marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Majakla-ati je že boljši,mu zgleda že delujejo zdravila,tudi jest je začel,včeraj je celo šel tekmo gledat v dnevni prostor.Tak,da mislim,da se bo vseeno izvlekel.Upam,no!Najbolj kritično je tak srce in upam,da bo vzdržalo vse skupaj,da bo potem boljše. Z mojim pa,hmmm,kaj ti naj rečem.Dvigno mi je včeraj pritisk na 300 najmanj.Pa izjave take,da ti na bruhanje gre.In sem zaključla z njim,mu ne kuham,ne perem,otroke iz principa vlačim vse okoli,mu ne pustim nobenega doma.Pol 15-ga mu bom tudi račune iztavla,kolko mi mora dat za položnice zraven,net bom šla odjavit,pa si bom bratovega vklopla noter,ga itak plačujem že ves čas zraven.hrano pa si bo sam kupoval.Pa je stvar rešena. Boš imela cimra. Upam, da res to rešiš, da bo zate in za otroke dobro, se mi zdi da se že kar dolgo vleče, a ne? Ja,non stop.Ga pred dejstvo postavim,pa je dobro 1-2 tedna,potem pa spet stara pesem naprej.Ja,upam,da mu bo dosadlo prej,pa bo spokal pa šel. A ni pred kratkim Leo posvojil? To bo za njo po moje kar traumatično, da bo že drugega očeta izgzbila...To ti za to pišem, če slučajno nisi sama pomislila, da boš lažje razumela, če bo imela kake "izpade". Bo res rabila veliko razumevanja. Ampak jaz vem, da če pride do tega, boš ti to zmogla. Ja,pred 1,5 letom.Glej,do nje se tudi tak obnaša,da se non-stop kregama.Za vsako stvar je kriva ona,pa če je al pa ne,bo tulo na njo.In to od nesreče z Maksom naprej se tak do nje obnaša,namesto,da bi sam sebe krivil,če že mora koga. Ja, saj verjamem...če ni za bit je za it. Hotela sem ti samo povedat, kaj se lahko v tem primeru tudi v Leini podzavesti dogaja, da boš lahko pripravljena. ker ko smo sami v tem na take stvari ne pomislimo. Pa ziher boš ti to tak zrihtala, da bo ok.