Andromeda
|
Hello! Jupi, a ni fajn začeti nov delovni teden s torkom? No, jaz se nimam kaj pritoževat, ker sedim v udobju "domače pisarne" in sama razpolagam s svojim časom, pa vseeno, je fajn, če je delovni teden za 1 dan krajši Mi smo podaljšani vikend preživeli lepo, v soboto smo se dobili z mojim sošolcem, v nedeljo pa smo šli na Jezersko, je bil ravno ovčarski bal tam in je bilo ful gužve. Če bi vedeli, da je ta prireditev, bi šli kak drug dan... Vseeno smo se imeli fajn, edino tisto gostišče ob jezeru je pokalo po šivih, tako, da smo kavo skenslali in šli na sprehod, potem smo se pa na enemu travniku pod drevesom počili na dekco in uživali. Dario je norel sto na uro po travniku, jaz sem malo rmana nabrala. Potemk je prišel še možev brat, ki se je podal na Jezersko kar s kolesom iz Ljubljane. Hehe, jaz vem, da ne bi niti iz Kranja šla takole s kolesom Je bilo pa res veliko kolesarjev in motoristov... Dario se zaenkar vozi samo s kettlerjevim poganjalcem, je res fajn zadeva in tako divja z njim, obvlada zaviranje, obračanje, jaz včasih samo gledam in cvikam, da se ja ne bo počil, ampak mu vse uspe lepo zvoziti. Ravno včeraj mu je bilo treba sedež dvihniti, se mi zdi, da je v slabih 4 mesecih zrasel za kakih 5 cm? Vidim namreč po tem, da je prej komaj dosegel tla, pa smo mu sedež sedaj morali kar konkretno dvigniti. Tudi v noge je zrastel, mu pri sandalčkih št. 24, ki sem jih kupila 1 teden preden smo šli na morje, sedaj pa mu prstki kar ven štrlijo, ampak mu za teh 14 dni ne mislim kupovati novih. Sem bila pa zjutraj prijetno presenečena, ker so bile za ponoči nevihte napovedane in ohladitev, pa je bil potem tak sonček in kar prijetno toplo, no, sedaj že vročina seka. Dario je zjutraj jokal, da ne gre v vrtec, prva 2 dni po počitnicah ni tega počel, zato to pripisujem temu, da se ponoči ni naspal in je hotel zjutraj še malo spati. Je bila pa ena taaka čudna noč danes, najprej sem s težavo zaspala, potem sem se pa kar naprej zbujala. Tudi Dario je slabo spal in se je 2x zbudil, sicer pa spi do jutra kot top
< Sporočilo je popravil Andromeda -- 16.8.2011 11:35:31 >
|