaki user posted image ali samo, če imaš slab rezultat po odvzemu krvi (več kot 4,9) ali sladkorno bolezen v družini?
Ta teden sem imela odvzem krvi, niso mi nič omenili pitja te vode, zato sem malo zmedena user posted image (sem pa v 21.tednu).

Lp

Po pravici povedano ne vem, če vsem pripada. Bi morala pogledati, sam mi net nagaja. Pred štirimi leti vem da ni. Bilo je tako kot je Ronja rekla.
V materinski imaš na 16 strani dejavnike tveganja in opozorilne znake za SB. Moja gin, ki  materinsko vestno izpolni, je že takoj ko je tam kljukice delala pri prvem pregledu rekla, da bo treba iti na test in si to označila. Samo ne vem koliko teh moraš imeti +. Samo enega al več. Jaz vidim da sem imela 4  dejavnike že takrat.

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?