![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 11:46:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nimam kaj pametnega za delat pa grem likat. jaz tud ne, pa pač sesam, pa prah brišem . pol bom pa še iz dolgega cajta kosilo skuhala. ..jaz tud nimam kaj za delat...pa čakam da moj pride in mi kartico prinese, da grem v štacun
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 12:23:00
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nimam kaj pametnega za delat pa grem likat. jaz tud ne, pa pač sesam, pa prah brišem . pol bom pa še iz dolgega cajta kosilo skuhala. ..jaz tud nimam kaj za delat...pa čakam da moj pride in mi kartico prinese, da grem v štacun
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 12:46:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nimam kaj pametnega za delat pa grem likat. Ojoj. Upam, da misliš kavč. Ne nisem misla kavča. Sem pa že zlikala za 2 stroja perila, pa najedla sem se že tudi. Moški del se je zdaj odpravil ven, jaz pa dalje.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 12:47:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nimam kaj pametnega za delat pa grem likat. jaz tud ne, pa pač sesam, pa prah brišem . pol bom pa še iz dolgega cajta kosilo skuhala. ..jaz tud nimam kaj za delat...pa čakam da moj pride in mi kartico prinese, da grem v štacun Meni bo moj tudi pol prineso din,din da grem v štacuno.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 13:01:10
|
|
|
|
majakla
|
Tak, v službi vse porihtano in zaključeno za ta teden, malo še počakam, če slučajno kdo pride, čeprav slabo kaže - so vsi na dopustih?, še če telefon zazvoni je mami, al pa babi kaj rabi ... Pol pa do konca spakirat, pa kaj že v avto nesem in čiči pa čaki, da ded pride, spakira (ker včeraj ni mel časa - eh, ki te ), skočiva po Nika in šus via morje. Glede na napovedano gužvo, bomo glih za večerjo tam. Pa kaj si nor, danes že 3. sirene tulijo, ne vem al so gasilci al rešilni al ... groza.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 13:01:47
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nimam kaj pametnega za delat pa grem likat. Ojoj. Upam, da misliš kavč. Ne nisem misla kavča. Sem pa že zlikala za 2 stroja perila, pa najedla sem se že tudi. Moški del se je zdaj odpravil ven, jaz pa dalje. Si pa super pridna.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 13:09:15
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Tak, v službi vse porihtano in zaključeno za ta teden, malo še počakam, če slučajno kdo pride, čeprav slabo kaže - so vsi na dopustih?, še če telefon zazvoni je mami, al pa babi kaj rabi ... Pol pa do konca spakirat, pa kaj že v avto nesem in čiči pa čaki, da ded pride, spakira (ker včeraj ni mel časa - eh, ki te ), skočiva po Nika in šus via morje. Glede na napovedano gužvo, bomo glih za večerjo tam. Pa kaj si nor, danes že 3. sirene tulijo, ne vem al so gasilci al rešilni al ... groza. Uživajte na morju, pa čim manj gužve na cesti! Jaz sem pa voziček zrihtala V ponedeljek peljem našega nazaj, dobimo pa drug model pa druge barve. Se bo gospodič po novem vozil v zelenem vozu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 14:08:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nimam kaj pametnega za delat pa grem likat. jaz tud ne, pa pač sesam, pa prah brišem . pol bom pa še iz dolgega cajta kosilo skuhala. ..jaz tud nimam kaj za delat...pa čakam da moj pride in mi kartico prinese, da grem v štacun no sem se nerodno izrazla ...čakam na svojo kartico, ker sem mu jo posodla oziroma sem čakala
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 14:10:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jaz sem pa voziček zrihtala V ponedeljek peljem našega nazaj, dobimo pa drug model pa druge barve. Se bo gospodič po novem vozil v zelenem vozu uu super.. uu pa "moja" barva
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 14:11:48
|
|
|
|
arabela*
|
moj in M spita, A gleda tv, jaz pa kuham goveje zrezke s curryem, zraven pa pire in solata aja zravn obvezno Merlina poslušam Proti večeru pa tak gremo ki mojim rože zalit, pa da se malo igrata...ker sta stardva spet na vikendu
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 14:12:34
|
|
|
|
arabela*
|
majakla.uživajte maximalno
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 14:48:34
|
|
|
|
katy83
|
hej, punce moje...ta teden je pa tak minil, da joj...sploh nisem imela kaj dosti časa za net Skratka, mi tudi pakiramo, večinoma že imam, v avto bo treba še zvečer spravit (kak bomo naloženi sploh pomislit nočem ), dragi še zdaj kosi, jaz moram malo bajto v red spravit, ker bosta tašča in tast hodila sem muco hranit, te pa mora bit porihtano Lepo mi bodite, upam, da bo tu in tam lepo vreme Se vidimo po dopustu, pa pa babike
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 14:59:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nimam kaj pametnega za delat pa grem likat. Ojoj. Upam, da misliš kavč. Ne nisem misla kavča. Sem pa že zlikala za 2 stroja perila, pa najedla sem se že tudi. Moški del se je zdaj odpravil ven, jaz pa dalje. Si pa super pridna. Niti ne. Sem še pa pol malo kavč tudi likala.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 15:00:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jaz sem pa voziček zrihtala V ponedeljek peljem našega nazaj, dobimo pa drug model pa druge barve. Se bo gospodič po novem vozil v zelenem vozu Super.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 15:01:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya majakla.uživajte maximalno Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 15:02:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Lepo mi bodite, upam, da bo tu in tam lepo vreme Se vidimo po dopustu, pa pa babike Uživajte.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 15:20:19
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 hej, punce moje...ta teden je pa tak minil, da joj...sploh nisem imela kaj dosti časa za net Skratka, mi tudi pakiramo, večinoma že imam, v avto bo treba še zvečer spravit (kak bomo naloženi sploh pomislit nočem ), dragi še zdaj kosi, jaz moram malo bajto v red spravit, ker bosta tašča in tast hodila sem muco hranit, te pa mora bit porihtano Lepo mi bodite, upam, da bo tu in tam lepo vreme Se vidimo po dopustu, pa pa babike Uživajte!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 16:45:42
|
|
|
|
arabela*
|
katy.....uživajteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 16:46:13
|
|
|
|
arabela*
|
z dragim pogledama mehiko malo, potem pa šibamo veeeeennn na sonček...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 21:27:42
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 23:21:06
|
|
|
|
ly117
|
Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.8.2011 6:49:58
|
|
|
|
matcar
|
jutro
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.8.2011 8:33:46
|
|
|
|
arabela*
|
jutro
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.8.2011 9:24:43
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Vstala malo prej, L pa še spi.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.8.2011 12:01:51
|
|
|
|
arabela*
|
bile v štacuni, zdaj pa malo pospravljat, pa kuhat... moj je šel še delat za uro, dve, potem pa relax in proti večeru naokoli
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.