Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 9:03:41
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro mali še spi, jaz pa pri .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 9:10:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tak ti bom rekla, kvaliteta je menda ceni primerna. Ne gledam na to, ker mi je vseeno kolk je kvalitetna ta slika, ker je na osebni. Dobila pa sem jih menda 8 če se ne motim... aja za osebno govoriš...mislila sem za potni list
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 9:11:50
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz sem jih 12 dobila pri foto tabor. saj te vprašajo kolk jih rabiš oz. je 4 najmanj
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 9:25:48
|
|
|
|
arabela*
|
nič grem... matcar se vidimo...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 13:54:21
|
|
|
|
karmen7
|
Evo naju doma. Za voziček nisma zrihtala nič oziroma ga mormo posnet in poslat po mailu, potem pa bodo vidli kaj dalje - al nazaj k proizvajalcu al kaj bodo nardili. Sma se pa šla še slikat, pa ni blo iz te moke kruha. Jure namreč ni hotel sodelovat in ni hotel pogledat v aparat pa če bi se na trepalnice kdo tam metal. Tak da je rekla naj ga doma probama sama slikat, pa poslat njim da razvijejo. Tak da bo en dan na sporedu fotošuting.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 14:03:32
|
|
|
|
botrca
|
Dan, bila v mestu...porihtala še zadnje stvari kaj sem imela za dopust...in v petek že potujeva z Janom ...komaj čakam. V čet. me ne bo na kavo, ker še imam zjutraj z Janom frizerko pol pa pakirat in se pripravit za pot.
< Sporočilo je popravil botrca -- 26.7.2011 14:05:15 >
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 14:08:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Evo naju doma. Za voziček nisma zrihtala nič oziroma ga mormo posnet in poslat po mailu, potem pa bodo vidli kaj dalje - al nazaj k proizvajalcu al kaj bodo nardili. Sma se pa šla še slikat, pa ni blo iz te moke kruha. Jure namreč ni hotel sodelovat in ni hotel pogledat v aparat pa če bi se na trepalnice kdo tam metal. Tak da je rekla naj ga doma probama sama slikat, pa poslat njim da razvijejo. Tak da bo en dan na sporedu fotošuting. za slab dan...oz. ker nisi nič porihtala...pa saj bo
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 14:47:06
|
|
|
|
arabela*
|
dan.. pri nas tužno danes, smo muco dali stran in se bolj joče kot smeje Drugače pa kuham testenine, moj počiva, male v sobi.... matcar še enkratti hvala, da si jo sprejela....jaz sem se že parkrat razjokala, ker se še vedno krivo počutim
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 15:01:35
|
|
|
|
katy83
|
dan punce. Midva s T imava ravnokar malico (nektarina + keks), kosilo bo danes bolj pozno, ker bova atija počakala, da za spremembo kdaj kosilo skupaj pojemo. Bom pa dala krompir pečt, pa zraven piščančja prsa in solata. Zdaj ko se T naje, greva malo ven na zrak, ker vprašanje če ne bo spet deža, je treba malo izkoristit "lepo" vreme. Saraya - zakaj ste dali muco vstran? foto Stanko - jaz že od nekdaj tja hodim, pa malega sva tudi tja dala slikat...cene se ne spomnim, slike so kvalitetne, pa vedno da vsaj 4 fotke gratis...zagotovo bolj poceni kot Foto tabor (čeprav je foto tabor zdaj tudi cene spustil in ni več tak drago). Pri Stankotu se mi še to dopade, da naredi kaki 5,6 fotk, potem pa na računalniku vidiš in izbereš katera ti je všeč. Nazadnje (pred 4 leti, še tega pri foto taboru ni bilo in sem pač sem začela hodit) Matcar - kako je ata?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 15:02:40
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Dan, bila v mestu...porihtala še zadnje stvari kaj sem imela za dopust...in v petek že potujeva z Janom ...komaj čakam. V čet. me ne bo na kavo, ker še imam zjutraj z Janom frizerko pol pa pakirat in se pripravit za pot. hm, nisi rekla, da greste avgusta? al kam to greta? k tvojim?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 15:11:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca bila v mestu...porihtala še zadnje stvari kaj sem imela za dopust...in v petek že potujeva z Janom [image] kak potujeta...sama??
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 20:05:51
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saraya - zakaj ste dali muco vstran? to mene tudi zanima
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 20:14:48
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 20:22:25
|
|
|
|
matcar
|
Bila skoraj cel dan v B.Hb za mojo taščo,da je Tea mela. Govorile pa sma z mamo z njegovim sobnim Z in ni prav nič spodbudno.Jetra so mu skoraj že čisto odpovedala,posledično pa odpovedujejo tudi drugo organi(ledvice,žolč,slinavka),tak da je samo vprašanje časa,kako dolgo mu bo zdržalo še srce,ki pa je zelo,zelo švoh že kr nekaj časa,izključen pa je rak,ga nima.Kaj pa je vse to povzročilo pa ne najdejo vzroka.Lahko samo upamo,da bo imel sam voljo do okrevanja.Zdaj je vse odvisno od njega samega. Je pa danes bil že precej boljše,tudi vstal je iz postelje,jedel kosilo in večerjo(prej ni jedel 3 dni nič),steklo mu je ogromno vode,ki se mu nabira v trebuhu(samo danes mu je odteklo 2,5 l).Vglavnem,jaz sem psihično čisto fuč,pa moram nazaj držat zaradi otrok.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 20:25:59
|
|
|
|
matcar
|
Saraya-muca je po novem Bela,ful se je vklopla,takoj.Nori kot zmešana po dnevni in med igrače in skače in se lovi .Se je hotela z našim Sivkotom igrat(faca mala),pa se je še navaja.Sicer jo samo voha,kak pa pride bliže k njemu pa boli,kar je tak blo za pričakovat.Je pa jedla,pa kakala,pa mleko pila.Skratka,zanima jo vse.
< Sporočilo je popravil matcar -- 26.7.2011 20:27:21 >
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 20:42:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vglavnem,jaz sem psihično čisto fuč,pa moram nazaj držat zaradi otrok. upam, da se porihta ikn en roj
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 20:44:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya-muca je po novem Bela,ful se je vklopla,takoj.Nori kot zmešana po dnevni in med igrače in skače in se lovi .Se je hotela z našim Sivkotom igrat(faca mala),pa se je še navaja.Sicer jo samo voha,kak pa pride bliže k njemu pa boli,kar je tak blo za pričakovat.Je pa jedla,pa kakala,pa mleko pila.Skratka,zanima jo vse. o lepo....me veseli... mi jo full pogrešamo, A je cel dan jokala recica...mene pa krivda razžira do kosti... Upam da bo jutri boljše, ko bo vse za nami
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 20:45:18
|
|
|
|
arabela*
|
malečke se kopata, moj tv gleda, jaz malo na netu... jutri greva z M na zdravniškega pred vrtcem....., popoldne pa gresta k babici malo
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 20:46:13
|
|
|
|
arabela*
|
botrca lahko se v četrtek oglasiš, če želiš
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 20:46:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar - kako je ata? isto vprašanje
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 20:48:31
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 hm, nisi rekla, da greste avgusta? al kam to greta? k tvojim? ja sem mislila avgusta it oz. 1.8 to pa je že ponedeljek...ker pa sem danes dobila osebno za Jana lahko grem tudi prej... in je padla odločitev da greva v petek. Ja najprej greva k mojima .
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 20:49:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak potujeta...sama?? sama ja z vlakom...Janu bo to prvič ...15.8 pa pride z avtom moj ko nastopi z dopustom...20.8 pa gremo na morje
< Sporočilo je popravil botrca -- 26.7.2011 20:50:04 >
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 20:51:51
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bila skoraj cel dan v B.Hb za mojo taščo,da je Tea mela. Govorile pa sma z mamo z njegovim sobnim Z in ni prav nič spodbudno.Jetra so mu skoraj že čisto odpovedala,posledično pa odpovedujejo tudi drugo organi(ledvice,žolč,slinavka),tak da je samo vprašanje časa,kako dolgo mu bo zdržalo še srce,ki pa je zelo,zelo švoh že kr nekaj časa,izključen pa je rak,ga nima.Kaj pa je vse to povzročilo pa ne najdejo vzroka.Lahko samo upamo,da bo imel sam voljo do okrevanja.Zdaj je vse odvisno od njega samega. Je pa danes bil že precej boljše,tudi vstal je iz postelje,jedel kosilo in večerjo(prej ni jedel 3 dni nič),steklo mu je ogromno vode,ki se mu nabira v trebuhu(samo danes mu je odteklo 2,5 l).Vglavnem,jaz sem psihično čisto fuč,pa moram nazaj držat zaradi otrok. Voda se je tudi mojemu tastu nabirala...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 20:54:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya botrca lahko se v četrtek oglasiš, če želiš ok, jaz bom v mestu okrog 11.30...kaj si ki blizu sodišča doma oz. glavne žel. postaje?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.7.2011 20:56:00
|
|
|
|
botrca
|
Matcar kaj imaš slučajno naslov od ly117?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.