|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,21.del
26.7.2011 9:03:41   
bambixxx
jutro user posted image

mali še spi, jaz pa pri user posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
26.7.2011 9:10:32   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

tak ti bom rekla, kvaliteta je menda ceni primerna. Ne gledam na to, ker mi je vseeno kolk je kvalitetna ta slika, ker je na osebni. Dobila pa sem jih menda 8 če se ne motim...user posted image

aja za osebno govoriš...mislila sem za potni list user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
26.7.2011 9:11:50   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jaz sem jih 12 dobila pri foto tabor.

saj te vprašajo kolk jih rabiš oz. je 4 najmanj

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
26.7.2011 9:25:48   
arabela*
nič grem...

matcar se vidimo...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
26.7.2011 13:54:21   
karmen7
Evo naju doma. Za voziček nisma zrihtala nič oziroma ga mormo posnet in poslat po mailu, potem pa bodo vidli kaj dalje - al nazaj k proizvajalcu al kaj bodo nardili.
Sma se pa šla še slikat, pa ni blo iz te moke kruha. Jure namreč ni hotel sodelovat in ni hotel pogledat v aparat pa če bi se na trepalnice kdo tam metal. user posted image Tak da je rekla naj ga doma probama sama slikat, pa poslat njim da razvijejo. Tak da bo en dan na sporedu fotošuting.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
26.7.2011 14:03:32   
botrca
Dan,

bila v mestu...porihtala še zadnje stvari kaj sem imela za dopust...in v petek že potujeva z Janom user posted image user posted image user posted image ...komaj čakam. V čet. me ne bo na kavo, ker še imam zjutraj z Janom frizerko pol pa pakirat in se pripravit za pot.

< Sporočilo je popravil botrca -- 26.7.2011 14:05:15 >

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
26.7.2011 14:08:53   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Evo naju doma. Za voziček nisma zrihtala nič oziroma ga mormo posnet in poslat po mailu, potem pa bodo vidli kaj dalje - al nazaj k proizvajalcu al kaj bodo nardili.
Sma se pa šla še slikat, pa ni blo iz te moke kruha. Jure namreč ni hotel sodelovat in ni hotel pogledat v aparat pa če bi se na trepalnice kdo tam metal. user posted image Tak da je rekla naj ga doma probama sama slikat, pa poslat njim da razvijejo. Tak da bo en dan na sporedu fotošuting.

za slab dan...oz. ker nisi nič porihtala...pa saj bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
26.7.2011 14:47:06   
arabela*
dan..

pri nas tužno danes, smo muco dali stran in se bolj joče kot smejeuser posted image user posted image

Drugače pa kuham testenine, moj počiva, male v sobi....

matcar še enkratti hvala, da si jo sprejela....jaz sem se že parkrat razjokala, ker se še vedno krivo počutimuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
26.7.2011 15:01:35   
katy83
dan punce.
Midva s T imava ravnokar malico (nektarina + keks), kosilo bo danes bolj pozno, ker bova atija počakala, da za spremembo kdaj kosilo skupaj pojemo. Bom pa dala krompir pečt, pa zraven piščančja prsa in solata. user posted image   Zdaj ko se T naje, greva malo ven na zrak, ker vprašanje če ne bo spet deža, je treba malo izkoristit "lepo" vreme.

Saraya - zakaj ste dali muco vstran? user posted image

foto Stanko - jaz že od nekdaj tja hodim, pa malega sva tudi tja dala slikat...cene se ne spomnim, slike so kvalitetne, pa vedno da vsaj 4 fotke gratis...zagotovo bolj poceni kot Foto tabor (čeprav je foto tabor zdaj tudi cene spustil in ni več tak drago). Pri Stankotu se mi še to dopade, da naredi kaki 5,6 fotk, potem pa na računalniku vidiš in izbereš katera ti je všeč. Nazadnje (pred 4 leti, še tega pri foto taboru ni bilo in sem pač sem začela hodit)

Matcar - kako je ata?user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
26.7.2011 15:02:40   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Dan,

bila v mestu...porihtala še zadnje stvari kaj sem imela za dopust...in v petek že potujeva z Janom user posted image user posted image user posted image ...komaj čakam. V čet. me ne bo na kavo, ker še imam zjutraj z Janom frizerko pol pa pakirat in se pripravit za pot.

hm, nisi rekla, da greste avgusta? user posted image
al kam to greta? k tvojim?user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
26.7.2011 15:11:10   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

bila v mestu...porihtala še zadnje stvari kaj sem imela za dopust...in v petek že potujeva z Janom [image]

kak potujeta...sama??

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
26.7.2011 20:05:51   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Saraya - zakaj ste dali muco vstran? user posted image

to mene tudi zanimauser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
26.7.2011 20:14:48   
matcar
Čer!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
26.7.2011 20:22:25   
matcar
Bila skoraj cel dan v B.Hb za mojo taščo,da je Tea mela.user posted image user posted image user posted image Govorile pa sma z mamo z njegovim sobnim Z in ni prav nič spodbudno.Jetra so mu skoraj že čisto odpovedala,posledično pa odpovedujejo tudi drugo organi(ledvice,žolč,slinavka),tak da je samo vprašanje časa,kako dolgo mu bo zdržalo še srce,ki pa je zelo,zelo švoh že kr nekaj časa,izključen pa je rak,ga nima.Kaj  pa je vse to povzročilo pa ne najdejo vzroka.Lahko samo upamo,da bo imel sam voljo do okrevanja.Zdaj je vse odvisno od njega samega.user posted image user posted image user posted image Je pa danes bil že precej boljše,tudi vstal je iz postelje,jedel kosilo in večerjo(prej ni jedel 3 dni nič),steklo mu je ogromno vode,ki se mu nabira v trebuhu(samo danes mu je odteklo 2,5 l).Vglavnem,jaz sem psihično čisto fuč,pa moram nazaj držat zaradi otrok.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
26.7.2011 20:25:59   
matcar
Saraya-muca je po novem Bela,ful se je vklopla,takoj.Nori kot zmešana po dnevni in med igrače in skače in se loviuser posted image .Se je hotela z našim Sivkotom igrat(faca mala),pa se je še navaja.Sicer jo samo voha,kak pa pride bliže k njemu pa boli,kar je tak blo za pričakovat.Je pa jedla,pa kakala,pa mleko pila.Skratka,zanima jo vse.user posted image

< Sporočilo je popravil matcar -- 26.7.2011 20:27:21 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
26.7.2011 20:42:52   
arabela*

Vglavnem,jaz sem psihično čisto fuč,pa moram nazaj držat zaradi otrok.user posted image user posted image user posted image

upam, da se porihta ikn en rojuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
26.7.2011 20:44:03   
arabela*

Saraya-muca je po novem Bela,ful se je vklopla,takoj.Nori kot zmešana po dnevni in med igrače in skače in se loviuser posted image .Se je hotela z našim Sivkotom igrat(faca mala),pa se je še navaja.Sicer jo samo voha,kak pa pride bliže k njemu pa boli,kar je tak blo za pričakovat.Je pa jedla,pa kakala,pa mleko pila.Skratka,zanima jo vse.user posted image

o lepo....me veseli...
mi jo full pogrešamo, A je cel dan jokala recica...mene pa krivda razžira do kosti...
Upam da bo jutri boljše, ko bo vse za namiuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
26.7.2011 20:45:18   
arabela*
malečke se kopata, moj tv gleda, jaz malo na netu...

jutri greva z M na zdravniškega pred vrtcem....., popoldne pa gresta k babici malouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
26.7.2011 20:46:13   
arabela*
botrca lahko se v četrtek oglasiš, če želišuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
26.7.2011 20:46:42   
botrca

Matcar - kako je ata?user posted image

isto vprašanje user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
26.7.2011 20:48:31   
botrca

hm, nisi rekla, da greste avgusta? user posted image
al kam to greta? k tvojim?user posted image

ja sem mislila avgusta it oz. 1.8 to pa je že ponedeljek...ker pa sem danes dobila osebno za Jana lahko grem tudi prej...user posted image user posted image user posted image in je padla odločitev da greva v petek. user posted image Ja najprej greva k mojima user posted image .

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
26.7.2011 20:49:16   
botrca

kak potujeta...sama??

sama ja z vlakom...Janu bo to prvič user posted image ...15.8 pa pride z avtom moj user posted image ko nastopi z dopustom...20.8 pa gremo na morje user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 26.7.2011 20:50:04 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
26.7.2011 20:51:51   
botrca

Bila skoraj cel dan v B.Hb za mojo taščo,da je Tea mela.user posted image user posted image user posted image Govorile pa sma z mamo z njegovim sobnim Z in ni prav nič spodbudno.Jetra so mu skoraj že čisto odpovedala,posledično pa odpovedujejo tudi drugo organi(ledvice,žolč,slinavka),tak da je samo vprašanje časa,kako dolgo mu bo zdržalo še srce,ki pa je zelo,zelo švoh že kr nekaj časa,izključen pa je rak,ga nima.Kaj  pa je vse to povzročilo pa ne najdejo vzroka.Lahko samo upamo,da bo imel sam voljo do okrevanja.Zdaj je vse odvisno od njega samega.user posted image user posted image user posted image Je pa danes bil že precej boljše,tudi vstal je iz postelje,jedel kosilo in večerjo(prej ni jedel 3 dni nič),steklo mu je ogromno vode,ki se mu nabira v trebuhu(samo danes mu je odteklo 2,5 l).Vglavnem,jaz sem psihično čisto fuč,pa moram nazaj držat zaradi otrok.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Voda se je tudi mojemu tastu nabirala...user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
26.7.2011 20:54:43   
botrca

botrca lahko se v četrtek oglasiš, če želišuser posted image

ok, jaz bom v mestu okrog 11.30...kaj si ki blizu sodišča doma oz. glavne žel. postaje?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
26.7.2011 20:56:00   
botrca
Matcar kaj imaš slučajno naslov od ly117?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.