Colt -> RE: Sproščenost v službah med poletjem (4.8.2011 19:10:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Ojla, pubec, ne pišem jaz o dolgen času, ampak prijetni, znosni klimi v službi! In DA, zelo se mi smilijo vsi, ki bodo ostali brez službe v teh dneh - verjemi, imam skoraj vsak dan stike z njimi - ampak to, da se pač pri nas poleti vse malo 'zapre' dol, ne pomeni, da pa NIČ ne delam. Nasprotno, naredimo vse, kar je treba, le donosi so bolj sproščeni, ker ni konstantnega ravsanja in primernjanja... pa hvala tisti, ki je omenila nekaerim očitno neznosno lahkotnost[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image] Hua (vzklik Marincev), naj se popravim. Se veselim z vsemi neskončnimi števili ljudi ki so ostali brez službe. Morda bodo končno lahko šli na tenerife, karibe ali arubo, jamajko. Časa bodo imeli dovolj. Sproščenosti še več. Sicer pa tvoj foh dobro poznam in ne dvomim v tvoje besede. Hm, tudi jaz skoraj vsakodnevno srečujem ljudi tega kova. No, sproščenost je zakon. In Slovenija je z vsako uro vedno bolj sproščena ane? :) G ps. zdi se mi skrajno neokusno odpirati takšne teme, medtem ko je delavni razred na psu. Desettisoče družim razmišlja, kako bo plačalo položnice in preživelo, potem pa se pojavi takšna tema. Okej, vse legitimno, ampak totalni plunek v obraz stotisočev!!
|
|
|
|