Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 15.7.2011 13:23:15
|
|
|
|
romare
|
ojla ženske, kako paše,da se je mal ohladil , zjutraj sem bila spet pri G,pa pravi da se je lepo sčistilo,jupi vsaj to!!!,me je pa tko hitr odpikala-zaradi gužve,ker gre na dopust,da je sploh nisem mela časa vprašat kdaj loh spet poskušamo,hmm aja pa danes sem si nabavila maco v prahu,upam da jo bo moj tud hotu konzumirat,glede na to kakšen okus ima
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 15.7.2011 13:29:13
|
|
|
|
aqua77
|
Punce navijam, da bo julija čim več pluskov!
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 15.7.2011 13:45:39
|
|
|
|
Katte
|
1.7. anonimna <3 (2. krog) 2.7. anonimnaPu (2. krog) 4.7. pikicaa25 (12. krog) 5.7. Jada82(3.krog) 8.7. benji (14.krog) 9.7. Gulia (18.krog) 10.7. maja73 (1.krog) 13.7. Malinova (2.krog) 14.7. SILVA (3. krog po laparo in histero) 17.7. cina (40.krog) 18.7. Katte (14.krog) mismoon (3. krog) JanaB (7.krog) 20.7. LittleSun (5.krog) 21.7.krisv (19.krog) urssi (2. krog) lluna (x. krog) 24.7. Maat (x.krog) Cybelle (x. krog) Wannabemommy (x. krog) 26.7. rozi55 (x.krog) 27.7. gregorina35 (1.krog) štručka2503 (x. krog) 28.7. *viva* (17.krog) 31.7. pikicaa25 (13.krog) x.7. witch (20.krog) crtek (1. krog) anonimna (x. krog) Skupaj nas je: 32 Nosečk: 4 Katte, CariSSa10, srečica17, Jada82, benji, mojamura, Maat, cina,*zvončica* , Gulia, APu, mismoon, mladika, Malinova, aqua77
< Sporočilo je popravil Katte -- 15.7.2011 13:46:21 >
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 16.7.2011 13:36:18
|
|
|
|
nitana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Punce jaz bi se vam tudi pridružila, pa nevem kdaj je ne pričakujem. Itak mam totalno neredne cikluse, zato zdaj jem kapsule mace. In 2 tedna nazaj so me dober teden ful bolele bradavičke, sem takrat pomislila mogoče pa se je že kaj prijelo, potem pa sem začela razmišljat, da pa je verjetno šele takrat bla O (upam). Zdaj pa je stvar taka, da že kak teden vse voham, jem ogromno, prsi pa so se mi dobesedno napihnile...aja pa lulam ful, ampak to pa že nekje od takrat, ko bi naj bila O. Sem si za foro izmerila tudi temperaturo in je prek 37 v luli , celo pod pazduho je mam okrog 37 ko jo mam redko kdaj nad 36,5. Nekak čutim in upam, da bi lahko blo kaj na tem (če ni spet moja prevelika želja), ampak nevem kdaj naj delam test, da nebi blo prehitro. Sem razmišljala da bom do vikenda počakala (če bom zdržala), čeprav bo težko ker mam en testek doma in me vsake tolko potegne k njemu Vsem, ki ste dočakale iskrene čestitke, ostale ki še čakate(mo) pa veliko sreče in seveda čimveč +. Lp Evo mene zopet. Vikend je tu...moje ni od nikoder, jaz pa že štiri dni hodim z vložkom naokoli, ker me je začelo v sredo tako zvijat in krčit čez celi spodnji del trebuha, da sem bla ziher, da se bo vlilo kot iz škafa in to se dogaja vsak dan od srede naprej po malem..ampak do danes še niti kapljice. Prsi mam še vedno tak polne, da mam občutek da če bi kdo s šivanko prišel blizu, da bi mi jih lahko počo kot balonček prav vidno večje so(ker mam drugače majčkene se mi to kar dopade ). Lulat hodim dosti (še ponoči ene 3x). Vem da bi mogla test naret, ampak si vsak dan rečem, bom jutri, da bo bolj ziher rezultat..pol pa me prpa prime pa spet ne upam Kako pa je kaj z vami? Upam in držim pesti za čimveč marčevskih dojenčkov 2012!!! Lep pozdrav vsem.
< Sporočilo je popravil nitana -- 16.7.2011 13:37:16 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 16.7.2011 17:53:33
|
|
|
|
nitana
|
evo jo...mi o volku... (očitno mi je htela testek prišparat-bo drugi mesec prišo bolj prav ) Mi gremo v naslednji krog, vsem ki še čakate na plusek pa želim da ga res zagledate!!! Lep preostanek vikenda
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 17.7.2011 16:30:16
|
|
|
|
Anonimen
|
nitana ..mogoče pa zibamo aprila... midva tud ta mesec poizkusiva srečo... prejšnji mesec ni bilo prilike, ta mesec bo pa sicer samo par dni pred O., ker greva s tamalim potem na morje za vikend, upam da se prime .. bomo pa imeli dva aprilčka če se prime.. Pa en lep nedeljski pozdrav, sicer iz pisarne..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 17.7.2011 20:15:08
|
|
|
|
Jada82
|
Dejmo punce! Bo še kaj pluskov julija? Držim pesti za vsako izmed vas in navijam na polno!!!! Katte, si delala test?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 18.7.2011 7:02:25
|
|
|
|
Katte
|
Dobro jutro, punce. nitana, , ker je prišla . Jada82, sem delala test, ampak je bil negativen. Že drugič ta krog sem bila razočarana. Upam, da se ne bo preveč obirala, bi šla rada v nove boje.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 18.7.2011 7:40:07
|
|
|
|
Jada82
|
Katte Oh no Daj magar naslednji krog poskusi delat O teste res ves čas, že zgodaj začni, pa res delaj, dokler ti ne pokaže pozitivno. Jaz ti priporočam tele: http://accuratepregnancytests.com/online_ovulation_test_instructions.html Naročiš zgoraj desno. Teli so pozitivni, ko je testna črtica močnejša od kontrolne! Tvoj pa naj do takrat mal špara semenčice Pol pa isti dan, k ti pokaže, pa še ene 2 dni po tem (se pravi ene 3 dni non stop). Ni hudič, da se prime! Kaj pa krvomočnico, si že poskusila pit? Jaz sem jo, pa je ratalo. Poskusi še to ... saj najbrž si pa že na kake preglede naročena .... Good luck!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 18.7.2011 7:47:18
|
|
|
|
Maat
|
Katte Jada82, kako hitro pridejo tile testi? Če v tem krogu ne bo nič, sem se odločila, da jih naročim... mi je pa malo zoprno, ker pošta hodi k našim domov . A jih bo naročila še katera druga, da jih naroči še zame?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 18.7.2011 7:51:17
|
|
|
|
Maat
|
Jaz sem tudi ta cikel pila krvomočnico in imam zdaj že par dni bolečine v maternici. Saj to naj bi bilo normalno, ne?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 18.7.2011 8:17:09
|
|
|
|
CariSSa10
|
hei hei punce!!! da se vam spet malo oglasim... prvo čestitke vsem nosečkam vso srečo do konca! da dobite v roke zdravo in najlepšo stručko! no moja pikica naju je na žalost zapustila, tak da mama pavzo in se vam v septembru spet pridružim..upam da vas bo čimmanj 'starih bork' z mano, ker bote že vse prej zagledale pluseke!!!držim pesti za vsako
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 18.7.2011 8:32:08
|
|
|
|
Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: CariSSa10 hei hei punce!!! da se vam spet malo oglasim... prvo čestitke vsem nosečkam vso srečo do konca! da dobite v roke zdravo in najlepšo stručko! no moja pikica naju je na žalost zapustila, tak da mama pavzo in se vam v septembru spet pridružim..upam da vas bo čimmanj 'starih bork' z mano, ker bote že vse prej zagledale pluseke!!!držim pesti za vsako CariSSa10, pa saj ne morem verjet! Držta se, pa čim prej potem v nove boje, pa da se tokrat obdrži!!! Pa kolk je tega no?!?!?!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 18.7.2011 8:33:35
|
|
|
|
Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maat Jaz sem tudi ta cikel pila krvomočnico in imam zdaj že par dni bolečine v maternici. Saj to naj bi bilo normalno, ne? Do kdaj si jo pila? Jaz sem jo samo do O, potem ne več. Ja, drugač je pa pomoje normalno. Kdaj pa ne pričakuješ ? Aha, konc tedna ... Jah, mene je tud bolelo, preden sem delala test. Pa je bil potem Držim pesti!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 18.7.2011 8:34:58
|
|
|
|
Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maat Katte Jada82, kako hitro pridejo tile testi? Če v tem krogu ne bo nič, sem se odločila, da jih naročim... mi je pa malo zoprno, ker pošta hodi k našim domov . A jih bo naročila še katera druga, da jih naroči še zame? Kaj pa vem, ene 10 dni se mi zdi, 1 teden cca. Saj na kuverti nič ne piše, kaj je. Je pa taka obložena, A4 - zmisli se, da si magar spodnjice prek e-baya naročila al pa kej .... Ne vem, men se zdi, da se splača, so poceni, jih dobiš 20 O testov, pa 5 nosečniških. OKol 18 €. Jaz sem obakrat na ta način zanosila!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 18.7.2011 8:36:40
|
|
|
|
CariSSa10
|
Jada82 ful sem se razveselila, ko sem te vidla rozasto! bravo. so tisti testi iz tujine res dobri. heheh zdravega bebija ti želim! ja ogromno je tega. mi je ginekolog reko, da 30%nosečnosti se do 12tedna pač žalosto konča..sicer največ od tega do 5ega ko še ne vemo...ampak pač da se tolko o tem ne govori.... grozno nama je blo...ko si že ok pa se pol spet spomniš.pa podzavesno razmišlaš keri tedn bi zdaj bla itd..res sma se veselila..in tud doma..je blo hudo ampak zdaj pač sma spet na začetku...bo v drugo vse ok! pozitivnost!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 18.7.2011 8:41:07
|
|
|
|
romare
|
CariSSa10
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 18.7.2011 8:45:15
|
|
|
|
Maat
|
IZVIRNO SPOROČILO: CariSSa10 Jada82 ful sem se razveselila, ko sem te vidla rozasto! bravo. so tisti testi iz tujine res dobri. heheh zdravega bebija ti želim! ja ogromno je tega. mi je ginekolog reko, da 30%nosečnosti se do 12tedna pač žalosto konča..sicer največ od tega do 5ega ko še ne vemo...ampak pač da se tolko o tem ne govori.... grozno nama je blo...ko si že ok pa se pol spet spomniš.pa podzavesno razmišlaš keri tedn bi zdaj bla itd..res sma se veselila..in tud doma..je blo hudo ampak zdaj pač sma spet na začetku...bo v drugo vse ok! pozitivnost! CariSSa10, res je hudo... tudi meni je bilo in mi je še vedno... sploh zdaj julija, ko bi se moral otroček roditi. Ampak nam res ne preostane drugega, kot da gledamo pozitivno naprej
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 18.7.2011 8:51:49
|
|
|
|
Maat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 IZVIRNO SPOROČILO: Maat Jaz sem tudi ta cikel pila krvomočnico in imam zdaj že par dni bolečine v maternici. Saj to naj bi bilo normalno, ne? Do kdaj si jo pila? Jaz sem jo samo do O, potem ne več. Ja, drugač je pa pomoje normalno. Kdaj pa ne pričakuješ ? Aha, konc tedna ... Jah, mene je tud bolelo, preden sem delala test. Pa je bil potem Držim pesti!!!! Hvala! Ja no, bomo videli... upam, da bo... če ne, pa tudi prav, bom vsaj lahko naročila teste IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 Kaj pa vem, ene 10 dni se mi zdi, 1 teden cca. Saj na kuverti nič ne piše, kaj je. Je pa taka obložena, A4 - zmisli se, da si magar spodnjice prek e-baya naročila al pa kej .... Ne vem, men se zdi, da se splača, so poceni, jih dobiš 20 O testov, pa 5 nosečniških. OKol 18 €. Jaz sem obakrat na ta način zanosila! Aha, fino... no, potem pa jih bom naročila enkrat naslednji teden.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 18.7.2011 10:03:06
|
|
|
|
CariSSa10
|
romare objemčki tudi za tebe.sem zasledila da te je ista zgodba doletela se spomnim da sma v junijkah skup zagledale črtici, tak da si tudi vrjetno bla v 8em tednu ne? glej zdaj pa nam bo res uspelo..boma se spomladi 2012 cartale z bebicami!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 18.7.2011 10:21:26
|
|
|
|
romare
|
ja CariSSa10, žal se je tudi tako končalo pri 7t3d,in se je videla samo gv z odsevi rumenjačka-še en teden manjše kot dejansko.ampak se ne damo,zdaj sem si nabavila maco, da mi najprej mal v red spravi hormončke-pol pa spet v akcijo.a je šlo tebi samo naprej al si morala na čiščenje?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 18.7.2011 11:11:16
|
|
|
|
CariSSa10
|
romare na srečo je šlo vse ven, tak da abrazija ni bila potrebna. sem proti materničnem vratu še mela oseblejeno sluznico, ampak so mi dali injekcijo za krčenje, da se je še dodatno iztisnilo kolko je moglo, tak da sem vsaj to srečo mela da nisem rabla pod narkozo itd...sej več kak je potekalo sm napisala pod temo 'Prvi poizkus zanositve', pa lahko tam pogledaš, da ne bom zdaj vseh punc tu prestrašla pa zamorila...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 18.7.2011 11:27:48
|
|
|
|
romare
|
CariSSa10, ja sem prebrala, ja pr meni je bila ista zgodba in me je tud sesulo ampak ne toliko kot prvič,mal sem bila pripravljena tud na to možnost. a so ti rekli koliko časa moraš zdaj počakat preden greš spet v akcijo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 18.7.2011 11:48:54
|
|
|
|
CariSSa10
|
romare ja glede na to da je šlo vse samo, nisem bla na čiščenju, so mi vsi rekli da samo počakam na prvo M in potem brez problemov. da ni potrebno met pavze...tak da zdaj čakamo ..in mislim da bom v septembru spet lahko pričakovala ..mama pa takrat planirano morje, tak da se boma malo sprostila in bo tudi lažje... drugače pa če si mela abrazijo svetujejo 3 mesece pavze al pa vsaj tolko kot si bla noseča-torej v najinem primeru 2 ciklusa..
< Sporočilo je popravil CariSSa10 -- 18.7.2011 11:50:43 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 18.7.2011 12:11:43
|
|
|
|
romare
|
IZVIRNO SPOROČILO: CariSSa10 romare ja glede na to da je šlo vse samo, nisem bla na čiščenju, so mi vsi rekli da samo počakam na prvo M in potem brez problemov. da ni potrebno met pavze...tak da zdaj čakamo ..in mislim da bom v septembru spet lahko pričakovala ..mama pa takrat planirano morje, tak da se boma malo sprostila in bo tudi lažje... drugače pa če si mela abrazijo svetujejo 3 mesece pavze al pa vsaj tolko kot si bla noseča-torej v najinem primeru 2 ciklusa.. ja prvič sem imela abrazijo,zdej se je pa samo ščistilo,ampak ker sumim da moji hormoni ne delujejo tko kot treba bom (če bom zdržala ) počakala 3 cikluse -medtem pa naju futrala z maco, lanenim semenom,krvomočnico, pa zihr bom še kej najdla,moj se že križa kaj vse mora vase spravt
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?