Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 10.8.2011 12:39:42
|
|
|
|
marta82
|
Ja, na morju sem praznovala. Na terasi. Lušno. Pršut, sirček, zelenjava z domačega vrta, čokoladna torta (so mi jo kot presenečenje pripeljali zamrznjeno od doma), tiramisu, activity in veliko smeha.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 10.8.2011 12:49:59
|
|
|
|
Jancci
|
Sonček jest dons spet tortilije delam, pa tatziki, piščančka, zelenjavo.... Ko imamo tok domače dobre zelenjave da je najboljš kar tako surovo pojest.
< Sporočilo je popravil Jancci -- 10.8.2011 12:50:49 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 10.8.2011 12:55:02
|
|
|
|
sonček33
|
Jancci, se strinjam. Se mi zdi, da že dober mesec in pol jemo - bučke, paradajz, špinačo, korenj, gobe, bučke, paradajz, papirka, špinača, gobe .... in tako naprej. Vmes pa še borovnice. Ne nujno v tem vrstnem redu in ne nujno vedno vse skupaj
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 10.8.2011 12:56:23
|
|
|
|
sonček33
|
Marta, super praznovanje. Kaj še hočeš boljšega.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 10.8.2011 14:56:52
|
|
|
|
Ploha
|
sam probavam, imam novo tipkovnico....matr je fejst... zdele pa pucat!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 10.8.2011 20:35:07
|
|
|
|
Jancci
|
Me je zdele skori kap. Dobim sms od loterije slovenije, da sem zadela lotko1.Ker nikol nič ne zadanem in skor nikol ne igram lotko seveda nisem mela pojma kaj to je.. nekak sem mislla da je lotko samo eden. Pa grem gledat kaj to je in sem zadela 1 cel evro. Pa sej ne morem vrjet kakšno srečo mam!!!???
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 10.8.2011 20:39:41
|
|
|
|
sonček33
|
A dej jancci, preberem prvo vrstico in si rečem - evo pa bo imela hiško!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 10.8.2011 20:59:19
|
|
|
|
Jancci
|
Ja Sonček... hiško za polžka!!! Kje je un smajli k se s kladvom po glavi tolče??
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 10.8.2011 21:12:00
|
|
|
|
sonček33
|
Jancci, pa naj bo polžku fajn :) Bo drugič več sreče. ZIhr.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 10.8.2011 22:19:55
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Me je zdele skori kap. Dobim sms od loterije slovenije, da sem zadela lotko1.Ker nikol nič ne zadanem in skor nikol ne igram lotko seveda nisem mela pojma kaj to je.. nekak sem mislla da je lotko samo eden. Pa grem gledat kaj to je in sem zadela 1 cel evro. Pa sej ne morem vrjet kakšno srečo mam!!!??? ma ti si pa faca, kako znaš dobr napisat, umiram klele
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 10.8.2011 22:22:37
|
|
|
|
Ploha
|
pa drgač? a ste vidle, k je v kliničnem en dojenčk umru, matr to me pa prav v depro sprav, tako malo nebogljeno bitje, ne more ti rečt nč, ne more se brant, ne more si pomagat...ma jst res ne razumem...ko samo pogledam manco, ma štrukl mejhn, tiste zvedave učke, pa rokice v luft, pa kako morš pustit tazga otroka na obroke umirat??!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 11.8.2011 7:42:27
|
|
|
|
marta82
|
plohca vidla. Brez besed.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 11.8.2011 9:24:01
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha pa drgač? a ste vidle, k je v kliničnem en dojenčk umru, matr to me pa prav v depro sprav, tako malo nebogljeno bitje, ne more ti rečt nč, ne more se brant, ne more si pomagat...ma jst res ne razumem...ko samo pogledam manco, ma štrukl mejhn, tiste zvedave učke, pa rokice v luft, pa kako morš pustit tazga otroka na obroke umirat??!! će od včeraj piz....kako bi ju sestradala do smrti (tastara dva seveda).
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 11.8.2011 9:27:06
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Jancci, pa naj bo polžku fajn :) Bo drugič več sreče. ZIhr. sonček, ja čist res:) bo polžek imal hiško:) jancci, super za zadetek Marta, vidim, da ste uživali...superca:) Plohca, vi ste pa že tako veliki:) Kje pa meto skrivaš? Sonček, glede zelenjave smo na istem... moji so že mal pikasti zarad tega, ampak jast imam vse domače, pa je vsak dan satarša, bučke, .... ni da ni. No mesa ne delam:) Danes bom izjemoma meso spekla, če ne moški del familije dol pade.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 11.8.2011 15:58:02
|
|
|
|
Ploha
|
zvezdica se je pa javla pa kje ti hodš madonca, si čist zaposlena!! Mormo se kej dobit babeeee! pa drgač kako, kej novga? Ne bom vas naštevala, ker bom itak vas pol pozabla... kiara: kako si? sonček: kaka luštna turca? jancci: kam greste za vikend, a nisi nekaj omenjala en fajn kamp? a kšna nova nosečka?? najki: kako gre pr vas, nč se ne javš? jst nabijam musko in pucam hišo, juhuuu! M&M pr babici na počitnicah, imamo košnjo pa še ene 564 drugih opravkov! Čas pa kar leti... manca bo čez 14 dni že kar eno leto!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 11.8.2011 16:30:14
|
|
|
|
Ploha
|
mal pavze pa kr nobene nikjer, uživate na sončku, pa pol pridem še kej pogledat
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 11.8.2011 21:44:27
|
|
|
|
Ploha
|
ok babe, vmes že vse krave pomolzla, vas še od nikoder. zdej pa DOST!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 12.8.2011 9:36:39
|
|
|
|
Ploha
|
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 12.8.2011 10:13:05
|
|
|
|
symona
|
jaz sem vas po dolgem času prišla spet malo pogledat. Doma nimam preveč časa, v službi pa je bolj mirno kot ne in vas malo berem. Drugače pa še danes delam, potem pa dopust.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 12.8.2011 10:14:55
|
|
|
|
Ploha
|
kam šibate?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 13.8.2011 12:56:42
|
|
|
|
sonček33
|
Slabe smo.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 13.8.2011 21:26:36
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Slabe smo. mejdun, sploh nism opazila!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 13.8.2011 22:21:47
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Slabe smo. mejdun, sploh nism opazila! ploha, dej za ta teden zorganiziri eno srečanje, no. jaz se nekje do šobca še lah peljem, lah se pa ve do arboretuma, imajo super fajn igrala ;) sonček, dieta nam kar laufa :) mal bolj pazim pri nakupu kruha, ker je skor vsak z belo moko mešan, ampak ni sile. kaj kej kuhaš? jaz sem zadnjič eno kvazi špansko tortiljo z brokolijem delala. krompir in brokoli skuhala, na olju tenstala čebulo, dodala krompir in brokoli, popekla in zalila z omako iz kisle smetane, razžvrkljanih jajc, pesta, soli in popra. pokrila s pokrovko, proti koncu čez sir naribala. kako narediš polpete iz bučk? jancci, čestitke
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 15.8.2011 20:00:01
|
|
|
|
sonček33
|
Fajn vikend. Akcija skozi.Kar nam vsem ustreza. Midva zvečer dol padelva, mali pa ma še mal rezerve
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del 15.8.2011 20:13:37
|
|
|
|
sonček33
|
Evo, še mal pa bo spetember. Ugotavljam, da je naš mali prerasel skoraj vse ... dolge hlače (beri trenirke, ker to je pri nas oblačilo No. 1) so vse prekratke. Teniske bodo kmalu imele luknjo - poganajlec :) Torej, treba bo po nakupih, kar je mini sicer popolnoma odveč,ampak kar je treba, ni težko. Menda. Kje boste kupovale? Jaz sem dva spodnaj dela trenerkic naročila pri naši Barbi (btw - vem, barbi, da nimaš časa, ampak vseen lahko kaj napišeš vsaketolko). Par stvari sem kupila v Name itu...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
PobarvankeagnesKakšno je vaše mnenje o pobarvankah?Zelo so koristne, saj se otrok z barvanjem postaja vse bolj natančen in spreten. (
68%)
Občasno barvanje pobarvank nikomur ne škodi. (
21%)
Nimam mnenja o pobarvankah. (
9%)
Pobarvanke so škodljive, saj zavirajo ustvarjalnost otrok. (
3%)
Število vseh glasov: 274Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!