|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
21.8.2011 12:13:45   
2.2.
user posted image user posted image vročeeeee

pa to ni za zdržat. sem šla v trgovino svečko kupit, da sem jo prižgala mojemu atku ker bi danes praznoval roj dan. ampak to ni za ven it. si ne predstavljam brez klime v hiši in avtu.
zdaj gremo pa na kosilo k mojemu bratu samo nevem kako bom zdržala na tej vročini. pa še konc tedna napoved 38stpinjuser posted image
še dobro da je tuš vedno pri roki.
danes mi pride moj škratek iz morja-tako je manjkala te dva dni da je res čudno kako se navežeš en na drugega.

ja čestitke no vsak dan bo ena rodila a nas bo ostalo kaj za septembra.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
21.8.2011 12:32:45   
daka
Lily81 čestitke za fanta user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
21.8.2011 13:40:19   
nepremagljiva
IZVIRNO SPOROČILO: carly

LILY81 sporoča:od danes naprej nas razveseljuje naš novi družinski član Žiga, je najlepši, velik 54cm , težak 3900g!Presrečni smo,...

Lily81 iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Čestitke lily!!! Kakšen velik fant! user posted image user posted image
Si pa ne predstavljam tega, da bi sama rodila takega velikana. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ANDMIL

Dober dan!

Jaz sem pa trenutno takšna ... Sicer sem vesela za vse, ki rodijo in že carkljajo svoje štručke, po drugi strani pa jaz čakam, čakam, čakam in nič ni... Grozno... Na koncu bom pa sama ostala in čakala, ko boste vse rodile pred mano... Saj verjetno bom še čez rok nosila najino dete - takšno srečo kot jo imam v življenju... Pa skoz nekaj delam in gledam kaj pospeši porod ampak nič od nič pomaga... Zaenkrat se še nič ne dogaja in ne izgleda tako kot bi se v kratkem kaj začelo dogajati...

Lepo bodite !

Ah daj, jaz sem bila v petek že v nizkem štartu pa sem prišla domov. Kaj hočeš? Bova pač še malo čakali. user posted image Jaz tudi ravno ne ležim doma, pa so se še oni lažni popadki ustavli. Še trebuh mi več ne otrdeva kaj dosti, čeprav sem prenehala jemat magnesol. Najprej je kazalo, da bomo prehitri, pol pa si je dete premislilo in lepo uživa in se ne da motit. user posted image Glavno da je vse ok. Tak da je že to dovolj velika sreča. Not pa ne bo noben ostal. user posted image

< Sporočilo je popravil nepremagljiva -- 21.8.2011 13:41:09 >

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
21.8.2011 13:58:27   
*AnaL*
Pozdravlejne!
Vidim, da je večini vroče, tako kot meni...Še dobro, da se lahko skrijemo v kakšno senčko, ker na soncu tako ali tako ni za bit.  

user posted image user posted image Modrimedo in lily81 user posted image user posted image  čestitke, pa veliko zdravja, prijetnih trenutkov in prestpanih noči vam želim...!

Mi je nadomestni g. na zadnjem pregledu rekel, da morm počivat, ker sem pač našega drugega fanta rodila z 35t 4d, ampak se enostavno preveč dobro počutim, da bi skoz počivala, tako da se nam kar dogaja, še posebno čez vikend - kljub vročini, ko so moji fantje doma...

Lepo nedeljo še naprej...!

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
21.8.2011 14:38:36   
panja
liliy81 čestitke in veliko zdravja in cartanja želim!!! user posted image

(odgovor članu *AnaL*)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
21.8.2011 16:02:59   
Princess_
LILY81 čestitke ob rojstvu sina!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
21.8.2011 17:16:29   
pumpkin23
lily81 tudi od mene čestitk za še enga korenjakauser posted image

Drugače se mi pa zdi da smo kr vse nekaj neučakane. Jz bi že jutri šla rodit pa mam šele konec septembra rokuser posted image . Tale vročina je res ubitačna. Upam da kmalu mine ker res težko prenašam.

Zjutraj sem vstala ob 6.30 da sm se lahko lotila likanja, ker drugače mi je prevročeuser posted image

(odgovor članu Princess_)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
21.8.2011 17:47:39   
Teni_
Za vse, ki se nam je mudilo in že cartamo, sem odprla temo na dojenčku:

http://www.ringaraja.net/forum/m_5772088/mpage_1/key_/tm.htm#5772088

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
21.8.2011 18:20:34   
agha
Hoj!

Najprej: Lily81 - čestitke!!!!! Joj, kako velik fantič je to!!! Veliko zdravja vama želim!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj naj rečem drugega, kot vse ostale: VROOOOČEEEEEEE!!!!user posted image user posted image user posted image Vsak dan optimistično pregledam napoved, če se je kakšen oblak odločil, da pride malo nad Slovenijo pa vsi bežijo mimo. Danes sem ob štirih luftala celo stanovanje, da se je shladilo za tisto stopinjo. Vsak dan manj rada kuham, ker s tem samo dodatno segrevam. Ampak očitno nam še nič ne kaše na ohladitev, sem zdaj gledala napoved in je vsaj še en teden napovedan takšen. Še dobro, da obstaja tuš in mrzla voda! Edini problem, ki ga ne znam rešit so vroče noči in zaradi tega slabo spanje.

Drugače pa se je začel moj 38.teden...

alja - se popolnoma strinjam s tabo glede mleka in mlečnih izdelkov. Kar sem jaz brala mora otrok do tretjega leta starosti dobivat vse mlečne izdelke polnomastne, ker rabi energijo in hranilne snovi, kar mi je popolnoma logično. Ta mleka in mlečni izdelki s tako nizko vsebnostjo maščob zanje niso.

Teni RR - ti si pa ful, ful pridna, da še naprej skrbiš za nas in nam odpiraš nove teme...user posted image user posted image user posted image Najbrž imajo tvoji otroci in možek veliko zaslug za to!!!!

Fajn bodite, hladite se, če se lahko!!!!

< Sporočilo je popravil agha -- 21.8.2011 18:22:00 >

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
21.8.2011 18:25:38   
pomarančika
Hey prejšnič sm pozabla napisat da mam nou pregled 2 dni pred rokom in to je 29.8.!
Pa kok mi je to smešn da mi je na prejšnm pregledu k sm ga mela 18.8. pogledala sam če je še zmer obrjen navzdol pa srčka je poslušala to je pa to...pol sm ji pa jz rekla kaj pa če se bo prej rodil predn mam nasledn pregled pa mi reče ... ja pol pa srečno user posted image kok je glupa ... nč me ni pregledala če sm kej odprta al pa če mam zmehčan vrat al pa karkol niti da bi kej ctg omenla nč!user posted image Ful se mi čudn to zdi?kaj pa ve mislte?

Pa čestitke Lily81 za fantka user posted image

ŠE 10 DNI user posted image

< Sporočilo je popravil pomarančika -- 21.8.2011 18:31:23 >

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
21.8.2011 18:47:51   
olana
Lily81 čestitke za fantiča!!user posted image

Lepo napredujemo, upam da grem tud sama kmalu rodit, me tile vsakodnevni lažni popadki že nervirajo, danes me je kar nekaj rezalo spodaj, tko da komaj čakam ctg v torek, če se kaj obeta.

Midva sva pa celi dan preživela na vikendu je bolj hladno, pa mal piknika sva si naredila, zdaj je šel pa moj telovadit, jaz pa ne moremuser posted image . Ma sej bo pol boljše, ko mala pride, si bo tud mami kak dan trening privoščila, če ne bo preveč utrujena.user posted image user posted image

Nič, grem vsaj psa ven pelat, da ne zaspim. Mejte se

(odgovor članu pomarančika)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
21.8.2011 19:39:00   
modrimedo
sam na hitro vas pozdravim ,sva doma obe utrujeni do konca
v ljubljanski porodišnici je po sobah tako vroče da če je le mogoče odpuščajo predčasno
za na seznam lucija 3075 in 50 cm ...

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
21.8.2011 19:53:29   
anastazia
ojla!
vsem drugorodkam eno vprašanje... sej je čisto neumno, ampak res ne vem nečesa v zvezi z začetkom poroda. npr. da se ti zgodi, da ti voda odteka v presledkih in ne naenkrat - ali veš, da je to voda - plodovnica? ali so vedno v zvezi z odtekanjem vode povezani tudi popadki? samo ta primer me zanima, drugo vem, sem že enkrat rodila (začelo se je s popadki, mehur so mi predrli na mizi).
hvala in srečno!!

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
21.8.2011 19:53:58   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: agha

Teni RR - ti si pa ful, ful pridna, da še naprej skrbiš za nas in nam odpiraš nove teme...user posted image user posted image user posted image Najbrž imajo tvoji otroci in možek veliko zaslug za to!!!!

So pridni, moram rečt. Možek je zdaj kuhinjo sčistil, malima2 naredil za jest, jaz sem Lukca porihtala, zdaj pa spet spančka. Res je priden, vsaj zaenkrat. Se naje in spi naprej.

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
21.8.2011 21:26:40   
srecka84
no jaz pa sem domov prisla nazaj 2 v 1...popadki so prenehali...jutri poklicem, da mi povejo kdaj naj spet na ctg pridem...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
21.8.2011 21:30:37   
Princess_
Dober večer user posted image !

kako ste kaj? kako prenašate to pasjo vročino? zgleda, da imamo zastonj savnanje :)
jaz obožujem poletje in vročino...ampak sedaj pa je že mal preveč se mi zdi...noge otekajo, vroče za znoret, potim se kot še nikoli...obup :)

hm...ponoči sem tko slabo spala...špikalo me je celo noč v spodnjem delu trebuha, kot da bi imela menstrualne krče...ne spati na boku, ne na hrbtu, nikakor mi ni ugajalo user posted image sedaj pa me že cel dan tko počasi špika na levi strani v trebuhu, pa trd trebuh mam ž ecel dan...počivam kolkor se le da...hm...kaj bi naj to vse pomenilo? user posted image user posted image sem prej možeku rekla, da mam občutek da bom kmalu rodila...me je samo prestrašeno pogledal...

hm...zanima me kdaj lahko začnem piti malinov čaj? a to kaj pomaga?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
21.8.2011 21:50:57   
Ajda_
user posted image user posted image user posted image Čestitke vsem!!! Mene je že precej strah. Ampak še noben ni ostal notri, ne? user posted image

Princess - Jaz sem danes dopolnila 36. teden. Jutri bom spila prvo skodelico malinovega čaja. Upam, da česa ne sprožim prehitro, ampak ob pravem času poskrbim, da bo hitreje in lažje user posted image Kakšen nasvet?

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1567
21.8.2011 21:54:39   
karin82
IZVIRNO SPOROČILO: Princess_

kako ste kaj? kako prenašate to pasjo vročino? zgleda, da imamo zastonj savnanje :)
jaz obožujem poletje in vročino...ampak sedaj pa je že mal preveč se mi zdi...noge otekajo, vroče za znoret, potim se kot še nikoli...obup :)

hm...ponoči sem tko slabo spala...špikalo me je celo noč v spodnjem delu trebuha, kot da bi imela menstrualne krče...ne spati na boku, ne na hrbtu, nikakor mi ni ugajalo user posted image sedaj pa me že cel dan tko počasi špika na levi strani v trebuhu, pa trd trebuh mam ž ecel dan...počivam kolkor se le da...hm...kaj bi naj to vse pomenilo? user posted image user posted image sem prej možeku rekla, da mam občutek da bom kmalu rodila...me je samo prestrašeno pogledal...

Pri meni se je tudi tako taprvič začelo. Samo špikanje in celo noč premetavanje po postelji. Zjutri pa sem mojemu rekla, da bi najraje videla da mi odteće voda, da bom vedla pri čem sem. In zgodilo se je točno to. po dveh urah sva imela že najinega malega škratka.
Tako da mogoče pa bo kej...

Anastazia - ene pravjo da jim voda počasi odteka, meni je konkretno prej me je pa sam špikalo, pravi popadki so se mi pa začel šele potem.

Neposredna povezava do sporočila: 1568
21.8.2011 22:11:45   
Princess_

IZVIRNO SPOROČILO: karin82

IZVIRNO SPOROČILO: Princess_

Pri meni se je tudi tako taprvič začelo. Samo špikanje in celo noč premetavanje po postelji. Zjutri pa sem mojemu rekla, da bi najraje videla da mi odteće voda, da bom vedla pri čem sem. In zgodilo se je točno to. po dveh urah sva imela že najinega malega škratka.
Tako da mogoče pa bo kej...

Anastazia - ene pravjo da jim voda počasi odteka, meni je konkretno prej me je pa sam špikalo, pravi popadki so se mi pa začel šele potem.

hm...Karin82, sedaj si me pa mal ustrašilauser posted image user posted image upam, da ne bo tako hitro to nastopilo, bom šele ta teden v36.tednu...bi rada še malo s tem počakala...
rada bi še en izpit v torek nardila... se bom z user posted image zmenila, naj še malo počaka user posted image
ampak če ne bo ponoči boljše, bom šla zjutraj v P...user posted image full miga...

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
21.8.2011 22:52:49   
anchy_
Čer user posted image

Hvala za vse odgovore glede dojenja in dodajanja, ste mi full pomagale glede mojih vprašanj, mi je sedaj marsikaj bolj jasno user posted image

Čestitke lily81 user posted image

Mi smo pa tudi že skoraj povsem pripravljeni, kljub temu da imam pdp šele konec septembra, upam da bo vsaj 14 dni prej user posted image samo še previjalno komodo moj user posted image prebarva, jutri še naročiva nastavek za na komodo in poličke za v omaro, da pospravim cotke iz spalnice v sobico od user posted image pa smo zmagali user posted image

Potem pa čakanje ... se mi pa zdi, da sem zadnjič en dan imela lažne popadke, ene 4, nisem pa čisto prepričana, ah saj ko bo bom najbrž že vedela, da je to to.

Vsem tistim, ki bi šle rade rodit, upam da vam čim prej rata, ostalim pa želim čim lažje prenašanje te vročine user posted image pa čim več spanja ponoči, ker ga kmalu ne bo več toliko user posted image

Če si nečesa močno želiš, bo vse stvarstvo stremelo k temu, da se ti želja uresniči ...

Neposredna povezava do sporočila: 1570
21.8.2011 22:55:14   
jaznoseca
najprej lily81 ČESTITKE IN VELIKO ZDRAVJA!! Malček ima res prave mere - bravo mamicauser posted image !

nove teme in FB ne nam no vse pobegnituser posted image , Mam občutek, da se bomo kar porazgubileuser posted image .

vročina je za pop...., pa še moj je danes zbolel in sem cel dan imela našega zlatega 3 letnika čisto sama - valjda spal popoldan ni, lahko kaj zamudiuser posted image . Zdaj sem pa čisto fuč, trebuh kot kamen, cel dan sem imela te lažne popadke... Kaj čmo - 39. teden je tu! No, za info, mali se je zbudli ob 7.00, zaspal je pa pred pol ure!!

srečka ne obupat, saj bo. Tako kot je ena napisala, še nobeden ni ostal notri user posted image .

teni imaš pridnega moža user posted image .

anastazia ja, voda lahko odteka v intervalih. Tako je bilo pri meni - prvič nisem vedela kaj je, drugič in tretjič ne moreš zgrešit - odteka, brez da imaš občutek kontrole. Na popadke sem doma potem čakala še 4 ure. Sicer so mi rekli, da moram takoj v bolnico - samo lepo prosim, naj mi nekdo pove zakaj?? A bi tam kdo pazil name, da se dete ne izpostavi infekciji - ja seveda ja. Je bilo pa že doma dosti boljše, predvsem pa mirno in poznano okolje.

pomarančika, jaz sem imela prvič zadnji pregled 4 dni pred PDP, in me je bilo groza, ko mi je rekel, tako mi smo končali, zdaj hodite še samo v porodnišnico - sem se počutila čisto zapuščeno. Je bolje tako kot imaš tiuser posted image .

nepremagljiva jaz sem te pa razumela, da imaš 19. zmenjeno za CR? Očitno narobeuser posted image . No, pa saj če je vse v redu je bolje tako, ne?

Neposredna povezava do sporočila: 1571
21.8.2011 23:20:32   
jaznoseca
user posted image  
PDP, nick, starost, zap. , št. , pregled, kraj

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 23.08. in 25.8. na PDP, Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 29.08., Slov. Konjice,user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerska, user posted image
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora,user posted image
srecka84, 27, 1user posted image
, 0user posted image , 22.08. in 24.08.,  Obala, user posted image
tajči84_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 26.8., okolica Kopra, user posted image
krissttina, 35, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., Grosuplje, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
panja, 30, 2user posted image , 1user posted image ,24.8.,  Savinjska, user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 26.08., okolica Kopra,  user posted image

3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 25.08., Maribor, user posted image
4.9.

Jessy82, 29,1user posted image ,0user posted image , 22.08., Savinjska, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , 22.8., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , , ?, user posted image
ivanjščica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1user posted image , 16.08., ?
7.9.
larisa011, 32, 6user posted image , 3user posted image , ?., okolica Maribora
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?,
user posted image
9.9.
Pigy, 28, 1user posted image , 0user posted image , 24.08.., Ljubljana, user posted image
 josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ajdovščina, user posted image
flneja, 30,2user posted image ,1user posted image , 23.8., štajerska user posted image
10.9.

karin82, 28, 2user posted image , 1user posted image , 22.08
, ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , ?., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
24.08., Kranj
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 23.08.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 22.08.,  Ljubljana,
user posted image
eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., ?,  user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
btackab, ?, 1user posted image , 0user posted image , 20.08., Kočevje
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, , user posted image ,user posted image
14.9

olana, 28, 2user posted image , 0user posted image , 16.08., ?, user posted image
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?., Maribor, user posted image
*AnaL*, 32, 3user posted image , 2user posted image , 24.08., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, Zapuže, user posted image
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 27, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , 29.8., ?, user posted image  
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2 user posted image , 1user posted image , 29.08., okolica Postojne, user posted image
nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Strunjan, user posted image
daka, 37, 3user posted image , 2user posted image , 25.08
.,  Maribor,
user posted image
izola05, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra, user posted image
20.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,
1user posted image , 26.08., ?, user posted image
21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane, user posted image
mala mala, 25, 2user posted image , 0user posted image , 29.08., Prlekija, user posted image
Princess_, 22, 1user posted image , 0user posted image , 01.09., Ljubljana, user posted image
22.9.

Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image ,
?., okolica Ptuja,
user posted image
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , ?., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimna ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4 , 3 , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
01.09.,
Ljubljana, user posted image
juicy, 35, 1user posted image , 0user posted image , 31.08., ?, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 16.08., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 17.08., Ljubljana, user posted image
mama11, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, okolica Ljubljane, user posted image
28.9.
Spellybelly, 27, 1user posted image ,0user posted image
, 23.08., Dolenja vas, user posted image
tweety83, 28, 2, 1, ?, Poljčane, user posted image
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image ,  31.08. , ?,
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 24.08., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 26.08., Ljubljana,
user posted image
pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 22, 1user posted image ,0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 24.08., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 30.08., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 105
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELEuser posted image :
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

user posted image
datum poroda, nick, spol in ime, teža in dolžina novorojenčka,

03.8. 
ninalarsLars (2900g, 49cm) 29 dni pred pdp
14.8.  barbara85  Zala (2620g, 47cm), 18 dni pred pdp
16.8.  Teni RRLuka (3830g, 49cm), 19 dni pred pdp
19.8.  modrimedo, Lucija (3075g, 50cm), 23 dni pred pdp
21.8.  lily81Žiga (3900g, 54cm), 10 dni pred pdp

user posted image : 2 user posted image

< Sporočilo je popravil jaznoseca -- 21.8.2011 23:21:31 >

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
22.8.2011 0:00:53   
Princess1
Lily81 - čestitke, si res pravega korenjaka rodila!!! user posted image

O vročini pa rajši ne bi, ker sem se sinoč jokala ker nisem mogla spat, je teklo z mene, koker da sem glih maraton pretekla.

Lepo se imejte!

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
22.8.2011 2:27:27   
san
iiii, pa se je začelouser posted image

čestitke drage mamice za novopečene zakladke in sreča naj jih boža po ličkihuser posted image user posted image

mi smo ravno z morja. smo uživali, ampak v teh treh tednih se nam je res mnogo dogajalo. vreme je bilo sicer ok, samo precej spremenljivo in so vsi otroci krehali kot zmaji, najmlajši pa je 4 dni tudi kuhal (mu je še ena štrica ven lezla in je bil sploh bogi). potem so pa dva opekle neke čudne ožigalke, ampak na srečo sem imela neko žavbo in globulce, pa je bilo hitro ok. mene je pa pičila osa in še ena žužka, pa se mi je naredil kolobar, ampak mi je tudi to uspelo rešit. no včeraj za finiš je pa en sine še alergijo na sonce dobil. smo asirali za vsa leta nazaj. zdej pa upam, da bom imela vsaj kakšen dan čas za počitek. naša mala je drugače lepo aktivna, trebuh ni preveč moteč, malček mi otrjuje proti večeru, zatekam pa tudi bolj ne kot ja - danes malo, ker sem dva dni precej drgnila po hiši, ker nas sedaj kar nekaj časa ne bo na morje.
tako, sedaj vas grem pa še prebrat.

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
22.8.2011 8:04:14   
nepremagljiva
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

nepremagljiva jaz sem te pa razumela, da imaš 19. zmenjeno za CR? Očitno narobeuser posted image . No, pa saj če je vse v redu je bolje tako, ne?

Ne, sprožit so mi nameravali. Zaradi prejšnjih nosečnosti, pa je bil ctg ok in sem še lahko šla malo domov. Do petka, če se prej samo kaj ne začne. Takrat bom pa baje tudi porodno videla, ne samo sprejemno. user posted image

Drugače pa sem čisto ok. Edino vročina me zdeluje kot vse ostale. Sedaj ravno študiram, da frizerja pokličem in še si privoščim novo barvo in frizurco. Mu bom zatežila, da me danes vzame, ker jaz res ne morem več nič za en teden v naprej več planirat. user posted image

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Držanje glave
uršula83

Kdaj so vaši otroci SAMI držali glavo? To mislim, da je glava čist stabilna, da ne omahuje več.

pri 3 mesecih (42%)

pri 3,5 mesecih (18%)

pri 4 mesecih (18%)

pri 4,5 mesecih (6%)

prej kot pri 3 mesecih (8%)

pri 5 mesecih (7%)

Število vseh glasov: 330

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!