Pigy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR IZVIRNO SPOROČILO: Pigy IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Do naslednjega bi bila pa res kriza. Sicer pa še imam čas, če se bo tako hitro odvijalo kot prvič in drugič. Še kako uro imam čas, da me zagrabi, pa na brzino porihtamo. Eh, odprta sem pa jaz že tudi - v sredo 2 cm, ne vem kak je zdaj, ampak to še ni nič. Aha, ti hočeš, da ob jutranji kavici preberemo tako veselo novico . Pustimo se presenetit. Ne bi bilo slabo, ne? Saj druga me ne muči, ampak se mi zdi, da bo nedelja potem full kritična glede spanja in vsega, ko bom točno vedela, da grem naslednji dan rodit. Zato bi raje, da se prej kaj zgodi. No, bom vsako jutro komi čakala jutranjo kavico, da vidim, ali ti je upelo. Drugače boš imela pa v nedeljo najlepše priprave na najlepši dan v tednu IZVIRNO SPOROČILO: karin82 IZVIRNO SPOROČILO: Pigy ta pa mi tudi ne pride ušoštev, kr nimajo košarice A . Kok bi raje vidla da mam prevelike, kot tako majhne. Sem gledala in v dm-u in mullerju, zame ne obstaja. Tako da si bom najveretneje kupila navadnega 90A. Košarica B mi je prevelika in to full. Jaz mam tud zelo majhne in sem v prvi nosečnosti mislila, da mi bo košarca B prevelika, zato nisem nič kupovala, potem pa so mi drugi dan v porodnišnici tok zrasle, naval mleka pa to, da mi je bila košarica B kot ulita, pa še tiste blazinice sem imela notr, ker sem imela tok mleka in je bilo čist ok. Mogoče je dobro da počakaš in potem dragega pošlješ v nabavo. Vsaj jaz sem tako naredila. Je pa vsekakor tak modrček veliko bolj praktičen. Ko bi mi vsaj tok zrastle, bi bla full vesela. Bom počakala, pa mojga poslala v šoping. Blazince mam pa itak že doma. A še kateri tok otrok kolca? Se mi zdi, da moja skoz. Prej popoldne ko sem jedla je, zdej pa spet. Se mi prav smili.