Anonimen
|
Colt, potem bi morali nehati pisati na kulinariki o današnjem kosilu, ker imajo v Somaliji lakoto? Jaz recimo ne bi smela reči, da sem kdaj jezna na tamali, ker nekatere ženske ne morejo imeti otrok. Moža ne bi smela nikoli postrani (upravičeno) pogledat, ker je drugače zlat, nekateri opa niso in so nasilni do svojih bližnjih..... Včasih moraš tudi dati kakšno frustracijo ven, pa četudi je pogledana z drugega zornega kota povsem banalna ali pa v vsem slabem najti tudi kakšno lahkotno temo, ki vsaj za trenutek razbije napetost. Vedno je nekomu še hujše kot meni, tebi ali komu drugemu, če gledamo s tako negativnega gledišča, potem sploh ne smeš ničesar več rečt, ker boš vedno veljal za slabega, ker se najdejo tudi ljudje s slabšimi življenjskimi pogoji. Razumem, da si jezen, ker je toliko ljudi izgubilo osnovno varnost in še več jih bo. Ampak za to ni kriva Otika, HuAnita, skuštrana, jaz ali ti. Viator in vektor niso zugrund pognale uporabnice RR, ampak lastniki, ki so delali kdo ve kaj. Za neplačane prispevke niso odgovorne uporabnice RR, temveč uprave, ki so delale vse drugo kot tisto, kar bi morale. In ni problem v klimi, ki jo Otika nima (pa menda lahko hlepi po njej, jaz tudi, samo sem preveč škrta, da bi si jo privoščila ), ali v plačah JU, temveč, ker tisti, ki bi morali opraviti svoje delo, tega ne naredijo. recimo, sodišča ne obsodijo ljudi, za katere je vsakemu otroku jasno, da delajo mimo vseh pravil (recimo dolga leta ne plačujejo prispevkov, zafurajo 5 firm in noben od pristojnih ne ukrepa). Hočem reči, da si upravičeno jezen, samo daj to jezo usmerit v vzrok problemov. Ta pa ni v uporabnicah RR.
|