Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Banalen "problem", ki to sploh ni 28.7.2011 12:46:06
|
|
|
|
liliana
|
Kerensa.....pa saj te bolj kot mnenje RR zanima prav odziv RR......
|
|
|
|
RE: Banalen "problem", ki to sploh ni 28.7.2011 12:48:04
|
|
|
|
Kerensa*
|
Napisala sem, da me zanimajo vaša mnenja o obnašanju udeležencev in naknadno komentar na zgodbo (kar je pa, po mojem mnenju, povezano z obnašanjem udeležencev). Če sem pa zato, ker sem napisala zgodbo na RR, tudi sama čveka - ja je*iga, potem pa pač sem.
|
|
|
|
RE: Banalen "problem", ki to sploh ni 28.7.2011 12:48:52
|
|
|
|
mateyka
|
“According to research out of the University of Ghent in Belgium, our brain cells light up in positive ways when we gossip, or tune into tabloids. Gossip is an instant stimulator of endorphins, so when the dirt gets dished, we’re happy campers.”* http://www.thatcoolbroad.com/2008/09/22/gossip/
|
|
|
|
RE: Banalen "problem", ki to sploh ni 28.7.2011 12:49:34
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka “According to research out of the University of Ghent in Belgium, our brain cells light up in positive ways when we gossip, or tune into tabloids. Gossip is an instant stimulator of endorphins, so when the dirt gets dished, we’re happy campers.”* http://www.thatcoolbroad.com/2008/09/22/gossip/ Đizs...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.7.2011 13:00:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Banalen "problem", ki to sploh ni 28.7.2011 13:06:09
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 ce ni zaupanja, v cem je pol fora takega zakona? Jaz vem, da na tak način ne bi mogla biti z nekom. Pa OK - razumem, da človek kdaj, ko je raz*izden do konca, blekne kaj, za kar mu je potem žal, ampak hej - če imaš že jajca (ali pomanjkanje možganov) to bleknit, imej potem še jajca, da to priznaš in se, po potrebi, opravičiš za sranje, če si ga s tem naredil.
|
|
|
|
RE: Banalen "problem", ki to sploh ni 28.7.2011 13:08:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Hujše kot v španskih telenovelah, sem se pa fajn nasmejala. Moje mnenje: Vsi, ne samo Francka in Marija, imajo preveč časa.
|
|
|
|
RE: Banalen "problem", ki to sploh ni 28.7.2011 13:11:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ego - jaz nisem ne Marija, ne Pepca, ne Francka. Kot "ženski s preveč časa" sta Marijo in Francko opisala njuna moža, ne jaz. Jaz sem samo njune besede napisala tukaj, na forumu. Da sta pa moža "reveža deloholika" in ostalo, kar si dodala, so pa tudi tvoje besede, ne moje (ali od kogarkoli iz zgodbe). Kar se mene tiče, pa Pepca tudi ni popolnoma subjektivna, ampak glede na to, da ona z mojim življenjem nima nič (jaz pa z njenim ne), mi je za to čisto vseeno. Jaz se tej zgodbi smejim. Aja, keri od udeleženih je pa tebi povedal zgodbico? Se skregajo, ker eden, drugi in tretji preveč čvekajo, potem pa sčvekajo še kerensi in zdaj, ne samo da vejo onih 5, ve cel svet . Zdaj se bodo šele skregali
< Sporočilo je popravil Ankica. -- 28.7.2011 13:12:51 >
|
|
|
|
RE: Banalen "problem", ki to sploh ni 28.7.2011 13:13:15
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. Aja, keri od udeleženih je pa tebi povedal zgodbico? Janez.
|
|
|
|
RE: Banalen "problem", ki to sploh ni 28.7.2011 13:19:18
|
|
|
|
mateyka
|
se pravi ne samo Pepci, še Kerensi je nesel na nos? bolje da Francka (še) tega ne zve sam tale Janez je pa ena ragla..
|
|
|
|
RE: Banalen "problem", ki to sploh ni 28.7.2011 13:50:06
|
|
|
|
Angel_Tian
|
Zanimiva zgodbica, sem se lepo nasmejala Pač rezultat tračanja je, kakršen je. Bi bilo najboljše za njih, da to vse skupaj pozabijo in grejo na pijačo. To pa naj ostane "zgodbica", ki se je bodo še kdaj spomnili in se ji nasmejali.
|
|
RE: Banalen "problem", ki to sploh ni 28.7.2011 14:01:19
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian Bi bilo najboljše za njih, da to vse skupaj pozabijo in grejo na pijačo. Janez, Marija in Pepca so pripravljeni iti, Peter in Francka pa ne.
|
|
|
|
RE: Banalen "problem", ki to sploh ni 28.7.2011 14:09:20
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. Aja, keri od udeleženih je pa tebi povedal zgodbico? Janez. tale Janez pa je ena čenča, ej. Najbolj butasto mi je pa odreagirala Pepca, sploh v primeru, da z Petrom ni imela nič - ma ne bi jz šla na njenem mestu klicat žene od Petra in še bolj zmešat drek! Bi kvečjemu šla do Petra in mu odtrgala jajca, da mu še na misel ne bi prišlo, da bi me še kdaj sploh pogledal.
|
|
RE: Banalen "problem", ki to sploh ni 28.7.2011 14:11:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy po moje vsi! Pa še mi, k to beremo!
|
|
RE: Banalen "problem", ki to sploh ni 28.7.2011 14:12:45
|
|
|
|
Kerensa*
|
Tistile moj "Kaj se greš, Francka?!" je bil morda malce pretirano napisan. V bistvu je Pepca kontaktirala Francko bolj v stilu "Ne seri, ženska, na kraj pameti mi ne pade, da bi ti po*ukala Petra". Je pa možno, da je Francka narobe razumela oz. razumela drugače, kakor je bilo mišljeno.
|
|
|
|
RE: Banalen "problem", ki to sploh ni 28.7.2011 14:14:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian Bi bilo najboljše za njih, da to vse skupaj pozabijo in grejo na pijačo. Janez, Marija in Pepca so pripravljeni iti, Peter in Francka pa ne. jaz vidim problem ravno v tistih ženah, ki sta brezposelni. pa ne zato, ker sta pač doma, ampakm zato, ker imata očitno preveč časa in si delata vse možne iluzije. kaj pa je to takega če gresta njuna moža na kuffe s sodelavkami in čvekajo in se imajo super. Zato, ker sta pač ženski...mislim...treba je določene stvari imet razčiščene
|
|
RE: Banalen "problem", ki to sploh ni 28.7.2011 14:15:37
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz vidim problem ravno v tistih ženah, ki sta brezposelni. pa ne zato, ker sta pač doma, ampakm zato, ker imata očitno preveč časa in si delata vse možne iluzije. kaj pa je to takega če gresta njuna moža na kuffe s sodelavkami in čvekajo in se imajo super. Zato, ker sta pač ženski...mislim...treba je določene stvari imet razčiščene Marija s tem nima problema... Francka ga ima.
|
|
|
|
RE: Banalen "problem", ki to sploh ni 28.7.2011 14:20:51
|
|
|
|
TomTaylor
|
Francka je ljubosumna samo zato, ker če bi bila ona sama Pepca, bi se definitvno podolčkala s Petrom. Po sebi sklepa, to je.
|
|
RE: Banalen "problem", ki to sploh ni 28.7.2011 14:22:09
|
|
|
|
Kerensa*
|
Možno. Lahko pa, da ob svojem pretiranem ljubosumju (ki ga priznava) misli, da Pepca, ki ima odprto zvezo (poročena + ljubimec), seksa z vsemi.
|
|
|
|
RE: Banalen "problem", ki to sploh ni 28.7.2011 14:22:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz vidim problem ravno v tistih ženah, ki sta brezposelni. pa ne zato, ker sta pač doma, ampakm zato, ker imata očitno preveč časa in si delata vse možne iluzije. kaj pa je to takega če gresta njuna moža na kuffe s sodelavkami in čvekajo in se imajo super. Zato, ker sta pač ženski...mislim...treba je določene stvari imet razčiščene Marija s tem nima problema... Francka ga ima. aja točno
|
|
RE: Banalen "problem", ki to sploh ni 28.7.2011 14:23:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Francka je ljubosumna samo zato, ker če bi bila ona sama Pepca, bi se definitvno podolčkala s Petrom. Po sebi sklepa, to je. ja verjetno res...ker ne pozna odnosta prijatelj-prijateljica
|
|
RE: Banalen "problem", ki to sploh ni 28.7.2011 14:24:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* da Pepca, ki ima odprto zvezo (poročena + ljubimec), hm...to pa ni ravno za prezreti.. bi nam morala ti dve sodelavki bolj podrobno opisat, da lahko debatiramo o njiju
|
|
RE: Banalen "problem", ki to sploh ni 28.7.2011 14:27:00
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* da Pepca, ki ima odprto zvezo (poročena + ljubimec), hm...to pa ni ravno za prezreti.. bi nam morala ti dve sodelavki bolj podrobno opisat, da lahko debatiramo o njiju podpis.
|
|
RE: Banalen "problem", ki to sploh ni 28.7.2011 14:27:46
|
|
|
|
Kerensa*
|
A ti dve ženi?
|
|
|
|
RE: Banalen "problem", ki to sploh ni 28.7.2011 14:31:44
|
|
|
|
mateyka
|
"odprto" Pepco - to bolj podrobno.
|
|
|
Jerneja ali AngelikaamaliaKatero ime vam je lepše?Jerneja (
61%)
Angelika (
39%)
Število vseh glasov: 139Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!