mismis
|
Jutrčk Miklarom, to mi delaj, gremo naprej na zmago srečica, superca za teden, pa lepo ime sta izbrala sonček, kako je kaj, si na dopustu, mali/veliki L. je priden? Maussi, pestkam za trombije, da je vse ok Sonya in Akvič, kako vi rastete? loremi, je torta uspela? Aja čestitke za izgubljene kilogramčke, lepo ti gre, kar tako naprej Žižek in Horny Teddy, vaju missam mucho Sapi, super za NS, res rezultat ni najboljši, ampak jaz sem 100% da bo na Amnio vse ok, ker mora biti Lana70, 28. tednov si že , uf kako gre hitro čas, potem si že dobila inekcijo za pljučka, ma ti povem, je bolje da jo, je bolj varna zadeva za zdravje dvojčkov, kot če je ne dobiš Hermy, pa uživa na morčku, upam da B. plava Tamalu, kje si????????????? vitachi, lepo da iščeš načine, kako omiliti bolečino, da se nisi zabubila in da se počasi vračaš k nam. Vsaka čast KT, a že cartamo? Daj povej, te imam na sumu, da imamo že novo princesko med nami lep pozdrav vsem, tudi neomenjenim, moram šibati, imam dva alarmčka pri sebi