![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 6:15:13
|
|
|
|
matcar
|
Spala super,Teo se je samo 1x zbudil in spal naprej do zdaj. Zaj pa kafe spijem,pa porihtam še Lei malco za na pot,pol pa krenemo.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 8:02:36
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Spali spet 1A. Potrebe po dudi ni bilo. Zdaj gleda Nodija, jaz pri , moj pa je peljal avto k mehaniku da pogledajo zadnje bremze.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 8:03:24
|
|
|
|
arabela*
|
morning se naspali, male sta še v A postelji in se cartata in pogovarjata, jaz pa kavica, potem pa na sprehod
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 8:08:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 da je nimam in nam nekako gre. če imaš mirno deco gre ..pri nas bi cel blok bil v luftu, pa vse stolčeno... Začelo se je že na morju, ko smo se peljali z ladijco. Seveda jo je imel v ustih obrnjen proti morju in sem mu še misla rečt naj je ne vrže notri in hop je že zletela iz ust v morje. Tisti dan smo bili celi dan brez nje, tudi zaspal je brez nje. Pol se je pa okoli 2h predramil in hotel dudo. Jaz sem še nekaj časa vztrajala sam je bila že panika in ipika prisotna in sem popoustila. Ko smo prišli domav oz. že na dopusti sem mu rekla da je to zadnja duda in ko bo to zapravil druge ni. In tako smo zdaj brez.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 8:09:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Potrebe po dudi ni bilo. priden
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 8:40:23
|
|
|
|
botrca
|
Dan , kako ste punce? Vidim, da vam lepo gre...čvekate na veliko zato pa je dež . Tukaj je vse po starem, včeraj je padal dež in grmelo je...danes ni glih neke vročine ampak kaj češ...bolj me skrbi kak bo na morju . Ly117 super za dudo.. Matcar fajn da je ata boljši, naj ga kar porihtajo da bo tipi-topi Majakla groza za tvojega svaka ...ki pa imasta hišo? Ostalim pa en velik
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 9:10:54
|
|
|
|
tasa_m
|
Ly, imaš ZS
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 9:28:28
|
|
|
|
majakla
|
Daaan Spet bo za vas, ki imate rade vroče. Pa vreme mislim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 9:30:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ly, imaš ZS Odgovorila.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 9:32:37
|
|
|
|
ly117
|
Punce nekaj slikic z morja sem dodala v album. Tak da vabljene.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 9:38:13
|
|
|
|
majakla
|
Včerajšnje čohanje blo super, samo kaj, ko se je potem igra še obrnila. Bravo L Botrca: naj kar dežuje tam, da bo na morju lepo. Hišo imata pred Jurijem levo in v breg. Bravo tudi Teo, zaspanček mali.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 9:51:26
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Punce nekaj slikic z morja sem dodala v album. Tak da vabljene. lepe slikice
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 9:54:09
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Punce nekaj slikic z morja sem dodala v album. Tak da vabljene. lepe slikice
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 9:54:51
|
|
|
|
bambixxx
|
2x za ziher
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 10:15:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx 2x za ziher
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 10:26:01
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx 2x za ziher
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 10:39:55
|
|
|
|
arabela*
|
me doma, se nahodile, pa še na borzo smo šle..... zdaj pa se igrata, na hodniku nam montirajo števce za centralno.....bomo vidli, kak se to obnese pozimi
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 10:40:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Punce nekaj slikic z morja sem dodala v album. Tak da vabljene. lepe slikice ma jaz samo 3 slike vidim....
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 10:51:39
|
|
|
|
matcar
|
Jaz tudi že doma z celotno pickovo bando! Lea pa že na pol poti na morje.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 10:55:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bomo vidli, kak se to obnese pozimi Al boš plačala več ali manj kurjave. Tako.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 10:56:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Lea pa že na pol poti na morje.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 11:07:37
|
|
|
|
ly117
|
Nimam kaj pametnega za delat pa grem likat.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 11:36:17
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nimam kaj pametnega za delat pa grem likat. Ojoj. Upam, da misliš kavč.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 11:40:38
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nimam kaj pametnega za delat pa grem likat. Ojoj. Upam, da misliš kavč.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.8.2011 11:41:58
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nimam kaj pametnega za delat pa grem likat. jaz tud ne, pa pač sesam, pa prah brišem . pol bom pa še iz dolgega cajta kosilo skuhala.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.