|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
14.7.2011 13:43:47   
full nestrpna
user posted image user posted image user posted image user posted image super!!user posted image user posted image user posted image čestitke novopečeni,pa lepo catanjeuser posted image user posted image jaz že tudi komaj čakam...me malo strah kako bo potekalo vse skupajuser posted image mislim pa da sem naslednja kar jazuser posted image user posted image user posted image mi trombociti padajo pa bo verjetno zato prej..bomo videliuser posted image novopečeni pa še enkrat čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
14.7.2011 15:00:23   
nuska23
ooooo super čestitke....... ewo pa se je začelo!!!!!! fullllll vesela....user posted image

dotika če sm na FB pa vas ne najdemuser posted image

(odgovor članu full nestrpna)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
14.7.2011 15:10:29   
levcy
iiiii čestitke novopečeni tudi od mene! superca

jaz sem pa imela danes pregled, prvič tudi CTG, sem bila malo več kot pol ure priklopljena :) najin mali fantek ima že 2960 gramov, je vse super, plodovnice ima še veliko, posteljica izgleda super, baje je "ziher" še kakšen teden potem pa lahko kaj pričakujem že

jaz še zmeraj upam, da bo počakal toliko, da bo levček, bomo videli user posted image

pregled imam spet čez en teden, takrat bom spet imela pregled vode, krvi, CTG in ultrazvok, mogoče še vaginalni pregled, če bo mislila, da je potreben

vročina je pa res nora, res upam, da nas jutri doletijo kakšne padavine, ker je norišnica tole, midva živiva še v mansardi in se še v stanovanju ne shladim, ker imava 28 stopinj

lep pozdrav vsem nosečkam

(odgovor članu nuska23)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
14.7.2011 15:43:42   
vilincek
Cestitike novopeceni. Pa se je zacelo. Tudi me bomo kmalu na vrsti.
No danes zvecer naj bi se malo shladilo. Upam, da res, saj diham na skrge.

Bodite lepo in pazite nase!

(odgovor članu levcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
14.7.2011 17:02:14   
full nestrpna
dotika tudi jaz vas na fbju ne najdem...user posted image user posted image user posted image kje mate ta forum?

(odgovor članu vilincek)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
14.7.2011 18:18:21   
nikita11
user posted image čestitke novepečeni za otročička! Veliko lepih trenutkov in vse dobro!
Ja punce, počasi bomo tudi me postale mamice, jaz počasi že pripravljam
torbo za porodnišnico.
Pazite nase in uživajte v zadnjih dnevih nosečnosti.

(odgovor članu full nestrpna)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
14.7.2011 18:24:42   
*dotika*
Punce, skupina na FBju je skrita, torej lahko zraven pridete samo s "povabilom". Torej, posredujte mi na ZS svoje ime in priimek, da vas dodam za prijatelja na FBju in potem z največjim veseljem v skupino. Če vas je na FBju več z istim imenom in priimkom, mi prosim natančneje povejte...

Torej, še enkrat, vabljene vse!

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu nikita11)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
14.7.2011 22:43:09   
lipi
Novopečena čestitke. user posted image user posted image Pa je padla otvoritev. Indy0024 res je komaj čakam, da bom jaz na vrsti. G mi je rekla, da je mali približno 3 kg težek, se še ni nič spustil in me je naročila 03.08. Upam, da mi ne bo treba iti.user posted image

Super, da se je začelo. Lepo spite.

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
15.7.2011 12:36:58   
maj2009
ojla punce!
najprej čestitke novopečeni!user posted image
tud jst bom šla v kratkem za njo. dons sm bla na pregledu in sm že odprta 3cm, glavica je pa tud že ful nizko. boli me pa tud vse spodi tko da je rekla g. da bomo kmal šli! komaj čakam, zdele grem pa še do frizerja pol pa upam da grem že dons proti lublan, k je tok fajn zrak in se je lepo shladil!

pozdravček!

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu lipi)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
15.7.2011 17:59:42   
Rosca79
Čav avgustovke!
Novopečena ti čestitam tudi jaz in želim vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image

Je pa precej težko rečt po kakšnem vrstem redu bomo rojevale...sem v prvo imela imela PDP 21. pa sem rodila prej kot tiste iz začetka meseca. Tudi od nas bo marsikatera šla čez rok...Ta rok poroda je itak bolj formalne narave zaradi porodniške.

Sem pa imela prejšnji teden pregled in je dete baje za nekaj dni večje. Ostalo ok. Me pa tako dol tišči ta tedenuser posted image pa trebuh imam že čisto dol, pa vročina mi je obupuser posted image . Počasi moram res že kaj pripravit, no vsaj papirje imam doma pa upam da jih v ponedeljek oddam.
Uffff pa to dete me že zdaj čisto maltretirauser posted image mi bo prilezlo ven skozi kožouser posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
15.7.2011 23:12:21   
pika.ana
punce pozdravljene. sem mamica avgustovke 2010 user posted image če morda katero izmed vas zanimajo oblekce, si jih lahko pogledate tukaj http://www.mojalbum.com/pikaana

želim vam skrajno lepe dni, ki so pred vami! user posted image

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
16.7.2011 8:31:24   
*dotika*
user posted image

PDP, nick, starost, zaporedna , število , pregled, morfologija, kraj

1.8.
 user posted image julie*, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB
user posted image  pat13, 34, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj, user posted image

2.8.
3.8.
user posted image   ktm10, 31, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj
user posted image jagoda 1, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Grospulje

4.8.
user posted image taša83, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, MB, user posted image
user posted image abab, 23, 2user posted image , 1user posted image , ?,  MS
user posted image   ribica_80, 30, 2user posted image , 0 user posted image , ?, MB
user posted image daška91, 19, 1user posted image , 0user posted image , ?, Kropa, user posted image

5.8.
user posted image majči22, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?, Logatec, user posted image
user posted image  maj2009, 26, 3user posted image , 1user posted image , ?, Domžale, user posted image
user posted image Lily86, 24, 2user posted image ,1 user posted image , ?, MB, user posted image
user posted image  pia09, 36, 2user posted image , 0 user posted image , ?, Gorenjska
  user posted image nikita11, 32, 1user posted image , 0user posted image , 18.7., Ljubljana, user posted image
 user posted image monci2, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, Maribor, user posted image

6.8.
user posted image Ideja, 32, 3 user posted image , 0user posted image , ?, CE
user posted image mariy, 28, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj, user posted image
user posted image mrcinca, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image

7.8
user posted image mmart, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, Velenje,
user posted image levcy,, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Gorenjska, user posted image

8.8.
user posted image lipi, 33, 3user posted image ,1user posted image , 3.8., Rogaška Slatina, user posted image
user posted image lenkadolenka, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, Novo mesto, user posted image
user posted image huda83, 27, 2user posted image , 0 user posted image , ?, Šmartno ob Paki

9.8
user posted image misojka, 34, 2 user posted image ,1user posted image , ?, LJ, user posted image
user posted image tincy23, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, Rogaška Slatina, user posted image
user posted image KT, 39, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj, user posted image

10.8.
user posted image zolika, 27, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj
user posted image novopecena, 27, 2user posted image , 1user posted image , ? , Ljubljana, user posted image
user posted image ines82ka, 28, 1user posted image , 0user posted image , 20.7., Škofja Loka user posted image

11.8.
user posted image Tatkica, 30, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ajdovščina
user posted image indy0024, 26, 2user posted image ,1user posted image , 18.7., LJ, user posted image
user posted image  Primigravida, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image KIRA1, 38, 3user posted image , 2user posted image
, ?, Murska Sobota
user posted image saya, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image  Klarita, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB, user posted image  

user posted image jave, 25, 2user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

12.8.
user posted image Ina27, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj, user posted image

13.8.
user posted image  full nestrpna, 24, 2 user posted image , 0user posted image , ?, kraj, user posted image user posted image
user posted image vilincek, 35, 1user posted image , 0user posted image , 20.7., Ljubljana, user posted image
user posted image misa79, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ, user posted image
user posted image mami2011, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj, user posted image

14.8.
user posted image *Nelly*, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Litija
user posted image athinamalina, ?, ?, ?, ?, kraj

15.8.
user posted image  kasper, 31, 2user posted image , ? , ?, Slovenska Bistrica, user posted image
user posted image kepica78, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?
, Domžale
user posted image popka_3, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image

16.8.

17.8.
user posted image  lara2212, 30, 1user posted image , 0 user posted image , ?, Ptuj, user posted image
user posted image ULLA K, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, Posavje, user posted image

18.8.
user posted image Smrketaa, ?, 1 user posted image ,  0user posted image , ?, kraj

19.8.
user posted image  rosajelka, 32, 2user posted image , 2 user posted image , ? kraj, user posted image
user posted image PABLO, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, Celje

20.8.
 user posted image araz, 35, 2user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš, user posted image user posted image
user posted image  PuncaLunca, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ptuj
user posted image  metulj23, 23, 3user posted image , 1user posted image , ?, kraj
user posted image pegica37, 35, 2user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

21.8.

user posted image *dotika*, 31, 6user posted image , 0user posted image ,
18.7., Novo mesto, user posted image
user posted image  Študentka86, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
  user posted image maktub, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, Obala, user posted image

22.8.
user posted image  MATEJKA_, 4user posted image , 2user posted image , ?, kraj
user posted image pikica1981, 29, 1user posted image , 0 user posted image , ?, Maribor
user posted image Ross, 19, 1user posted image , 0user posted image , ?, Logatec, user posted image

23.8.
user posted image  Rosca79, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, Gorenjska, user posted image
user posted image kat007, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, Notranjska
user posted image nana7, 34, 1user posted image , 0user posted image
, ?, Ljubljana
user posted image nuska23, 23, 1user posted image , 0user posted image , 19.7., Velenje

24.8.
user posted image tejci01, ?, 2user posted image , 1user posted image , 25.7., kraj, user posted image
user posted image  Markymark, 31, 4user posted image , 1user posted image , ? Posavje
user posted image lili983, 27, 2user posted image , 0user posted image , ?, Maribor, user posted image
user posted image Leona2009, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj, user posted image

25.8.
user posted image baby28, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

26.8.
 user posted image Katjuska986, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, Kranj, user posted image
user posted image katjakokol, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ptuj, user posted image
user posted image bibsic, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje, user posted image
user posted image Natz, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image

27.8.
user posted image smajas, 37, 2user posted image , 0user posted image , ?, kraj, user posted image
 user posted image Rebeka_, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ljubljana, user posted image

28.8.
user posted image  dar10, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ
user posted image  TLF, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Nova Gorica, user posted image
user posted image roary, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Maribor, user posted image
user posted image balon_ček, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image gerberafrau, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, Beljak, user posted image

29.8.

user posted image slamica1, 34, 2user posted image ,1user posted image , ?, Maribor
user posted image Larisa86, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, Nova Gorica

30.8.
user posted image delfinka3, 38, 3user posted image , 2user posted image , ?, Brezovica, user posted image

31.8.
 user posted image Goldy, 36, 3user posted image , 1user posted image , ?, Laško, user posted image
user posted image sonceek, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

x.8.

user posted image tejcyb, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, kraj

user posted image : 28      user posted image : 22

SKUPAJ NAS JE: 86
NOSEČKE Z DVEMA : 3 (Araz, full nestrpna, nana7)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
xoxox
Cari
Shilou
bella106
Tammyv
Tinci_A
HANYBANY
mateja_goljev
timnala
miklarom

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

www.noseca.com/ 

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    PREGLEDI           NUHALNA SVETLINA  
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           OTROČARIJE.NET  
    ŠOLA ZA STARŠE           NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    VSE O NOSEČNOSTI           MAMA.SI  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           BABY BOOK   

• < Sporočilo je popravil *dotika* -- 16.7.2011 8:35:03 >

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2837
    16.7.2011 8:42:16   
    *dotika*
      user posted image    RODILI SMO     user posted image

datum rojstva - nick user posted image - ime user posted image user posted image   - teža , cm

12.7.2011 - novopecena - user posted image Brina - 2600 g, 49 cm

user posted image         1
    1 user posted image :    0user posted image

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2838
    16.7.2011 12:56:33   
    tejci01
     user posted image čestitke novopečeni  za hčerkico in želim vam čim več cartanja. Uživaj v teh lepih trenutkih user posted image

Upam da v začetku avgusta bomo tudi mi pestvali najino hčerkico, ker me zadnje dni kar pritiska dol in kosti so me začele zdaj pa kar bolet.

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2839
    16.7.2011 13:28:07   
    indy0024
    ČESTITKE NOVOPEČENI ZA user posted image , lepo cartanje še naprej!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej gremo pa po vrsti,hihihiuser posted image user posted image user posted image user posted image ,nič želim vam lep vikend!!!user posted image

(odgovor članu tejci01)
    Neposredna povezava do sporočila: 2840
    16.7.2011 14:16:34   
    daška91
    user posted image ČESTITKE novopečeni za hčerkico Brinouser posted image user posted image .

..še malo , ampak res še malo pa bomo vse imele svojo štručke doma user posted image ! Evo jz sm začela pit čaj iz malinovih listov, upam da ne prepozno kajti danes vstopava v 39.teden. Mi je v zeliščni lekarni rekla da 4.tedne prej da bi se to začelo pit (pred rokom) , samo je rekla da nič hudga če sm že tako blizu user posted image . Okus je super bi ga kar pila skos ,samo rajši se držim navodil da potem nebo kaj narobe.

Pri nas imamo pa danes spet taaaako soparno , joj prov nažiga sonce. Ma pa saj bo zvečer spet lilo kot iz škafa kot včeraj cel dan user posted image .

..čuvajte se še telih par tednov kar je še ostalo ! user posted image user posted image

(odgovor članu indy0024)
    Neposredna povezava do sporočila: 2841
    16.7.2011 15:51:31   
    mariy
    lp
    Naj prej bi čestitala novopečeni, za hčerkico in lepo se cartajte.
    Tako pa smo počasi tudi me na vsrti da bomo cartale svoje user posted image .

Pri meni vse lepo vse o.k. na dopustu smo že bili, bilo je kratko pa super.
    Doma imamo že vse pripravljeno za novega člana, samo čakamo še kdaj bo.

Na pregledu je bilo vse o.k., plodovnice je dovolj, posteljica tako kot mora biti, lega je pravilna, teža 2900, odpiramo se še nič, tako da bomo še kar malce počakali, čeprav že komaj čakam da bom lahko videla svojeuser posted image in ga stisnila k sebi.

za seznamček imam naslednji pregled 26.7.2011

prav tako smo imeli tudi že prvi CTG, kjer je tudi bilo vse bp, tako da smo ponovno naročeni čez teden dni.

Želim vam čim lepše dneve, ter pridno božajte svoje bušije, ker potem boste božale svoje user posted image .

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 2842
    17.7.2011 13:35:43   
    luee
    pozdravljene,
    js sm pa nova na temu forumu,mal pozn sm se odločila včlanit.. no pa saj še ni avgust a ne user posted image jaz imam rok 5. avgusta in imam resneee probleme s spanjem.. user posted image no upam da bo vse vredu.. kaj pa ve ? kako kaj prenašate to vročino ?
    LP

(odgovor članu mariy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2843
    17.7.2011 18:25:59   
    Tiwi
    Jaz tudi nisem še na seznamu, rok imam 14.8. , 3. otrok.
    Tudi jaz imam težave s spanjem. Kaj češ, bomo mogle še mal potrpet... Sej bo hitro avgust

(odgovor članu luee)
    Neposredna povezava do sporočila: 2844
    17.7.2011 19:55:38   
    tincy23
    OJla!

Kako ste kaj? sedaj je malce bolje, ko je ta vročina popustila in komaj se da ponoči spat. A vas že kaj matra? Joj, jst mam danes take čudne probleme, ko počivam je vse ok. Ko pa sem pokonci pa mi full trebuh otrdi. Pa vsake toliko cajta me neki ščipa tam dol spodi. Tako da čakamo kaj bo in kdaj bo.
    Uživajte!

(odgovor članu Tiwi)
    Neposredna povezava do sporočila: 2845
    18.7.2011 6:48:33   
    ines82ka
    Žiiivjo.....Smo se tko na FB navadle da smo tukajle kar bolj poredko;)...
    Končn malce ohladitve zunaj, ko sem se zvečer zbudila sem z olajšanjem ugotovila da dežuje in da je malce hladneje...Ker vročina zadnje dneve je bila pa nenormalna....
    Jst sm že čist fertik sam da pou ure stojim na nogah pa brez da bi karkoli napornega počela....:(
    V soboto sva z mojim šla v Ikeo po omare in me je čiiiist zmatral, včeraj so bile sestavljene, danes me čaka filanje polic....

Spim bolj malo - danes sem pokonc že od pol šestih, itaq bo reba popoldne mal počivat it,)...Tišči me fuuuul v sramnih kosteh (kar je itaq normalno), pa noge mam tko zatečene kot da bi me roj čebel ujeu....Tko da zgleda da smo že kar v štartni poziciji in vedno bolj prestrašeni....

A je še katero načel strah pred porodom???

Pričakujemo Jakoba ali Lano ;)

(odgovor članu tincy23)
    Neposredna povezava do sporočila: 2846
    18.7.2011 8:52:17   
    nikita11
    user posted image hej, hej,
    jaz tudi slabo spim, no danes sem vstala ob 4 zjutraj, šla likat in pol ob 6 nazaj malo spat....
    Malo štukam, zaenkrat gre. Ko ne morem več spat in me že vse boli, pač vstanem, ko me začne zmanjkovat pa grem nazaj  spat, ne glede na uro in vse ostalo, saj sem itak na porodniški in ni panike.
    Mene bolijo noge, ko ležim dalj časa, gležnje mam tud zatečene, drugih stvari zaenkrat hvala bogu ni...
    Mene je bilo na začetku ful strah rodit, zdaj pa me je vedno manj, ker vem da se daan D bliža in da bom nekako že mogla, poti nazaj ni. Šla bom na epiduralno, tako da upam, da bo prijelo in da ne bo tolk hudo. Danes po grem še k ginekologu, da vidimo, če se mali že kaj pripravlja. Trebuh se mi je tudi že kar spustil, je pa tudi zelo živahen.
    Lepo se imejte, danes bodo očitno temperature bolj znosne.

(odgovor članu ines82ka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2847
    18.7.2011 9:58:12   
    tejci01
    Pozdravljene

Zaenkrat nimam še kakih težav s spanjem, bi kar spala. Vem pa kaj to pomeni, ker v prvi nosečnosti sem zadnje mesece zeeeeloooo slabo spala, kakšne 4 do 5 ur na noč. Pol pa še po porodu sem slabo spala. Se pa da preživet, kaj čmo zato smo pa ženske tako močne.

Prej sem posesala in še počistila tla po celi hiši, zdaj pa malo počitka, ker ne bi šla glih rada še rodit.

(odgovor članu nikita11)
    Neposredna povezava do sporočila: 2848
    18.7.2011 10:31:47   
    levcy
    Jaz niti nimam probleme s spanjem. Zadnje dni sicer mali razgraja do polnoči, čeprav bi sama šla že prej spat. Ponoči grem sicer ene 2x na WC vendar zelo hitro zaspim nazaj, samo dvakrat se mi je zgodilo v 37. tednih sedaj, da kakšno uro ali malo več nisem mogla zaspati nazaj.

Drugače pa se jaz sedaj pripravljam, da danes končno prištimam že torbo. Res se mi je težko spravit k temu, ker se mi zdi, da potem sem že ready to go.

Bi rada, da še malo počaka, če že ne more do konca, vsaj do avgusta user posted image

Drugače se pa še kar odločam ani naj grem epiduralno ali ne, na Jesenicah je itak skoz na voljo. Zadnje čase slišim samo priporočila in nič slabega, tako, da sem že čisto zmedena. Ne vem kdaj se bom odločila sploh, najbrž šele na licu mesta user posted image

Miško je še vedno ful aktiven, me prav zanima kaj bo v četrtek na pregledu.

(odgovor članu tejci01)
    Neposredna povezava do sporočila: 2849
    18.7.2011 13:05:34   
    araz
    Ojla! Jest se že zlo dolgo časa nisem nič javila, sem bolj na forumu dvojčki.

Čestitke novopečeni za punčko Brino. Ena od mojih bo tud Brinauser posted image Je pa zgleda letos to ime kar precej popularno.

Ful nestrpna ti bom tud imela dvojčke, a ne? Ne vem če te ne bom prehitela. Sem bila prejšnji teden cel teden v porodnišnici ker imam slabe izvide krvi (jeterni testi so bili slabi in pa žolčne kisline). So mi mislili že ta vikend sprožit porod pa so se potem odločili, da še malce počakajo. V sredo moram nazaj in imam občutek, da bom spet notri vstala in prišla domov tokrat v 3 delih.
    Sem pa že kar precej naveličena, poleg tega pa me je še ful strah kako bo vse potekalo.

Vsem ostalim želim, da še malce počakate in ne prehiteva te preveč.

(odgovor članu levcy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2850
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
    Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......