|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
14.7.2011 9:52:28   
pingi
Hej user posted image !

A že dihate na škrge?user posted image  Jaz komaj čakam vikend, ko naj bi se temperature malo spustile (no, za moje pojme je itak vse kar je nad 25 stopinj vrooočee).

Predvčerajšnjim sem imela pregled; vse zgleda ok, hemoglobin še vztraja na 117, tako, da mi (še) ni treba jemat kakšnih železovih preparatov.
Edino posteljica je še vedno nizko, pa tisti žolčnik je še vedno velik (mi je začela nekaj govorit o izpadlem črevesju???user posted image ), ampak to imam 26.7. še kontrolo v P, pa bomo videli.

Twiggi, ne se preveč sekirat glede CMV. Morda si zadevo že prebolela, ali pa se nisi okužila (saj ne poberemo vseh bolezni, ki so okoli nasuser posted image ).
No, naš sine ima pa zdaj infekcijsko mononukleozo (ki jo v nekaterih primerih lahko povzroči tudi CMV), tako, da tudi jaz upam, da sem zadevo že prebolelauser posted image  Tamala je bila pa v ponedeljek cepljena (4. doza Di-Te-Per), pa je že isti večer konkretno zakuhala, šele danes se zadeva umirja. Skratka, pri nas sta otroka na bolniški pri babi, mami pa v službiuser posted image .
Jaz bom načeloma delala še do začetka septembra, potem pa preostali dopust priključila porodniški. Mi pa G na vsakem pregledu ponuja bolniško, samo se je kar otepamuser posted image

Bolečine v križu - imamuser posted image  Zdaj imam že izkušnje, da pri meni po obdobju slabosti, pride obdobje bolečega križa. Seveda se da preživet, je pa bistveno slabše, če se kaj pripogibam (npr. pometam ali dvigujem tamalo) ali ležim na hrbtu - takrat se pa sploh komaj "zvalim" iz posteljeuser posted image
Ja, mine pa s porodomuser posted image . Meni je bil prav nebeški občutek, ko sem lahko po porodu ležala v postelji, na hrbtu in ni bilo več nobenega pritiska in bolečine. No, potem pa začneš pogrešat brcikeuser posted image

Materinska blazina - jo imam, super za spanje in počivanje, za dojenje pa je nekako nisem "naštudirala".

Starejši otroci v vrtcu ob rojstvu novorojenčka- ja, to pa tudi jaz še nisem pogruntala, kaj bomo naredili. Predvsem imam pomisleke glede bolezni in težkega odhoda nazaj v vrtec.
Tako da, izkušnje in mnenja so dobrodošla, čeprav vem, da so si otroci različni in je enemu prav muka bit doma, drugi pa je bistveno bolj zadovoljen, če je lahko doma.

Hmmm, druge teme sem pa že pozabila. Pač, vročina dela svojeuser posted image
Aja, lepi bušijiuser posted image user posted image user posted image  Jaz tudi še nimam nobene take fotke; za razliko od prve nosečnosti, ko jih imam za vsak mesec. No, v drugi nosečnosti pa se tudi nismo nič slikali - tipično, a neuser posted image
Potem itak bolj otročke slikaš, mislim, tiste, ki so že izven trebuščkauser posted image

Zdržte še tole vročino, pa srečno še naprej!

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
14.7.2011 10:11:20   
Oblačka
Heyla, da vas še jaz malo pozdravim. Uf mislim, da bomo danes malo lažje dihale vsaj zaenkrat je še prijetno hladno-toplouser posted image . Morm priznat, da mene ta vročina prav ubija skoz sanjam o morju pa verjetno letos ne bo nič, če hočeva z mojim zrihtat najino gnezdece do prihoda user posted image . Se tolažim, da bomo pa drug let šli skupaj kot družinica.

Zdaj nas je pa kar že velik dala uspešno skozi morfologije tko, da vsem čestitke za user posted image in user posted image zate tviggy pa držim pestke ,da bo vse ok sj bo boš vidla samo pozitivno razmišljaj.

Mimsi a imaš v Lj pregled? Jst bom jutri tam in bi lahko šle skupaj na kak sladoled. Bom sicer u btc-ju, ker grem malo v BC pogledat za vozičke in ostale stvari, ki jih še potrebujem za našega pikeca oz. pikico.

Melona 27: Men so poleg še enih par tud tile vozički zelo všeč, ko ga boš pogledala še u Kopru poročajuser posted image .

Aja pa da ne pozabim ful ful mate lepe buškoteuser posted image user posted image

Lepo bodite, uživajte v sončku in cartajte svoje bušije

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
14.7.2011 10:45:20   
soncnica1985
Mimsi...kako pa to, da imaš še nočne? Dobro, da ti jih je vsaj sedaj črtala! Bo pa mali ravno tako sodeloval, pri meni ni važno kdaj, zdaj se skos brca :))

Perla...bojda so dobri modrčki od hot milk, splača se jih naroči iz VB: http://www.nursingbra-shop.co.uk/search.asp?types=HotMilk&gclid=CIDer8G4gKoCFYEo3wodek2tzw, sicer jih imaš nekaj tudi na spletni strani popek.si, kjer imajo zdaj tudi že popuste (piše, da tudi preko spleta).

Poznam eno, ki je naročila njihove modrčke in je zelo zadovoljna... :)  

(odgovor članu Oblačka)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
14.7.2011 11:12:17   
Lotosova
Daaaaaaan nosečkice :)

No evo, sej vas že nekaj časa berem ampak sem se šele zdajle upsela javiti.
Prov fletne bušije maste, res lepe user posted image .

Mi imamo PDP 24.11., MORFOLOGIJO smo že dal skozi tako, da je vse lepo in prav.
Naš otročk je pa v  21 tednu težek 304 g, pravi drobižek, vendar se lepo razvija :)

Zdej moram pa naštudirat, kako se vpišem med vas novemberke, da dodam iz kje sem, pdp in podobno:)

Uživajte :) papa

(odgovor članu soncnica1985)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
14.7.2011 11:31:27   
Zojatisa
Lotosova- dobrodošla ni tri treba študirat kako se dodaš to vs zrihta naša urednica za seznamček, ti samo napiši vse podatke in ona vse uredi, lep seznamček imamo ane, hvala ji

(odgovor članu Lotosova)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
14.7.2011 11:31:41   
_perla_
Lotosova pozdravljena user posted image Ti samo v svoje sporočilo zapiši vse potrebne podatke za seznam, pa bomo mi to vse uredili user posted image
soncnica1985, hvala za ta link.. Bom malo prečekiralauser posted image

(odgovor članu Lotosova)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
14.7.2011 11:38:19   
Lotosova
OOo hvala Perla, jest pa že gledam kje se moram upisati:))).
Evo moji podatki:
26let, 1user posted image , 0 user posted image , PDP 24.11.2011, Ljubljana, spol zaenkrat presenečnej ( ker nam je ginekolgoinja rekla da full slabo vidi in da ni za zihr :) hmm)

Evo to je to in hvala za vpis na seznam:)

Lep pozdravček,
Lotosova

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
14.7.2011 11:40:04   
Lotosova
hvala Zojatisa, se še mal lovim:), ker sem se ne dolgo nazaj šele logirala.

Pridne bodte :)

papa

(odgovor članu Lotosova)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
14.7.2011 11:47:52   
3masha
Mi se tudi kuhamo...v stanovanju imamo takoj več kot 35 stopinj če ne prižgem klime...ta je lahko pa prižgana samo če se s tamalo zapreva v spalnico, ker smo v pač malem stanovanju. Pa stara je in bolj tako-tako hladi. Mene že grlo peče od te klime...user posted image . Komaj čakam ohladiteeeeeeeeeeeeeeev! Meni je najboljša T za živet, dihat in sploh, tam 23 stopinj. Do 25 še držim, kar je pod 20 me pa skoraj zebeuser posted image

Dopoldan pa greva vedno ven, ampak je danes že ob 10ih bilo tako vroče, da se mi je samo še drla, doma komaj pojedla tisto malico in potem koma spat. Upam da bo trajalo vsaj kakšno uro - kar bo kmalu mimo, sem si hitro naredila nekaj za jest tačas.

_perla_ - modrčki navadni, ne za dojenje, so meni edini dobri od Skiny-ja. Sploh tisti ki niso nič podloženi itd., s kostmi, mi zdaj res super paše ko se je balkon precej povečaluser posted image , sem pa tudi prišla iz 75B (moja normalna cifra) do 80C, pa bom kmalu na 85C zgleda. Imam pa že od prejšnje nosečnosti doma modrčke tam do 90D velikosti, ker vem da me bo še razgnalouser posted image . V glavnem me nikjer ne tiščijo kar mi je zelo pomembno, pa še lepo obliko naredijo.

Glede križa: sem podložena z različnimi blazinami, zdaj sem si kupila rabljeno materinsko, in zanekrat je SUPER, razen tega da so tiste stiroporaste kroglice notri za ta čas mal prevročeuser posted image

(odgovor članu Lotosova)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
14.7.2011 12:43:19   
soncnica1985
3masha, toliko se ti je povečalo? Jst imam še vedno enako številko modrčka, kot na začetku...

(odgovor članu 3masha)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
14.7.2011 12:59:25   
muca*maca
Hej, hej nosečke!

Še sem živa, ampak se mi zdi, da bom od tele vročine kmal guznla user posted image

Ne želte si na morje, ker je tle na slovenski obali še 3x bolj vroče kt v Ljubljani - preverjeno, v torek zvečer sem prišla iz LJ in tle se niti ponoč ne shladi pod 28 st!!!!!

Ne morem spat sploh!

Diham na škrge - kot je ena že napisala.

Zateguje mi trebuh na polno, pod popkom me tko veže, da me že mal boli - sej vem, počivat morm, pa ne gre in ne gre. S tamalim sva sama, oči je ostal v LJ, pride jutri in pol šibava sama okol - včeraj popoldne sva šla na plačo, ker sem se hvaležno zvalila v mlako, ki ji rečejo morje. Pol pa nisem mogla kej dost migat, sem sam ždela v nitzki vodi in relaksirala, tamau je pa pesek premetaval.user posted image user posted image

Ful so lepi bušiji, men je zdej v 2 tednih ven skočil in je kar velik - no, se vsaj vidi, dasem nosečka in ne debelinka user posted image

Felix - a kar punčka bo??? user posted image user posted image  in seveda vsem ostalim za dobro opravljene morfologije, preglede, sladkorne....

Jaz ga imam šele čez 2 tedna - morfologijo.

Kaj še.... aja, ravnokar sem prebolela en zoprn preglad in ga ni hujšega kot sredi te vročine smrkat s ponim nosm in kašljat. Nalezla sem se od tamauga... on je bil pa res revček. Zdaj sva oba že skoraj zdrava.

Se tipkamo, LP

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
14.7.2011 13:50:14   
3masha
muca*maca, a tako vroče da je na obali? no, me sploh ne mika it tjauser posted image , ker v LJ je čisto dovolj vroče, pa še soparno danes...komaj čakam da vidim DEŽ. tak, ornk, ne isto ki samo sparino poveča. tisti večurni dež, ki shladi za 10 stopinj bi jazuser posted image !

soncnica1985, ja, s 75B na 90D oz. celo 95D mi je šlo v prejšnji nosečnosti...sem se res počutila kot mlekarna na dveh nogahuser posted image , čeprav mi je kar hitro zmanjkalo mleka, dojila sem tamalo do 4.meseca polno, pa še to komaj, je bila kar muka za obe. potem pa skoraj čez noč zmanjkalo...in je tudi balkon dobesedno usahnil čez noč. potem sem imela pa manjše kot pred prvo nosečnostjo, ko sem imela normalno cifro 75C. se bojim da se bodo zdaj skrčile do A, tega pa res ne bi nouser posted image

greste kaj na razprodaje gledat punce? jaz noro nujno rabim neke kratke hlače, ker se mi bo strgalo ob takih T in v črnih pajkicah do gležnjev skoraj. ampak nevem kje bi imeli za nosečnice kratke hlače, namen imam it v Popek pogledat, in upam da imajo kakšna znižanja, so tako drage stvari tam drugače, da še nisem nikoli nič kupila...pa kopalke bi tudi ta kupila...a so kje drugje ceneje (v Popku so 37e dvodelne)?

zdaj je uradno - od včeraj ko sem to ugotovilauser posted image , da ne spravim več nase ne-nosečniških hlač, sem kar dolgo "zdržala" glede na to da bom počasi na +10kg, je pa res da zadnje čase veliko več jem, prav apetit imam - za vse user posted image user posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
14.7.2011 13:52:29   
jagodaaa
pregled: v ponedeljek sem imela pregled za sladkor in merjenje materničnega vratu. sladkor ni bil vredu, zato sem pregled ponovila. zdaj je uredu ampak bomo vseeno spremljali.

3D,4D: sem ga že imela. najbolj ugodno je od 20 do 26 tedna nosečnosti. če imate možnost pojdite, ker je neverjetna izkušnja. srce se ti topi, ko vidiš svojega malega. in pa seveda natančnejši pregled udov, organov, srčka. super je!

naslednji pregledi:
- ponovna meritev sladkorja 1.8.2011
- ultrazvok, poslušanje srčka in dokumentacija za paket  10.8.

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
14.7.2011 14:00:30   
SuzanaF
Pozdravljene vse, ki se skrivate pred to vročino!user posted image
Sem se kar zaprla v stanovanje pod klimo in res ne grem več ven! Sem bila prej malo v trgovini pa sem prišla domov vsa premočena! Hvala bogu da imam jutr pregled pri gin. že zjutraj ob 8! Boga moja kolegica pa se danes muči v mb porodnišnici ker so ji sprožili porod in čakamo na veselo novico o prihodu malega sončkauser posted image za karerega bomo danes(upam) izvedeli ime!!!user posted image

(odgovor članu 3masha)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
14.7.2011 14:26:32   
Zojatisa
Punce dajte mi povedat kako hitro se da zrihtat zdravstveno zavarovanje za tujino, joj midva sva čisto pozabila na ti in brez tega jz negrem nikamer,prosim za odgovor kera ve . hvala

(odgovor članu SuzanaF)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
14.7.2011 14:42:16   
SuzanaF
Zdravstveno zavarovanje lahko naročiš kar preko internete in dobiš po pošti od 3- 4 dni. Midva sva kartici naročila v sredo in dobila v ponedeljek. Upam, da zate ni prepozno.

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
14.7.2011 15:11:06   
soncnica1985
jagodaaa...midva sva se tudi odločila za 3d pregled :) čakava, da se pušenjak vrne z dopusta....zadnjič sem bila na morfologiji tako zelo navdušena nad njim, da bi rada, da on to izvede...če bi že takrat vedla, da je tako v redu, ne bi nikoli šla k Strahovi :(

zojatisa....preberi pogoje Coris, za nosečnico so določene izključitve. :( Žal ti ne velja vse.

Ljubljančanke ali pa Gorenjke, a ste za kakšen sladoled v prihodnjih dneh? Ali ste že vse po morjih :)

(odgovor članu SuzanaF)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
14.7.2011 15:13:57   
soncnica1985
Še tole....hitreje bo, če skočiš na Celovško do Adriatica, pa ti tam izdelajo kartice....premija mora biti plačana pred odhodom, sicer zavarovanje ne velja! So zelo prijazni, tako da pokliči pa se dogovori.

Neposredna povezava do sporočila: 2668
14.7.2011 17:26:01   
Rakica7
zojatisa - če misliš samo tisto kartico za tujino, ki jo naročiš preko našega ZZZS, potem jo naroči prek neta na tej povezavi: https://www.zzzs.si/zzzs/konv/konv.nsf/Obrazec?OpenForm Lahko jo z enim obrazecm naročiš zase in za svojega, tako sem jaz naredila, samo odkljukaš, da listino naročaš za skupino oseb in spodaj vneseš številki vajinih zdravstvenih kartic.

Dobiš jo, kot je že SuzanaF napisala, v 3-4 dneh z navadno pošto. Če pa slučajno že prej odpotujeta, naj ti pa kdo od domačih pošto odpre in samo sporoči številki teh novih kartic po sms-u. Je baje dovolj, če se ti kaj zgodi, pa se potem že lahko faksira kam v tujino tudi tisti list, ki je zraven priložen.

Če rabiš pa prav turistično zavarovanje za tujino, se je pa najbolje ustaviti v kakšni zavarovalnci in tam plačaš premijo, dobiš pa v istem dnevu vse papirje.

Neposredna povezava do sporočila: 2669
14.7.2011 17:43:18   
_perla_
user posted image
user posted image

PDP,
nick
, starost, število user posted image , število user posted image doma,

naslednji pregled, morfologija, 3D/4D UZ, kraj

27.10.
jagodaaa, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 1.8., 10.8., Novo mesto user posted image

29.10.
Oblačka, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 19.7., Primorska user posted image

30.10.
anilu, 2 user posted image , 1 user posted image , Velenje user posted image
m_nova, 32 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Celje user posted image   user posted image
_perla_, 1 user posted image , 0 user posted image , Štajerska user posted image user posted image

31.10.
pingi, 31 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 26.7., okolica Lj. user posted image   user posted image
cassy, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor user posted image   user posted image
lananai, 30 let, 4 user posted image , 1 user posted image , 19.7., Savinjska user posted image   user posted image
Klara-1, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 20.7., 14.7., Gorenjska user posted image

1. 11.
lollypop, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Gorenjska user posted image  user posted image
polonal99, 3 user posted image
Sončna30, 31 let, 1  , 0  , 29.7., okolica Celja 

2. 11.
Itkica, 31 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Primorska
 teodora75, 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 22.7., Ljubljana user posted image

3. 11.
bey86, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Primorska user posted image
Jana73, 38 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image

4. 11.
  panda22, 2 user posted image , 1 user posted image
cebelica29, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor user posted image

5. 11
.
3masha, 25 let, 3 user posted image , 1 user posted image , 28.7., Ljubljana  user posted image  user posted image
petrusk, 26 let, 1 user posted image , Gorenjska user posted image
smrketa24, 27 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 28.7., 9.8., Ljubljana user posted image
breskvica13, 2 user posted image , 1 user posted image , 5.8., okolica Ptuja user posted image

6.11.
Rakica7, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 25.7., Ljubljana user posted image  user posted image
smeška83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted imageGorenjska user posted image
MalinaNina, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 1.8., Gorenjska  user posted image   user posted image

7.11.
Cari, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , okolica Kranja user posted image   user posted image
soncnica1985, 26 let, 1 user posted image (user posted image user posted image ), 0 user posted image , 27.7., Kranj user posted image user posted image   user posted image user posted image
binchy2011, 34 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 29.7., Štajerska user posted image   user posted image
malanovinka, 28 let, 25.7., Primorska    

8.11.
Sarchi, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
diamantina, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 28.7., Štajerska user posted image  user posted image
amarnat, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Mariborsko okrožje user posted image user posted image

punsha, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 29.7., Gorenjska user posted image   user posted image
mavrica24, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 2.8., okolica Ljubljane user posted image
Urugu, 3 user posted image , 2 user posted image , 27.7.  user posted image

9.11.
živetijelepo, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image  user posted image
indijana, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Velenje
mary003, 23 let, 2 , 1 , 25.7., Škofljica

10.11.

lakaya, 34 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 14.7., Gorenjska user posted image  user posted image
voxaja, 25 let, 2  user posted image , 1  user posted image , 17.8., Posavje  user posted image

11.11.
spominčica, 34 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 1.8., Gorenjska  user posted image  user posted image
Natka23, 26 let, 2 , 1 , 9.8., Šmartno ob Paki user posted image  user posted image
pedikerka, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted imageLjubljana - Celje user posted image user posted image
twiggi, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 18.7., Maribor  user posted image
Maja_V., 33 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 15.7.,  Štajerska user posted image  user posted image
_tina_, 21 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Jesenic user posted image

12.11.
Subsonica, 2 user posted image , 1 user posted image
Kamca, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image ,  user posted image
amalija81, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted imageSavinjska user posted image

13.11.
buši1980, 30 let, 3  user posted image , 2 user posted image ,  user posted image   user posted image

14.11.
hypo77, 2 user posted image , 1 user posted image   user posted image
miskica1983, 27 let, 1  , 0  , 3.8., Ljubljana 

15.11.
SuzanaF, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Maribora user posted image

16.11.
17.11.
Tjasa27, 2 user posted image , 1 user posted image 18.8. user posted image   user posted image

18.11.
tassika, user posted image , 1 user posted image , 12.7., 9.8.  user posted image
miša*, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Ptuj user posted image user posted image
Edinka, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 16.8. user posted image

19.11.
lean, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica MS user posted image user posted image

20.11.
Zojatisa, 28 let, 15.7., Prebold user posted image  user posted image
hopsala, 21 let, 14.7., Zasavje user posted image
jass1, 14.7. user posted image
kristidream, 32 let, 1 , 0 , 3.8., Ljubljana user posted image

21.11.
panela, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image
Spetmami, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 19.7. user posted image
natka28, 30 let, 5 user posted image , 1 user posted imagePrlekija user posted image
MojP, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image   user posted image

22.11.
frizerka22, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Domžale user posted image
Nejčka71, 40 let, 5 user posted image , 2 user posted image , user posted image
Petrushka1980, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Dobrova  user posted image
tasa.m, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Domžal user posted image

23.11.
Chi_Pita, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Izola user posted image   user posted image
mimsi, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 12.7., 15.7., Kamnik  user posted image user posted image

24.11.
melona27, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 14.7., 9.8., Ljubljana user posted image user posted image
scarlett_, 2 user posted image , 1 user posted image , 13.7., Ljubljana user posted image
nenka7, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image  user posted image
vesna91, 2 , 1 , 25.7.   
Lotosova, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

25.11.
sana_83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image user posted image
felix7, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 25.7., okolica Grosuplja user posted image  user posted image

26.11.
vodnarka22, 22 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Logatca
Mala Lučka, 31 let, 3 user posted image , 0 user posted imagePrimorska user posted image
moni23, 1 user posted image , 0, 20.7.   user posted image user posted image
a.afrodita, 5 user posted image , 2 user posted image ,  user posted image
lisicamica, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 27.7., Gorenjska user posted image
dilady, 34 let, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
tevža, 2 user posted image , 1 user posted image , Celje user posted image user posted image

27.11.
candi, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image  user posted image
nokiamb, 2 user posted image , 1 user posted image
metulj80, 1 user posted image , 0 user posted image , Kranj user posted image
muca*maca, 2 user posted image , 1 user posted image , 25.7. user posted image
nejanejc, 2 user posted image , 1 user posted image , 28.7., Kranj user posted image

28.11.
Ančica21, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image
joel, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Celje
baby kiss, 24 let, 3 user posted image , 0 user posted image , Trbovlje user posted image

29.11.
Manja87, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Radelj user posted image

30.11.
x.11.

tanja22, 26 let, 2 user posted image , 1 user posted image Gorenjska
stella86, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image  
kužika   

SKUPAJ NAS JE user posted image : 97
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : 1 (soncnica1985)

user posted image PRIČAKUJEMO user posted image : 13
user posted image PRIČAKUJEMO user posted image : 17
user posted image PRESENEČENJE / SPOLA NE IZDAMO user posted image : 7

Z NAMI SO POT ZAČELE:
user posted image Medea10 user posted image
user posted image coccinella user posted image
user posted image razgrajačka user posted image
user posted image frnikola982 user posted image
user posted image jernejav user posted image
user posted image ency user posted image
user posted image Anonimna user posted image

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
      - noseča.com                             - pregnancy.org
  - bibaleze.si                               - bambino.si
           - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- pregnology
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
14.7.2011 17:43:55   
_perla_
user posted image

datum pregleda
nick, PDP, kraj

15.7.
Zojatisa20.11., Prebold
Maja_V., 11.11., Štajerska

19.7.
Oblačka, 29.10., Primorska
lananai, 31.10., Savinjska

20.7.
Klara-1, 31.10., Gorenjska

22.7.
teodora75, 2.11.,Ljubljana

25.7.
Rakica7, 6.11., Ljubljana + glukozni test
mary003, 9.11., Škofljica + glukozni test

26.7.
pingi, 31.10., okolica Lj.

27.7.
lisicamica, 26.11., Gorenjska
Urugu, 8.11. + glukozni test
soncnica1985, 7.11., Kranj

28.7.
diamantina, 8.11., Štajerska
smrketa24, 5.11., Ljubljana
3masha, 5.11., Ljubljana

29.7.
punsha, 8.11., Gorenjska
binchy2011, 7.11.,  Štajerska

1.8.
MalinaNina, 6.11., Gorenjska
Spominčica, 17.11., Gorenjska
jagodaaa, 27.10., Novo mesto (glukozni test)

2.8.

mavrica24, 8.11., okolica Ljubljane

3.8.
miskica1983, 14.11., Ljubljana
kristidream, 20.11., Ljubljana

5.8.
breskvica13, 5.11., okolica Ptuja

9.8.
Natka23, 11.11., Šmartno ob Paki

10.8.
jagodaaa, 27.10., Novo mesto

16.8.
Edinka, 18.11.

17.8.
voxaja, 10.11., Posavje

18.8.
Tjasa27, 17.11.

user posted image

user posted image

datum pregeda

nick, PDP, kraj

15.7.

mimsi, 23.11., Kamnik

18.7.
twiggi, 11.11., Maribor

19.7.
Spetmami, 21.11

25.7.
felix725.11., okolica Grosuplja
muca*maca, 27.11.
vesna91, 24.11.
malanovinka, 7.11., Primorska

28.7.
nejanejc, 27.11., Kranj

29.7.
Sončna30, 1.11., okolica Celja

user posted image

user posted image

datum pregeda
nick, PDP, kraj

9.8.
smrketa24, 5.11., Ljubljana
melona27, 24.11., Ljubljana

< Sporočilo je popravil _perla_ -- 14.7.2011 17:44:22 >

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
14.7.2011 18:37:13   
mimsi
oblačka, evo takoj za. A rečemo ob 12. kar v Zvezdi? Je najlažje najdt...sončnica, pa daj še ti pridi in seveda vse ostale, če se boste gibale kaj po BTc-ju. user posted image
sončnica, delam nočne pravzaprav prostovljno, ker nisem hotela urnika rušit, ker ga je šefinja nardila že 2 meseca prej, preden sem ji sploh povedala. Sem pač vzorna delavka, ki pa ji za nagrado ne bojo podaljšali pogodbe...user posted image user posted image

Joj jaz imam pa danes takoooo zatečene noge...si grem zdele eno kopel nardit, čez eno urco v službo, jutri pa morfaaaaa..,juhuuser posted image

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
14.7.2011 18:41:04   
teodora75
user posted image

Naše "veličanstvo" konec 24t

T.

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
14.7.2011 19:01:07   
Zojatisa
II vam kr zavidam ko mate tk lepe okrogle bušije moj še ni čist okrogu ker je blo že prej dost oblazinjeno upam da bo čim prej.
Lepi lepi lepi bušiji

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
14.7.2011 19:49:58   
_perla_
Oh, kaki lepi bušiji.. tudi jaz še nimam tako lepo zaobljenjega user posted image Ampak bo že.. na koncu nam bodo še preveliki user posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......