Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 22.8.2011 22:47:41
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Jaz iz savne. Mater je bla hica. Pa še na kotličkiu sem bla pa nemreš it vstran. Sem pa preživela. Aja not okol 42 stopinj. Faj ne. Še samo 4 dni. Drugač pa sma z mojim spet sama. L pri mojih.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 22.8.2011 22:49:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: cotike tudi kar v avtu, javi. Kaj da mi jih dostaviš na dom?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 22.8.2011 22:49:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Danes je bil pa en fajn dan. Dobila novo službo. Bravo marta.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 22.8.2011 22:51:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Danes je bil pa en fajn dan. Dobila novo službo. Bravo marta.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 22.8.2011 23:16:33
|
|
|
|
ly117
|
Grem se k mojemu stisnit. Mater me bo na ta topel dan srečen. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 22.8.2011 23:31:44
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: cotike tudi kar v avtu, javi. Kaj da mi jih dostaviš na dom? Magari.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 22.8.2011 23:33:40
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Grem se k mojemu stisnit. Mater me bo na ta topel dan srečen. Nočko. Ni važno, seveda te bo al pa mu malo pihaj hladen vetrič. Nočko? Pa sama. Ja, ja!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 9:18:26
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Spala do 8h. Pa bi še. Pol šla nekaj porihtat za sodelavko ki ni iz MB, zdaj pa sem pri kavi.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 9:19:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: cotike tudi kar v avtu, javi. Kaj da mi jih dostaviš na dom? Magari. Če se tebi ne mudi počakaj do drugega tedna pa se dobima na kofetu.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 9:21:03
|
|
|
|
ly117
|
Kava ta teden kdaj in kje? Men je vseeno. Ne rabi bit v mestu.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 9:31:06
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro. Tamala me že od 7h ne pusti spat Zadnje čase si je ustalila svoje zbujanje tam okrog 6h in spije svojo mleko in sploh noče nazaj zaspat. Pa mimogrede ni važno ali gre dejansko spat ob 7h zvečer ali pa ob 10h, v zadnjem primeru je samo cel naslednji dan bolj tečna.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 9:34:56
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: cotike tudi kar v avtu, javi. Kaj da mi jih dostaviš na dom? Magari. Če se tebi ne mudi počakaj do drugega tedna pa se dobima na kofetu. Mudi, no, ni mi po avtu za vozit. Kaj pa če mi ti javiš, kdaj in kje, ko greš zvečer iz službe in samo vržem iz mojega avta v tvoj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 9:37:34
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jutro. Tamala me že od 7h ne pusti spat Zadnje čase si je ustalila svoje zbujanje tam okrog 6h in spije svojo mleko in sploh noče nazaj zaspat. Pa mimogrede ni važno ali gre dejansko spat ob 7h zvečer ali pa ob 10h, v zadnjem primeru je samo cel naslednji dan bolj tečna. O, ste že tam. Poznamo. Ko pa bo v vrtcu, pa jo boš budila, med vikendom pa ona tebe. Kaj češ, nič. - - - Aja, pa dober dan.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 9:45:08
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jutro. Tamala me že od 7h ne pusti spat Zadnje čase si je ustalila svoje zbujanje tam okrog 6h in spije svojo mleko in sploh noče nazaj zaspat. Pa mimogrede ni važno ali gre dejansko spat ob 7h zvečer ali pa ob 10h, v zadnjem primeru je samo cel naslednji dan bolj tečna. O, ste že tam. Poznamo. Ko pa bo v vrtcu, pa jo boš budila, med vikendom pa ona tebe. Kaj češ, nič. - - - Aja, pa dober dan. mene pa je glede tega kar strah malo, ker T spi do 8.30 ali pa do 9. Ko pa bova z vrtcom začela, pa se bo moral najkasneje ob 7-ih zbudit. No, ampak se bo že navadil...jaz ne vem če se bom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 9:45:28
|
|
|
|
katy83
|
dan tudi z moje strani
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 9:49:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: cotike tudi kar v avtu, javi. Kaj da mi jih dostaviš na dom? Magari. Če se tebi ne mudi počakaj do drugega tedna pa se dobima na kofetu. Mudi, no, ni mi po avtu za vozit. Kaj pa če mi ti javiš, kdaj in kje, ko greš zvečer iz službe in samo vržem iz mojega avta v tvoj? Se ti bo dalo po 22 uri vozit v mesto ali pa nekje na pol poti dobit?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 9:50:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 mene pa je glede tega kar strah malo, ker T spi do 8.30 ali pa do 9. Ko pa bova z vrtcom začela, pa se bo moral najkasneje ob 7-ih zbudit. No, ampak se bo že navadil...jaz ne vem če se bom Veš česa se človek navadi. Ne bi moglsa verjet. Preiskušeno na meni.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 9:51:09
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Danes je bil pa en fajn dan. Dobila novo službo. Bravo marta. Čestitke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 9:51:57
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, mi smo spet imeli žur ponoči od 2h-4h kava: mi2 imava v sredo popoldan FT, tak da bi nama pasalo ob 15h v Astoriji. za druge dneve pa po želji .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 9:52:24
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Včeraj smo prišli domov ob desetih, mali je bil fullll priden, pa ni blo take vročine tam. Je blo luštno, sem probala par tramincev takih sladkih
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 9:55:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava: mi2 imava v sredo popoldan FT, tak da bi nama pasalo ob 15h v Astoriji. za druge dneve pa po želji . Mislila sem dopoldan.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 10:03:28
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: cotike tudi kar v avtu, javi. Kaj da mi jih dostaviš na dom? Magari. Če se tebi ne mudi počakaj do drugega tedna pa se dobima na kofetu. Mudi, no, ni mi po avtu za vozit. Kaj pa če mi ti javiš, kdaj in kje, ko greš zvečer iz službe in samo vržem iz mojega avta v tvoj? Se ti bo dalo po 22 uri vozit v mesto ali pa nekje na pol poti dobit? Ja, ti pripeljem, se mi bolj da, kot čez dan, po toti hici v avto.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 10:04:46
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jutro. Tamala me že od 7h ne pusti spat Zadnje čase si je ustalila svoje zbujanje tam okrog 6h in spije svojo mleko in sploh noče nazaj zaspat. Pa mimogrede ni važno ali gre dejansko spat ob 7h zvečer ali pa ob 10h, v zadnjem primeru je samo cel naslednji dan bolj tečna. O, ste že tam. Poznamo. Ko pa bo v vrtcu, pa jo boš budila, med vikendom pa ona tebe. Kaj češ, nič. - - - Aja, pa dober dan. mene pa je glede tega kar strah malo, ker T spi do 8.30 ali pa do 9. Ko pa bova z vrtcom začela, pa se bo moral najkasneje ob 7-ih zbudit. No, ampak se bo že navadil...jaz ne vem če se bom Vsega se človek navadi - pravijo. Jaz se nisem, pa bota že 2 leti okoli.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 10:06:17
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Včeraj smo prišli domov ob desetih, mali je bil fullll priden, pa ni blo take vročine tam. Je blo luštno, sem probala par tramincev takih sladkih Ja valda, da je blo luštno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.8.2011 10:07:35
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, mi smo spet imeli žur ponoči od 2h-4h kava: mi2 imava v sredo popoldan FT, tak da bi nama pasalo ob 15h v Astoriji. za druge dneve pa po želji . Ojoj in kaj ste delali, ker mi smo ob takih nočeh, se ta čas mantrali nazaj zaspat, eni se igrajo, kak jim je.?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.