nitana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Punce jaz bi se vam tudi pridružila, pa nevem kdaj je ne pričakujem. Itak mam totalno neredne cikluse, zato zdaj jem kapsule mace. In 2 tedna nazaj so me dober teden ful bolele bradavičke, sem takrat pomislila mogoče pa se je že kaj prijelo, potem pa sem začela razmišljat, da pa je verjetno šele takrat bla O (upam). Zdaj pa je stvar taka, da že kak teden vse voham, jem ogromno, prsi pa so se mi dobesedno napihnile...aja pa lulam ful, ampak to pa že nekje od takrat, ko bi naj bila O. Sem si za foro izmerila tudi temperaturo in je prek 37 v luli , celo pod pazduho je mam okrog 37 ko jo mam redko kdaj nad 36,5. Nekak čutim in upam, da bi lahko blo kaj na tem (če ni spet moja prevelika želja), ampak nevem kdaj naj delam test, da nebi blo prehitro. Sem razmišljala da bom do vikenda počakala (če bom zdržala), čeprav bo težko ker mam en testek doma in me vsake tolko potegne k njemu Vsem, ki ste dočakale iskrene čestitke, ostale ki še čakate(mo) pa veliko sreče in seveda čimveč +. Lp Evo mene zopet. Vikend je tu...moje ni od nikoder, jaz pa že štiri dni hodim z vložkom naokoli, ker me je začelo v sredo tako zvijat in krčit čez celi spodnji del trebuha, da sem bla ziher, da se bo vlilo kot iz škafa in to se dogaja vsak dan od srede naprej po malem..ampak do danes še niti kapljice. Prsi mam še vedno tak polne, da mam občutek da če bi kdo s šivanko prišel blizu, da bi mi jih lahko počo kot balonček prav vidno večje so(ker mam drugače majčkene se mi to kar dopade ). Lulat hodim dosti (še ponoči ene 3x). Vem da bi mogla test naret, ampak si vsak dan rečem, bom jutri, da bo bolj ziher rezultat..pol pa me prpa prime pa spet ne upam Kako pa je kaj z vami? Upam in držim pesti za čimveč marčevskih dojenčkov 2012!!! Lep pozdrav vsem.
< Sporočilo je popravil nitana -- 16.7.2011 13:37:16 >
|