![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.7.2011 7:54:57
|
|
|
|
rina22
|
jutro no, da se po doooooooolgem času spet malo javim še diham, ja za nazaj vas nisem mela časa brat, tak da itak nisem na tekočem je pa danes lepi sonček.. jeeeeeeeeee končnooooooooo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.7.2011 7:56:16
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Dober večer! Vas hitro pridem pogledat Sma bla danes pri tašči najprej, potem pa še pri tastu in moževi babici, ki je danes prvič vidla Jureta. Se je kar zjokala, tolk je bla vesela, da ga je vidla Je pa ko smo se domov spravljali začelo lit kot iz škafa, potem pa še toča za nekaj minut. Po njej pa razdejanje - sicer hvala bogu ni bla za oreh velika, samo je pa spet tolklo. Prav žalostno je blo. Grem zdaj nekaj pojest, sem lačna kot volk, potem pa spat. Dovolj je blo za danes! Ojej,kje pa ste bli to? V Prlekiji? Jap. Se je začelo najprej temnit, potem se je vlilo, vmes full pihalo, potem pa še toča. Ampak res hvala bogu ni bla tolk huda. Je pa bla Kje v Prlekiji je bla včeraj toča? Mi smo tudi šli s Prlekije včeraj in se je tak vlilo, da sem mislila, da se ne bomo mogli peljat. Ampak na točo pa HB nismo naleteli.. Pa tudi naši niso nič rekli, da bi pri nas padala..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.7.2011 9:40:33
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro Danes v planu DM, Müller in to, rabimo za tamalo nujno par stvari. Popoldne pa verjetno sprehod pošten, če bo le vreme držalo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.7.2011 9:50:01
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.7.2011 10:30:42
|
|
|
|
arabela*
|
jutro direkt iz postelje, si nismo budilke naredle in smo spale ko ubite kavica, risanke...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.7.2011 10:35:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja vem kak je to, mene je tud bilo strah...sva pa bila v bajti sred same šume nobene druge hiše zraven...ko v grozljivki ja nevarni otrok je naslov Ojoj, Ni šanse, kak si to preživela? No, moj že na poti domov, jeeeeeee! Lahko noč ne vem...se navadiš...nekako....polno adrenalina , pa eno noč, ko sem bila sama mi je glavna varovalka pla in sem bila ob svečah
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.7.2011 10:37:51
|
|
|
|
arabela*
|
plan danes.... nič posebega...na izy malo doma, se bosta igrale, pa kuhale bomo testenine, pa brale..popoldne pa kak sprehod verjetno
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.7.2011 13:10:15
|
|
|
|
bambixxx
|
dan , z imava danes gala žar kosilo: vratovina, piščančja stegna, špikane pleskavice s sirom, bučke in šampinjoni na žaru, pečen krompirček, prebranec.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.7.2011 17:27:03
|
|
|
|
bambixxx
|
zdaj pa malo ven na sprehod in po sladoled
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.7.2011 21:45:19
|
|
|
|
bambixxx
|
čer je katera za kavo jutri ali v torek dopoldne? bilokje?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.7.2011 21:52:26
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer je katera za kavo jutri ali v torek dopoldne? bilokje? Čer. Naju ne bo nič v MB. V sredo pa gremo za 5 dni na morje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.7.2011 22:05:25
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer je katera za kavo jutri ali v torek dopoldne? bilokje? Čer. Naju ne bo nič v MB. V sredo pa gremo za 5 dni na morje. fajn, uživajte na morju
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.7.2011 22:37:32
|
|
|
|
arabela*
|
čer... gledam film na popu..zravn večerjam .....
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.8.2011 6:40:55
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.8.2011 10:43:58
|
|
|
|
bambixxx
|
dober dan bo kaka kava ta teden?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.8.2011 12:29:56
|
|
|
|
karmen7
|
Dan! Čakam da pride kolegica s tamalo na obisk Sem pa bla od devetih pa do dvanajstih pri doktarju, sem imela pregled po porodu Zdaj pa eno leto mir. Kava? Jaz bi tudi ta teden pricapkala na kavo, če bo lepo vreme seveda
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.8.2011 13:13:09
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan...še dva dni, pol pa vsaj malo morja za lušte. Se mi pa danes ressss nič ne, prav čisto nič ne. Še pospravit ne po bajti, kaj šele pakirat. Pakirali bomo najbrž jutri, ker bi rada imela jutri zvečer avto spakiran, v sredo gre moj še delat dopoldne, pol pa da se direktno vsedemo v avto in gremo, jaz pa sama ne bom pakirala vsega skupaj, no predvsem nočem nosit vse po štengah dol. Kak ste vse ostale :P
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.8.2011 13:53:55
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Kava? Jaz bi tudi ta teden pricapkala na kavo, če bo lepo vreme seveda no dajmo se zmenit za jutri dopoldne v astoriji okoli 10.30h. do srede še bo lepo vreme, pol pa spet neke padavine
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.8.2011 14:00:04
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan...še dva dni, pol pa vsaj malo morja za lušte. Se mi pa danes ressss nič ne, prav čisto nič ne. Še pospravit ne po bajti, kaj šele pakirat. Pakirali bomo najbrž jutri, ker bi rada imela jutri zvečer avto spakiran, v sredo gre moj še delat dopoldne, pol pa da se direktno vsedemo v avto in gremo, jaz pa sama ne bom pakirala vsega skupaj, no predvsem nočem nosit vse po štengah dol. Kak ste vse ostale :P Uživajte!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.8.2011 14:00:29
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Kava? Jaz bi tudi ta teden pricapkala na kavo, če bo lepo vreme seveda no dajmo se zmenit za jutri dopoldne v astoriji okoli 10.30h. do srede še bo lepo vreme, pol pa spet neke padavine Zmenjeno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.8.2011 14:03:45
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.8.2011 14:05:22
|
|
|
|
arabela*
|
dan M spi, A v kuhni, kuhama čufte in pire... Bile že na sprehodu, pa še ena rudna pozno popoldan
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.8.2011 14:06:54
|
|
|
|
arabela*
|
komaj čakam da bo september, da gresta ena v vrtec, druga v šolo, ker je norišnica in ju ne folgam več cele dneve animirat. Ko sta skupaj pa še ubogata ne nič
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.8.2011 14:07:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Kava? Jaz bi tudi ta teden pricapkala na kavo, če bo lepo vreme seveda no dajmo se zmenit za jutri dopoldne v astoriji okoli 10.30h. do srede še bo lepo vreme, pol pa spet neke padavine morda se nacrtamo, ampak nič ne obljubim
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.8.2011 14:08:25
|
|
|
|
matcar
|
Včeraj bili na krstu,blo fajn,čeprav sem jaz vse zamudila,ker z vozičkom nisem v cerkev mogla. Pol pa še čaga dalje,se najedli in napili.Popoldan pa je Leo nekaj zahaklalo,je bruhala in slabo ji je blo.kako uro,preden smo šli domov,pa še mene,sem kozlala,kot vidra.Sem celo noč na wc laufala,pa driska,da groza.Še vedno sem adijo,Lei je pa že blo malo boljše. Za ju3 ne obljubim nič,če bom ok,mogoče prisvetimo,seveda v popolni zasedbi,ker sta Maks in Saš že doma ta mesec,imata vrtčevske počitnice.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.