|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,21.del
18.8.2011 11:10:05   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Še eno vprašanje...kakšne copatke imajo vaši za v vrtec...Saraya, Ly? A imajo tiste trde, kot čeveljčke ali take mehke usnjene? Podplat...usnjen ali gumjast? Saj je še malo zgodaj, samo v eno tako debato sem padla, pa me zanimajo mnenja. Hvala. user posted image

Nik ima Cicibanove.
Boš vidla kaj vse se na podplatih najde. user posted image
Aja, pa na zokenčkih tud. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
18.8.2011 11:23:35   
katy83
Tako, Timotej je šel do jutri k babici (moji mami), jaz pa moram baje diplomo popravljat. Saj vse vredu in prav, ampak zunaj taki lepi sonček, pa bazen, pa Radler v hladilniku....ah, ja...no, vsega po malem, pa bo dan izkoriščen tako kot treba. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
18.8.2011 11:40:13   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Še eno vprašanje...kakšne copatke imajo vaši za v vrtec...Saraya, Ly? A imajo tiste trde, kot čeveljčke ali take mehke usnjene? Podplat...usnjen ali gumjast? Saj je še malo zgodaj, samo v eno tako debato sem padla, pa me zanimajo mnenja. Hvala. user posted image

Nik ima Cicibanove.

jaz sem tudi Ciciban gledala. Sem bila že 2x v trgovini pa se kar ne morem odločit kaj mu naj vzamem. Dobijo pa danes novo robo, tak da lahko grema jutri po kavi skupaj pogledat, če hočeš arwenko. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
18.8.2011 11:42:22   
bambixxx
zdaj pa se morava spokat na FT počasi. razmišljam, da bi šla kar s kolesom, ker je prevroče za tak dolg sprehod user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
18.8.2011 12:06:51   
botrca
Dan,

da vas malo pozdravim...uživamo maksimalno, ker je moj možek prišel v ponedeljek in starejši nečak. Vreme fenomenalno...vsak dan vsaj do 35°C user posted image user posted image user posted image .

Danes imava z mojim user posted image obletnico poroke (pa moja sestra in moja starša)user posted image in si pečemo meso zunaj... user posted image user posted image user posted image .

lepo se imejte...čao

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
18.8.2011 12:14:55   
majakla
Kaj delate danes popoldan, ne bi šle na kako pijačko,
pa se malo posončit zraven, ha, bi, katera ... ???

~  o  ~  o  ~  o  ~  o  ~  o  ~

Botrca: kaj delaš lušte, raje vrži še sem kak čevapčič.
Čestitam in uživajte.

No, mi2 pa imava v pon. 2 leti, mater sem že dolgo zdržala.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
18.8.2011 12:31:14   
matcar
Porihtala vse,avto spet registriran,samo kaj ko sem skoraj račun izpraznila v nulo.user posted image user posted image user posted image Zdaj pa zvezke z Leo rihtama za šolo(zdaj še ima veseljeuser posted image ),pol pa spet v Laško pičimo.Vreme pa mi je fenomenalno,samo v avtu je drekec,ko nimam klime.user posted image

Arwenko-pridnauser posted image !
Karmen-super za nabavo,v A imaš včasih 50%ceneje,kot pri nas,samo naletet moraš.user posted image
Botrca-čestitke in uživajte!user posted image user posted image user posted image
Majakla-jaz bi z veseljem,samo ne vem,kdaj pridemo nazaj,zdaj smo vsak dan okoli 6-h prišli.Komaj 2 leti? jao,ki je že to,mi2 sma maja imela 4 leta zakona,pred 4 dnevi pa 7 let skupne zveze!user posted image user posted image user posted image
Katy-saj bo,ti pa verjamem,da se ti ne da,ko je tako lepo zunaj!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
18.8.2011 12:56:04   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Majakla-jaz bi z veseljem,samo ne vem,kdaj pridemo nazaj,zdaj smo vsak dan okoli 6-h prišli.Komaj 2 leti? jao,ki je že to,mi2 sma maja imela 4 leta zakona,pred 4 dnevi pa 7 let skupne zveze!user posted image user posted image user posted image

Ok, v zakonu sem začetnica, ampak skupaj pa sva že cca. 10 let,
te veš. user posted image  user posted image

Tak na knap ni fajn, se bomo pa drugič zmenle,
no, pa uživajte jutri na dop. kavici.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
18.8.2011 13:24:13   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

Nik ima Cicibanove.

jaz sem tudi Ciciban gledala. Sem bila že 2x v trgovini pa se kar ne morem odločit kaj mu naj vzamem. Dobijo pa danes novo robo, tak da lahko grema jutri po kavi skupaj pogledat, če hočeš arwenko. user posted image

Ja, z veseljem grem malo pogledat s tabo. Nisem še gledala nič kaj, razen po internetu. Sicer jaz še ne bom kupovala, ker še skoraj 3 mesece ne rabimo in nimam pojma, koliko ji bo do takrat noga zrastla, gledat je pa vedno fajn. user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
18.8.2011 13:24:51   
arabela*

uu fajn vprašanje tud za mene. Moram nabavit in ne vem kaj. Bi najraje ene cicibanove in bo mir celo leto, po drugi strani pa se mi zdijo tisti zokenčki z gumo super. Ampk če lahko sploh imajouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
18.8.2011 13:28:41   
arabela*

Ok, v zakonu sem začetnica, ampak skupaj pa sva že cca. 10 let,
te veš. user posted image  user posted image

uf poroka...user posted image ..pridne ste..

midva nisva poročena, sva pa skup že 17 let....kot da bi bila poročenauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
18.8.2011 13:30:42   
arabela*
Me bile cel dopoldan v mestnem parku, na igralih, pa ob ribniku ribe gledale, pa želve, pasalo v senčki sedet in šetatuser posted image

Zdaj pa sta baje šle počivat( kdo bi jima verjel)user posted image , jaz kuham testenine..

kavica: danes ne bi, moj ravnokar prihaja domov, pa bomo malo skupaj kot običajnouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
18.8.2011 13:32:48   
arabela*

pol pa spet v Laško pičimo.

kaj tja hodite? kopat se?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
18.8.2011 13:33:07   
arabela*
grem migat naprej...

se tipkamo..user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
18.8.2011 13:36:52   
ly117
Dan! user posted image

Jaz že gor. Bemu sunce me je telefon zbudil po pa nisem mogla nazaj zaspat.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
18.8.2011 13:42:08   
ly117

Luka je imel prvo Cicibanke, spomladi sem mu pa kupla od Caopatarice ( mislim da se jim tak reče ) imajo pa usnjen podplat. Kupli smo jih pa v Lecrek-u.
Glej samo tolko da se ji ne bo drselo, drugač pa ne komplicirajo.
Pa še to sicer  s copati nima veze, ampak samo na vednost, vrtec je pozimi zelo topli.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
18.8.2011 13:49:13   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Ne,je pa zraven ja in gledam zaj vsak dan,kak se majo eni fajn.user posted image Hodimo na terapije,ata,mama in jaz,k bioenergetiku(bratranec od ateja).

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
18.8.2011 13:50:36   
matcar
Nič,mi počasi pičimo.se tipkamo zvečer,če bom še v stanju,ker že cel dan spet lečem okoli.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
18.8.2011 13:57:40   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Ne,je pa zraven ja in gledam zaj vsak dan,kak se majo eni fajn.user posted image Hodimo na terapije,ata,mama in jaz,k bioenergetiku(bratranec od ateja).

Fajn zadeva.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
18.8.2011 14:01:54   
Arwenko
Od copatkov, meni je kaj takega drugače všeč http://copatki.si/index.php?categoryID=556&category_slug=copatki-jinwood

pa še cena se mi ne zdi pretirana, imajo pa z gumo ali pa usnjem.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
18.8.2011 14:08:01   
majakla
Jih imajo tudi tu:

http://www.male-nogice.si/

nekateri cenejši, drugi dražji, ... user posted image

< Sporočilo je popravil majakla -- 18.8.2011 14:09:58 >

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
18.8.2011 14:35:23   
bambixxx
dan user posted image

mi2 doma s FT, sva šla kar peš, pa mi je žal zdaj, ker me je skoraj kap trofla na toti hici. user posted image

Glede copat sem se pogovarjala s fizioterapevtko in mi je odsvetovala Ciciban, ker baje ful švicajo noge notri in so pretrdi za prve korake. Naj bi bili celi usnjeni in mehki, na vezalke, ker se morajo prilegat nogi. Pa ne smejo imet ortopedskega podplata notri, ampak ravnega. Svetovala mi je Pediped, mislim, da jih imajo v Pikapolonici in BC.

< Sporočilo je popravil bambixxx -- 18.8.2011 14:36:51 >

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
18.8.2011 15:00:48   
Arwenko
Glede copat sem se pogovarjala s fizioterapevtko in mi je odsvetovala Ciciban, ker baje ful švicajo noge notri in so pretrdi za prve korake. Naj bi bili celi usnjeni in mehki, na vezalke, ker se morajo prilegat nogi. Pa ne smejo imet ortopedskega podplata notri, ampak ravnega. Svetovala mi je Pediped, mislim, da jih imajo v Pikapolonici in BC.

Zanimivo...

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
18.8.2011 15:11:25   
bambixxx

Zanimivo...

pa naj bi bili gležnarji. Podobni so tudi Robeez.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
18.8.2011 15:20:26   
Arwenko
Robeez pa niso gležnjarji, sem zdaj gledala user posted image
Pri teh pediped pa najdem samo čevlje na spletni strani, ne pa copatk, pa nobenih na vezalke kao user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.