|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo julija 2011
15.7.2011 13:23:15   
romare
ojla ženske,
kako paše,da se je mal ohladiluser posted image ,
zjutraj sem bila spet pri G,pa pravi da se je lepo sčistilo,jupi vsaj to!!!,me je pa tko hitr odpikala-zaradi gužve,ker gre na dopust,da je sploh nisem mela časa vprašat kdaj loh spet poskušamo,hmm
aja pa danes sem si nabavila maco v prahu,upam da jo bo mojuser posted image tud hotu konzumirat,glede na to kakšen okus ima

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 276
15.7.2011 13:29:13   
aqua77
Punce navijam, da bo julija čim več pluskov! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 277
15.7.2011 13:45:39   
Katte
user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image      pričakujemo:

1.7.
anonimna <3 (2. krog) user posted image

2.7.
anonimnaPu (2. krog)user posted image

4.7.
pikicaa25 (12. krog)user posted image

5.7.
Jada82(3.krog) user posted image  user posted image

8.7.
benji (14.krog) user posted image

9.7.

Gulia (18.krog)

10.7.
maja73 (1.krog)user posted image

11.7.
kkkkk (x. krog) user posted image  user posted image
Jassika (x. krog) user posted image  user posted image

12.7.
anonimna* (x. krog) user posted image  user posted image

13.7.
Malinova (2.krog)user posted image

14.7.
SILVA (3. krog po laparo in histero)user posted image

17.7.
cina (40.krog)user posted image

18.7.
Katte (14.krog)
mismoon (3. krog)
JanaB (7.krog)

20.7.
LittleSun (5.krog)

21.7.
krisv (19.krog)
urssi (2. krog)
lluna (x. krog)

23.7.
turquoise (3.krog)

24.7.
Maat (x.krog)
Cybelle (x. krog)
Wannabemommy (x. krog)

25.7.
rajska (x.krog)

26.7.
rozi55 (x.krog)

27.7.
gregorina35 (1.krog)
štručka2503 (x. krog)

28.7.
*viva* (17.krog)

31.7.
pikicaa25 (13.krog)

x.7.
witch (20.krog)
crtek (1. krog)user posted image
anonimna (x. krog)

user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image   user posted image               

Skupaj nas je: 32

Nosečk: 4
       user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image         
    user posted image Navijačiceuser posted image
Katte, CariSSa10, srečica17,
Jada82, benji, mojamura,
Maat, cina,*zvončica*user posted image ,
Gulia, APu, mismoon,
mladika, Malinova, aqua77 

< Sporočilo je popravil Katte -- 15.7.2011 13:46:21 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 278
16.7.2011 13:36:18   
nitana
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce jaz bi se vam tudi pridružila, pa nevem kdaj je ne pričakujem.user posted image Itak mam totalno neredne cikluse, zato zdaj jem kapsule mace. In 2 tedna nazaj so me dober teden ful bolele bradavičke, sem takrat pomislila mogoče pa se je že kaj prijelo, potem pa sem začela razmišljat, da pa je verjetno šele takrat bla O (upam). Zdaj pa je stvar taka, da že kak teden vse voham, jem ogromno, prsi pa so se mi dobesedno napihnile...aja pa lulam ful, ampak to pa že nekje od takrat, ko bi naj bila O. Sem si za foro izmerila tudi temperaturo in je prek 37 v luliuser posted image , celo pod pazduho je mam okrog 37 ko jo mam redko kdaj nad 36,5. Nekak čutim in upam, da bi lahko blo kaj na tem (če ni spet moja prevelika želja), ampak nevem kdaj naj delam test, da nebi blo prehitro. Sem razmišljala da bom do vikenda počakala (če bom zdržala), čeprav bo težko ker mam en testek doma in me vsake tolko potegne k njemuuser posted image

Vsem, ki ste dočakale user posted image iskrene čestitke, ostale ki še čakate(mo) pa veliko sreče in seveda čimveč +.
Lp

Evo mene zopet. Vikend je tu...moje user posted image ni od nikoder, jaz pa že štiri dni hodim z vložkom naokoli, ker me je začelo v sredo tako zvijat in krčit čez celi spodnji del trebuha, da sem bla ziher, da se bo vlilo kot iz škafa in to se dogaja vsak dan od srede naprej po malem..ampak do danes še niti kapljice. Prsi mam še vedno tak polne, da mam občutek da če bi kdo s šivanko prišel blizu, da bi mi jih lahko počo kot balončekuser posted image prav vidno večje so(ker mam drugače majčkene se mi to kar dopadeuser posted image ). Lulat hodim dosti (še ponoči ene 3x). Vem da bi mogla test naret, ampak si vsak dan rečem, bom jutri, da bo bolj ziher rezultat..pol pa me prpa prime pa spet ne upamuser posted image

Kako pa je kaj z vami? Upam in držim pesti za čimveč marčevskih dojenčkov 2012!!!

user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav vsem.

< Sporočilo je popravil nitana -- 16.7.2011 13:37:16 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 279
16.7.2011 17:53:33   
nitana
evo jo...mi o volku...user posted image   (očitno mi je htela testek prišparat-bo drugi mesec prišo bolj pravuser posted image )

Mi gremo v naslednji krog, vsem ki še čakate na plusek pa želim da ga res zagledate!!!

Lep preostanek vikenda

(odgovor članu nitana)
Neposredna povezava do sporočila: 280
17.7.2011 16:30:16   
Anonimen
nitana user posted image user posted image  ..mogoče pa zibamo aprila... midva tud ta mesec poizkusiva srečo... prejšnji mesec ni bilo prilike, ta mesec bo pa sicer samo par dni pred O., ker greva s tamalim potem na morje za vikend, upam da se prime .. bomo pa imeli dva aprilčka če se prime.. user posted image

Pa en lep nedeljski pozdrav, sicer iz pisarne..

(odgovor članu nitana)
  Neposredna povezava do sporočila: 281
17.7.2011 20:15:08   
Jada82
Dejmo punce! Bo še kaj pluskov julija? Držim pesti za vsako izmed vas in navijam na polno!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katte, si delala test?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 282
18.7.2011 7:02:25   
Katte
Dobro jutro, punce.
nitana, user posted image user posted image user posted image , ker je prišla user posted image .
Jada82, sem delala test, ampak je bil negativen. Že drugič ta krog sem bila razočarana. Upam, da se user posted image  ne bo preveč obirala, bi šla rada v nove boje.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 283
18.7.2011 7:40:07   
Jada82
user posted image user posted image user posted image Katte  user posted image user posted image user posted image  Oh no user posted image
Daj magar naslednji krog poskusi delat O teste res ves čas, že zgodaj začni, pa res delaj, dokler ti ne pokaže pozitivno. Jaz ti priporočam tele: http://accuratepregnancytests.com/online_ovulation_test_instructions.html
Naročiš zgoraj desno. Teli so pozitivni, ko je testna črtica močnejša od kontrolne!  Tvoj pa naj do takrat mal špara semenčice user posted image  Pol pa user posted image  isti dan, k ti pokaže, pa še ene 2 dni po tem (se pravi ene 3 dni non stop). Ni hudič, da se prime!
Kaj pa krvomočnico, si že poskusila pit? Jaz sem jo, pa je ratalo. Poskusi še to ... saj najbrž si pa že na kake preglede naročena ....
Good luck!!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 284
18.7.2011 7:47:18   
Maat
Katte user posted image user posted image user posted image

Jada82, kako hitro pridejo tile testi? Če v tem krogu ne bo nič, sem se odločila, da jih naročim... mi je pa malo zoprno, ker pošta hodi k našim domov user posted image . A jih bo naročila še katera druga, da jih naroči še zame? user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 285
18.7.2011 7:51:17   
Maat
Jaz sem tudi ta cikel pila krvomočnico in imam zdaj že par dni bolečine v maternici. Saj to naj bi bilo normalno, ne?

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 286
18.7.2011 8:17:09   
CariSSa10
hei hei punce!!! da se vam spet malo oglasim...
prvo čestitke vsem nosečkamuser posted image user posted image vso srečo do konca! da dobite v roke zdravo in najlepšo stručko!user posted image

no moja pikica naju je na žalost zapustila, tak da mama pavzo in se vam v septembru spet pridružim..upam da vas bo čimmanj 'starih bork' z mano, ker bote že vse prej zagledale pluseke!!!držim pesti za vsakouser posted image user posted image

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 287
18.7.2011 8:32:08   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: CariSSa10

hei hei punce!!! da se vam spet malo oglasim...
prvo čestitke vsem nosečkamuser posted image user posted image vso srečo do konca! da dobite v roke zdravo in najlepšo stručko!user posted image

no moja pikica naju je na žalost zapustila, tak da mama pavzo in se vam v septembru spet pridružim..upam da vas bo čimmanj 'starih bork' z mano, ker bote že vse prej zagledale pluseke!!!držim pesti za vsakouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  CariSSa10, pa saj ne morem verjet! Držta se, pa čim prej potem v nove boje, pa da se tokrat obdrži!!! Pa kolk je tega no?!?!?!

(odgovor članu CariSSa10)
Neposredna povezava do sporočila: 288
18.7.2011 8:33:35   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Maat

Jaz sem tudi ta cikel pila krvomočnico in imam zdaj že par dni bolečine v maternici. Saj to naj bi bilo normalno, ne?

Do kdaj si jo pila? Jaz sem jo samo do O, potem ne več. Ja, drugač je pa pomoje normalno. Kdaj pa ne pričakuješ user posted image ? Aha, konc tedna ... Jah, mene je tud bolelo, preden sem delala test. Pa je bil potem user posted image  user posted image user posted image user posted image  Držim pesti!!!!

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 289
18.7.2011 8:34:58   
Jada82

Katte user posted image user posted image user posted image

Jada82, kako hitro pridejo tile testi? Če v tem krogu ne bo nič, sem se odločila, da jih naročim... mi je pa malo zoprno, ker pošta hodi k našim domov user posted image . A jih bo naročila še katera druga, da jih naroči še zame? user posted image user posted image

Kaj pa vem, ene 10 dni se mi zdi, 1 teden cca. Saj na kuverti nič ne piše, kaj je. Je pa taka obložena, A4 - zmisli se, da si magar spodnjice prek e-baya naročila al pa kej ....
Ne vem, men se zdi, da se splača, so poceni, jih dobiš 20 O testov, pa 5 nosečniških. OKol 18 €. Jaz sem obakrat na ta način zanosila!

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 290
18.7.2011 8:36:40   
CariSSa10
Jada82 ful sem se razveselila, ko sem te vidla rozasto! user posted image bravo. so tisti testi iz tujine res dobri. heheh user posted image zdravega bebija ti želim! user posted image ja ogromno je tega. mi je ginekolog reko, da 30%nosečnosti se do 12tedna pač žalosto konča..sicer največ od tega do 5ega ko še ne vemo...ampak pač da se tolko o tem ne govori....
grozno nama je blo...ko si že ok pa se pol spet spomniš.pa podzavesno razmišlaš keri tedn bi zdaj bla itd..res sma se veselila..in tud doma..je blo hudo ampak zdaj pač sma spet na začetku...bo v drugo vse ok! pozitivnost! user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 291
18.7.2011 8:41:07   
romare
CariSSa10user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 292
18.7.2011 8:45:15   
Maat

Jada82 ful sem se razveselila, ko sem te vidla rozasto! user posted image bravo. so tisti testi iz tujine res dobri. heheh user posted image zdravega bebija ti želim! user posted image ja ogromno je tega. mi je ginekolog reko, da 30%nosečnosti se do 12tedna pač žalosto konča..sicer največ od tega do 5ega ko še ne vemo...ampak pač da se tolko o tem ne govori....
grozno nama je blo...ko si že ok pa se pol spet spomniš.pa podzavesno razmišlaš keri tedn bi zdaj bla itd..res sma se veselila..in tud doma..je blo hudo ampak zdaj pač sma spet na začetku...bo v drugo vse ok! pozitivnost! user posted image

CariSSa10, res je hudo... tudi meni je bilo in mi je še vedno... sploh zdaj julija, ko bi se moral otroček roditi. Ampak nam res ne preostane drugega, kot da gledamo pozitivno naprej user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 293
18.7.2011 8:51:49   
Maat

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Do kdaj si jo pila? Jaz sem jo samo do O, potem ne več. Ja, drugač je pa pomoje normalno. Kdaj pa ne pričakuješ user posted image ? Aha, konc tedna ... Jah, mene je tud bolelo, preden sem delala test. Pa je bil potem user posted image  user posted image user posted image user posted image  Držim pesti!!!!

Hvala! Ja no, bomo videli... upam, da bo... če ne, pa tudi prav, bom vsaj lahko naročila teste user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Kaj pa vem, ene 10 dni se mi zdi, 1 teden cca. Saj na kuverti nič ne piše, kaj je. Je pa taka obložena, A4 - zmisli se, da si magar spodnjice prek e-baya naročila al pa kej ....
Ne vem, men se zdi, da se splača, so poceni, jih dobiš 20 O testov, pa 5 nosečniških. OKol 18 €. Jaz sem obakrat na ta način zanosila!

Aha, fino... no, potem pa jih bom naročila enkrat naslednji teden.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 294
18.7.2011 10:03:06   
CariSSa10
romare user posted image user posted image objemčki tudi za tebe.sem zasledila da te je ista zgodba doletela user posted image se spomnim da sma v junijkah skup zagledale črtici, tak da si tudi vrjetno bla v 8em tednu ne? glej zdaj pa nam bo res uspelo..boma se spomladi 2012 cartale z bebicami!user posted image

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 295
18.7.2011 10:21:26   
romare
ja CariSSa10, žal se je tudi tako končalo pri 7t3d,in se je videla samo gv z odsevi rumenjačka-še en teden manjše kot dejansko.ampak se ne damo,zdaj sem si nabavila maco, da mi najprej mal v red spravi hormončke-pol pa spet v akcijo.a je šlo tebi samo naprej al si morala na čiščenje?

Neposredna povezava do sporočila: 296
18.7.2011 11:11:16   
CariSSa10
romare na srečo je šlo vse ven, tak da abrazija ni bila potrebna. sem proti materničnem vratu še mela oseblejeno sluznico, ampak so mi dali injekcijo za krčenje, da se je še dodatno iztisnilo kolko je moglo, tak da sem vsaj to srečo mela da nisem rabla pod narkozo itd...sej več kak je potekalo sm napisala pod temo 'Prvi poizkus zanositve', pa lahko tam pogledaš, da ne bom zdaj vseh punc tu prestrašla pa zamorila...

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 297
18.7.2011 11:27:48   
romare
CariSSa10,
ja sem prebrala, ja pr meni je bila ista zgodba in me je tud sesulo ampak ne toliko kot prvič,mal sem bila pripravljena tud na to možnost.
a so ti rekli koliko časa moraš zdaj počakat preden greš spet v akcijo

Neposredna povezava do sporočila: 298
18.7.2011 11:48:54   
CariSSa10
romare ja glede na to da je šlo vse samo, nisem bla na čiščenju, so mi vsi rekli da samo počakam na prvo M in potem brez problemov. da ni potrebno met pavze...tak da zdaj čakamouser posted image ..in mislim da bom v septembru spet lahko pričakovala user posted image ..mama pa takrat planirano morje, tak da se boma malo sprostila in bo tudi lažje...user posted image

drugače pa če si mela abrazijo svetujejo 3 mesece pavze al pa vsaj tolko kot si bla noseča-torej v najinem primeru 2 ciklusa..

< Sporočilo je popravil CariSSa10 -- 18.7.2011 11:50:43 >

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 299
18.7.2011 12:11:43   
romare

romare ja glede na to da je šlo vse samo, nisem bla na čiščenju, so mi vsi rekli da samo počakam na prvo M in potem brez problemov. da ni potrebno met pavze...tak da zdaj čakamouser posted image ..in mislim da bom v septembru spet lahko pričakovala user posted image ..mama pa takrat planirano morje, tak da se boma malo sprostila in bo tudi lažje...user posted image

drugače pa če si mela abrazijo svetujejo 3 mesece pavze al pa vsaj tolko kot si bla noseča-torej v najinem primeru 2 ciklusa..

ja prvič sem imela abrazijo,zdej se je pa samo ščistilo,ampak ker sumim da moji hormoni ne delujejo tko kot treba bom (če bom zdržalauser posted image ) počakala 3 cikluse -medtem pa naju futrala z maco, lanenim semenom,krvomočnico, pa zihr bom še kej najdla,moj user posted image se že križa kaj vse mora vase spravtuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?