![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 11:10:05
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Še eno vprašanje...kakšne copatke imajo vaši za v vrtec...Saraya, Ly? A imajo tiste trde, kot čeveljčke ali take mehke usnjene? Podplat...usnjen ali gumjast? Saj je še malo zgodaj, samo v eno tako debato sem padla, pa me zanimajo mnenja. Hvala. Nik ima Cicibanove. Boš vidla kaj vse se na podplatih najde. Aja, pa na zokenčkih tud.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 11:23:35
|
|
|
|
katy83
|
Tako, Timotej je šel do jutri k babici (moji mami), jaz pa moram baje diplomo popravljat. Saj vse vredu in prav, ampak zunaj taki lepi sonček, pa bazen, pa Radler v hladilniku....ah, ja...no, vsega po malem, pa bo dan izkoriščen tako kot treba.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 11:40:13
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Še eno vprašanje...kakšne copatke imajo vaši za v vrtec...Saraya, Ly? A imajo tiste trde, kot čeveljčke ali take mehke usnjene? Podplat...usnjen ali gumjast? Saj je še malo zgodaj, samo v eno tako debato sem padla, pa me zanimajo mnenja. Hvala. Nik ima Cicibanove. Boš vidla kaj vse se na podplatih najde. Aja, pa na zokenčkih tud. jaz sem tudi Ciciban gledala. Sem bila že 2x v trgovini pa se kar ne morem odločit kaj mu naj vzamem. Dobijo pa danes novo robo, tak da lahko grema jutri po kavi skupaj pogledat, če hočeš arwenko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 11:42:22
|
|
|
|
bambixxx
|
zdaj pa se morava spokat na FT počasi. razmišljam, da bi šla kar s kolesom, ker je prevroče za tak dolg sprehod
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 12:06:51
|
|
|
|
botrca
|
Dan, da vas malo pozdravim...uživamo maksimalno, ker je moj možek prišel v ponedeljek in starejši nečak. Vreme fenomenalno...vsak dan vsaj do 35°C . Danes imava z mojim obletnico poroke (pa moja sestra in moja starša) in si pečemo meso zunaj... . lepo se imejte...čao
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 12:14:55
|
|
|
|
majakla
|
Kaj delate danes popoldan, ne bi šle na kako pijačko, pa se malo posončit zraven, ha, bi, katera ... ??? ~ o ~ o ~ o ~ o ~ o ~ Botrca: kaj delaš lušte, raje vrži še sem kak čevapčič. Čestitam in uživajte. No, mi2 pa imava v pon. 2 leti, mater sem že dolgo zdržala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 12:31:14
|
|
|
|
matcar
|
Porihtala vse,avto spet registriran,samo kaj ko sem skoraj račun izpraznila v nulo. Zdaj pa zvezke z Leo rihtama za šolo(zdaj še ima veselje ),pol pa spet v Laško pičimo.Vreme pa mi je fenomenalno,samo v avtu je drekec,ko nimam klime. Arwenko-pridna ! Karmen-super za nabavo,v A imaš včasih 50%ceneje,kot pri nas,samo naletet moraš. Botrca-čestitke in uživajte! Majakla-jaz bi z veseljem,samo ne vem,kdaj pridemo nazaj,zdaj smo vsak dan okoli 6-h prišli.Komaj 2 leti? jao,ki je že to,mi2 sma maja imela 4 leta zakona,pred 4 dnevi pa 7 let skupne zveze! Katy-saj bo,ti pa verjamem,da se ti ne da,ko je tako lepo zunaj!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 12:56:04
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Majakla-jaz bi z veseljem,samo ne vem,kdaj pridemo nazaj,zdaj smo vsak dan okoli 6-h prišli.Komaj 2 leti? jao,ki je že to,mi2 sma maja imela 4 leta zakona,pred 4 dnevi pa 7 let skupne zveze! Ok, v zakonu sem začetnica, ampak skupaj pa sva že cca. 10 let, te veš. Tak na knap ni fajn, se bomo pa drugič zmenle, no, pa uživajte jutri na dop. kavici.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 13:24:13
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Še eno vprašanje...kakšne copatke imajo vaši za v vrtec...Saraya, Ly? A imajo tiste trde, kot čeveljčke ali take mehke usnjene? Podplat...usnjen ali gumjast? Saj je še malo zgodaj, samo v eno tako debato sem padla, pa me zanimajo mnenja. Hvala. Nik ima Cicibanove. Boš vidla kaj vse se na podplatih najde. Aja, pa na zokenčkih tud. jaz sem tudi Ciciban gledala. Sem bila že 2x v trgovini pa se kar ne morem odločit kaj mu naj vzamem. Dobijo pa danes novo robo, tak da lahko grema jutri po kavi skupaj pogledat, če hočeš arwenko. Ja, z veseljem grem malo pogledat s tabo. Nisem še gledala nič kaj, razen po internetu. Sicer jaz še ne bom kupovala, ker še skoraj 3 mesece ne rabimo in nimam pojma, koliko ji bo do takrat noga zrastla, gledat je pa vedno fajn.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 13:24:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Še eno vprašanje...kakšne copatke imajo vaši za v vrtec...Saraya, Ly? A imajo tiste trde, kot čeveljčke ali take mehke usnjene? Podplat...usnjen ali gumjast? Saj je še malo zgodaj, samo v eno tako debato sem padla, pa me zanimajo mnenja. Hvala. uu fajn vprašanje tud za mene. Moram nabavit in ne vem kaj. Bi najraje ene cicibanove in bo mir celo leto, po drugi strani pa se mi zdijo tisti zokenčki z gumo super. Ampk če lahko sploh imajo
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 13:28:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Majakla-jaz bi z veseljem,samo ne vem,kdaj pridemo nazaj,zdaj smo vsak dan okoli 6-h prišli.Komaj 2 leti? jao,ki je že to,mi2 sma maja imela 4 leta zakona,pred 4 dnevi pa 7 let skupne zveze! Ok, v zakonu sem začetnica, ampak skupaj pa sva že cca. 10 let, te veš. uf poroka... ..pridne ste.. midva nisva poročena, sva pa skup že 17 let....kot da bi bila poročena
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 13:30:42
|
|
|
|
arabela*
|
Me bile cel dopoldan v mestnem parku, na igralih, pa ob ribniku ribe gledale, pa želve, pasalo v senčki sedet in šetat Zdaj pa sta baje šle počivat( kdo bi jima verjel) , jaz kuham testenine.. kavica: danes ne bi, moj ravnokar prihaja domov, pa bomo malo skupaj kot običajno
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 13:32:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar pol pa spet v Laško pičimo. kaj tja hodite? kopat se?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 13:33:07
|
|
|
|
arabela*
|
grem migat naprej... se tipkamo..
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 13:36:52
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Jaz že gor. Bemu sunce me je telefon zbudil po pa nisem mogla nazaj zaspat.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 13:42:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Še eno vprašanje...kakšne copatke imajo vaši za v vrtec...Saraya, Ly? A imajo tiste trde, kot čeveljčke ali take mehke usnjene? Podplat...usnjen ali gumjast? Saj je še malo zgodaj, samo v eno tako debato sem padla, pa me zanimajo mnenja. Hvala. Luka je imel prvo Cicibanke, spomladi sem mu pa kupla od Caopatarice ( mislim da se jim tak reče ) imajo pa usnjen podplat. Kupli smo jih pa v Lecrek-u. Glej samo tolko da se ji ne bo drselo, drugač pa ne komplicirajo. Pa še to sicer s copati nima veze, ampak samo na vednost, vrtec je pozimi zelo topli.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 13:49:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar pol pa spet v Laško pičimo. kaj tja hodite? kopat se? Ne,je pa zraven ja in gledam zaj vsak dan,kak se majo eni fajn. Hodimo na terapije,ata,mama in jaz,k bioenergetiku(bratranec od ateja).
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 13:50:36
|
|
|
|
matcar
|
Nič,mi počasi pičimo.se tipkamo zvečer,če bom še v stanju,ker že cel dan spet lečem okoli.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 13:57:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar pol pa spet v Laško pičimo. kaj tja hodite? kopat se? Ne,je pa zraven ja in gledam zaj vsak dan,kak se majo eni fajn. Hodimo na terapije,ata,mama in jaz,k bioenergetiku(bratranec od ateja). Fajn zadeva.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 14:08:01
|
|
|
|
majakla
|
Jih imajo tudi tu: http://www.male-nogice.si/ nekateri cenejši, drugi dražji, ...
< Sporočilo je popravil majakla -- 18.8.2011 14:09:58 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 14:35:23
|
|
|
|
bambixxx
|
dan mi2 doma s FT, sva šla kar peš, pa mi je žal zdaj, ker me je skoraj kap trofla na toti hici. Glede copat sem se pogovarjala s fizioterapevtko in mi je odsvetovala Ciciban, ker baje ful švicajo noge notri in so pretrdi za prve korake. Naj bi bili celi usnjeni in mehki, na vezalke, ker se morajo prilegat nogi. Pa ne smejo imet ortopedskega podplata notri, ampak ravnega. Svetovala mi je Pediped, mislim, da jih imajo v Pikapolonici in BC.
< Sporočilo je popravil bambixxx -- 18.8.2011 14:36:51 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 15:00:48
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Glede copat sem se pogovarjala s fizioterapevtko in mi je odsvetovala Ciciban, ker baje ful švicajo noge notri in so pretrdi za prve korake. Naj bi bili celi usnjeni in mehki, na vezalke, ker se morajo prilegat nogi. Pa ne smejo imet ortopedskega podplata notri, ampak ravnega. Svetovala mi je Pediped, mislim, da jih imajo v Pikapolonici in BC. Zanimivo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 15:11:25
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Glede copat sem se pogovarjala s fizioterapevtko in mi je odsvetovala Ciciban, ker baje ful švicajo noge notri in so pretrdi za prve korake. Naj bi bili celi usnjeni in mehki, na vezalke, ker se morajo prilegat nogi. Pa ne smejo imet ortopedskega podplata notri, ampak ravnega. Svetovala mi je Pediped, mislim, da jih imajo v Pikapolonici in BC. Zanimivo... pa naj bi bili gležnarji. Podobni so tudi Robeez.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 15:20:26
|
|
|
|
Arwenko
|
Robeez pa niso gležnjarji, sem zdaj gledala Pri teh pediped pa najdem samo čevlje na spletni strani, ne pa copatk, pa nobenih na vezalke kao
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.