|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
15.7.2011 13:23:23   
punsha

Pa še eno mal hecno vprašanje. A se za pregled pri ginekologu uredite tam spodaj. Mislim predvsem takrat ko gre za vaginalni pregled. meni je mal hecno da bi pršla čist na sveže pobrita in spedenana, da si ne bi g mislu da sm se samo za njega uredila Ponavad se nekaj dni prej dam na nulo, tak da ni videt, da bi se samo za pregled posebej uredila..sm hecna ne

Jaz se pa vedno tisti dan pred pregledom user posted image . Kaj pa vem. Sem tudi že premišljevala, kak so ostale urejene tam spodaj. Na nulo, al pustite al...kaj pa vem. No jaz kar lepo na nulo user posted image

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
15.7.2011 13:45:42   
Natka23
OJ!!!!

Evo mene opte, smo skoz naokol, potem pa težje do interneta.Smo šli na izlet z ladjico, zadnjič sem bla že v šoku, misleč da imam lažne popadke.Sicer je potem mi ilo zdej je pa ok. Me pa ful mantra in itak nizki pritisk me pa tišči vse, da ne rečem da švicam ko pujsuser posted image user posted image user posted image

Felix a bo user posted image (nič ne spremljam)?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
15.7.2011 13:50:27   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: hopsala

, težki smo že 530g kar se mi zdi kar veliko ampak je G rekel da je ok, dobila sem tudi eno slikico, imamo pa user posted image  user posted image . Tako da ne bo Hana ampak Miha user posted image  

lepo bodite!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hopsala)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
15.7.2011 14:45:21   
spominčica
Urugu- preverla stran s perilom. Zares sexy, mislim da bo kkšen tud moj, samo ne vem če ni pametno malo še počakati da ne bo potem premali. Meni je sicer iz 75B skočil na 80Cuser posted image in upam da bo tako ostalo.
Amarant -user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za službo. Danes dobiti službo za nedoločen čas je prava redkost in še toliko večja če jo dobi nosečka. Trikrat hura za delodajalca.

Bušiji - so zares čudoviti. Mogoče ju3 rata še meni da ga prpopam.

Uživajte

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
15.7.2011 17:00:18   
mimsi
Heej...da najprej povem, da sem se imela fajn na klepetu danes in upam, da se nam bo ratalo kaj večkrat dogovorit. Pa opravičujem se že v naprej, če sem preveč nakladala...user posted image

urugu meni so tudi všeč in mislim, da bo pri meni tudi kak moderček padu, sam ne vem pa kako številko naj si naročim, ker pol ko bom mleko dobila bom ime ogromne zize...user posted image

evo, jaz sem tudi danes z morfe, potekala je zelo hitro. In sicer je mali na spodnji meji. Po izračunih zaostaja za kak teden, vendar so rekli, da ima itak še čas. Naj bi imel pa okoli 370g. MV so mi še izmerili in je okol 3cm dolg...A, ja zdaj je zagotovo, da je user posted image . Sem že s ponosom razkazovala njegovo premoženje na slikici...user posted image user posted image

V glavnem, lepo se imejte v tem hladu, pa se še kaj kmalu oglasim...

LP

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
15.7.2011 17:17:26   
tassika
Punce, pri modrčkih za dojenje glejte, da ne kupujete unih s kostmi, vsaj prve mesece ne. Jaz sem si ga, odnesla v porodnišnico, mleko teklo v potokih, mene pa bolelo, da sem jokala ponoči, brez pa nisem mogla biti, ker je bilo takoj vse do kolen mokro. SEm mojega takoj posla a v mullerjauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
15.7.2011 18:03:43   
punsha
tassika kaj pa je fora, da ne sme imeti kosti? Prvič sem imela sicer res vse brez kosti. Na začetku so prsi res čisto polne in ni potrebna nobena kost...ne vem pa kaj bi me motilo, če bi jo imela. Mogoče tišči in potem mleko še bolj izteka? Hmm...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
15.7.2011 18:04:20   
Maja_V.
evo, bila na kontroli, vse ok, srček lepo dela tika taka, ponovni pregled 12.8., za uz se pa moram naročiti za konec avgusta.
zdaj se pa ukvarjamo z mojim krvnim sladkorjem... mi je ginekologinja odsvetovala jesti Elevit oz. Femibion, ker je proti tistim vitaminskim dodatkom in lahko da mi te tablete dvigujejo raven sladkorja... hmmm... jesti moram samo Tifol in nič drugega....
sem pa imela dve noči nazaj tako močen krč v goleni, ki kar ni popustil, danes me tako noga boli, čisto trda mišica je.... ajej ajej... Magnezij!user posted image

user posted image user posted image user posted image

"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!"
*13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
15.7.2011 19:22:03   
Lotosova
Heeeej user posted image

Hvala za dobrodošlicouser posted image . Vidim, da od tegale foruma lahko rataš kar malo odvisen:))), sem se že popoldan spraševala, če že kej novga tuki gor pišete :))).
Prav živahno je tukaj in tko je prav user posted image .
Jest pa prav razmišljam, če bi se naročila na 3D, tok me matra, po drugi strani si pa mislim, sej bo kmal otroček v naročju pa bomo vidl kakšen je:).
Naslednji pregled imam šele 16.8, pa se mi zdi to še toooookkkk daleč :), pa že tko brcamo po bušiju k da so štirje notri user posted image , noro dobr.
Dans se vsaj lažje diha, zdej bom šla vsaj na kak sprehod, ker do zdej sem se bl notri zapirala pa v službo hodila, k je blo tko pasje vroče...zdej pa v akcijo :)

Tok maste lepe bušije user posted image user posted image user posted image , bom še jest pogruntala kako dat gor slikco pa se pred fotiča spravla user posted image , da še mojga na ogled postavim hihiihih.

Pozdravček vsem nosečkam in buškotom user posted image

(odgovor članu Maja_V.)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
15.7.2011 19:24:59   
Natka23
Dobrodošle noveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in čestitke za pregledeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lotosova)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
15.7.2011 20:58:19   
mimsi
user posted image

evo, še moje bogastvo...user posted image user posted image

Pa, da povem še, da imam naslednji pregled 09.08. za 3D se morem pa še naročit in ko dobim datum, ga sporočim...user posted image

A, ja za modrček s kostmi mate pa prav, ja...lahko full tišči v žleze in povzroči zastoj mleka in s tem mastitis...tako,da za prve mesece najbrž res niso primerni, so pa blazno lepi..po moje bi pa potem prišli prav, ko se proizvodnja mleka malo znormalizira...user posted image

< Sporočilo je popravil mimsi -- 15.7.2011 21:02:29 >

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
15.7.2011 21:50:17   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

tassika kaj pa je fora, da ne sme imeti kosti? Prvič sem imela sicer res vse brez kosti. Na začetku so prsi res čisto polne in ni potrebna nobena kost...ne vem pa kaj bi me motilo, če bi jo imela. Mogoče tišči in potem mleko še bolj izteka? Hmm...

Ne vem, mene je ful bolelo, brez kosti in taki malo bolj ohlapni so bili pa milina.

Nič punce, se počasi poslavljam za 10 dni, mejte se, jaz bom uživala na morjuuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
16.7.2011 6:41:26   
Zojatisa
Helow punce zdej pa že lažje dihamo ane!
Da vam javim včeraj na pregledu super vse ok smo 2cm nad popkom in je reku da lepo rastemi. Srček smo pa enkrat za spremembo takoj našli, kot nekakšen vlakec je.
Akrobacije in brce so že tudi kr fajne.
Kri voda tudi ok tako da lahko danes ponoči brezkrbi grema za nekaj časa na morje in vas bom kar malce pogrešala ampak bomo pol nadoknadle.
Naslednji pregled imam 4.8
Aha glede zavarovanja za tujino sva šla kar direkt na sedež in dobila takoj potrdilo tako da ni bilo panike, sedaj pa počasi še zadnje priprave in trgovina ponoči pa gasa.
Lepo se imejte, lep pozdravček

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
16.7.2011 9:37:25   
diamantina
Dan!

Brtije tam spodaj - se vsak tretji dan, ker imam rada gladko in brez ene dlačice, tudi črtice ali česa podobnega ne maram. Imam pa že prav dobro prakso s tem, tako da mi ne vzame več kot dveh minutk. Po prvem porodu tudi nisem dolgo zdržala,da si ne bi, kakšen teden in pol, itak sem imela po treh dneh že blago čiščo, kot ena srednja M, tko da ni blo problema. Se počutim veliko bolj sveže.
Moderc za dojenje - jaz sem pa imela s kostjo, ampak tega sem imela za kam it, da je lepše izgledalo, one brez pa za doma in za prve tri mesece, ko je bilo mleka preveč in sem se za las izognila mastitisu. Jaz ga bom v P zagotovo nesla, tistega brez kosti, ker me je spalna srajca čisto obribala prvič, tako da so me pekle ko hudič, takoj ko sem oblekla moderc, je bil pa pravi balzam za bradavičke.
Res imate pa vse zelo lepe trebuščke. Zdaj so po mojem najlepši, ko so dokaj majhni, zgoraj in tako lepo izbočeni, pa me baje v tem obdobju tudi najbolj cvetimo.

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
16.7.2011 10:15:38   
_perla_
Kratke hlače -ena je spraševala, kje jih dobit. Videla sem jih v Kiku.. Imajo roza in sive (prav nosečnišče bi naj bile), na levi strani pa je snoopy narisan.. Pa v H&M sem tudi videla neke..

Britje - tudi jaz se počutim bolj "sveža", če sem pobrita.. Pa tudi se en dan pred pregledom porihtam.. Imam pa zdaj fuul problem, ker si ne vidim dol in me je kar strah, da si ne bi kaj porezala.. trebušček je že kar prevelik za to user posted image Si bom morala izmisliti kaj novega..

Modrc za dojenje  - v DMu sem si ga jaz že kupila.. Ni mi čisto kot ulit, ampak je mogoče še malenkost večji.. Ampak gre.. ugotovila sem, da se mi je košarica zvečala od B na D.. Ojoj user posted image Sploh se ne vidi tako, ampak ko pa poskusiš modrce, pa je D res najboljši... Sem pa videla tudi v H&Mu dva modrca mislim da za okoli 12 evrov, ampak sem našla številke samo E.. To je šele veliko user posted image Aja, hotela sem napisati to, da modrce v DMu lahko dobiš že za 7,50 evra.. 9,99 so v redni ceni, ampak če si v baby bonusu in imaš one kupončke, lahko fajn izkoristiš. No, jaz sem si enega tako že kupila, pa upam, da bo ok tudi za potem.. Drugače si bom pa še kakšnega brezšivnega kupila, sem v Lisci gledala, imajo lepe, stanejo pa tudi okoli 25 evrov.. Nisem pa še videla kakega modrca za dojenje, ko ima tisto lepo obliko (ko ni samo iz blaga).. A veste, kaj mislim... Ali obstaja kaj takšnega?

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
16.7.2011 11:04:07   
_perla_
user posted image
user posted image

PDP,
nick
, starost, število user posted image , število user posted image doma,

naslednji pregled, morfologija, 3D/4D UZ, kraj

27.10.
jagodaaa, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 1.8., 10.8., Novo mesto user posted image

29.10.
Oblačka, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 19.7., Primorska user posted image

30.10.
anilu, 2 user posted image , 1 user posted image , Velenje user posted image
m_nova, 32 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Celje user posted image   user posted image
_perla_, 1 user posted image , 0 user posted image , Štajerska user posted image user posted image

31.10.
pingi, 31 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 26.7., okolica Lj. user posted image   user posted image
cassy, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor user posted image   user posted image
lananai, 30 let, 4 user posted image , 1 user posted image , 19.7., Savinjska user posted image   user posted image
Klara-1, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 20.7., Gorenjska user posted image   user posted image

1. 11.
lollypop, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Gorenjska user posted image  user posted image
polonal99, 3 user posted image
Sončna30, 31 let, 1  , 0  , 29.7., okolica Celja 

2. 11.
Itkica, 31 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Primorska
 teodora75, 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 22.7., Ljubljana user posted image

3. 11.
bey86, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Primorska user posted image
Jana73, 38 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image

4. 11.
  panda22, 2 user posted image , 1 user posted image
cebelica29, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor user posted image

5. 11
.
3masha, 25 let, 3 user posted image , 1 user posted image , 28.7., Ljubljana  user posted image  user posted image
petrusk, 26 let, 1 user posted image , Gorenjska user posted image
smrketa24, 27 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 28.7., 9.8., Ljubljana user posted image
breskvica13, 2 user posted image , 1 user posted image , 5.8., okolica Ptuja user posted image

6.11.
Rakica7, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 25.7., Ljubljana user posted image  user posted image
smeška83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted imageGorenjska user posted image
MalinaNina, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 1.8., Gorenjska  user posted image   user posted image

7.11.
Cari, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , okolica Kranja user posted image   user posted image
soncnica1985, 26 let, 1 user posted image (user posted image user posted image ), 0 user posted image , 27.7., Kranj user posted image user posted image   user posted image user posted image
binchy2011, 34 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 29.7., Štajerska user posted image   user posted image
malanovinka, 28 let, 25.7., Primorska    

8.11.
Sarchi, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
diamantina, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 28.7., Štajerska user posted image  user posted image
amarnat, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 11.8., Mariborsko okrožje user posted image user posted image

punsha, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 29.7., Gorenjska user posted image   user posted image
mavrica24, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 2.8., okolica Ljubljane user posted image
Urugu, 3 user posted image , 2 user posted image , 27.7.  user posted image

9.11.
živetijelepo, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image  user posted image
indijana, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Velenje
mary003, 23 let, 2 , 1 , 25.7., Škofljica

10.11.

lakaya, 34 let, 3 user posted image , 2 user posted image , Gorenjska user posted image  user posted image
voxaja, 25 let, 2  user posted image , 1  user posted image , 17.8., Posavje  user posted image

11.11.
spominčica, 34 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 1.8., Gorenjska  user posted image  user posted image
Natka23, 26 let, 2 , 1 , 9.8., Šmartno ob Paki user posted image  user posted image
pedikerka, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted imageLjubljana - Celje user posted image user posted image
twiggi, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 18.7., Maribor  user posted image
Maja_V., 33 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 12.8.,  Štajerska user posted image  user posted image
_tina_, 21 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Jesenic user posted image

12.11.
Subsonica, 2 user posted image , 1 user posted image
Kamca, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image ,  user posted image
amalija81, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted imageSavinjska user posted image

13.11.
buši1980, 30 let, 3  user posted image , 2 user posted image ,  user posted image   user posted image

14.11.
hypo77, 2 user posted image , 1 user posted image   user posted image
miskica1983, 27 let, 1  , 0  , 3.8., Ljubljana 

15.11.
SuzanaF, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Maribora user posted image

16.11.
17.11.
Tjasa27, 2 user posted image , 1 user posted image 18.8. user posted image   user posted image

18.11.
tassika, user posted image , 1 user posted image , 9.8., 2.8.  user posted image
miša*, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Ptuj user posted image user posted image
Edinka, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 16.8. user posted image

19.11.
lean, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica MS user posted image user posted image

20.11.
Zojatisa, 28 let, 4.8., Prebold user posted image  user posted image
hopsala, 21 let, 28.7., Zasavje user posted image  user posted image
jass1,  user posted image
kristidream, 32 let, 1 , 0 , 3.8., Ljubljana user posted image

21.11.
panela, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image
Spetmami, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 19.7. user posted image
natka28, 30 let, 5 user posted image , 1 user posted imagePrlekija user posted image
MojP, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image   user posted image

22.11.
frizerka22, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Domžale user posted image
Nejčka71, 40 let, 5 user posted image , 2 user posted image , user posted image
Petrushka1980, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Dobrova  user posted image
tasa.m, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Domžal user posted image

23.11.
Chi_Pita, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Izola user posted image   user posted image
mimsi, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 9.8., Kamnik  user posted image user posted image

24.11.
melona27, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 9.8., Ljubljana user posted image user posted image
scarlett_, 2 user posted image , 1 user posted image , Ljubljana user posted image user posted image
nenka7, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image  user posted image
vesna91, 2 , 1 , 25.7.   
Lotosova, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 16.8., Ljubljana user posted image user posted image

25.11.
sana_83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image user posted image
felix7, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 25.7., okolica Grosuplja user posted image  user posted image

26.11.
vodnarka22, 22 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Logatca
Mala Lučka, 31 let, 3 user posted image , 0 user posted imagePrimorska user posted image
moni23, 1 user posted image , 0, 20.7.   user posted image user posted image
a.afrodita, 5 user posted image , 2 user posted image ,  user posted image
lisicamica, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 27.7., Gorenjska user posted image
dilady, 34 let, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
tevža, 2 user posted image , 1 user posted image , Celje user posted image user posted image

27.11.
candi, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image  user posted image
nokiamb, 2 user posted image , 1 user posted image
metulj80, 1 user posted image , 0 user posted image , Kranj user posted image
muca*maca, 2 user posted image , 1 user posted image , 25.7. user posted image
nejanejc, 2 user posted image , 1 user posted image , 28.7., Kranj user posted image

28.11.
Ančica21, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image
joel, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Celje
baby kiss, 24 let, 3 user posted image , 0 user posted image , Trbovlje user posted image

29.11.
Manja87, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Radelj user posted image

30.11.
x.11.

tanja22, 26 let, 2 user posted image , 1 user posted image Gorenjska
stella86, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image  
kužika   

SKUPAJ NAS JE user posted image : 97
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : 1 (soncnica1985)

user posted image PRIČAKUJEMO user posted image : 14
user posted image PRIČAKUJEMO user posted image : 19
user posted image PRESENEČENJE / SPOLA NE IZDAMO user posted image : 7

Z NAMI SO POT ZAČELE:
user posted image Medea10 user posted image
user posted image coccinella user posted image
user posted image razgrajačka user posted image
user posted image frnikola982 user posted image
user posted image jernejav user posted image
user posted image ency user posted image
user posted image Anonimna user posted image

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
      - noseča.com                             - pregnancy.org
  - bibaleze.si                               - bambino.si
           - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- pregnology
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
16.7.2011 11:04:29   
_perla_
user posted image

datum pregleda
nick, PDP, kraj

19.7.
Oblačka, 29.10., Primorska
lananai, 31.10., Savinjska

20.7.
Klara-1, 31.10., Gorenjska

22.7.
teodora75, 2.11.,Ljubljana

25.7.
Rakica7, 6.11., Ljubljana + glukozni test
mary003, 9.11., Škofljica + glukozni test

26.7.
pingi, 31.10., okolica Lj.

27.7.
lisicamica, 26.11., Gorenjska
Urugu, 8.11. + glukozni test
soncnica1985, 7.11., Kranj

28.7.
diamantina, 8.11., Štajerska
smrketa24, 5.11., Ljubljana
3masha, 5.11., Ljubljana
hopsala, 20.11., Zasavje

29.7.
punsha, 8.11., Gorenjska
binchy2011, 7.11.,  Štajerska

1.8.
MalinaNina, 6.11., Gorenjska
Spominčica, 17.11., Gorenjska
jagodaaa, 27.10., Novo mesto (glukozni test)

2.8.

mavrica24, 8.11., okolica Ljubljane

3.8.
miskica1983, 14.11., Ljubljana
kristidream, 20.11., Ljubljana

4.8.
Zojatisa20.11., Prebold

5.8.
breskvica13, 5.11., okolica Ptuja

9.8.
Natka23, 11.11., Šmartno ob Paki
tassika, 18.11.
mimsi, 23.11., Kamnik

10.8.
jagodaaa, 27.10., Novo mesto

11.8.
amarnat, 8.11., Mariborsko okrožje

12.8.
Maja_V., 11.11., Štajerska

16.8.
Edinka, 18.11.
Lotosova, 24.11., Ljubljana

17.8.
voxaja, 10.11., Posavje

18.8.
Tjasa27, 17.11.

user posted image

user posted image

datum pregeda

nick, PDP, kraj

18.7.
twiggi, 11.11., Maribor

19.7.
Spetmami, 21.11

25.7.
felix725.11., okolica Grosuplja
muca*maca, 27.11.
vesna91, 24.11.
malanovinka, 7.11., Primorska

28.7.
nejanejc, 27.11., Kranj

29.7.
Sončna30, 1.11., okolica Celja

user posted image

user posted image

datum pregeda
nick, PDP, kraj

2.8.
tassika, 18.11.

9.8.
smrketa24, 5.11., Ljubljana
melona27, 24.11., Ljubljana

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
16.7.2011 12:01:42   
kristidream
En hiter pozdravček iz morja, kjer je vroče kot pri norcih, ampak hvala bogu vsaj pihlja in v senčki je kar prijetno za dihat.

Tolk se je zgodilo medtem, da si nisem prav vsega zapomnila, čeprav sem vse prebrala...
Ena je pisala o bolj močnih dlakah, ki naj bi napovedovale fantka user posted image meni so tudi po trebuhu pod popkom v črti proti pubični kosti začele rasti dolge črne dlake (sm si jih mogla kar populit), ampak mi bomo imeli PUNČKO user posted image tko, da ne vem, če ima to res kakšno vezo user posted image user posted image

Lepi in kar veliki bušiji... moj je lepo okroglo zaobljen (malo pa je zrastu od zadnjič), kot da bi pojedla celo lubenico user posted image

Jst sm si kratke hlače kupila kar navadne v Tally Weijl, pač malo večje, da mi pas pade skor čist na boke...so ful cnej kot nosečniške kratke hlače...pa še take ful dobre so iz takega materiala k diha...sm dala sam 12 evrov za njih...

Jst nosim še kar iste modrce, čeprav mam večje prsi, ampak imam tiste športne varijante, ki se razetgujejo po potrebi user posted image niso lih Seksi, so pa udobni...imam pa skoraj vsak dan rumene pikce na podrčku na obeh straneh...verjetno je to že kaknšna priprava na proizvajanje mleka!?

Glede urejanja tam spodaj...zmeraj sem se spraševala kako se urejajo druge punce za k G...jaz se namreč brijem na tanko črtico in me je včasih kar malo sram k ne vem ali je to malo preveč za k G...da se pa ne bi, bi me blo pa še bolj sram. Tako, da jaz se zmeraj uredim, ker se tudi če ne grem k G in edino tako se dobro počutim. Me pa vsake toliko časa prešine kako bo, ko bom šla v porodnišnico...če se bom sploh lahko pobrila s tistim velikim trebuhom user posted image

Meni in mojemu partnerju je G pri morfologiji sproti govoril kaj gleda...povedal je celo, da Buba zeha user posted image vse je izmeril in povedal ali je to dobro ali ne...edino kar ni povedal je koliko naj bi tehtala, pa slikce nism dobila, ker se seveda spet pozabila rečt...

Gibanje jst čutim zelo močno in to že od 18 tedna naprej, čeprav sem prvič noseča...je pa res, da imam posteljico zadaj in sem brala, da baje tiste, ki imajo posteljico zadaj boljše čutijo gibe...očitno bo res...Meni se cel trebuh premika tolk me včasih butne....je pa res, da je kakšen dan ful aktivna, skor skos, kakšen dan pa malo manj...ne vem zakaj, ampak mislim, da ni nič narobe, ker včasih preverim z Angelsoundom in srček lepo bije...

Delo in bolniška...jst še zmeri delam (zdej sm sicer 14 dni na dopustu, pa od 7 tedna sm bla 2 tedna na bolniški zaradi grozečega splava plus par dni takoj za tem sem bla še na dopustu in na bolniški, ker mi je blo tu mač slabo...samo sem se hitro vrnila, ker mi je blo lažje v službi, čeprav sem večkrat lavfala na skret, ampak sem manj mislila na to in je blo boljše kot doma ) in bom delala do konca, če bo vse ok...oziroma bom šla toliko prej kolikor mi bo ostalo dopusta...po resnici povedano, bi mi bilo doma dolg cajt, ker me služba na nek način izpolnjuje in rada delam kar delam...pa še tooooooooliko stvari moram urediti preden grem...nekoga novega uvesti (in sploh ga še nimamo!), pripraviti nekaj nujnih poročil, pa vsaj še eno predavanje pripravit,...je pa res, da moram tudi doma pripravit še ogromno za dojenčka... uhhhhhh...

Smrketa24...šele tlele s foruma sm prebrala, da si mi po pomoti poslala sporočilo user posted image

Čestitke vsem za opravljene morfologije in vsem skupaj en prav lep in vroooooooč pozdrav iz Novegagrada.

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
16.7.2011 12:24:03   
Oblačka
Ojla,
tudi meni je bilo včeri prav luštno klepetat z vami in prav lepo vas je bilo spoznatuser posted image . Upam, da mi tudi naslednjič uspe pridit glede na to, da nisem tok blizu ampak rada grem u Lj tko na kak izletek in pa seveda shopinguser posted image .

Lepo se imejte in uživajte v vikendu

(odgovor članu kristidream)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
16.7.2011 12:58:08   
scarlett_
Lepi bušiji!! user posted image Jaz se niti ne slikam, niti ne bi znala fotke tule naložit! user posted image

Cunje - jaz bom pomoje danes popoldan šla malo po trgovinah pogledat, na Rudnik ali BTC. Se katera pridruži? user posted image

Zatečenost spodaj - sem včeraj govorila z eno kolegico, ki se nekaj spozna na to, ker je v teh vodah in je rekla, da mi verjetno tolk dol pritiska zaradi dviganja, ker jst pa mojo malo res dvignem neštetokrat na dan, kaj pa češ s 13 mesečnico. Tako, da se moram malo pazit..

Modrci - zaenkrat isti, sicer pa imam 2 iz Mullerja in enega takega lepega, pa s kostjo iz Neckermanna. Pomoje bom iste uporabljala.

Spanje - imam že tiste nore sanje, ko zjutraj potem ne vem kam bi s svojimi mislimi, pa tko luštn si zrolam kouter pod sabo, da kr ok spim. Če se prav spomnim, v prvi nosečnosti v tem obdobju že nisem nič spala in to tolk, da sem od G dobila uspavalne tablete, ker je rekel, da bo to plodu manj škodilo, kot pa da, se men zrola do 40. tedna.

Morfologija - sem imela pri Rončeviču, ja, ki mi je sicer super, sej verjetno je imel samo slab dan ali pa kaj takega. Vsi imamo kdaj pravico user posted image Samo upam, da je res vse ok in da je punčka zdrava, pa se zadovoljna!!

Čestitke vse za uspešne preglede!!

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
16.7.2011 13:30:40   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: voxaja
Blazina- je nimam. Ko spim si lepo kovter zvijem pod sebe pa je čist ok. Ampak potem mož ostane brez kovtrauser posted image Sicer pa je blo zdaj itak tako vroče da ga ni rabil.user posted image

Pa še eno mal hecno vprašanje. A se za pregled pri ginekologu uredite tam spodaj. Mislim predvsem takrat ko gre za vaginalni pregled. meni je mal hecno da bi pršla čist na sveže pobrita in spedenana, da si ne bi g mislu da sm se samo za njega uredilauser posted image Ponavad se nekaj dni prej dam na nulo, tak da ni videt, da bi se samo za pregled posebej uredila..sm hecna neuser posted image

Uživajte ob malce bolj prijetnih temperaturah kot so ble te dni. Meni je prav pasala tale ohladitev.

tam enkrat do oktobra ga bo pa rabil user posted image

drugače pa ja, jaz se vedno uredim, preden grem na pregled. Bi se čudno počutila, če se ne bi user posted image Čeprav mi je v prvi nosečnosti "prepovedala" britje na nulo, ker je rekla, da se bi rada izognila vrastlim kocinam. Zdej pa ne vem, a je to v nosečnosti kej bolj pogosto? Mogoče glih zaradi možnega otekanja...

IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

Felix a bo user posted image (nič ne spremljam)?

ne da bi jaz vedla user posted image niti morfe še nisem mela, niti ne bom vprašala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lotosova

Hvala za dobrodošlicouser posted image . Vidim, da od tegale foruma lahko rataš kar malo odvisen:))), sem se že popoldan spraševala, če že kej novga tuki gor pišete :))).

to se pa strinjam user posted image

tassika - uživajte na morju user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: _perla_

Britje - tudi jaz se počutim bolj "sveža", če sem pobrita.. Pa tudi se en dan pred pregledom porihtam.. Imam pa zdaj fuul problem, ker si ne vidim dol in me je kar strah, da si ne bi kaj porezala.. trebušček je že kar prevelik za to user posted image Si bom morala izmisliti kaj novega..

špeguček user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu voxaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
16.7.2011 18:09:05   
punsha
Eno vprašanje. Zanima me koliko se kaj pazite glede hrane,kot je suha salama, pršut, jajca (na oko, tiramisu...)... Vem, da se to naj ne bi jedlo, ampak... saj človek ja opazi, če je hrana pokvarjena. Danes sem delala tiramisu. Notri so pač surova jajca. Če bi bilo kaj narobe, bi pa ja zavohala, ali pač? So te okužbe res tako pogoste, oz se sploh dogajajo? ne vem, a so včasih tudi pazili na te stvari? Jaz se zaenkrat sicer držim...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
16.7.2011 18:29:55   
spominčica
Jaz priznam, da nič ne pazim kar se hrane tiče. Jem vse, čeprav mi te salame in te stvari ne odgovarjajo preveč ker mi je preslano in sem pol vsa zatekla. Imam jih pa radauser posted image . Sem zadnjič preveč tega pojedla in sem bla dve kili težja od zastale vode. Pol si pa naredim odvajalno solato (odvajalno v smislu vode), veliko pijem in hodim pridno lulat, pa sem po dve kili lažja, hehe.  Mislm da je hrana danes tako varna da ni panike kar se okužb tiče.  

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
16.7.2011 18:58:09   
amarnat
IZVIRNO SPOROČILO: _perla_

Zdaj pa dodam še jaz eno neumno vprašanje: s čim se pa brijete? britvicami? katerimi?gelom?  sem prakticirala nekaj časa, pa sem naslednji dan cela v mozoljih in boli kot user posted image , pol pa se mi dlake še vrastejo....user posted image   tako, da si brijem sedaj samo predel bikinija, ostalo pa krajšam s škarjicami...  pa še ta del se mi naslednji dan vname, čeprav se namažem s kremo.
pa tudi v prviuser posted image  si nisem upala preveč eksperimentirat na slepo, da ne bi prišla v P vsa porezana user posted image

modrci iz linka - ZELO LEPI!meni so vsi všeč... sem pa imelo prvič vse bombažne, bele iz BC in Pikapolonice, pa ko sem nehala dojit (po 3,5 mesecih user posted image ) sem eno leto kupovala same pisane in si bom tokrat privoščila enga lepšega... ali je že katera naročala prek spleta?

ko takole omenjate rast dojk - jaz sem prišla iz B na C. to pa je tudi vse user posted image  pa tudi nobenega izcedka od nikoder.... že kar sumim, da bo tako kot prvič - mleka od nikoder user posted image   jaz žal ne poznam "navalov" mleka, sem bila suha kot puščava, kljub pitju pivauser posted image in različnih čajev ter vsega kar so priporočale babice user posted image

bom poročala novembra... si pa res želim dojiti...

hvala za čestitke za službo - je bilo čisto presenečenje.

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
16.7.2011 19:01:41   
amarnat
glede hrane - jem kar mi pride pod roke... mene pa sadje zelo napenja... naš vrt pa se šibi pod sadjem, pol pa trpim user posted image
jedla sem že tudi letošnje gobe z jajčkami, biftek, sladoled..  zaenkrat še nič narobe.
glede povišanega sladkorja - sadje ga zelo zvišuje... 

(odgovor članu amarnat)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......