|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del
2.8.2011 7:38:47   
sapi
Najprej en lep kao poletni pozdravček ....

Čestitke Aqui, Sonyi za mala nova člana user posted image user posted image .
Pa naši gigi za uspešno opravljeno diplomo jeee.
mismis berem, da je pestro in da se dogaja. Uh vsaka čast vam dvojnim mamicam.
hermy potem je tvoja B kot naša. Pri nas smo zobke čakali do 13M potem je pa vseh pet v 3-4 tednih ven pokukalo. Pa še to kar malo nastreljeno sem ter tja user posted image .
miklarom tebi pa vso srečo pri vajini odločitvi, da bi čimprej sonček prišel k vama.
Moram pa pozdravit Zarjo in Loremi ju že dolgo nisem brala no ja tako kot one mene ne user posted image .

No tudi pri nas je nekaj novega pričakujemo še eno bebiko.  Danes imam NS in upam, da bo vse ok saj je poleg še en hematom. Smo optimistični. Napotnica je tako romala na stranski tir.

V glavnem se dogaja pa koliko novih nosečk imamo spet čestitke vsem in srečno do konca. Seveda veliko mislim na vse tudi, če vas nisem omenila.

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu vitachi)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
2.8.2011 13:33:31   
loremi
oooooooo sapi, lepo presenečenje, verjamem, da je lepo presenetilo tudi tebe, tko kot je mene seda, ko sem prebrala! sporoči, kako si opravila na NS in vso srečo! user posted image  user posted image  user posted image

Ja, zadnje čase sem se res poredko javila, bom se spet pogosteje, sicer sem pa čist izpregla iz postopkov in mogoče spet kdaj ...

Vitachi lepo te je spet brat! user posted image

Miklarom user posted image

Punce ste že bile na dopustu? Še greste? Tiste, ki ste že bile, upam, da ste si napolnile baterije, tiste ki še greste, pa uživajte. Upam, da vam bo vreme naklonjeno.

KT ... se že kaj dogaja?

Mamice kako so mali veliki zakladki?

Vsem pošiljam pozdravčke, da kakšne ne izpustim!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
2.8.2011 14:04:52   
KT

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

KT ... se že kaj dogaja?

loremi zlata, prav nič, sem se tako namontirala, da grem na CR, da sem prav odklopila. Malo trebuh otrdi vsake toliko, ctg imam jutri, pa bomo vidli, če mogoče ne bo kaj prej.

sapiiiiii ČESTITKE user posted image user posted image user posted image Evo, takoj pošiljam kamion dobrih želja in pozitivnih misli user posted image

mismis kako ste? pa sonya naša? akvica kako se rihtate?

pozdravček vsem konzervicam!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
2.8.2011 20:44:19   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

No tudi pri nas je nekaj novega pričakujemo še eno bebiko.  Danes imam NS in upam, da bo vse ok saj je poleg še en hematom. Smo optimistični.

O, Sapi, kako lepo user posted image user posted image user posted image user posted image !! Jest tud čakam na tak mirikl!!!
Loremi, ti se kar pridno javljaj, me mora kdo mal nadomestit, zdaj, ko bom morala it nazaj v službo user posted image user posted image user posted image !!

Vitachy, srce moje user posted image , upam, da so na sporedu sami sončni dnevi.

Mismis, Sonja, Vodička, pridno cartajte otročke in naj imajo čimmanj krčkov!!

KT, deset dni me ne bo....tko, da ta čas kar pridno počakaj, da bom lahko dihala s teboj user posted image !

Miklica
, naj se stvari hitro odvijajo user posted image user posted image user posted image .

Velik sem jih še pozabla, pa ne bit hude, mam rada vse,...pišem že danes, ker jutri bom pokala, v četrtek pa potujemo! Konzervice bodite pridno konzervaste in čuvajte se user posted image !!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
2.8.2011 22:02:36   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

KT, deset__ dni me ne bo....tko, da ta čas kar pridno počakaj, da bom lahko dihala s teboj user posted image !

Pišuka hermy to pa ne verjamem, da bom počakala user posted image . Si pa strašno prijazna,da misliš name user posted image . Drži pesti, da bo šlo tokrat kot po maslu.

Pa kaj je zdaj vse boldirano, jaz pa tehnika, user posted image

< Sporočilo je popravil KT -- 2.8.2011 22:04:33 >

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
2.8.2011 22:40:14   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: KT

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

KT, deset__ dni me ne bo....tko, da ta čas kar pridno počakaj, da bom lahko dihala s teboj user posted image !

Pišuka hermy to pa ne verjamem, da bom počakala user posted image . Si pa strašno prijazna,da misliš name user posted image . Drži pesti, da bo šlo tokrat kot po maslu.

Pa kaj je zdaj vse boldirano, jaz pa tehnika, user posted image

No, bom pa ves čas držala pesti kot pri norcih...jasno, da bo šlo kot po maslu...sam verjeti moraš user posted image user posted image user posted image !!
Je blo pa lepo prebrat tko boldirano user posted image !!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
3.8.2011 10:29:48   
miklarom
pozdravljene !

na hitro da se malo javim, predem grem v službo. Evo smo dobili datum za obisk na domu iz CSD -JA i to 10.8. user posted image user posted image user posted image , končno in potem še samo zaključni papirji in štempelj da sva primerna posvojitelja potem pa gremo v akcijo za tujino, komaj čakamauser posted image

vesem mamicam lepo mi cartajte svoje bebike, tiste ki jih še nosite v vaših bušijih, lepo jih čuvajte ostale pa ki še čakate na postopek pa , da greste čimprej in da vam uspe vsem 100%. rada vas imam vse

< Sporočilo je popravil miklarom -- 3.8.2011 10:30:30 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
3.8.2011 10:32:54   
gigi1
IIIIiii kako lepa novička user posted image  user posted image  user posted image

Sapi čestitam in držim pestke za dobre izvide user posted image user posted image user posted image

KT tudi jaz pestkam in upam, da bo vse kot po maslu user posted image user posted image user posted image

Hermy uživajte na dopustu.

Lana70 kako si? Kako se je imel najstnik?

Lana08 kako ste vi? Uživate? user posted image

Zarči jaz sem OK, pa ti? user posted image user posted image user posted image

Loremi lepo te je bratiuser posted image . Upam, da si se spočila ne glede na slabo vreme.

Vitachi vidim, da imaš nov avatar user posted image . Verjetno je to znak, da si bolje user posted image user posted image user posted image

Miklič je kaj novega pri vas? Ste že opravili vse kar zahteva CSD?

Mausika kako si ti? Si na dopustu?

Miši kako ste? Te pokličem te dni za raport user posted image

Tisa uživaj kolikor se da na delovnem dopustu.

Srečica kako si mi ti?

Aquič, Sonči kako sta vi2 in vajina korenjaka?

Lupčke vsem. RVI user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
3.8.2011 10:34:21   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

pozdravljene !

na hitro da se malo javim, predem grem v službo. Evo smo dobili datum za obisk na domu iz CSD -JA i to 10.8. user posted image user posted image user posted image , končno in potem še samo zaključni papirji in štempelj da sva primerna posvojitelja potem pa gremo v akcijo za tujino, komaj čakamauser posted image

vesem mamicam lepo mi cartajte svoje bebike, tiste ki jih še nosite v vaših bušijih, lepo jih čuvajte ostale pa ki še čakate na postopek pa , da greste čimprej in da vam uspe vsem 100%. rada vas imam vse

Si napisala ravno, ko sem jaz tipkala user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za datum, naj se sedaj vse hitro odvije user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
3.8.2011 12:40:02   
KT

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

pozdravljene !

jao, jao, kok sem pa jaz vesela mikli moja user posted image user posted image user posted image besede so premalo! Mislim na vaju user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
3.8.2011 12:44:04   
KT

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

KT tudi jaz pestkam in upam, da bo vse kot po maslu user posted image user posted image user posted image

HVALA sončica user posted image Res si ne morem priviščiti še enih zapletov ob porodu, že tko je na psiho udarlo - cel film izpred 4 let se mi vrti pred očmi, ampak bom že, ni vrag. Sem se s tamalo zmenila, da bova to dali skozi kot dve profesionalki user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
3.8.2011 13:05:28   
mismis
Na hitro se javljam, ko naše medike ravno spijo...

Sapi, superca novička user posted image user posted image user posted image  vesela kt radio zate, kot kaže le ne boste potrebovali pingotov. Pestkam za dobre izvide nuhalne

KT, vsak dan pogledam, če je kaj novičk s tvoje strani user posted image , pisati žal ne morem, ker imam ponavadi kakšno od medik v naročju. Uglavnom, mislim nate full in držim pestke, da se tvoj CR izteče čimbolje

Miklarom, ma fantastične novičke user posted image user posted image  user posted image you go girl

vitachi, lepo da si se javila, si kaj bolje?

Hermy, uživajte na dopustu, ko pa prideš domov pa častiš za prvo svečko

Zarja moja, to ti pa verjamem, da že planiraš septemberski dopust, važno je da imaš cilje user posted image

Žižek, polno mislim nate, pa imam polne roke dela. Zvečer nas tako dajejo krči, da ne upam pustiti medike same z očetom. Se mi zdi, da bi se mu glih strgalo, se slišiva

Akvič, Sonya, kako se vi rihtate?

evo ga že imam, alarm namreč... ma prisežem, da je tale moja Z. taka kot mama, sploh noče spati, pa še glasna je user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
3.8.2011 15:49:28   
vitachi
user posted image Pozdravljene,

Najprej ISKRENE ČESTITKE MIKLA ZA FUL DOBRO NOVICO!JEEuser posted image user posted image user posted image
Vsem hvala za Vašo skrb zame.
Ja, sem boljše- zato sem tudi spremenila svoj avatar.
Danes je ravno 8 mesecev od smrti fantkov, sem pa po njuni smrti do danes ogromno, ogromno o sebi spoznala in prišla v stik prečudoviti ljudmi.

Sem spoznala metode,tehnike in orodja, za katere sem prepričana, da bi lahko pomagale katerikoli izmed vas in pomagajo tako pri slabih občutkih, depresiji, občutku preobremenjenosti, vsemu mogočemu, med postopki ko čakamo kaj bo,... Če katero kaj več o tem zanima, mi lahko pošlje ZS in bom svoje znanje z veseljem delila z Vami.Ji bom z veseljem pomagala!

Še to- zavedati se moramo, da je čisto vsak problem rešljiv. Če se počutimo da smo v brezizhodni situaciji, potem nam nagajajo naši občutki, vzorci.
Punce, uživajmo svoja življenja vsak dan! Lepe počitniške dni želim vsem skupaj in vsaki posebaj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vas spet spremljam in berem sproti.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
3.8.2011 16:51:59   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Hermy, uživajte na dopustu, ko pa prideš domov pa častiš za prvo svečko

Res je, da sem z gorenjske, ampak temu se pa ne bom ognila user posted image !! Se zmenimo user posted image !!
Lubčke vsem!!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
3.8.2011 17:53:24   
mausikaa
evo spišem dolg post in me vrže ven...torej en velik objemek in pozdravček za vse piksnice moje

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
4.8.2011 7:00:29   
sapi
No pa sem tu ...

Opravili NS, smo našo malo čebelico s sabo vzeli pa ni bila ravno pri miru tako, da smo se sicer vse zmenili ampak bolj na hitro videli pa veliko in bili zelo srečni. Jej, jej pametna starša user posted image . Nosna kost vidna, NS 2.2, background risk 1:166, adjusted risk 1:306. Komentar je bil, da sicer nuhalna ni slaba glede na starost vendar priporoča kariotipizacijo. Mislim, da se bom kar odločila čeprav za HB je že malo pozno ostane potem še A. Glede hematoma ni bilo nič govora tako, da je očitno vse ok. Sem omenila, da naj bi bil pa je dr. P samo zamahnil z roko.
Loremi saj jaz si tudi obljubim, da bom bolj pridna pa potem ne znese tako ali drugače. Mogoče se pa odločita pa bomo močno mislili na vaju in stiskali pesti.
KT hvala, ti pa že v nizkem štartu. Pa carski rez ti sledi kolikor berem.
hermy pri nas se je po dolgih letih zgodil kar dvakrat. Tako, da sem res srečnica. Lepo se imejte na morju.
miklarom to so pa res dobre novice juuppppiiiiiii upam, da se vajina želja čimprej uresniči.
gigi hvala in kako si ti naša nova diplomiranka?
mismis uh krčki upam, da čimprej minejo. Pri nas bo še malo napeto, čeprav sem čisto skulirana in sploh ne dvomim, da bo slab rezultat v nadaljevanju.
vitachi super za pogum in te besede, ki zagotovo veliko pomenijo vsaki od nas. Drži se še naprej.

Lepo se imejte in mislim prav na vsako izmed vas ...

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
4.8.2011 7:03:48   
sapi

Pri nas bo še malo napeto, čeprav sem čisto skulirana in sploh ne dvomim, da bo dober rezultat v nadaljevanju.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
4.8.2011 10:15:43   
lana70

Pri nas bo še malo napeto, čeprav sem čisto skulirana in sploh ne dvomim, da bo dober rezultat v nadaljevanju.

Najprej čestitke sapi...a ste vi to ubodli tako natur varianto kot mi al sem kaj spregledala???
Miklca, naj čimprej zadeve stečejo, mislim nate!
Žižetka, moj pubertetnik je bil grooooozno navdušen, še zdaj je pod vtisi in HB se je izteklo vse ok.
Jaz sem pa včeraj imela pregled pri Cerarju in sta oba težka okrog kile, tamala skozi brca tamalega, revež se sploh ne brani in drugi teden naj bi dobila injekciji za razvoj pljuč...
KT, a ti še kar 2v1??, kdaj si imela rok?
Nič, šibam, tamala noče zaspati...

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
5.8.2011 7:21:59   
loremi
Dobro jutro!

Punce peteeeeeek je user posted image , jaz bom današnje popoldne in jutrišnji dan izkoristila za kuhanje in izdelavo torte, tokrat sem zadolžena, da jo naredim tastu, praznuje 70 let, upam, da mi bo uspela.

Miklarom ja super! user posted image  Vama želim, da bo šlo vse kar se da hitro naprej! user posted image

Sapi srečno!

Vitachi user posted image

Gigi, Zarja, mismis pozdravčke!

Gigi, pasal se je odpočit v vsakem primeru, samo pasalo bi mi, da bi mi bilo vsaj na morju toplo, če me že drugač skoz zebe, no pa me je tud na dopustu.

KT no to sem pa spregledala, da imaš planiran CR, kdaj pa bo akcija? Zgleda si imela težek prvi porod, še enkrat res nebi bilo fajn. Srečno!

Hermy kolk časa si še doma? Veliko se še navozičkaj v tem času user posted image .

Vsem lep pozdravček in prijeten vikend!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
7.8.2011 9:47:45   
srečica17
Pa se še jaz malo oglašam. 14 dni sem bila na morju. Moje počutje je Ok. Danes sem 18t6d.Čutim rahle metuljčke, konkretnih brcik še ne. V sredo imam pregled in komaj čakam. 22.8. imam pri dr. Pušenjaku podrobno morfologijo v porodnišnici.
mismis - uživaj s svojimi pupikami, tud krčki enkrat minejo.....potem ko so večji gre pa čas itak prehitro
Sonya  - kako kaj Oskar??
Akvica  pa tvoj David?
Kako lepa imena ste izbrale. Mi bomo imeli pa Eriko. Joj jaz še zdaj ne verjamem, da je vse to res. Upam, da jo bomo res imeli.:-)))))
Tisa srečno s pingvinčki.
KT .....bo kmalu???? A ti nič v naprej ne povejo kdaj bo CR????Srečno tudi tebi.
Gigi Hermi, loremi, Vitachi, zarja, .....vsem vsem (tudi neimenovanim), vsem prav lepe pozdravčke!!!
Sapi čestitke!
Miklarom upam, da bodo postopki potkali čim hitreje!!!!

Lepo vas je brat!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
10.8.2011 16:59:51   
mausikaa
dan drage moje konzervice,
evo da vas vsaj malo pozdravim, v službi itak nimam časa, pa še celo listo prepovedanih strani so nam poslali, med njimi so vsi forumi...bomo preživeli...počasi bo čas za dopust - aleluje, letos se mi zdi, da sem čisto kaput, bolj kot druga leta...še dobro, da smo konec junija malo odklopili....
jutri imam spet kontrolo za trombocite, upam da so ok oz. da vsaj niso narasli...
KT kako smo? je že kaj novega?

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
10.8.2011 20:20:47   
miklarom
no pa smo opravili obisk iz CSD-JA , je bilo prav luštno,pa še pohvalile so kak imamo lepo vse čistouser posted image , skratka zelo,zelo so bile zadovoljne in so že dale svoj štempelj, da sva primerna posvojitelja, in da sva prav luštna, user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da zdaj je vse to za nama, sma na čakalni listi ppri nas, zdaj pa se moramo samo še odločiti za tujino, samo prej grema na zaslužen dopust, po dopustu pa v boje, komaj čakama user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
10.8.2011 20:50:42   
sonček33
da sva primerna posvojitelja, in da sva prav luštna, ,

Miklca, oooo to pa mi že dolgo vemo :)
Super, da je vse super steklo. Pa kljukica je narejena. Juhej

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
11.8.2011 7:02:04   
mismis
Jutrčk user posted image

user posted image

Miklarom, to mi delaj, gremo naprej na zmago user posted image user posted image user posted image

srečica, superca za teden, pa lepo ime sta izbrala user posted image

sonček, kako je kaj, si na dopustu, mali/veliki L. je priden?

Maussi, pestkam za trombije, da je vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonya in Akvič, kako vi rastete?

loremi, je torta uspela? Aja čestitke za izgubljene kilogramčke, lepo ti gre, kar tako naprej

Žižek in Horny Teddy, vaju missam mucho user posted image

Sapi, super za NS, res rezultat ni najboljši, ampak jaz sem 100% da bo na Amnio vse ok, ker mora biti  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana70, 28. tednov si že user posted image user posted image , uf kako gre hitro čas, potem si že dobila inekcijo za pljučka, ma ti povem, je bolje da jo, je bolj varna zadeva za zdravje dvojčkov, kot če je ne dobiš

Hermy, pa uživa na morčku, upam da B. plava

Tamalu, kje si?????????????
vitachi, lepo da iščeš načine, kako omiliti bolečino, da se nisi zabubila in da se počasi vračaš k nam. Vsaka čast user posted image user posted image user posted image

KT, a že cartamo? Daj povej, te imam na sumu, da imamo že novo princesko med nami

lep pozdrav vsem, tudi neomenjenim, moram šibati, imam dva alarmčka pri sebi user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
11.8.2011 8:33:12   
loremi
Jutro!

miklarom jeeeeeej bravo! user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
loremi, je torta uspela? Aja čestitke za izgubljene kilogramčke, lepo ti gre, kar tako naprej

Je uspela, uf, sem bla vesela, no sem pa tud veliko časa in truda vložila vanjo user posted image .
In hvala, moram se pa še potrudit, da bi se še kakšnih 5 kg znebila user posted image .

mausikaa ja v službi povsod pritiskajo user posted image , jutri pa srečno na kontroli! user posted image

Vsem lepe pozdravčke!

In sončeeek jeeee! user posted image  Ampak zjutraj je pa takooooo mrzlo user posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?