|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo julija 2011
18.7.2011 13:16:00   
LittleSun
Dan
Evo nas dopustnikovuser posted image

Carrisa in romareuser posted image user posted image user posted image kar pogumno naprej v nove boje. Želim, da čimprej spet zagledata magične user posted image in da se vse vredu konča.

Pri meni razen napihnjenega trebuha, mogoče malo močnejšega belega toka in malo več mozoljčkov nobenih posebnih znakov. Sem se odločila, da tokrat počakam, prej sem vsak mesec že par dni prej norela s testki, tokrat pa si nisem niti nabavila in ga ne bom delala do petka ali sobote, če se prej ne ulije user posted image .

čimveč user posted image user posted image user posted image user posted image vam želim še vsem ki čakate!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 301
18.7.2011 18:50:10   
Jassika
Dan punce,
najprej vsem pošiljam ž-lijon user posted image user posted image user posted image za vse, ki ste ne dolgo nazaj izgubile svoje user posted image . Ker sem bila sama še pred 2 mesecema na istem, toliko bolj čutim z vami....Hudo je, res je. Mene osebno je hitro potolažilo dejstvo, da sem bila na oddelku z ženskami, mladimi, ki so jim zaradi takšnih in drugačnih težav odstranili jajčnike, maternico... Groza, kako mi je bilo hudo za njih. Pa nočem zmanjševati svoje bolečine ali karkoli, ampak sem poskusila pogledat pozitivno... res je, da nisem več najmlajša, ampak vsaj vse "organe" imam in možnost, da bom spet user posted image . Ne vem, meni je to res malo lažje vse skupaj naredilo, ečprav mi je hudo za mojimi 4 user posted image . Očitno narava že ve, kaj dela.
In če sem čisto iskrena, zdaj ko je v prvem poskusu ratalo, sem čisto zmedena user posted image Sploh se ne upam veselit. Kar skoz imam strahove, da je mogoče prezgodaj, da je test pozitiven še od prejšnje user posted image , čeprav je bila ßhcg več kot 1 mesec čisto negativna.... Ne vem, nisem si mislila, da se bo takoj prijelo...  Zato pa HVALA za vse vzpodbudne besede punce, res znate pomiriti naše nemirne dušice. Čeprav zase vem, da do 25.7, ko imam samoplačniški UZ, ne bom mirna. Pa še takrat vprašanje, če se bo sploh že videl utrip user posted image ko bo točno 6t 1d. Bom pa seveda poročala. Upam, da lepe novičke, veselit se pa res ne upam.PA še od moje malenkosti iskrene čsetitke vsem za zagledani user posted image . Veliko sreče do konca punce!!
In pa zadnje ampak ne najmanj pomemb
Lep dan vsem, papa

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 302
18.7.2011 18:52:49   
Jassika
Ups, mali škratek mi je stisnil enter še preden sem uspela do konca napisat, da pošiljam še en velik user posted image za vse, ki ste dočakale smotane user posted image in pošiljam cel živalski vrt, da uspe v naslednjem mesecu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 303
19.7.2011 11:07:35   
LittleSun
Dan..se zelo pozna da je čas dopustovuser posted image nič ne klepetate.
Meni se je pa včeraj tako ulil bel tok user posted image sem imela čisto premočene hlačke user posted image kaj bi to pomenilo???

ponoči sem se zbudila in morala lulatuser posted image nato pa mi je bilo slabo kot hudič.
potem sem pa prekršila svoje tomesečno pravilo (da ne delam testa pred petkom) in sem ga naredila. in - user posted image tako da čakam da se ulijeuser posted image user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 304
19.7.2011 12:40:11   
LittleSun
No sem čutilauser posted image user posted image user posted image se je že nakala user posted image . zdaj grem pa v nabavo in zares v akcijouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 305
19.7.2011 12:47:11   
Maat
LittleSun user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 306
19.7.2011 13:14:29   
krisv
Tudi mene v modro user posted image ...

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 307
19.7.2011 13:17:18   
Katte
LittleSun, krisv - user posted image user posted image user posted image user posted image .
Kakor se že čudno sliši, rada bi vama čim prej sledila, da lahko pokličem G in se zmenim za pregled.oz. nadaljnje ukrepanje.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 308
19.7.2011 13:18:29   
Katte
user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image      pričakujemo:

1.7.
anonimna <3 (2. krog) user posted image

2.7.
anonimnaPu (2. krog)user posted image

4.7.
pikicaa25 (12. krog)user posted image

5.7.
Jada82(3.krog) user posted image  user posted image

8.7.
benji (14.krog) user posted image

9.7.

Gulia (18.krog)

10.7.
maja73 (1.krog)user posted image

11.7.
kkkkk (x. krog) user posted image  user posted image
Jassika (x. krog) user posted image  user posted image

12.7.
anonimna* (x. krog) user posted image  user posted image

13.7.
Malinova (2.krog)user posted image

14.7.
SILVA (3. krog po laparo in histero)user posted image

17.7.
cina (40.krog)user posted image

18.7.
Katte (14.krog)
mismoon (3. krog)
JanaB (7.krog)

20.7.
LittleSun (5.krog)user posted image

21.7.
krisv (19.krog)user posted image
urssi (2. krog)
lluna (x. krog)

23.7.
turquoise (3.krog)

24.7.
Maat (x.krog)
Cybelle (x. krog)
Wannabemommy (x. krog)

25.7.
rajska (x.krog)

26.7.
rozi55 (x.krog)

27.7.
gregorina35 (1.krog)
štručka2503 (x. krog)

28.7.
*viva* (17.krog)

31.7.
pikicaa25 (13.krog)

x.7.
witch (20.krog)
crtek (1. krog)user posted image
anonimna (x. krog)

user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image   user posted image               

Skupaj nas je: 32

Nosečk: 4
       user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image         
    user posted image Navijačiceuser posted image
Katte, CariSSa10, srečica17,
Jada82, benji, mojamura,
Maat, cina,*zvončica*user posted image ,
Gulia, APu, mismoon,
mladika, Malinova, aqua77

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 309
20.7.2011 7:48:16   
LittleSun
Dobro jutro. včeraj se je nakazala user posted image , potem pa čez popoldan izginila in tudi sedaj nič. user posted image user posted image to se mi še nikoli ni zgodilo. ima katera kakšno podobno izkušnjo?

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 310
20.7.2011 8:20:45   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Dobro jutro. včeraj se je nakazala user posted image , potem pa čez popoldan izginila in tudi sedaj nič. user posted image user posted image to se mi še nikoli ni zgodilo. ima katera kakšno podobno izkušnjo?

Little Sun, ne obremenjuj se toliko, počakaj, sem sigurna, da bo prišla .... ker če ti je test pokazal -, potem noseča nisi! Ne vem no, jaz testom res verjamem, še čist nikoli mi niso zatajili ....
Počakaj M, potem pa veselo naprej. Poskusi z O testi pa magar krvomočnica. Tako je meni uspelo. ... Pa veliko sreče in manj razmišljaj o vsem skupaj!

Neposredna povezava do sporočila: 311
20.7.2011 8:36:42   
LittleSun
Jada user posted image user posted image hvalauser posted image
veš kako je, jaz sem prvič zanosila takoj in nisem vedela da sem bom v drugo tako namučila. plus tega sem si že zadnje leto zelo močno želela, pa user posted image ni bil prepričan in sedaj ko se je odločil se mi kar naekrat vse začelo vrteti okoli tega. in me to zelo močno obremenjuje, da traja zame že tako dolgo. to razočaranje vsak mesec je zame katastrofalnouser posted image sicer poskusim vse vzeti pozitivno ampak vsak mesec znova pušča na meni posledice in vsak mesec sem bolj obremenjena. sedaj pa res grem v nabavo po O teste in krvomočnico. upajmo da tokrat kaj pomagauser posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 312
20.7.2011 9:17:52   
Jada82
Bo pomagalo, bo! Pa malo manj bodi nestrpna pri testkih! Če bo user posted image , te bosta že počakali! user posted image user posted image  Držim pesti!
Jaz sem bila pa tokrat pozitivno presenečena, k mi je že v 3. ratalo. Prvič šele v 7. Tako da sem bila sedaj po svoje prepričana, da bo tud kasneje. No, HB, da je tako kot je ... so me namreč hotli iz službe vržt user posted image
Men v glavnem O testi 100 % pomagajo!
Držim pesti!!! Pa res se drži navodil na testih, mal več si jih kupi!

Neposredna povezava do sporočila: 313
20.7.2011 10:27:10   
LittleSun
no sedaj pa se je ulilo. jaz sem res en velik paničaruser posted image se moram malo k sebi spravit in bo.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 314
20.7.2011 10:59:00   
lluna
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

jaz sem prvič zanosila takoj in nisem vedela da sem bom v drugo tako namučila. plus tega sem si že zadnje leto zelo močno želela, pa user posted image ni bil prepričan in sedaj ko se je odločil se mi kar naekrat vse začelo vrteti okoli tega. in me to zelo močno obremenjuje, da traja zame že tako dolgo. to razočaranje vsak mesec je zame katastrofalnouser posted image sicer poskusim vse vzeti pozitivno ampak vsak mesec znova pušča na meni posledice in vsak mesec sem bolj obremenjena.

LittleSun, kot bi napisala jaz.., te popolnoma razumem, ker me preplavljajo popolnoma isti občutki in tudi meni enostavno ne uspe misliti drugače.
Jada82, mislim, da bom nakupila teste, ki si jih priporočila... :)

Neposredna povezava do sporočila: 315
20.7.2011 11:43:13   
LittleSun
lluna ja žal je tako. jaz se tako prepričujem, da ne bom delala testa prej, čim bolj si zapolnim dneve,da ja nebi razmišljala o tem in samo o tem, ampak nekako je neprenehoma tole z mano. bo pa zato toliko večje veselje, ko bomo končno zagledali tele čudežne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 316
21.7.2011 10:58:54   
LittleSun
Punce kje steee??? kakšno je stanje? Jaz držim pestke in močno navijam zauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 317
21.7.2011 11:20:16   
Katte
Jaz sem tukaj, ampak se nič ne dogaja. Zdaj mi user posted image  zamuja že 3/4 dni. Čakam, da pride, da se lahko naročim pri G. Pa ful se veselim konca naslednjega tedna, ker sem dva tedna doma user posted image . Mogoče bova celo kam pičila, vse je še odprto.

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 318
21.7.2011 11:43:25   
lluna
Joj, Katte, držim pesti, da sploh ne bo prišla! user posted image
No, jaz sem sicer pisana za danes, vendar najbrž ni realno, ker je bila prejšnji mesec takšna zmešnjava in niti ne vem od kdaj točno šteti. Najbrž pride čez nekaj dni.
LittleSun, navijam, da bodo tile čudežni user posted image user posted image že naslednji mesec!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 319
21.7.2011 12:31:12   
lluna
Punce, ali je možno, da imam zaradi svetlinovega olja takšne mozolje?? Nikakor se mi ne umirijo, drugače pa mozoljev sploh nimam.

Hvala, LP

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 320
21.7.2011 12:50:51   
rozi55
Oj, oj!
Mi smo se imeli super na počitnicah, čeprav sem še kar noro zmatrana user posted image  No, saj zraven našega divjačka se res težko spočiješ, ampak vseeno me tale low energy mal ubija. Upam, da smo kaj pridelali, z očijem sva bila pridna, čeprav po eni strani kar nimam upanja, da bo šlo tako na izi, po drugi si pa noro želim. Maco sem pila samo par dni, ker je najdražji izjavil, da to je pa, kot da bi drek pila in ker imam res nizko toleranco, da se mi dvigne, sem šla bruhat in zaključila s tem, ker je res nisem mogla več ne vidit ne zavohat. Je pa prijazen, svaka čast user posted image .
user posted image  za vse, ki jih je obiskala tečka in fuuuul držim pesti za vse, ki še čakamo, da je ne bo. Saj vse preberem, pa isto sekundo pozabim, kaj je s katero, nimam pa cajta delat zapiskov, zato sem bolj na splošno user posted image  Kmalu po testu/ user posted image  bo pa treba nazaj v službo, po eni strani se mi kar vlečejo dnevi, po drugi mi je pa fajn, ker sem še doma. Mogoče je pa to že nihanje razpoloženja user posted image  Mi je pa ena prijateljica včeraj povedala veselo novičko in sem fuuuul vesela, še bolj bi pa bila, če bi imeli samo 10 dni narazen rok user posted image
Lepo se imejte, pa fino vsaj trenirajte user posted image

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 321
21.7.2011 13:58:49   
crtek
Jada82 mene neki zanima glede O testov...si rekla, da ti je uspelo z njihovo pomočjo 2x zanositi...kaj si jih uporabljala samo zato, da si vedla kdaj je nastopla O, al tudi zato, da si planirala user posted image ?
Ker po moje, če je O prisotna in, čeuser posted image vsaka 2dni, bi se moglo primit (ali pa ne primit) neglede na to, če uporabljam O teste ali pa ne...mogoče se motim? Me res zanima. Tokrat bo sicer moj 2.krog, ampak bi naredila marsikaj, da bi se primlo in če to pomaga...nevem zakaj ne probat...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 322
21.7.2011 17:31:07   
Maat
Tudi moja user posted image je že prišla user posted image ... tako se selim v avgust...

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 323
22.7.2011 7:03:44   
Katte
Maat - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 324
22.7.2011 7:04:32   
Katte
user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image      pričakujemo:

1.7.
anonimna <3 (2. krog) user posted image

2.7.
anonimnaPu (2. krog)user posted image

4.7.
pikicaa25 (12. krog)user posted image

5.7.
Jada82(3.krog) user posted image  user posted image

8.7.
benji (14.krog) user posted image

9.7.

Gulia (18.krog)

10.7.
maja73 (1.krog)user posted image

11.7.
kkkkk (x. krog) user posted image  user posted image
Jassika (x. krog) user posted image  user posted image

12.7.
anonimna* (x. krog) user posted image  user posted image

13.7.
Malinova (2.krog)user posted image

14.7.
SILVA (3. krog po laparo in histero)user posted image

17.7.
cina (40.krog)user posted image

18.7.
Katte (14.krog)
mismoon (3. krog)
JanaB (7.krog)

20.7.
LittleSun (5.krog)user posted image

21.7.
krisv (19.krog)user posted image
urssi (2. krog)
lluna (x. krog)

23.7.
turquoise (3.krog)

24.7.
Maat (x.krog)user posted image
Cybelle (x. krog)
Wannabemommy (x. krog)

25.7.
rajska (x.krog)

26.7.
rozi55 (x.krog)

27.7.
gregorina35 (1.krog)
štručka2503 (x. krog)

28.7.
*viva* (17.krog)

31.7.
pikicaa25 (13.krog)

x.7.
witch (20.krog)
crtek (1. krog)user posted image
anonimna (x. krog)

user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image   user posted image               

Skupaj nas je: 32

Nosečk: 4
       user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image         
    user posted image Navijačiceuser posted image
Katte, CariSSa10, srečica17,
Jada82, benji, mojamura,
Maat, cina,*zvončica*user posted image ,
Gulia, APu, mismoon,
mladika, Malinova, aqua77

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?