|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
1.8.2011 22:58:03   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: twiggi

sem ravno prišla z nakupov v Two Wayu. kupila sem dve majčki, krilo in dve oblekici ( vse kao stil za nosečnice ) in za vse plačala 17 €. user posted image res noro ugodno. user posted image edino hlač pa na žalost za mene nimajo. imam premočne noge. se spomnim da sem pred tremi meseci kupovala nosečniške stvari v H&M. kupila sem dolge hlače, krilo in kratke hlače, ki se lahko naredijo v kapri in za vse plačala 95€. Ful drago!!! user posted image user posted image user posted image

tudi jaz sem se ustavila v Two way, pa sem kmalu ušla ven. Iskala sem hlače, največja cifra je bila 38, vse razmetano, razgrabljeno, folka kot v mravljišču user posted image Skratka, res smešne cene, ampak iskala sem hlače, drugega niti nisem gledala, sem bila že preveč utrujena. Sem pa prišparala user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
1.8.2011 22:58:06   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: MalinaNina

Drugače pa sem OK, čakam petek, da šibam na morje, danes pa na brazlsko. Da vidimo, če je res kaj bolj prekrvavljeno področje, če bo kaj bolj bolelo user posted image Uživate koke, se tipkamo!

jaz pa grem v petek prvič... sploh ne vem, kaj naj pričakujem user posted image no, poročaj, kako je bilo user posted image

(odgovor članu MalinaNina)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
1.8.2011 23:01:18   
felix7
teodora75 - danes sva pa s sošolko ugotovili, da te tudi ona pozna. No, ona te resnično pozna, jaz te še ne user posted image tinkatonka ima nick na RRju, če se ne motim user posted image

pa da še tukaj napišem, na FBju sem že, ampak ker vse FBja nimate: pa je tudi mene en mejčken nakupovanje zgrabilo ;) sicer sem zaenkrat še skromna, v H&Mu sem kupila eno kapico in copatke, pa v DMu previjalno torbo (btw. hvala tisti, ki je namignila, da ima DM lepe in poceni previjalne torbe). Sem pa malo pokukala v Mothercare, še nisem bila nikoli, ker sem se že vnaprej ustrašila visokih cen, no sej določene stvari so res drage, določene pa niti ne. Skratka, hočem povedat, da imajo posteljico 60*120 cm, v beli barvi ali natur bukvi v akciji za 129 EUR, če katero zanima. Nisem se posebej poglabljala, ker mi posteljico že imamo, videla pa sem, da je nastavljiva po višini.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
2.8.2011 7:43:58   
lollypop
dobro jutro user posted image  

danes sem pa tako težko vstala kot že dolgo ne... še tamala je bla čisto hin ko sem jo zbudila.. pa smo šli čisto nomralno uro spat.. no zdej sem že v službi in pijem kavico.... user posted image  evo še vas vas eno user posted image

za nosečniške obleke bom pa jaz tudi morala še malo pogledat.. no upam, da bo lepa jesen, pa da ne bo treba prav veliko z dolgimi rokavi (vsaj za v službo, doma že nekako gre), moram pa itak kakšno trenerko si še kupit, tudi za po porodu...

< Sporočilo je popravil lollypop -- 2.8.2011 7:44:19 >

Carpe diem

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
2.8.2011 7:46:05   
lollypop
uhh a na brazilsko user posted image  jaz še nisem bila nikoli, pa me tudi mika, da bi šla.. sam ne vem če lih sedaj v nosečnosti, mogoče potem... zaenkrat kar britvico uporabljam, čeprav imam že veliiike težave z vidljivostjo tam spodaj user posted image  bom mogla mojega prositi, da mi bo pomagal user posted image

Carpe diem

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
2.8.2011 7:56:29   
Natka23
OJ!!!

kako ste?? danes imam čistilni dan, celo stanovanje je fuj, amapk kmalu ne bo večuser posted image user posted image Tj. gre v varstvo babici, jaz pa v akcijo.

otroška soba  včeraj sem dobla klic, ki ga čakam že predolgo, da je  soba končana,zato bova z user posted image   spet belila na rumeno, pohištvo pa je v barvi zelenega jabolka in bukve.Komaj čakam, ker potem bom res lahko kaj sredi septembra začela za malega na kup dajat.user posted image user posted image Prej se mi tak ne mudi, ker srečujem same take mamice enkrat čez rok drugič čez rokuser posted image , tak da po novem pravim, da imam rok okol 20.11 in ne 11.11, pač mi vsaj noben ne bo težil, jaz pa ne bom žalostna, ko bo tak, čeprav malo še upamuser posted image

brazilska depilacija vsaka čast, men je minil, ko je žlahtnica 1 mesec več noseča kot jaz šla, pa ni zdržala, en poteg pa je blo konec, je rekla, da drugače sploh ni tak občutljiva, da to je blo pa too muchuser posted image

nosečniške obleke  jaz tudi nimam še nič in nič ne bom kupla, razen če kje najdem nosečniške legice,drugega pa nič ne rabim, za jesen imam še do Tj. raztegjene tunikeuser posted image

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
2.8.2011 7:57:01   
disko

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Drugače pa sem OK, čakam petek, da šibam na morje, danes pa na brazlsko. Da vidimo, če je res kaj bolj prekrvavljeno področje, če bo kaj bolj bolelo user posted image Uživate koke, se tipkamo!

jaz pa grem v petek prvič... sploh ne vem, kaj naj pričakujem user posted image no, poročaj, kako je bilo user posted image

Punci, prosim, poročajta! Jaz še vedno zbiram pogum. user posted image Kam sta se naročili, kje v Ljubljani?

Shoot for the moon. Even if you miss you will land among the stars.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
2.8.2011 8:29:21   
smrketa24
brazilska - jaz sem hodila na brazilsko, v nosečnosti se pa nekako ne upam in uporabljam britvice. Je pa super, ker imaš res en mesec mir. Mogoče bom šla pred porodom spet, bom videla. Čeprav dvomim, ker baje v nosečnosti bolj boli kot tako.

nosečniške obleke - joj, jaz ničesar nimam. Se vidi, da sem na bolniški in sem lahko v trenirkah. Problem je, ko greva v trgovino, ko stojim pol ure pred omaro in gledam kaj bom oblekla, pa si spet dam trenirko gor, ko vidim, da nimam ničesar. Ful mi je pa škoda denarja za te obleke, ker so res predrage.

(odgovor članu disko)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
2.8.2011 8:52:22   
twiggi
sama sem si kupila nekaj nosečniških kosov, ampak jih res uporabljam samo ko grem na kakšen obisk ali pa na pregled. drugače sem v oblekicah, krilih, trenirki ( najraje user posted image ), kakšnih legicah ( čeprav moram nabavit kakšne nosečniške, ker me v pasu vedno bolj tiščijo ). mi je pa na nek način žal da sem šla prehitro kupovat nosečniške stvari, ker sem za tri kose dala čez 90€, kar je pa res ogromno. no zdaj iščem kakšne tunike, pa potem jeseni si kupim dva ali tri dolge rokave in kakšno trenirko pa je to to. kakšnih jaknic ne mislim kupovat.

nakupovalna mrzlica za malega me že zelo dolgo drži, samo se ji nekako uspešno izogibam. user posted image nekaj stvari sem kupila preko bolhe, kjer sem pršparala res ogromno denarja ( se splača, pa če naletiš na res dobro ohranjeno je super user posted image ). drugače sem kupila voziček, podlogo za previjanje, glasbeno zvezdico in pa dve jogi rjuhi. 1x ta teden dobim omaro. vse ostalo pa dobim od sestrične. nobenih otroških oblačil za 1x ne bom kupovala.

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
2.8.2011 8:59:50   
MalinaNina

IZVIRNO SPOROČILO: disko

Punci, prosim, poročajta! Jaz še vedno zbiram pogum. user posted image Kam sta se naročili, kje v Ljubljani?

No.. men je blo spet super, tako kot prej. Hodim pa k eni kolegici, ki je sedaj na porodniški in dela doma. Na fuš user posted image Računa pa 5€ za bikini predel in 8€za brazilsko. Men je blo res debest. Ene trikrat je sicer zapeklo kot hudič user posted image , ma se potrudi in takoj popiha user posted image Če rabiš ti lahko pošljem njeno število na ZS, je pa iz Lj ja. Drgač pa, men je brazilska neki najboljšga. Sploh sedaj, ko je res že ar kriza z vidljivostjo. Neka ogledalca si pa ne bi najraje podlagala, da se še kaj ne porežem. No ja, razen če res svojga navdušm nad to obrtjo user posted image Ah, zaenkrat bom ostala kar pri brazilski, saj mam same pozitivne izkušnje. Nič se mi dlake ne vraščajo, nobenih mozoljev kot po brittju, pa 14 dni imam čisti mir, nato pa še naslednjih 14 tudi čist Ok, saj dlake rastejo počasi in mehke.
Evo toliko o tem, če se bo katera kaj lažje sedaj opogumila user posted image

(odgovor članu disko)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
2.8.2011 9:01:56   
MalinaNina

IZVIRNO SPOROČILO: spominčica

Sicer pa poročilo z današnjega pregleda.
Vse je OK user posted image . Dons je bil moj Matija zlo redkobesedn, zgledal jee precej utrujen ampak itak nisem mela kakšnih vprašanj. mal me je presenetil, ker mi je delal UZ, po moje so ga kile mal zmedle, ker jih je manj kot na prejšnjem pregleduuser posted image . Vaga je bla mal zmešana, hehe.

Lepo bodite, baje da prihajajo lepši dnevi. Izkoristite jih. Jest pa na morjeeeeeeeeeeeeeee.
Juhej.

Matija... Urh? Ker jaz sem bila tudi včeraj pri njemu, pa tud ni bil najbolj zgovoren user posted image

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
2.8.2011 9:42:54   
mimsi
O, o brazilski je govora...men je tut kul. Me ne boli prov fejst. Sem mela tut cel mesec skor mir pred dlakami. Men britje ne gre več dobor od rok, se prov matram, pa še pol dlak sfalim.user posted image user posted image

lollypop, hvala za kavico, sam jes bi pravo...user posted image user posted image

Ma te nos. cunje. Se že zdej obremenjujem s tem, kje bom kak lep pulover dobila za oktober. Rada bi namreč dobila tacga, da bi ga še kasneje lahko nosila, pa da bi bil še lep po vrhu vsega in da se ne bi preveč raztegnil...user posted image

< Sporočilo je popravil mimsi -- 2.8.2011 9:47:11 >

(odgovor članu MalinaNina)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
2.8.2011 9:49:13   
twiggi
za brazilsko se še nekako nisem odločila. mogoče po porodu. pe ne da bi me bilo strah bolečine, ker imam bolečinski prag ful visok, ampak nekako še vedno prisegam na britvice pa mogoče na kako depilacijsko kremo ( čeprav mi imajo obupen vonj user posted image ). sem se pa že z mojim dogovorila da bo on opravil najtežji del britja user posted image , ko sama več ne bom zmogla. se nič ni bunil, je bil takoj za akcijo. user posted image

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu mimsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
2.8.2011 9:56:32   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: disko

jaz sem v petek naročena v Grosuplju, en fajn in razmeroma poceni salon, še iz Ljubljane veliko hodijo. No, kako bom zadovoljna, pa sporočim user posted image

(odgovor članu disko)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
2.8.2011 9:56:38   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

nosečniške obleke - joj, jaz ničesar nimam. Se vidi, da sem na bolniški in sem lahko v trenirkah. Problem je, ko greva v trgovino, ko stojim pol ure pred omaro in gledam kaj bom oblekla, pa si spet dam trenirko gor, ko vidim, da nimam ničesar. Ful mi je pa škoda denarja za te obleke, ker so res predrage.

ma ja... jaz sem si kupila ene kavbojke, nosečniške namreč, sem se zaljubila vanje in dala 80 EUR user posted image glede na ceno jih mislim imeti non-stop na riti user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
2.8.2011 10:14:51   
tjasyka
..no bom prislonla malo še svoj piskerček..:) vidim da beseda teče o nosečniških cotkah..:) v h&m so meli neke hude akcije,, kavbojke ki so bile prej 40e ali več so bile po 10-15e. pa so fajne za nosit. sicer ga pa ni čez tuniko pa pajkice. sam vprašanje kako nam bo oktober pa enim še ceeeel noovember namenjen z temperaturami:) kar se pa tiče brazilske vam dam pa roko.. meni je že pri obrvih krizauser posted image user posted image .. drugače me pa vedno bol stiska ker se približuje četrtek mi2 pa imava pregled pa še za sladkor zraven..huh upam da bo vse ok:)

tak zdaj pa mislim da bo zaenkrat spet dovolj:) lpuser posted image

Ko ne moreš pomagati, vsaj nagajaj. Najvažnejše je sodelovati. <3

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
2.8.2011 10:44:15   
mishel
ZDRAVO PUNCE!

Koncno sem se odločila, da se vam tudi jaz pridružim. Stara sem 27 let, doma že imam 3 leta starega sina, sedaj pa naj bi se nam 5.11. pridružila še punčka. Glede na izkušnje prvega poroda sem pripravljena, da me porod spet prehiti, saj sem
prvič rodila v 35. tednu. Na srečo je bilo vse vredu, sem pa zadnje tri tedne pred porodom preživele v bolnišnici. Tudi tokrat ni vse brez težav. V 16. tednu se mi je rahlo skrajšal MV, zato me je gin. poslala na preventivno cerklažo. Na srečo se je stanje zaradi pridnega počitka povsem popravilo, zato cerklaža ni bila potrebna. Zadnji pregled sem imela 26.7. in še vedno je vse vredu, tako da upam, da uspešno pridemo čim dlje. Naslednji pregled imam 31.8. Tako več pa naslednjičuser posted image  !

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu tjasyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
2.8.2011 10:48:51   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: mishel

ZDRAVO PUNCE!

Koncno sem se odločila, da se vam tudi jaz pridružim. Stara sem 27 let, doma že imam 3 leta starega sina, sedaj pa naj bi se nam 5.11. pridružila še punčka. Glede na izkušnje prvega poroda sem pripravljena, da me porod spet prehiti, saj sem
prvič rodila v 35. tednu. Na srečo je bilo vse vredu, sem pa zadnje tri tedne pred porodom preživele v bolnišnici. Tudi tokrat ni vse brez težav. V 16. tednu se mi je rahlo skrajšal MV, zato me je gin. poslala na preventivno cerklažo. Na srečo se je stanje zaradi pridnega počitka povsem popravilo, zato cerklaža ni bila potrebna. Zadnji pregled sem imela 26.7. in še vedno je vse vredu, tako da upam, da uspešno pridemo čim dlje. Naslednji pregled imam 31.8. Tako več pa naslednjičuser posted image  !

user posted image user posted image user posted image user posted image DOBRODOŠLA

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
2.8.2011 11:15:07   
lollypop
dobrodošla mishel user posted image  user posted image  

vedno več nas je user posted image  bo kar gužva novembra v porodnišnicah user posted image  no saj je prav, moramo malce poskrbet za nataliteto user posted image  pa še več nas bo, da bomo lahko skupaj vozičkale... sicer je že 2008 zgledalo da bo ful gužva, ko sem jaz prvič rodila, pa potem ni bilo sile.. se je izšlo in v porodni in potem v sobi smo se lepo imenjavale user posted image

uhhh sem se najedla.. se mi pa čist nič več ne da... nič novega danes user posted image  

Carpe diem

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
2.8.2011 11:19:23   
Natka23
jaz sem pa zdaj dobla tisto, kar sem našla prek bolhe, lepo ohranjeno, res nobene packe, tak da kar se tiče bodyev in žabic, smo prišparali, no sej nekaj je tudi majčk, pa hlačk, tak da za prve 3 mesece po moje ne bomo več kaj kupovaluser posted image user posted image

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
2.8.2011 12:30:20   
_betty_
Hvala vsem za odgovore!!!

Jaz sem nosečniške hlače kupila kar po bolhi (so kot nove) in sicer že enkrat konec aprila, ker nisem na rit navlekla niti enih hlač več user posted image . Sem pa za 50 eur dobila dvoje kavbojke, dvoje malo bolše hlače, legice in dolge pajkice, vse kot ulito (so po večini H&M).

Ko je že toliko govora o nosečniški sladkorni. Jaz sem bila pred dvema letoma (noseča seveda) na tem testiranju in sem imela sladkor če se ne motim nekje 8.9. Moj ginekolog je rekel, da dokler ni čez 10 ni panike. Pet dni pred rokom sem rodila punčko težko 3030, tako da na njeno težo sladkorna ni vplivala. Me pa zanima, če so še kake druge posledice? Vse kar sem prebrala je bilo govora samo o tem, da se otroci rojevajo težji in večji.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
2.8.2011 12:32:01   
Anonimen
lepo pozdravljene,

nekaj me zanima, ali ima katera od vas izkušnje z tetra potiskanimi plenicami s spletne trgovine puhek: http://www.posteljnine.si/si/produkti/tetra_plenice_z_vzorci/....?

Rada bi jih naročila, pa nevem kakšna je kaj kvaliteta...pa še dokaj ugodne se mi zdijo.....

lp

(odgovor članu felix7)
  Neposredna povezava do sporočila: 3147
2.8.2011 12:53:13   
tasa.m
Pa še ne glas od mene..

Morfologija je že za mano, vse OK, dopust je tudi že za nami in zdaj samo še razmišljam kako bi šla na bolniško, ker se mi res ne da več hodit v službo. Nosečniške cunje imam jaz še nekaj od prve nosečnosti, samo moram probat če mi je sploh prav, ker imam zdaj še enkrat večji trebuh kot pri Lari, mi je pa zdaj najboj udobno v pajkicah in kakšna tunika.  Za user posted image pa imam vse še od Lare, edino če bo fantek, potem bo pa treba komplet cunjice zamenjat, ker imamo vse punčkasto.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
2.8.2011 13:05:45   
teodora75

teodora75 - danes sva pa s sošolko ugotovili, da te tudi ona pozna. No, ona te resnično pozna, jaz te še ne user posted image tinkatonka ima nick na RRju, če se ne motim user posted image

pa da še tukaj napišem, na FBju sem že, ampak ker vse FBja nimate: pa je tudi mene en mejčken nakupovanje zgrabilo ;) sicer sem zaenkrat še skromna, v H&Mu sem kupila eno kapico in copatke, pa v DMu previjalno torbo (btw. hvala tisti, ki je namignila, da ima DM lepe in poceni previjalne torbe). Sem pa malo pokukala v Mothercare, še nisem bila nikoli, ker sem se že vnaprej ustrašila visokih cen, no sej določene stvari so res drage, določene pa niti ne. Skratka, hočem povedat, da imajo posteljico 60*120 cm, v beli barvi ali natur bukvi v akciji za 129 EUR, če katero zanima. Nisem se posebej poglabljala, ker mi posteljico že imamo, videla pa sem, da je nastavljiva po višini.

Ja ja, s Tinkatonko se poznamo. Ima tudi ona lanskega septembrčka in smo se na ta način parkrat videli.

Kar se pa Mothercare-a tiče sem pa tudi sama že napisala, da sem tam kar precej pogosto. No, ampak v glavnem samo za oblačilca, ker mi edino njihovi bodiji ustrezajo - obdržijo obliko tudi po pranju in sušilcu, tako da jih še lahko zapnem, saj imam z vsemi ostalimi kar slabe izkušnje. (no, kakšen od HMja je tudi OK), ampak imaš v MC res uhuhu izbire, pa če kupiš tisti njihov 'paketek', kjer jih je notri 7 po 27€, tudi ni nič dražje kot v BC naprimer.

Problem je edino to, da jih nimajo na preklop, niti v najmanjših št. Tako mislim, da poleg znamke Clark in tisti od HMja niti kaj drugega ne pride v poštev. Čeprav se najde res luštkane, ampak si ne predstavljam tisti mali štruci, ko je še vsa 'mehka' to vlečt čez glavo.

Lep dan!

T.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
2.8.2011 13:09:49   
Zojatisa
Helow!
Jz imam tuddi že celo omaro cotk za otročeka sicer vseh barv ker itak še ne vemo kaj bomo meli in sem mnenja da lahko doma glih tako ponosi cotke recimo fantek kako roza ali rdečo stvar oz.punčka kako modro, pač ko bomo pa kam šli pa daš gor kej bol primirno spolu no sej jz tk razmišlam. Itak pa še dobim cel kup cotk od nečaka ki ima tudi neutralne barve tako da bo glede cotk mislim da za enkrat ne bo treba kaj zapravlat je pa res da ko pridem v oddelek za otroke ne grem ven brez kake stvari.
Se bom pač morala osredotočit na kaj drugega druge stvari za otročka in ne cotke kar bo zlo težko.
In kaj menite vi danes je pa kar toplo ane.
Pr nam se dogaja da še vedn ati ni čutu ali vidu brcik našega otročka mali-mala skos brca ko pride ati zravn ali pa da roko na trebuh takoj preneha, enkrat je sicer reku da je blo neki rahlega za čutit in pol nič več upam da bo kmalu deležen kake oring brce, ker si res srčno že želi.
Lep pozdravček vsem mamicam in bušekom!!!

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?