Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 15.8.2011 20:18:44
|
|
|
|
marta82
|
Mi smo bili v soboto pri prijateljih na obisku, Tinej se je igral s kamni, tovornjakom in bagrom, mi pa se sladkali s tiramisujem, včeraj na kosilu pri tašči pa na enih novih igralih na "Mariborski plaži", danes pa v Bistriškem vindgarju - Tineju sva kar sandalčke za v vodo obula, da je lahko čofotal poi reki in gradil gradove (je taka fajn mivka) pša se je malo preveč sprostil in pozabil, da ni na plaži pa se je kar vsedel v vodo. Drugače pa iščem službo sto na uro. Zdaj se začne glavna akcija iskanja kadra za september. En razgovor imam 22. 8. Držite pesti.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 15.8.2011 20:21:30
|
|
|
|
sonček33
|
Marta, fajn vikend. Je bila voda mrzla. Sem vidla na FB, da ste uživali. Naj bo tale razgovor dobiten. Šola?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 15.8.2011 20:22:09
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Evo, še mal pa bo spetember. Ugotavljam, da je naš mali prerasel skoraj vse ... dolge hlače (beri trenirke, ker to je pri nas oblačilo No. 1) so vse prekratke. Teniske bodo kmalu imele luknjo - poganajlec :) Torej, treba bo po nakupih, kar je mini sicer popolnoma odveč,ampak kar je treba, ni težko. Menda. Kje boste kupovale? Jaz sem dva spodnaj dela trenerkic naročila pri naši Barbi (btw - vem, barbi, da nimaš časa, ampak vseen lahko kaj napišeš vsaketolko). Par stvari sem kupila v Name itu... Tudi mi bomo morali po oblačila...vsi po vrsti. Ampak bo treba še malo počakat na finance. Tineju mislim, da so še 3 dolge hlače prav, majčke pa vse premajhne. Tudi čevlje bo rabil nove. Kupujemo pa v ELeclercku, včasih kaj v HM, trenerkice pogosto v Šparu, tudi v Takku kaj dobimo,...v glavnem gledam, da je ugodno, ker se mi za 2 meseca zdi škoda dat veliko denarja za oblačila. Čevlje pa največkrat kupimo v Deichmanu.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 15.8.2011 20:32:08
|
|
|
|
sonček33
|
Marta, tudi jaz gledam na ceno. Imamo ene par luštnih jopic/kapucarjev iz Hofra in Lidla. In to ful fajn kvalitete. Tudi spodnje perilo je evčinoma v teh dveh centrih kupljeno. Daichman je fajn. Adidaske so imel pomladi prav fajn ceno.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 15.8.2011 20:47:19
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Marta, fajn vikend. Je bila voda mrzla. Sem vidla na FB, da ste uživali. Naj bo tale razgovor dobiten. Šola? Ja šola.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 15.8.2011 21:21:37
|
|
|
|
marta82
|
Velika ljubezen: Na sprehodu: Utrujena na "pivu": Cartanje v vodi: V akciji:
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 15.8.2011 21:23:23
|
|
|
|
sonček33
|
Prva zmaga. Marta, koliko je T. velik? Meni se zdi zelo velik.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 15.8.2011 21:30:46
|
|
|
|
marta82
|
Še današnje: Ne vem, če se vidi, ampak rezultat gradnje je bila ena precej blatna mami:
< Sporočilo je popravil marta82 -- 15.8.2011 21:33:10 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 15.8.2011 21:33:52
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Prva zmaga. Marta, koliko je T. velik? Meni se zdi zelo velik. Velik je ja...okrog 98 cm.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 15.8.2011 22:31:09
|
|
|
|
Ploha
|
čer babnce! mi smo v soboto šli v ....... štalo pa na travnk.... v nedelejo smo šli.... v štalo pa doma smo bli... no danes smo pa celo šli nekam.... na travnk po futr za krave.....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 15.8.2011 22:34:34
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha čer babnce! mi smo v soboto šli v ....... štalo pa na travnk.... v nedelejo smo šli.... v štalo pa doma smo bli... no danes smo pa celo šli nekam.... na travnk po futr za krave..... Čist lušno...če si tako naredite. Mi smo prisljeni nekam it, da smo na zraku, vi pa doma dihate svež zrak :-)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 15.8.2011 22:36:10
|
|
|
|
Ploha
|
na pa spet nismo nč zapravl
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 15.8.2011 22:37:32
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha na pa spet nismo nč zapravl Evo...ena velika prednost.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 15.8.2011 22:38:09
|
|
|
|
sonček33
|
Plohca, se strinjam z marto. Ni vam hudega. Celo zavidam(o) vam.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 15.8.2011 22:42:17
|
|
|
|
Ploha
|
marta: to se je ČULO, kot tolažba , tenku ju res mi počas že mori, ko vsi nekam hodijo, da nismo mal za luno, ampak naaam reees ni, kšnkrat že, pa še tkt se pol naštimamo, pol se pa dž ulije... sej ko bo manca tolk velika kot meta, bo prau luštno, zdej pa ne vem no pa voziček pa to i ono trogat, pa spat opoldne, pa jest....tolk enih zadev, pa ne kompliciram sam ne da se mi...mizantrop...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 15.8.2011 22:43:18
|
|
|
|
sonček33
|
na pa spet nismo nč zapravl plohca, ampak denar je za med ldi
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 15.8.2011 22:44:43
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Plohca, se strinjam z marto. Ni vam hudega. Celo zavidam(o) vam. ok sonček, česa nam zavidate? ampak mi smo res samooo doma, vse kar je blo ne doma, je blo 3 dni morja...mi reeees nikamor ne gremo, naša meta res nič ne doživi, ne vem al more al ne, ampak sej pravm, nism še nobenga vidla, da bi bil tolk doma kot mi,... pa še zutri in zvečer štala,...kako boš sploh kam šel...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 15.8.2011 22:45:12
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 na pa spet nismo nč zapravl plohca, ampak denar je za med ldi mar mi nismo ljudje?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 15.8.2011 22:48:06
|
|
|
|
sonček33
|
ok sonček, česa nam zavidate? naravo, živali, prostor, pridelke :) ampak mi smo res samooo doma, vse kar je blo ne doma, je blo 3 dni morja...mi reeees nikamor ne gremo, naša meta res nič ne doživi, ne vem al more al ne, ampak sej pravm, nism še nobenga vidla, da bi bil tolk doma kot mi,... ej, pač ne morete it kam za dlje časa, ker imate delo doma, apamk tako pač je ... pa saj sama praviš, da niti nimaš posebne želje ... brez skrbi, M&M nič ne manjka in nič ne zamujata.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 15.8.2011 22:48:30
|
|
|
|
Ploha
|
nč zdej grem pa mal spat, čeprou bi mal za relaks musko poslušala, sam morm zutri v štalo, pa bom čist kremežlav gledala, če nam vsaj enih 5 urc odspala, to je minimum,....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 15.8.2011 22:48:48
|
|
|
|
sonček33
|
mar mi nismo ljudje? ma ne šteje, če ga imaš pod povštrom al v nogavici ... more krožit
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 15.8.2011 22:49:03
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Plohca, se strinjam z marto. Ni vam hudega. Celo zavidam(o) vam. ok sonček, česa nam zavidate? ampak mi smo res samooo doma, vse kar je blo ne doma, je blo 3 dni morja...mi reeees nikamor ne gremo, naša meta res nič ne doživi, ne vem al more al ne, ampak sej pravm, nism še nobenga vidla, da bi bil tolk doma kot mi,... pa še zutri in zvečer štala,...kako boš sploh kam šel... Saj te razumem. To vsekakor ne bi bilo zame. Ampak, če je že stanje tako, je pač najboljše čim več potegnit s tega. To da Meta nič ne doživi pa ne rabiš skrbet. Za to da kaj doživi ni potrebno nikamor hodit. Ko bo šla v šolo bo vsaj vedela, da krave niso vijolične.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 15.8.2011 22:50:09
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ok sonček, česa nam zavidate? naravo, živali, prostor, pridelke :) ampak mi smo res samooo doma, vse kar je blo ne doma, je blo 3 dni morja...mi reeees nikamor ne gremo, naša meta res nič ne doživi, ne vem al more al ne, ampak sej pravm, nism še nobenga vidla, da bi bil tolk doma kot mi,... ej, pač ne morete it kam za dlje časa, ker imate delo doma, apamk tako pač je ... pa saj sama praviš, da niti nimaš posebne želje ... brez skrbi, M&M nič ne manjka in nič ne zamujata. ok super, vsaj to! hvala!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 15.8.2011 22:51:03
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mar mi nismo ljudje? ma ne šteje, če ga imaš pod povštrom al v nogavici ... more krožit ja sej vem...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 15.8.2011 22:52:31
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Plohca, se strinjam z marto. Ni vam hudega. Celo zavidam(o) vam. ok sonček, česa nam zavidate? ampak mi smo res samooo doma, vse kar je blo ne doma, je blo 3 dni morja...mi reeees nikamor ne gremo, naša meta res nič ne doživi, ne vem al more al ne, ampak sej pravm, nism še nobenga vidla, da bi bil tolk doma kot mi,... pa še zutri in zvečer štala,...kako boš sploh kam šel... Saj te razumem. To vsekakor ne bi bilo zame. Ampak, če je že stanje tako, je pač najboljše čim več potegnit s tega. To da Meta nič ne doživi pa ne rabiš skrbet. Za to da kaj doživi ni potrebno nikamor hodit. Ko bo šla v šolo bo vsaj vedela, da krave niso vijolične. ja to pa res bo pa kaj drugega naumila...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?