Najki
|
Vrtnica pri nas smo v glavnem skozi ljubosumno obdobje. JM je kolikor more tiho, ce mala spi, izpade ima samo takrat, ko je zaspan. Takrat na vse mozne negativne nacine isce pozornost in nima vec nadzora nad samim sabo, pa se dere, mlati okol sebe in je tudi kdaj grob do sestrce. Na zacetku je bilo kar hudo, ko je ugotovil, da mora deliti pozornost, samo sva si oba vzela ekstra cas za njega in se je odnos zelo hitro popravil. Ce dobi vsaj pol urce igre z enim odraslim zase, je cel dan zelo priden, ubogljiv, miren. Pa fajn je, da sodeluje pri negi in igri s tamalo. Rad pride med previjanjem in pomaga obrisat ritko, rad ji futra grozdje, sestavlja kocke ali loncke, da jih potem ona razstavi. Pazi jo, da ne pade s kavca, vedno preverja, ce smo jo kje pozabili, da dudo v usta. Prav fajn se mu zdi, da je lahko velik bratec. Ful sta cotkani babiki . JM je na morju zdrsnil na skalah in vznak padel na rob skale. Na zatilju je imel pol pesti veliko busko, smo ga sprintali v ambulanto, samo ni bilo nic drugega kot buska. Tudi pocutil se je normalno. Sam zgledalo je pa zelo hudo. Dolocene barve spozna, ostale ga pa niti driblali nismo. Sam mora bit prave volje, da odgovarja na taka vprasanja. Ce pade v ksno knjigico, ga najlazje sprasujem o barvah, stetju, crkah, kako recejo zivali... V OS sem jaz ful rada brala bukle o zivalih ala White Fang, Kazan volcji pes, Barry Kazanov sin ipd. Prebrala sem tudi Palaco vetrov, pa E. A. Poeja, Ubik, zbirko Casovni stroj, 5 prijateljev itak, kriminalke ala S. Holmes... Vcasih sem sla v knjiznico in pobrala random knjigo s kupa. Liencica je imela vceraj 9m, je pa v primerjavi z JMjem otrok akcije. Mali razmislja, predno naredi, ona se pa kar vrze not. Tako da res hitro vse pogrunta, je bolj ucljiva, JM je hotel vse sam pogruntat. poje pa 2x vec kot bratec, je pares, da se je malemu ful apetit zmanjsal in odkar je bil 2 tedna z nono, noce vec sam jest . Ne po svoji krivdi, tako se je razvadil in imamo zdej pri obrokih skos probleme. Uzivajte na morju.