Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.8.2011 8:31:03
|
|
|
|
botrca
|
Jutro
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.8.2011 8:34:40
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.8.2011 8:36:03
|
|
|
|
matcar
|
Ta noč pa je bla ok,tak da sem se za silo naspala,zaj pa smo se že nazajtrkovali,Teo nekaj dremucka v ležalniku,pa jamra zraven .Počasi pa se porihtama z Maksom pa pičima po Saš-a k tašči.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.8.2011 8:47:48
|
|
|
|
karmen7
|
Dobro jutro! Grlo boli Imam pa danes frizerja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.8.2011 9:18:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Dobro jutro! Grlo boli Imam pa danes frizerja za frizerja(si me spomnila,da moje fročeke naročim),za grlo !
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.8.2011 10:04:11
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Na kavi blo fino. Jutri ponovimo? jutri ne, morda pa v petek? OK, mama. DOBRO JUUUTROOO ZASPANCI oz. -KE! jA, sonČek jE! dobro jutro, nekdo je pa dobre volje danes . si dobla včeraj ?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.8.2011 10:15:49
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Grlo boli Imam pa danes frizerja za grlo. mi2 s tamalim tudi grema danes k frizerju . kak bomo lepi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.8.2011 10:17:47
|
|
|
|
bambixxx
|
rr šteka, pa 2x objavlja poste
< Sporočilo je popravil bambixxx -- 11.8.2011 10:18:38 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.8.2011 10:39:51
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx rr šteka, pa 2x objavlja poste Meni pa noče objavljat, te pa moram 100x pisat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.8.2011 10:41:58
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Na kavi blo fino. Jutri ponovimo? jutri ne, morda pa v petek? OK, mama. DOBRO JUUUTROOO ZASPANCI oz. -KE! jA, sonČek jE! dobro jutro, nekdo je pa dobre volje danes . si dobla včeraj ? Eh, nič nisem dobla , sem pa dobre volje ja, mi nič ne fali. No, če pustimo podrobnosti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.8.2011 12:22:11
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx rr šteka, pa 2x objavlja poste Meni pa noče objavljat, te pa moram 100x pisat. meni tudi ni hotlo prvič, ko sem pa drugič napisala, pa je 2x gor vrglo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.8.2011 13:06:00
|
|
|
|
arabela*
|
Dan Nekaj zeza rr danes ja....s težavo gor spusti.. me bile zunaj, opravki, kavica, več pa tak ne zdržim ker me mehur zaj....na 5 minut hodim na wc Grem pa zdaj skuhat špinačo, pire in jajček, popoldne pa naokoli najverjetneje
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.8.2011 18:20:02
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutri jaz žal ne bom imela časa za kofe...končno sma se uspele skoordinirat s kolegico s katero se ravno 2x na leto uspema dobit, tako da bom šla z njo, ker si jo res želim videt, brez zamere :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.8.2011 18:43:14
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Da se javim. Bla v nakupu, bil hladilnik prazen. Trenutno sem še sama. Se I in L vozita s kolesom. Zdaj me pa že spet čas preganja morem it posodo pomit. Arwenko sem danes kupla v pikapolonici flašo od mam. Tak da bomo vidli če bo L znal pit iz tega.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.8.2011 19:17:34
|
|
|
|
matcar
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.8.2011 19:19:48
|
|
|
|
matcar
|
Porihtala za avto neke stvari,naslednji teden pa registracija in bo spet račun zmanjšan.Lea je tudi klicala iz morja,uživajo ful,skozi lepo vreme in topla voda,skratka počitnice kot morajo biti. Beli pa sem kupla ovratnico lila barve z zvončkom,da bom vedla,kje je,ker sliši tak nena.Pa Sivko je tudi svojo dobil,črno!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.8.2011 19:26:58
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.8.2011 19:31:44
|
|
|
|
arabela*
|
Matcar...ti kar tu odpišem...super da si porihtala, upam da bo čimprej... , lahko pa se vseeno keri dan tu oglasiš na kuffeju Bella....upam da se ni upirala, ker ko je prvič ovratnico dobila, se je skoraj zadavla z njo, ker si jo je hotla dol dat se ji je prek gobca zahaklala in še hvalabogu, da smo bili doma ...Full jo pogrešamo Me pa smo same še trenutno, sta sedaj sobo pospravile; imam novo taktiko in sicer, da jima budilko naštimam nekje za deset minut in v tem časau pospravita , zdaj pa jima grem kopel pripravit
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.8.2011 20:22:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Dobro jutro! Grlo boli Imam pa danes frizerja za grlo in frizerja
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.8.2011 20:25:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Porihtala za avto neke stvari,naslednji teden pa registracija in bo spet račun zmanjšan.Lea je tudi klicala iz morja,uživajo ful,skozi lepo vreme in topla voda,skratka počitnice kot morajo biti. Beli pa sem kupla ovratnico lila barve z zvončkom,da bom vedla,kje je,ker sliši tak nena.Pa Sivko je tudi svojo dobil,črno! za avto za Leo in lepo vreme pa za mucke
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.8.2011 20:26:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Me pa smo same še trenutno, sta sedaj sobo pospravile; imam novo taktiko in sicer, da jima budilko naštimam nekje za deset minut in v tem časau pospravita , zdaj pa jima grem kopel pripravit super, če deluje
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.8.2011 20:26:47
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.8.2011 20:29:20
|
|
|
|
botrca
|
Otrok večerja, potem gre kako risanko pogledat...pa tuširanje in spanje. Jaz sem si lase oprala in mama mi jih je navila. Drugače pa se imamo super, toplo je...hodim vsak dan na dolge sprehode, kar mi ful paše in križ me ne boli tako fejst. Drugače pa odštevam dneve do prihoda mojega .
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.8.2011 20:29:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar...ti kar tu odpišem...super da si porihtala, upam da bo čimprej... , lahko pa se vseeno keri dan tu oglasiš na kuffeju Bella....upam da se ni upirala, ker ko je prvič ovratnico dobila, se je skoraj zadavla z njo, ker si jo je hotla dol dat se ji je prek gobca zahaklala in še hvalabogu, da smo bili doma ...Full jo pogrešamo Ja,veš da je norela,samo mogoče 5 min,zaj pa je ok.mamo prakso z temi zadevami!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.8.2011 20:38:02
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Mater sem že utrujena. Trenutno večerjam. Sma pa z mojim sama. L je pri babici in bedku. Pol še perilo poberem, se umijem in vija pojstla.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.