teodora75
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 teodora75 - danes sva pa s sošolko ugotovili, da te tudi ona pozna. No, ona te resnično pozna, jaz te še ne tinkatonka ima nick na RRju, če se ne motim pa da še tukaj napišem, na FBju sem že, ampak ker vse FBja nimate: pa je tudi mene en mejčken nakupovanje zgrabilo ;) sicer sem zaenkrat še skromna, v H&Mu sem kupila eno kapico in copatke, pa v DMu previjalno torbo (btw. hvala tisti, ki je namignila, da ima DM lepe in poceni previjalne torbe). Sem pa malo pokukala v Mothercare, še nisem bila nikoli, ker sem se že vnaprej ustrašila visokih cen, no sej določene stvari so res drage, določene pa niti ne. Skratka, hočem povedat, da imajo posteljico 60*120 cm, v beli barvi ali natur bukvi v akciji za 129 EUR, če katero zanima. Nisem se posebej poglabljala, ker mi posteljico že imamo, videla pa sem, da je nastavljiva po višini. Ja ja, s Tinkatonko se poznamo. Ima tudi ona lanskega septembrčka in smo se na ta način parkrat videli. Kar se pa Mothercare-a tiče sem pa tudi sama že napisala, da sem tam kar precej pogosto. No, ampak v glavnem samo za oblačilca, ker mi edino njihovi bodiji ustrezajo - obdržijo obliko tudi po pranju in sušilcu, tako da jih še lahko zapnem, saj imam z vsemi ostalimi kar slabe izkušnje. (no, kakšen od HMja je tudi OK), ampak imaš v MC res uhuhu izbire, pa če kupiš tisti njihov 'paketek', kjer jih je notri 7 po 27€, tudi ni nič dražje kot v BC naprimer. Problem je edino to, da jih nimajo na preklop, niti v najmanjših št. Tako mislim, da poleg znamke Clark in tisti od HMja niti kaj drugega ne pride v poštev. Čeprav se najde res luštkane, ampak si ne predstavljam tisti mali štruci, ko je še vsa 'mehka' to vlečt čez glavo. Lep dan! T.
|