Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 10:08:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ja, ti pripeljem, se mi bolj da, kot čez dan, po toti hici v avto. Lahko tudi danes po šihtu. Edino lakacijo morama najt.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 10:09:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Včeraj smo prišli domov ob desetih, mali je bil fullll priden, pa ni blo take vročine tam. Je blo luštno, sem probala par tramincev takih sladkih Ja valda, da je blo luštno.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 10:10:19
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ja, ti pripeljem, se mi bolj da, kot čez dan, po toti hici v avto. Lahko tudi danes po šihtu. Edino lakacijo morama najt. Glej, ko sem že 1x v avtu, meter gor al dol. Ti veš, kje se voziš, ti boš zmantrana, določi, napiši, sevidjamo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 10:10:47
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jutro. Tamala me že od 7h ne pusti spat Zadnje čase si je ustalila svoje zbujanje tam okrog 6h in spije svojo mleko in sploh noče nazaj zaspat. Pa mimogrede ni važno ali gre dejansko spat ob 7h zvečer ali pa ob 10h, v zadnjem primeru je samo cel naslednji dan bolj tečna. O, ste že tam. Poznamo. Ko pa bo v vrtcu, pa jo boš budila, med vikendom pa ona tebe. Kaj češ, nič. - - - Aja, pa dober dan. mene pa je glede tega kar strah malo, ker T spi do 8.30 ali pa do 9. Ko pa bova z vrtcom začela, pa se bo moral najkasneje ob 7-ih zbudit. No, ampak se bo že navadil...jaz ne vem če se bom Vsega se človek navadi - pravijo. Jaz se nisem, pa bota že 2 leti okoli. Jaz tudi ne vem če se bom, meni je to največja muka odkrito povedano. Tudi za v službo in vse. Včeraj sem kr na tleh zaspala poleg tamale ko sva se igrale, ko sem se zbudila, pa sem jo v kuhinji našla, pa pomoje nisem več kot 5 minut spala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 10:15:42
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava: mi2 imava v sredo popoldan FT, tak da bi nama pasalo ob 15h v Astoriji. za druge dneve pa po želji . Mislila sem dopoldan. četrtek ali petek, Železničar?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 10:18:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ja, ti pripeljem, se mi bolj da, kot čez dan, po toti hici v avto. Lahko tudi danes po šihtu. Edino lakacijo morama najt. Glej, ko sem že 1x v avtu, meter gor al dol. Ti veš, kje se voziš, ti boš zmantrana, določi, napiši, sevidjamo. Te se pa lahko kar do mene pripelješ.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 10:18:51
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, mi smo spet imeli žur ponoči od 2h-4h kava: mi2 imava v sredo popoldan FT, tak da bi nama pasalo ob 15h v Astoriji. za druge dneve pa po želji . Ojoj in kaj ste delali, ker mi smo ob takih nočeh, se ta čas mantrali nazaj zaspat, eni se igrajo, kak jim je.? kaj smo delali? trudili smo se nazaj zaspat, na rokah, na postli, s sokom, s previjanjem... vse smo sprobali . pol pa ga je končno vrglo nazaj nekaj po 4. uri zjutraj. zbudil se je pa itak pred 8. uro zjutraj...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 10:19:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava: mi2 imava v sredo popoldan FT, tak da bi nama pasalo ob 15h v Astoriji. za druge dneve pa po želji . Mislila sem dopoldan. četrtek ali petek, Železničar? Mam še vse prosto in lokacija je tudi ok.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 11:16:24
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ja, ti pripeljem, se mi bolj da, kot čez dan, po toti hici v avto. Lahko tudi danes po šihtu. Edino lakacijo morama najt. Glej, ko sem že 1x v avtu, meter gor al dol. Ti veš, kje se voziš, ti boš zmantrana, določi, napiši, sevidjamo. Te se pa lahko kar do mene pripelješ. Kaj se smejiš, saj res. Hahahaaa... Daj naslov.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 11:17:53
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, mi smo spet imeli žur ponoči od 2h-4h kava: mi2 imava v sredo popoldan FT, tak da bi nama pasalo ob 15h v Astoriji. za druge dneve pa po želji . Ojoj in kaj ste delali, ker mi smo ob takih nočeh, se ta čas mantrali nazaj zaspat, eni se igrajo, kak jim je.? kaj smo delali? trudili smo se nazaj zaspat, na rokah, na postli, s sokom, s previjanjem... vse smo sprobali . pol pa ga je končno vrglo nazaj nekaj po 4. uri zjutraj. zbudil se je pa itak pred 8. uro zjutraj... Aha, tak je blo pri nas. Sem se tolažla, da pri enih pa je to stalnica.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 11:21:42
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava: mi2 imava v sredo popoldan FT, tak da bi nama pasalo ob 15h v Astoriji. za druge dneve pa po želji . Mislila sem dopoldan. četrtek ali petek, Železničar? Mam še vse prosto in lokacija je tudi ok. Ooo Ly je v svojo beležko pogledala. ~~~ Na smešno mi danes vse vleče. Od hice po moje. Mi je pa moj mali pikec danes rekel celo: mami, pidi na moooje tu. Možno, da ga je babi našuntala, pa kaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 11:22:35
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava: mi2 imava v sredo popoldan FT, tak da bi nama pasalo ob 15h v Astoriji. za druge dneve pa po želji . Mislila sem dopoldan. četrtek ali petek, Železničar? Mam še vse prosto in lokacija je tudi ok. Mogoče se malenkost bolj k petku nagibam, da bi prišla v mb, obljubim pa nič.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 11:25:21
|
|
|
|
katy83
|
pa kaj si ti nor...kaka hica ampak imam raje hico kot pa tisto sranje od mraza sem pa P zdaj klicala kdaj lahko prideva na pregled z malim za vrtec in je rekla, da v taki vročini ni treba hodit, da bo kartoteko pogledala in naj samo 1 od naju pride dvignit potrdilo za vrtec btw, danes zvečer imam v planu likanje...verjetno bom likala naga ...samo kaj češ, cot zmanjkuje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 11:32:17
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa kaj si ti nor...kaka hica ampak imam raje hico kot pa tisto sranje od mraza sem pa P zdaj klicala kdaj lahko prideva na pregled z malim za vrtec in je rekla, da v taki vročini ni treba hodit, da bo kartoteko pogledala in naj samo 1 od naju pride dvignit potrdilo za vrtec btw, danes zvečer imam v planu likanje...verjetno bom likala naga ...samo kaj češ, cot zmanjkuje pa tak čist btw sta pač sama doma
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 11:44:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Daj naslov. Maš ZS.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 11:45:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa kaj si ti nor...kaka hica ampak imam raje hico kot pa tisto sranje od mraza sem pa P zdaj klicala kdaj lahko prideva na pregled z malim za vrtec in je rekla, da v taki vročini ni treba hodit, da bo kartoteko pogledala in naj samo 1 od naju pride dvignit potrdilo za vrtec btw, danes zvečer imam v planu likanje...verjetno bom likala naga ...samo kaj češ, cot zmanjkuje pa tak čist btw sta pač sama doma Tebi se tudi pozna da sta sama. Se ti samo smeje. Pa ne vem ravno če je vreme krivo.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 12:07:21
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Daj naslov. Maš ZS. Aha, vem kje je to. Te pa bom cca. 22.15 tam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 12:09:46
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa kaj si ti nor...kaka hica ampak imam raje hico kot pa tisto sranje od mraza sem pa P zdaj klicala kdaj lahko prideva na pregled z malim za vrtec in je rekla, da v taki vročini ni treba hodit, da bo kartoteko pogledala in naj samo 1 od naju pride dvignit potrdilo za vrtec btw, danes zvečer imam v planu likanje...verjetno bom likala naga ...samo kaj češ, cot zmanjkuje pa tak čist btw sta pač sama doma Tebi se tudi pozna da sta sama. Se ti samo smeje. Pa ne vem ravno če je vreme krivo. Moj dela nočne, čez dan spi, popoldne skoči na Pohorje, zvečer pa se dela, da film gleda, te pa ga pustim pri miru.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 12:10:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Daj naslov. Maš ZS. Aha, vem kje je to. Te pa bom cca. 22.15 tam. Te počakam zunaj. Če me še pa ne bo, pa me počakaj. Pa če se boš zgubla pokliči. Pa hvala že vnaprej.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 12:41:18
|
|
|
|
ly117
|
Morem počasi it. Še imamo pres šihtom sestanek. Pol pa spet 8 ur savnanja. Čao.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 13:02:49
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa kaj si ti nor...kaka hica ampak imam raje hico kot pa tisto sranje od mraza sem pa P zdaj klicala kdaj lahko prideva na pregled z malim za vrtec in je rekla, da v taki vročini ni treba hodit, da bo kartoteko pogledala in naj samo 1 od naju pride dvignit potrdilo za vrtec btw, danes zvečer imam v planu likanje...verjetno bom likala naga ...samo kaj češ, cot zmanjkuje pa tak čist btw sta pač sama doma
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 14:19:43
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa kaj si ti nor...kaka hica ampak imam raje hico kot pa tisto sranje od mraza sem pa P zdaj klicala kdaj lahko prideva na pregled z malim za vrtec in je rekla, da v taki vročini ni treba hodit, da bo kartoteko pogledala in naj samo 1 od naju pride dvignit potrdilo za vrtec btw, danes zvečer imam v planu likanje...verjetno bom likala naga ...samo kaj češ, cot zmanjkuje Boš pa tvojemu veselje naredila.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 15:27:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 mene pa je glede tega kar strah malo, ker T spi do 8.30 ali pa do 9. Ko pa bova z vrtcom začela, pa se bo moral najkasneje ob 7-ih zbudit. No, ampak se bo že navadil...jaz ne vem če se bom Veš česa se človek navadi. Ne bi moglsa verjet. Preiskušeno na meni. uf...jaz sem tud dober primer nekdanje jutranje zaspanke
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 15:30:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz tudi ne vem če se bom, meni je to največja muka odkrito povedano. Tudi za v službo in vse. Včeraj sem kr na tleh zaspala poleg tamale ko sva se igrale, ko sem se zbudila, pa sem jo v kuhinji našla, pa pomoje nisem več kot 5 minut spala punce če sem se jaz, pa sedaj 2,5 leta nismo skoraj ČiSt nič spali ponoči, zjutraj pa sem A morala v vrtec peljat. telo se navadi nehote, sedaj pa se zgodaj vstajam in sem naši smrklji hvaležna da je spremenila moj ritem Zdaj pa bi ona zjutraj spala, me skrbi, kako jo bom zbudila za vrtec.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 15:38:44
|
|
|
|
arabela*
|
kuham kosilo, smo pozni danes( čufte za dba dni in pire), dopoldne bili v mestu po opravkih....vse porihtali zunaj vreme svetovno, bi kar ležala nekje na soncu, naj tak ostane še en čas Zvečer pa kam v naravo, bi tak šla en dan na Pohorje, pa moj ni za take finte ...oz...kar vsak dan bi šla, malo za kondicijo Grem kuhat dalje, pa malo plačevat račune zraven
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.