|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
16.7.2011 19:02:37   
twiggi
preko jajc in pršuta lahko stakneš salmonelo. pa ni nujno da so jajca pokvarjena. lahko zgledajo čisto normalno in lepa pa so vseeno okužena s salmonelo. tako da se je na splošno ( ne samo v nosečnosti ) dobro izogibat surovim jajcom. če se pa pečejo na oko, pa naj bodo dobro pečena in ne na spol, tudi kuhana bi naj bila trdo in ne mehko. surovemu oz. sušenemu mesu, klobasam pa bi se naj v nosečnosti na sploh izogibaili ( salmonela, zastajanje vode v telesu,... ). tudi zelenjava in sadje ( sploh kupljeno in katero je bilo v stiku z tlemi ) se morajo dobro oprati preden se pojedo. še boljše pa je toplotno obdelano. smo imeli na faksu predmet prehrana in je bilo kar dosti govora o tem.

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
16.7.2011 19:55:50   
_perla_
Tudi jaz sem včeraj ponoči prvič opazila kapljice iz bradavic. taka čisto prozorna tekočina, kot voda, ampak pušča madeže na majici. Zjutraj sme imela dve taki flekici na majčki v predelu dojk..

Mislim, da to nima veze, da potem ne bi mogla imet mleka, če ti zdaj nič ne priteče ven. Jaz sploh nisem vedela, da lahko to toliko prej pricurlja.. Ampak - ali ste prepričane, da to ni nič kaj narobe? Da ne bi potem prej staknile kakšnega mastitisa, ker se pač mleko zdaj ne odvaja ven. Ali kako je to?

Britje- jaz imam kar britvice, mislim, d so wilkinson, ki so roza, ki imajo na vrhu britvice tudi nek gel (dobi se jih v takšni roza vrčki po 5, potem pa imajo po navadi še kakšno akcijo, da dajo še kakšni dve zravenuser posted image ).. Sicer sem včasih po britju kar precej mozoljasta, včasih pa nisem. Se mi zdi, da če ni preveč dlak in ne premalo dlak, da če se takrat brijem, mi ne nastanejo mozoljčki..

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
16.7.2011 20:02:11   
_perla_
Pa še to.. Lotila sem se delanja seznama, kaj vse potrebujemo za našo pikico.. Ena ga je enkrat že prilimala gor, njenega.. A ve katera, na kateri strani je to napisano? user posted image Ali pa, če ima katera link od debate o tem, kaj vse potrebujemo za dojenčka, ko je nekje tu na RR.. V iskalnem nizu mi nič kaj ne najde.. 

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
16.7.2011 20:05:13   
scarlett_
Hrana - jaz jem jajca, pršut, salame in vse take stvari. Prvič sem se fuuul držala, pa res nisem jedla nobene hrane, ki je kakorkoli nepriporočljiva. Zdaj pa zato nimam niti časa, niti apetita. Itak mi že od začetka ne gre jesti nič drugega kot sadje (ki ga pojem v ogromnih količinah), če mi pa paše pa nimam časa kuhat ali pa kaj takega. Tako, da pojem tudi kakšna jajčka in sendvič s pršutom. Sem v 21. tednu in imam še vedno enako kg, kar se pa bolezni tiče, pa jo pomoje lahko stakneš tudi, če si pretirano pazljiv.

Mleko - nič ni narobe, če prej ven teče, ker to itak še ni pravo mleko, niti tisto prvo, ko pride otrok. Dojke to vse vejo user posted image Tako, da ne skrbet, meni je prvič ful teklo, toliko da sem za ven tudi blazinice uporabljala. No, pa potem vseeno nikoli ni bilo zadosti mleka, sem skozi dodajala..

Srečanje - jaz sploh nisem dojela, a ste se Ljubljančanke dobile ali kako? Sem bila na morju, pa sem potem samo preletela napisano.. No, na naslednje srečanje vsekakor pridem, če bo le mož doma, da mu pustim najino nagajivko! user posted image

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
16.7.2011 20:45:32   
3masha
scarlett, jaz tudi tokrat vse jem, sploh pršut mi zelo pašeuser posted image , čeprav sem ga do zdaj pojedla recimo da 3 tiste Šparove paketke ko je notri ene 10 "listkov". Pa še to mi je moj kradeluser posted image
Sem pa prvič tudi zelo pazila kaj sem jedla...pa se veselo redila, ker cuker sem pa lahkouser posted image , pa po porodu sem mislila da vsaka stvar malo napenja, da sem jaz kriva za krčke, ker je prve 3 mesece vse noči prejokala...a-a, tega se zdaj ne bom šla. Sem bila grozno šibka zaradi tega da se mi je večkrat pošteno vrtelo in to zagotovo ni ok. Zdaj bom jedla kar mi bo pasalo, telo bo že vedelo samo kaj potrebujem, ponavadi se mi vedno lušta tistega, kar rabim, vsaj touser posted image
Sem bila pa danes v BTC, v Popek sem šla pogledat, nabavila kratke hlače, super so, samo številke so pa praktično pobrane, ravno tiste ki so mi najboljše bile nisem mogla kupit...ampak važno da sploh imam zdaj hlačeuser posted image

Scarlett in ostale v LJ, če bo vreme ok (zgleda da ne bo več te nore vročineuser posted image ), se lahko res dobimo naslednji teden kaj?? Pa tudi z otroci, jaz mojo ziher pripeljem. Kodeljevo vam najbolj ustreza? Pa a lahko katera sploh dopoldan, me zanima?

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
17.7.2011 7:34:39   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: 3masha

Sem bila pa danes v BTC, v Popek sem šla pogledat, nabavila kratke hlače, super so, samo številke so pa praktično pobrane, ravno tiste ki so mi najboljše bile nisem mogla kupit...ampak važno da sploh imam zdaj hlačeuser posted image

Koliko so pa bile kratke hlače?? Ker jaz nimam ničesar nosečniškega, nosim več ali manj samo trenirke in pajkice, mi je pa vroče v njih. Tako da razmišljam, da bi si ene kratke hlače kupila.

(odgovor članu 3masha)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
17.7.2011 7:54:02   
spominčica
Jest sm jih nabavila v H&M za 18 eur pa niso ble razprodaje, tko da bi se mogoče splačalo it pogledat. MAjo luštne stvari. Res pa je da sem bla v Avstriji.

Aja....dobro jutro bušice user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
17.7.2011 8:19:40   
Tjasa27
oj

glede hrane moramo kolikor jz vem paziti samo tiste ki nismo prebolele tokse. ker toksa se dobi ravno s pršutom, suho salamo, biftkom, ne dobro oprano solato. popravte me, če se motim. samo jz kr pazim. si ne bi rada kakšnega sr nakopala.

drugače pa jz imam zdej 14 dni čas tudi dopoldne, sem na bolniški. mi pa najboj paše kodeljevo ja, lahko pridem pa tud kam drugam.

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
17.7.2011 9:44:42   
Lotosova
Dan, dan ;)

Vidim, da se pridno dobivate Ljubljančanke :), no če bom mela drug teden čas ko se boste zmenile, mogoče tudi jaz priletim na Kodeljevo, da vas spoznam :).
Drugač, pa jest glede hrane pazim toliko, da je fajn prepečena ali prekuhana, ne jem pa kakšnih srovih jajc, pa biftka :), pršutu se pa tud jest ne morem upreti,
tko, da vsake toliko časa si ga privoščim. Pa glih kakšnih morskih sadežev tud ne jem, ker enostvno se mi zdaj ne dopadejo :))).

Aja, če je katera že naročila modrce za dojenje iz tiste spletne trgovine naj mal poroča, ker so resssss tokkkk zloooo lepi, sploh še nisem vidla tako lepih modrčkov za dojenje user posted image user posted image user posted image .

En nedeljski pozdravček user posted image

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
17.7.2011 9:57:42   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: mimsi
No, jes mam pa spet 1 vprašanje. In sicer bolj za tiste, ki ste 2. noseče. Namreč, jaz tegale otročka ful slabše čutim, kot sem 1. Ne vem, velik bolj nežen je tale zdaj.user posted image Kako pa je kaj pri vas?

Bodi vesela. To baje pomeni, da bo bolj umirjen dojenček. Naša prva je bila tudi ful mirna, ta mi deluje večji razgrajač. Me je že malo strah tistih hudih brcik proti koncu nosečnosti...

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: soncnica1985

3masha, toliko se ti je povečalo? Jst imam še vedno enako številko modrčka, kot na začetku...

meni se veča samo košarica, obseg pa ne. Sem pa po prvem porodu prilezla iz B na D/E No, če želite poceni modrčke za dojenje (itak jih nosiš par mesecev, včasih še tok ne), jih lahko vzamete tudi v Mullerju. Niso sicer lepi, ampak se preživi .

Jst imam tudi enega iz Müllerja, enega lepšega pa potem iz H&M. Sej za zimski čas ne bo tako važno, ker modrčka niti noben ne bo videl. Meni je šlo na živce, ker sem rodila konec aprila in potem celo poletje nosila tisti velik modrček, ki se je iz vseh majčk ven videl. user posted image Zdej bo pa fajn, ker me bo grel pozimi. user posted image

voxaja, jst se kolikor toliko uredim spodaj za pregled. No, prav na golo se ne bi, bi mi bilo nerodno. Samo gor proti trebuhu je pa treba pobrit tisto goščavo pa spodaj pri nogah tud. user posted image

(odgovor članu mimsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
17.7.2011 10:11:44   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: kristidream
Čestitke vsem za opravljene morfologije in vsem skupaj en prav lep in vroooooooč pozdrav iz Novegagrada.

Tudi ti si dol? Mi pridemo drug teden, smo v kampu Sirena. user posted image

punsha, glede hrane jst ne pazim. OK, ne jem tatarskega in pazim pri pranju sadja in zelenjave. Drugače pa jem vse. Če je kupljeno v trgovini, mora bit že pregledano. Domačih mesnin in podobnega pa raje ne.

amarnat, izcedki iz prsi že zdaj po mojem niso ravno pogoj za uspešno dojenje. Mogoče bo pa tokrat šlo. Jst vem, da se bom bolj potrudila, ker v prvo sem nekje pri treh mesecih začela dodajat in končala dojit pri pol leta.

(odgovor članu kristidream)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
17.7.2011 15:54:42   
diamantina
Glede hrane - ker še nisem prebolela tokse, se izogibam suhim mesninam, drugemu ne. Mi sicer zelo zapašejo, sploh na začetku so mi, pa sem tudi naredila kakšen grižljaj, ampak tko, da sem si dala na pico in potem zapekla. Drugim stvarem se ne izogibam, surovih jajc tako ne jem, bifteka nikdar nisem, edino majenoze na francoski, to pa ja.
Izcedki - jaz sem prvič imela tako kot zdaj, nekje v 5. mesecu se je pojavilo in sem prvega dojila do 1l in 1m, potem pa je nehal sam. V tem letu in pol, ko ga nisem dojila, sem še zmeraj lahko stisnila kakšno kapljico, zdaj se je pa okrepilo, zato zopet upam, da bom lahko dojila, ker je to res zelooo komot, pa še poceni.
Britje za k G - moja po mojem niti ne gleda, kako je ktera urejena ... sam meni je pa ljubše, če ni tam niti dlačice.
Oblačila - kupujem kar v navadnih trgovinah, ker so kratke hlače tudi s trakom oz. na gumico in so prav fajn pa še poceni. Se nagibam bolj k oblekam in tunika+pajkice za kam it ... pa boli me, kdo me bo pa gledal zdaj user posted image . Doma pa sem kar v kopalkah, ker vsake toliko skočim še v bazen s tamalim. Ne bom si pa ne vem kaj kupovala, ker bo jesen hitro tukaj, dolgih nosečniških hlač imam pa kar nekaj še od prvič.
Cepljenje rh- - nekaj me zanima, a to se moramo cepit v vsaki N? Prvič so me, po porodu me niso, ker je bil tamali tudi rh-, kaj pa zdaj, mi ni nič rekla glede tega.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
17.7.2011 16:02:32   
3masha
smrketa24, najdražje so s popustom 27,5e.

Tjasa27, če ne bo glih dež, a bi prišla lahko recimo tudi do ŠD Sokol Bežigrad (na zemljevid poglej)? Midve nimava avta in sva vezani samo na trole ki so pa totalno neprijazne za nosečnice z vozički...in si ne upam več dvigovat vozička+tamale skupaj da lahko pridem gor/dol. Ali pa če greva peš. Do tega parka rabiva 30min peš, sam je pa res enkraten in predvsem precej čist, z veliko sence...Sporoči mi, lahko tudi ZS, edino jutri ne morem zagotovo.

Ja, tiste ki nismo tokse prebolele se moramo pazit, ampak zaupam hrani v trgovini. Ne bom pa jedla domačih salam, domačih sirov itd., solato pa res dobro operem in sčistim...in isto z vso zelenjavo in sadjem, ker itak da ne bom zdaj v trgovini tistega umetnega brez okusa kupovala, če lahko dobim domačo pošiljko tu in tam.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
17.7.2011 16:54:13   
punsha
Hej,
no jaz sem bila pa malo pridna, sem pospravila, pobrisala prah, posesala...pa predale od malega pospravila. No ja, toiiko o mojem počitku. Sedaj pa čakam, pridejo obiski.
Sem gledala na Nextu, je prišla nova kolekcija, bom počasi malo izbrala za malega in dojenčico user posted image
Danes me je pa premamil tale moj tiramisu. No tudi jaz ne jem ravno surovih jajc, ampak v tiramisuju pa so...
Drugače sem pa vredu, zadnje dni kar malo sanjarim user posted image . Očitno me je malo prijelo, da bi kar kaj pripravila za dojenčka. Ta teden pregledam koliko imam oblačil od prej in kaj bo treba kupiti user posted image . No prej bom še počakala, da mi prijateljica prinese, ki mi bo posodila.

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu 3masha)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
17.7.2011 18:17:47   
moni23
Haj, punce...

Evo, dopustniki smo doma, v sredo imamo morfologijo...komaj čakam  in upam, da bo vse ok:):) Danes sem dobila za bodočega princa nkej res posebnega, kar sm si ful želela...en tak gugalnik fisherprice....mmm, kok je lepi in modern,...to je edina stvar, ki sm rekla da bi si res želela, ker je tak malo poseben in sm rekla, d abom že nekak prišla do njega in evo...ga imamo, že čaka na lastnika:):)

Ma tudi mene je zagrablo neko gnezdnje al kaj, al kako se temu reče...js bi že kr mela vse v tipi topi pripravljeno, kr naenkrat se mi mudi:):)

Pa eno vprašanje...hodi katera v mothercare v lj v btc-ja....baje majo neka znižanje....ali katera ve kaj je znižano in kako dolgo še bo? Mislim ali ej tud kaj od opreme al sam kakšne cotke? HVALA

Lep dan še naprej!

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
17.7.2011 18:32:57   
melona27
Živjooo!
Evo nas z morja, prehitro je minilo, sicer samo 4 dni, pa vendar...bolje to, kot nič;)user posted image pa še septembra greva,spet z mojo sestro in njeno družinicouser posted image
Morfologija: lih preden sem šla na morje, sem jo imela.vse je ok, je pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..Je bil kr šok, ker na nuhalni mi je o punčki govorilauser posted image se je lepo vidu lulčekuser posted image Verjetno bo Alen ali Andraž ali Tadejuser posted image Težek je 400g, malo več(405), zelo živahen, skos je migal in brcal, čeprav js nisem ničesar videla, ker je ekran obrnila vstran, ampak moj lubi je pa viduuser posted image itak je čist presrečen, ker je user posted image , potem je celo pot na morje govoril, da on je vedu, da bo fant, da je čutuuser posted image user posted image user posted image

Bušiji: zelo lepi od vseh, js bom dala naslednje dni gor, ker morm s fotoaparata naložit in potem še sm.

Kratke hlače
. js sm si jih za 7 eur kupila v New Yorkerju, super kratke hlačke, sicer res kratke, ampak udobne za mojga bušija.

Hrana. jem vse, pršut mi sploh ne paše, ga pa tud nikol nism preveč marala...jajc pa v nosečnosti nisem niti enkrat jedla, ampak samo zaradi tega, ker mi ne pašejo. Sem pa jedla slanino domačo, pa francosko solato, pa ni blo nič narobe. Pač, kar mi pašeuser posted image

Naslednji pregled: 11.8.2011, 10.8. pa morm bit ob 6.45 zjutri v laboratoriju za sladkornouser posted image dans mi je svak meril sladkor, 4,9 sem ga imela, tako, da mislim, da ne bo bojazni...bomo vidl takrat, ampak zredila sm se za 2 kg od zadnjega pregleda, tak da mislim, da bo ok, če pa ne, bomo pa bolj pazil pri prehrani.

Bodite pridne, imejte se fajn na dopustu, katere se odpravljate ali ste že, vsem želim čimmanj vročih, soparnih dniuser posted image septembra bo že boljše, oktobra in novembra pa sploh. Ko bomo z največjimi trebuščki lih fino v jesen zakorakaliuser posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
17.7.2011 18:35:19   
_perla_
IZVIRNO SPOROČILO: moni23

Pa eno vprašanje...hodi katera v mothercare v lj v btc-ja....baje majo neka znižanje....ali katera ve kaj je znižano in kako dolgo še bo? Mislim ali ej tud kaj od opreme al sam kakšne cotke? HVALA

Sem brskala malo in evo, sem izbrskala.. V Mothercare imajo od -50% razprodajo - oblačila, oprema za vašega otroka po zelo nizkih cenah. Ponudba velja od 11.7. do 30.8.
Noro! user posted image Tam imajo tako lepe stvari.. Če gre katera pogledat, ali lahko javi, če je vse znižano, ali samo nekaj stvari..

(odgovor članu moni23)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
17.7.2011 18:59:43   
_perla_
user posted image
user posted image

PDP,
nick
, starost, število user posted image , število user posted image doma,

naslednji pregled, morfologija, 3D/4D UZ, kraj

27.10.
jagodaaa, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 1.8., 10.8., Novo mesto user posted image

29.10.
Oblačka, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 19.7., Primorska user posted image

30.10.
anilu, 2 user posted image , 1 user posted image , Velenje user posted image
m_nova, 32 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Celje user posted image   user posted image
_perla_, 1 user posted image , 0 user posted image , Štajerska user posted image user posted image

31.10.
pingi, 31 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 26.7., okolica Lj. user posted image   user posted image
cassy, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor user posted image   user posted image
lananai, 30 let, 4 user posted image , 1 user posted image , 19.7., Savinjska user posted image   user posted image
Klara-1, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 20.7., Gorenjska user posted image   user posted image

1. 11.
lollypop, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Gorenjska user posted image  user posted image
polonal99, 3 user posted image
Sončna30, 31 let, 1  , 0  , 29.7., okolica Celja 

2. 11.
Itkica, 31 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Primorska
 teodora75, 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 22.7., Ljubljana user posted image

3. 11.
bey86, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Primorska user posted image
Jana73, 38 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image

4. 11.
  panda22, 2 user posted image , 1 user posted image
cebelica29, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor user posted image

5. 11
.
3masha, 25 let, 3 user posted image , 1 user posted image , 28.7., Ljubljana  user posted image  user posted image
petrusk, 26 let, 1 user posted image , Gorenjska user posted image
smrketa24, 27 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 28.7., 9.8., Ljubljana user posted image
breskvica13, 2 user posted image , 1 user posted image , 5.8., okolica Ptuja user posted image

6.11.
Rakica7, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 25.7., Ljubljana user posted image  user posted image
smeška83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted imageGorenjska user posted image
MalinaNina, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 1.8., Gorenjska  user posted image   user posted image

7.11.
Cari, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , okolica Kranja user posted image   user posted image
soncnica1985, 26 let, 1 user posted image (user posted image user posted image ), 0 user posted image , 27.7., Kranj user posted image user posted image   user posted image user posted image
binchy2011, 34 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 29.7., Štajerska user posted image   user posted image
malanovinka, 28 let, 25.7., Primorska    

8.11.
Sarchi, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
diamantina, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 28.7., Štajerska user posted image  user posted image
amarnat, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 11.8., Mariborsko okrožje user posted image user posted image

punsha, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 29.7., Gorenjska user posted image   user posted image
mavrica24, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 2.8., okolica Ljubljane user posted image
Urugu, 3 user posted image , 2 user posted image , 27.7.  user posted image

9.11.
živetijelepo, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image  user posted image
indijana, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Velenje
mary003, 23 let, 2 , 1 , 25.7., Škofljica

10.11.

lakaya, 34 let, 3 user posted image , 2 user posted image , Gorenjska user posted image  user posted image
voxaja, 25 let, 2  user posted image , 1  user posted image , 17.8., Posavje  user posted image

11.11.
spominčica, 34 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 1.8., Gorenjska  user posted image  user posted image
Natka23, 26 let, 2 , 1 , 9.8., Šmartno ob Paki user posted image  user posted image
pedikerka, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted imageLjubljana - Celje user posted image user posted image
twiggi, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 18.7., Maribor  user posted image
Maja_V., 33 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 12.8.,  Štajerska user posted image  user posted image
_tina_, 21 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Jesenic user posted image

12.11.
Subsonica, 2 user posted image , 1 user posted image
Kamca, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image ,  user posted image
amalija81, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted imageSavinjska user posted image

13.11.
buši1980, 30 let, 3  user posted image , 2 user posted image ,  user posted image   user posted image

14.11.
hypo77, 2 user posted image , 1 user posted image   user posted image
miskica1983, 27 let, 1  , 0  , 3.8., Ljubljana 

15.11.
SuzanaF, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Maribora user posted image

16.11.
17.11.
Tjasa27, 2 user posted image , 1 user posted image 18.8. user posted image   user posted image

18.11.
tassika, user posted image , 1 user posted image , 9.8., 2.8.  user posted image
miša*, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Ptuj user posted image user posted image
Edinka, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 16.8. user posted image

19.11.
lean, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica MS user posted image user posted image

20.11.
Zojatisa, 28 let, 4.8., Prebold user posted image  user posted image
hopsala, 21 let, 28.7., Zasavje user posted image  user posted image
jass1,  user posted image
kristidream, 32 let, 1 , 0 , 3.8., Ljubljana user posted image

21.11.
panela, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image
Spetmami, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 19.7. user posted image
natka28, 30 let, 5 user posted image , 1 user posted imagePrlekija user posted image
MojP, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image   user posted image

22.11.
frizerka22, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Domžale user posted image
Nejčka71, 40 let, 5 user posted image , 2 user posted image , user posted image
Petrushka1980, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Dobrova  user posted image
tasa.m, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Domžal user posted image

23.11.
Chi_Pita, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Izola user posted image   user posted image
mimsi, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 9.8., Kamnik  user posted image user posted image

24.11.
melona27, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 11.8., Ljubljana user posted image user posted image
scarlett_, 2 user posted image , 1 user posted image , Ljubljana user posted image user posted image
nenka7, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image  user posted image
vesna91, 2 , 1 , 25.7.   
Lotosova, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 16.8., Ljubljana user posted image user posted image

25.11.
sana_83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image user posted image
felix7, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 25.7., okolica Grosuplja user posted image  user posted image

26.11.
vodnarka22, 22 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Logatca
Mala Lučka, 31 let, 3 user posted image , 0 user posted imagePrimorska user posted image
moni23, 1 user posted image , 0, 20.7.   user posted image user posted image
a.afrodita, 5 user posted image , 2 user posted image ,  user posted image
lisicamica, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 27.7., Gorenjska user posted image
dilady, 34 let, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
tevža, 2 user posted image , 1 user posted image , Celje user posted image user posted image

27.11.
candi, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image  user posted image
nokiamb, 2 user posted image , 1 user posted image
metulj80, 1 user posted image , 0 user posted image , Kranj user posted image
muca*maca, 2 user posted image , 1 user posted image , 25.7. user posted image
nejanejc, 2 user posted image , 1 user posted image , 28.7., Kranj user posted image

28.11.
Ančica21, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image
joel, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Celje
baby kiss, 24 let, 3 user posted image , 0 user posted image , Trbovlje user posted image

29.11.
Manja87, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Radelj user posted image

30.11.
x.11.

tanja22, 26 let, 2 user posted image , 1 user posted image Gorenjska
stella86, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image  
kužika   

SKUPAJ NAS JE user posted image : 97
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : 1 (soncnica1985)

user posted image PRIČAKUJEMO user posted image : 13
user posted image PRIČAKUJEMO user posted image : 20
user posted image PRESENEČENJE / SPOLA NE IZDAMO user posted image : 7

Z NAMI SO POT ZAČELE:
user posted image Medea10 user posted image
user posted image coccinella user posted image
user posted image razgrajačka user posted image
user posted image frnikola982 user posted image
user posted image jernejav user posted image
user posted image ency user posted image
user posted image Anonimna user posted image

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
      - noseča.com                             - pregnancy.org
  - bibaleze.si                               - bambino.si
           - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- pregnology
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil _perla_ -- 17.7.2011 19:01:07 >

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
17.7.2011 19:01:08   
_perla_

user posted image

datum pregleda
nick, PDP, kraj

19.7.
Oblačka, 29.10., Primorska
lananai, 31.10., Savinjska

20.7.
Klara-1, 31.10., Gorenjska

22.7.
teodora75, 2.11.,Ljubljana

25.7.
Rakica7, 6.11., Ljubljana + glukozni test
mary003, 9.11., Škofljica + glukozni test

26.7.
pingi, 31.10., okolica Lj.

27.7.
lisicamica, 26.11., Gorenjska
Urugu, 8.11. + glukozni test
soncnica1985, 7.11., Kranj

28.7.
diamantina, 8.11., Štajerska
smrketa24, 5.11., Ljubljana
3masha, 5.11., Ljubljana
hopsala, 20.11., Zasavje

29.7.
punsha, 8.11., Gorenjska
binchy2011, 7.11.,  Štajerska

1.8.
MalinaNina, 6.11., Gorenjska
Spominčica, 17.11., Gorenjska
jagodaaa, 27.10., Novo mesto (glukozni test)

2.8.

mavrica24, 8.11., okolica Ljubljane

3.8.
miskica1983, 14.11., Ljubljana
kristidream, 20.11., Ljubljana

4.8.
Zojatisa20.11., Prebold

5.8.
breskvica13, 5.11., okolica Ptuja

9.8.
Natka23, 11.11., Šmartno ob Paki
tassika, 18.11.
mimsi, 23.11., Kamnik

10.8.
jagodaaa, 27.10., Novo mesto
melona27, 24.11., Ljubljana (glukozni test)

11.8.
amarnat, 8.11., Mariborsko okrožje
melona27, 24.11., Ljubljana

12.8.
Maja_V., 11.11., Štajerska

16.8.
Edinka, 18.11.
Lotosova, 24.11., Ljubljana

17.8.
voxaja, 10.11., Posavje

18.8.
Tjasa27, 17.11.

user posted image

user posted image

datum pregeda

nick, PDP, kraj

18.7.
twiggi, 11.11., Maribor

19.7.
Spetmami, 21.11

25.7.
felix725.11., okolica Grosuplja
muca*maca, 27.11.
vesna91, 24.11.
malanovinka, 7.11., Primorska

28.7.
nejanejc, 27.11., Kranj

29.7.
Sončna30, 1.11., okolica Celja

user posted image

user posted image

datum pregeda
nick, PDP, kraj

2.8.
tassika, 18.11.

9.8.
smrketa24, 5.11., Ljubljana
melona27, 24.11., Ljubljana

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
17.7.2011 20:46:21   
Natka23
OJ!!!

Po mesecu dni tudi jaz doma juhej..user posted image user posted image user posted image

Savinjčanjke a se kaj dobimo

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
17.7.2011 23:33:58   
amalija81
Pozdravljene souser posted image .

Nekaj časa se nisem javila,sem vas pa redno brala, tudi na dopustu.  Malo poročam kaj se dogaja z mano:
Morfologija: bila sem kar 2x, prvič v 19t a se srček še ni dobro videl, potem sem šla še samopačniško enkrat v 21t (glede na to da imamo težave s srcem v družini), a kaže vse OKuser posted image . No pri 21T naj biuser posted image  tehtal 453g, tako da bi se mi naj rok tudi za 3 dni premaknil pred mojim PDP!? bomo videli.
Spol: ne želiva vedeti zato lahko Perla narediuser posted image  pri meni.
Počutje : Ok, v bistvu se šele sedaj zavedam, da sem sploh noseča, ko postajam malo bolj okorna in začutim neko špikanje če preveč dirjam in dvigujem. Sem pač deloholik... user posted image  pridno brca, ga tudi kar dobro čutim saj ima posteljico zadaj, leži pa v medenični vstavi-al kako se že reče:), upam da se bo še obrnil!
Nasl. pregled:26.07. Ni pa nič bilo rečeno če bom imela kakšen test za sladkorno...!?
Druženje Savinjčanjk: bi bila tudi jaz ZA! Delam sicer vsak dan do 17h...
Nabava opreme in ostalega zauser posted image : Voziček je izbran, a z nakupom bova še počakala, ostalo pa nič izbrano, niti kupljeno... >Moj me kar malo preganja, ker se boji, da bi nas kaj prehitelo in bi potem bil sam odgovoren za nabavo in izbor:) Nimava pa nikogar, ki bi nama kaj dal. Tako da nas še kar dosti čaka, vključno s pleskanjem sobice.
Akupunktura: Bili so dve moji prijateljici in obe rodili hitro brez problemov en teden pred rokom. Pili sta tudi malinin čaj. So pa hodile k Ocvirkovi na Dobrno. Tudi jaz sem vprašala mojo G in je rekla da priporoča, tako da mislim da se bom udeležila teh seans:) za ostale zadeve nekak nisem, niti ni nujno da jih izvajajo v P v Celju. Kaj pa ostale menite o tem?
Modrčki: nisem še nič za dojenje gledala ampak že z navadnimi imam problem. Nekak ne morem nabaviti pravega, kar tišči me vse. Zdaj je bilo super, ko sem bila 2 tedna na morju skoraj ves dan v kopalkah, ne vem kako bo jutri v službiuser posted image
Kilogrami: Na dopustu me je kar kipnilo v trebušček in sem se kar bala kaj bo pokazala tehtnica ampak vse skupaj le 3kg+ od začetka N. user posted image  K sreči tudi kakega hudega apetita ni. Malo se bom pazila, da ne pijem ravno sokov ampak bolj vodo. Razne "packarije" mi k sreči ne dišijo tako da bolj po zelenjavi posegam. Ne vem ali mi morski sadeži sedaj ne dišijo, ker vem da ni dobro ali mi res ne. V galvnem jih ne jem. Pršut pa kar piknemuser posted image
1x tedensko pa hodim tudi na vadbo za nosečke. Kar ne morem verjeti, da sem že v malo pred 24T.

No to bi bilo na kratko vse. Bodite zdrave in pazite na buškote.
Zdaj pa spat, jutri je spet delovni dan po 2 tednih...Pestro bo.user posted image

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
18.7.2011 8:35:55   
hopsala
Hej!

lananai, potem pa se lahko še vidimo, grem tudi jaz drug teden v Novigrad user posted image

srečanje savinjčank, jaz sem zauser posted image

drugače pa ena je omenila seznam stvari za user posted image ... jaz sem teh seznamov nekaj našla ampak ne vem kateri je pravi user posted image ker je ogromno verzij, tako da tiste ki vejo koliko česa, bi bilo fino če katera kaj napišeuser posted image

lp

(odgovor članu amalija81)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
18.7.2011 8:41:19   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: diamantina
Cepljenje rh- - nekaj me zanima, a to se moramo cepit v vsaki N? Prvič so me, po porodu me niso, ker je bil tamali tudi rh-, kaj pa zdaj, mi ni nič rekla glede tega.

Moja tamala je tudi RH- in me po porodu niso cepili. Te pa morajo v vsaki nosečnosti, ja, ker je nevarnost za naslednjo nosečnost.

IZVIRNO SPOROČILO: Natka23
Savinjčanjke a se kaj dobimo

Zelo rada, ampak gremo jutri na morje. Počakajte še mene in se zmenite za naslednji teden. Pridemo najbrž v ponedeljek zvečer, tako da nekje sreda, četrtek ali petek bi meni najbolj odgovarjalo.

kilogrami - sem že na ene 7+, tako da upam, da me ne bo jutri na pregledu kaj kregala G. Ker jst se počutim vredu in sem še vedno suhica... razen v trebuh... user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
18.7.2011 8:44:43   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: hopsala
lananai, potem pa se lahko še vidimo, grem tudi jaz drug teden v Novigrad user posted image

kamp Sirena, št. parcele 140 - pridita kaj naokrog, jst še nič ne poznam Novigrada user posted image

(odgovor članu hopsala)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
18.7.2011 9:18:55   
Maja_V.
Danes sem se naročila še na ponovni UZ, ker imam nosečniško sladkorno, je rekla ginekologinja, da naju bo še 1x kontrolirala, in sicer ga imam 29.8.

Vmes imam pa še 2x kontrolo zaradi sladkorne... prejšnji teden mi je sladkor precej nagajal, kljub strogi dieti, bomo videli kaj bo ta teden... tako da, pregledi se kar vrstijo...

delam še vedno, bom pa imela vsak teden 1-2 dni dopusta, da si vmes malo odpočijem... septembra pa upam, da pade bolniška!

Mali čebelček pa kar pridno brcauser posted image user posted image user posted image , in seveda itak ve, kdaj ima mami vikend, zato da si takrat tudi on vzame malo pavze in malo več spi! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!"
*13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......