|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
12.7.2011 9:38:57   
poli*
Punce, katera od vas je zaposlena na socialni? ena vem, da je user posted image . Moram nekaj vprašati glede štipendij za novo šolsko leto.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
12.7.2011 18:25:53   
klavdiy4
Pozdravljene,...

Sedaj se bom tudi jaz začela ponovno pridruževati pisanjem na naši strani, saj bom več na forumu, ker sem januarka 2012..:)...user posted image user posted image user posted image PDP imam 21.1...:) Na NS se spola še sicer ni videlo oz.je najprej gin.rekla da je user posted image , potem pa user posted image ....No nazadnje pa je predlagala, da raje vprašam na naslednjem pregledu....user posted image Naša princeska pa si sveda želi user posted image ,ker user posted image bo dala nazaj...user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
12.7.2011 19:12:02   
onur
Živjo.

Klavdiy4, čestitke in zdravo nosečnost ter zdravo bebico. user posted image user posted image user posted image user posted image Svita se mi katera bi mogla bit na FB, ma nisem sigurna.

Poli*, jaz delam v socialni, vendar ne na CSD, zato ti ne morem pomagati. Delam v institucionalnem varstvu.

Andromeda, glede dopusta, jo bomo menda ucvrli kar v začetku avgusta ko je možek dobil dopust, kam v toplice. Kaj priporočate?
Kam greste pa vi?

Pa še malo novic. Midva sva danes Vida peljala na pregled v bolnišnico, ker se mu je pojavila popkovna kila. Zaenkrat je vse ok, vendar naju je naročil še na pregled v abdominalno ambulanto, ker so za to specializirani. Meni je pa prav hudo. user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače pa smo čez dan noter, ker je vroče, zvečer pa zjutraj pa zunaj. Pri meni je mama tako, da se razvajam. V četrtek pa verjetno z Vidom in Petjo pičimo malo na dopust k staršem. Možek žal dela.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
12.7.2011 19:32:17   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Pa še malo novic. Midva sva danes Vida peljala na pregled v bolnišnico, ker se mu je pojavila popkovna kila. Zaenkrat je vse ok, vendar naju je naročil še na pregled v abdominalno ambulanto, ker so za to specializirani. Meni je pa prav hudo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Predvsem brez panike, popkovna kila ponavadi izgine sama od sebe tja do 1 leta ali še malce kasneje, ko se trebušne mišice okrepijo. Je kar pogosta, predvsem pa pri dojenčkih, ki jih mučijo krči, od moje sestrične hčerka jo je tudi imela in je lepo izginila sama od sebe. Dario pa je imel dimeljsko kilo, kjer je nujna operacija, saj se sama ne pozdravi. Je bil pa operiran pri 2,5 mesecih, pa še nedonošenček...

Glede dopusta - mi gremo na Pelješac...komaj čakam. V nedeljo gremo najprej na Plitvička jezera, potem bomo prespali pri moževi teti, ki živi tam blizu in nato v ponedeljek zjutraj naprej na pot user posted image kar se tiče toplic, mislim, da so najbolj popularne Terme Čatež. Zelo pa pohvalijo tudi Terme 3000 alias Moravske toplice.

Jaz pa komaj čakam petkov pregled, kjer upam, da zagledamo srčni utrip... je kar živčna vojna tole, nenehno gledam, če sem morda dobila kakšen izcedek in čekiram, če imam še vedno prisotne nosečniške znake... zaenkrat imam še vedno obačsne krče v predelu maternice, prsi me nekoliko manj bolijo, tudi slabosti ne čutim več toliko - prej mi je bilo samo rahlo slabo, ko sem imela prazen želodec, sedaj pa mi postane slabo, če se preveč najem- utrujena in zaspana sem pa še vedno...

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
12.7.2011 20:19:34   
onur
IZVIRNO SPOROČILO: onur Pa še malo novic. Midva sva danes Vida peljala na pregled v bolnišnico, ker se mu je pojavila popkovna kila. Zaenkrat je vse ok, vendar naju je naročil še na pregled v abdominalno ambulanto, ker so za to specializirani. Meni je pa prav hudo. Predvsem brez panike, popkovna kila ponavadi izgine sama od sebe tja do 1 leta ali še malce kasneje, ko se trebušne mišice okrepijo. Je kar pogosta, predvsem pa pri dojenčkih, ki jih mučijo krči, od moje sestrične hčerka jo je tudi imela in je lepo izginila sama od sebe. Dario pa je imel dimeljsko kilo, kjer je nujna operacija, saj se sama ne pozdravi. Je bil pa operiran pri 2,5 mesecih, pa še nedonošenček...

Saj vem, da brez panike, ma si ne morem pomagat. Je zatipal tudi majhno izboklinico ingvinalno. Upam, da ostane samo pri popkovni kili. Bomo videli, kaj bodo rekli še v abdominalni ambulanti. Ga pa res napinja in ga takrat provamo ponosit, da je tega čim manj, sam preprečit ne moremo.

Držimo pesti za petek. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
13.7.2011 15:51:04   
klavdiy4
onur ...držimo pesti za tvojega malčka....user posted image ..ja na FB-ju sem Klavdija Pustoslemšek ..user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
14.7.2011 11:32:57   
onur
Živjo. Da se še malo javim, predem s tamalima dvema odjadram na malo dopusta k našim, samo da malo spremenim okolje.
Danes je za nami prvo kopanje. Tamali je užival 100 na uro.
Petja pa se je včeraj kopala pri sosedu v bazenu (ima ogromnega in globokega). Je čofotala sama noter z rokavčki. Nič straha. Potlej pa je vidla soseda, da je brez rokavčkov in bi tudi ona. Je blo treba pokazat in se je malo potunkala, ustrašila in hitro nazaj dela rokavčke. Uglavnem je uživala.
Jaz pa iščem malo ponudbe za toplice, pa da vidimo če bo kaj prostega.

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
14.7.2011 22:39:41   
Andromeda
Čer!

Pri nas je pa čisto preddopustnišško razploženje, povsod potovalke ležijo itd...Prejle sem še zadnjo rundo perila zlikala in spakirala, jutri mi ostane le še kozmetika in nekaj hrane za spakirat. Zjutraj ob 7.10 sem naročena na UZ in upam, da dobim materinsko knjižnico končno v roke. user posted image Danes zjutraj mi je bilo spet na tešče slabo, HB se je hitro umirilo. Mi pa mleko smrdi, pa juhe tudi, banane tudi ne smem videt user posted image

Je pa tale vročina in sparina res huda, čez dan komaj diham. Včeraj sva šla z Dariem na bazen, je ful užival in norel, ga kar ni bilo za spravit iz vode. Danes je pa v "škafu" čofotal na balkonu.

Nič, se grem počasi spat spravit, jutri pa upam, da sporočim veselo novico...Tako rada bi se končno začela veseliti blaženega stanja...

Lahko noč!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
15.7.2011 7:12:05   
sončnica24
Andromeda že držim pesti, zdaj zdaj boš izvedela lepo novico.
Nas jutri pa v nedeljo čaka poroka vse perajt jaz še samo frizure nimam, zapravla pa toliko denarja da me že zdaj glava boli uf.

Novega nič nik pri mojih doma uživa ponoči spet ne spi nonstop se mu nekaj sanja se joče in pravi mama ne pusti, jaz bi jedo ..., ne grem še spat ... očitno full podoživlja dneve upam da ga kmalu mine ker bom jaz počasi kot zombi.

Lep vikend vam želim, vreme je že malce bolj za dihat in upam da jutri tudi nebo preveč soparno naj nebi blo ne?

Lep dopust Andromeda uživajte in se spočijte.

Neposredna povezava do sporočila: 3334
15.7.2011 10:11:07   
Claudi
Heloouu, ste pa pridne, sm mal za nazaj brala :))
Klavdija Čestitke tudi tebiuser posted image zdej vas je pa že kar nekaj user posted image

Pr ns nč novega, dans je boljš k ni tok vroče, se lažje dihauser posted image

Sm pa pospravla omaro in zmetala stran oz nesla na Karitas 2 veliki vreči  za smeti oblek in eno ta velko vrečo čevljev in škornjev.Sm pogruntala da še nikol nism delala generalke, zmeri sm sam not dajala,ven iz omare pa nikol.Je kr fajn v omaro pogledat, vse je bolj preglednouser posted image Če bom pa slučajno shujšala 10 kg, bom pa si nove cote prvoščla user posted image sam začet morm, sta dve nosečnosti dost kil pustile...

No Nik je zaspal na kavču, grem hitr mal pospravlat user posted image namest da bi počivala, pol sm pa zvečer čist izmučena...papa

Neposredna povezava do sporočila: 3335
15.7.2011 10:14:53   
Polynesia
Živjo mamice in nosečkice.
Klavdiy4 superrrrr, zdravo nosečnost ti želim user posted image .

Andromeda držim pesti, da danes zagledaš srčka user posted image . Javi se ko boš s pregleda.

DOPUST - jaz sem danes že na dopustuuuuuuuuuuu, jeeeeee user posted image . In pričnem s službo zopet 1.avgusta, se fajn sliši a ne user posted image . Danes imam dan zase user posted image ...pakiranje, Mercator po spletu sem naročila, frizerja imam ob 12h, na banko moram, kar nekaj dela še imam. Varuška in Patrick sta pa šla z vlakom v Kamnik k mojim staršem, kjer bo tamauček prespal, midva pa ga zjutraj pobereva in šibamo za 14 dni na Ugljan.

Zdej pa šibam perilo obesti pa novo rundo dat prat, halo, meni se zdi, da pri nas pralni stroj non stop laufa user posted image . Pa še v klet grem po torbe user posted image .

Papa.
user posted image

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 15.7.2011 10:15:57 >

Neposredna povezava do sporočila: 3336
15.7.2011 16:00:15   
Andromeda
Hello!

Pred 1 uro sem prišla nazaj - na UZ se srčka še vedno ni videlo in potrebno je bilo čiščenje, diagnoza missed abortus. Sem mislila, da me bo stvar bolj sesula, pa se še kar držim. Verjamem, da narava naredi svoje in ima vse svoj namen, zato bova z možem, ko bo čas, odšla ponovno v akcijo za user posted image

Sedaj pa grem počivat, sicer pa se kar dobro počutim. Jutri gremo v Novo mesto, v ponedeljek pa naprej proti Pelješcu. Plitvička jezera pa nas morda doletijo na poti nazaj, ker moram 1 teden bolj počivat.

Če se morda nič ne beremo do 30. 7., ko se vračamo: lepo se imejte, vse, ki greste na dopust uživajte maksimalno!

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
15.7.2011 16:36:37   
Polynesia
Andomeda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Drži se, vedno je boljše tako kot naredi narava, v to sem več kot prepričana.
In če te lahko vsaj malo potolažim, da te popolnoma razumem. Pred Patrickom sem imela podobno izkušnjo, ko je plodku v 11. tednu prenehal biti srček, tiso pa je bil zame kar ogromen šok, sploh ker sem bila prvič noseča.
Ampak bolje da se ti je to zgodilo sedaj, kot npr. v 20. tednu.
Na morju pa maaaaax uživajte, pa res se 1 teden čuvaj, zaradi maternice ni dobro biti preveč aktivna in sploh lahko imaš kar močne krče prve dni ko se maternica krči.
Drži se user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 15.7.2011 16:40:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 3338
16.7.2011 11:35:11   
poli*
Bogica Andromeda user posted image . Drži se in izkušnjo čim lažje preboli. Ko bosta pripravljena za naprej, pa vama želim VSO srečo! Uživajte na morju kolkr se da!

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
18.7.2011 18:31:01   
onur
Mi smo včeraj prišli iz mini dopusta pri naših. Bilo je lepo in lepo se je bilo vrniti nazaj. Za začetek avgusta pa sem rezervirala Terme Zreče. Drugo zasedeno, razen Ptuja, vendar bi morala posvetovalnico menjat. Pa naj bodo letos Zreče.

Andromeda, user posted image user posted image user posted image user posted image , verjamem, da je hudo. Upam, da kmalu ugledata plusek.

Polynesia uživaj na dopustu.

Sončnica24, kako je bilo na poroki?

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
21.7.2011 7:36:18   
sončnica24
Hojla da napišem poročilo - uf naporen prejšnji teden + vikend ampak super super super torek.

No poročilo - po mukah in kreganjih pa ne vem vsem še da ne moram bit taka mama da nočem otroka peljat na poroko se odločim da gre vendar ga cel dan čuva ata v nasprtnem primeru ko začne sitnarit ga odpelje domov - k mojim. Vendar na mojo srečo ali nesrečo v petek zvečer ob 22. pristanema pri dežurnem ker se je doma ko je zaspal eno uro neutolažljivo jokal - diagnoza slinavka - super ostane doma. Spat grema ob pol enih ob pol šestih zvoni budilka ker je treba k frizerju. No potem celo soboto na nogah od njega k njej - tam so meli full lepo nareto - bi se lahko človek jokal - nevesta čudovita - ženin še lepšiuser posted image - pa na matičnega in nazaj v cerkev potem pa le na koncu v gostišče - večerja ob 7ih. Začelo pa se je vse skupaj zjutraj ob devetih. Žurka idealna naplesali smo se do onemoglosti hrana tudi dobra - sam torta ni bila po mojem okusu, na videz pa čudovita. Spat sma šla ob pol štirih, ker sma bla čisto adijo, no zjutraj ob pol osmih naju nik zbudi mama vstani se zunaj sonček sijeuser posted image . No potem sma še v nedeljo odišla na poporočni piknik prišla domov ob pol devetih zvečer in dobesedno popadala v posteljo. V glavnem z eno besedo super - še tašča mi ni mogla dneva pokvarit čeprav je bla za slinavko kriva voda v bazenu in klima v avtuuser posted image .

No v ponedeljek sem jaz šla delat moj pa je bil doma in ker imam super super super šefico sem se lahko zmenla da sem bla v torek domov in sma šla sama lepo v terme 3000 in sma si privoščla čisto svoj dan prvič odkar imam nika in to je bila kot se reče češnja na smetano - tako da imam zdaj jaz plan moram samo najt ene fajn terme da nama drugo leto za 10 obletnico privoščim dvodnevno razvajanje za dva.

Nik je že tudi vredu - samo vreme ga biksa upam da se hitro porihta čeprav pravijo da do konc julija nebo nič več lepo, no mogoče bo pa potem avgusta - jaz še vedno upam - ker že odštevam dneve do dopusta.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
21.7.2011 14:08:17   
poli*
Sončnica- lepo, da ste se imeli fajn!!
Midva sva tudi naslednjo soboto povabljena na eno poroko, pa nama je, po pravici povedano, čisto odveč. Preselili smo se in je zelo lepo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3342
22.7.2011 22:31:30   
onur
Živjo. Bila sem pri ginekologu, vse ok, edinole vaje za medenično dno moram delat. Potlej pa je bila doma takoj akcija. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamala nekaj čota. Ne vem ali od tega, ker je stopla v ostat in ima še trne noter ali ker je danes padla s trampolina po lojtrih, ne me vprašat kako, ker je bilo pri sosedovih. Ma zgleda, da je ne boli fajn, ker vseeno skače.
Z Vidom pa smo bili danes v Šempetru v bolnici. Kila se je malo povečala in bo verjetno potrebna po 6 mesecu operacija. Mi je kar težko pri srcu.

Sončnica, upam, da je Nik v redu. Kako je pa ugotovil slinavko, razen tega, da je jokal.

Poli*, kam ste se preselili, če smem vprašat?

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
23.7.2011 14:52:52   
poli*
Onur- preselili smo se dva bloka bolj levo user posted image ne, res. Smo v isti ulici kot prej, tko da smo v bistvu s starši zelo blizu.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
26.7.2011 7:40:04   
sončnica24
Dobro jutro uf ti dnevi hitro minevajo pa saj je vredu tako še malo pa dopust uff, sta se dva sodelavca že z dopusta vrnila v ponedeljek pa pride nova jaz pa še kar delamuser posted image .

Slinavko je zdravnica ugotovila že po ustnicah je mel malo bolj temne, pa na notranji strani in po jeziku so se mu afte naredile nič kaj prijetno, no zdaj je že dober je pa res da ni vedel povedat kaj ga boli al ga je peklo nimam pojma.

Druga pa ni novega nič samo to vreme mi ni nič všeč čeprav upam da se bo do 9. avgusta porihtalo da bomo meli nekaj od morja ker kolko sem gledala tudi v Splitu ni nič kaj lepo.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
26.7.2011 7:43:05   
sončnica24
Aha še eno vprašanje, Nik se odvaja plenice zdaj in me zanima sledeče, ker gremo na morje mu mislim oblečt kopalke ne več plenic, ker teče tako ali tako vse skozi, kaj naj naredim, plaže so full malce, wc-jev ni lulat nima kam it. Zdaj da po kamenčkih lula pa ga vsi ostali gledajo se meni zdi malo čudno, da kahlico s sabo tovorimo tudi, da rečem naj gre v morje lulat tudi, kaj bi ve v takšnem primeru naredle? Je pa posrečen ker se postavi da noge narazen in začne lulat, če je zunaj pa sleče se tudi sam? Kakšna pametna ideja?

Neposredna povezava do sporočila: 3346
26.7.2011 8:37:09   
onur
Je pa posrečen ker se postavi da noge narazen in začne lulat, če je zunaj pa sleče se tudi sam? Kakšna pametna ideja?

Lulat kje na kakšnem prostoru, kjer ni toliko ljudi oz. v kakšnem kotu. Tako ali tako pa zunaj, če ne prideš do WC-ja, mislim, da te nima bit kaj sram.

Mi smo še kar ok. Včeraj smo bile s tavečjo pri zdravnici, ker čota na nogo. Če ne bo boljše, nam je dala napotnico za slikanje noge. Drugače furamo. Čakam, da mine še ta teden, potem pa jo ucvremo v toplice. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3347
27.7.2011 20:49:49   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Aha še eno vprašanje, Nik se odvaja plenice zdaj in me zanima sledeče, ker gremo na morje mu mislim oblečt kopalke ne več plenic, ker teče tako ali tako vse skozi, kaj naj naredim, plaže so full malce, wc-jev ni lulat nima kam it. Zdaj da po kamenčkih lula pa ga vsi ostali gledajo se meni zdi malo čudno, da kahlico s sabo tovorimo tudi, da rečem naj gre v morje lulat tudi, kaj bi ve v takšnem primeru naredle? Je pa posrečen ker se postavi da noge narazen in začne lulat, če je zunaj pa sleče se tudi sam? Kakšna pametna ideja?

Ne vem v čem je problem! user posted image user posted image Saj boste na morju, naj lula v vodo. Kaj se boš obremenjevala z ostalimi, halo? Naša je tud na morju stala v vodi do gležnjev, malo bolj narazen, vprašala, če lahko lula in je lulala v vodo, je teklo kot pri fantkih. user posted image user posted image Na morju pa res nimaš kej komplicirat. Kaj boš pa s kahlo? Jo boš nosla za vsakič gor v wc zlivat?? ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3348
28.7.2011 8:26:01   
sončnica24
Bethany ja saj tisoč stvari mi hodi po glavi bomo že nekak poklapali al pa se bo tisti čas dol počepno v kakšnem kotu pa se polulal.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
29.7.2011 21:14:54   
onur
Zdej ko ni Andromede pa nič ne čvekamo. Dajte se kaj javit.

Mi se počasi odpravljamo v toplice. Gremo v Zreče, še tam je bilo fraj. Odjadramo pa v ponedeljek. Ko pridemo domov, pa imamo 10.8. posvetovalnico. Komaj čakam, da pediatrinjo vprašam kaj gled našega mišeka, ker se mu je malo povečala hidrokela. Popkovno kilo bomo itak mogli operirati.
Drugač pa nič kaj novega. Tavečja je danes imela obisk iz vrtca. So jo vsi prišlli pogledat, ker je vrtec v neposredni bližini. Včasih pa se me odpravimo in gremo tja. Zdaj ima 2 meseca počitnic.
Se mi zdi pa, da je ratala ubitačna. user posted image user posted image user posted image user posted image Trma je na višku, pa ko se ji zazdi te kar udari. Upam, da tudi to prebrodimo. Pripisujem pa to predvsem rojstvu bratca.

Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?