|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
13.7.2011 11:39:21   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ali pa ga bom predčasno deportirala domov, ker je res tečen ko user posted image ! Ko sem pa jaz 3 dni skakala okol njega in punc in vse naredila sama, je bilo pa ok. Tak mi je pokrov dvignu prej, da še dobro., da nisem mogla niti vstat, ker bi ga kar...user posted image user posted image user posted image
Dihaj, dihaj... je danes že ka bolje?
Midva sma se tud včeraj zvečer spičla user posted image Je Lija ostala pri babi v mestu in dobro ve, da zdaj ko gre Lija na dopust da hočem vsak prost trenutek z njo preživet, ne pa da jo tam pusti.
Od jeze ssploh spat nisem tarat šla, ko on, čeprav me je lepo prosil user posted image   Sem na silo nek brezvezen film gledala user posted image user posted image

user posted image user posted image Pokaži mu ja! Moj je boljše ja, ker je bil deležen par uric tišine, no pa je videl, da tako ne bo šlo, pa se je mal spravil h sebi. Zdej so šli na sprehod in me pustili počivat. Popoldan gresta pa s Tijo na plažo, Nika bo pa z mano doma.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
13.7.2011 11:41:59   
Najaa
Tulipan, v Leclercu dobiš samo spodnje dele kopalk. Jaz sem alergična na te modrčke. Pa kaj če 2-letnica z modrčkom?user posted image Ali pa enodelne kopalke - te bi pa za otroke prepovedala.
Drugače pa če kupiš dvodelne pa pač zg. del skriješ.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
13.7.2011 11:51:10   
KOKICA32
Najaa- jutri boš kot nova. Zagotovo!user posted image

user posted image user posted image user posted image za Niko.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
13.7.2011 12:34:33   
felix7

Ali pa ga bom predčasno deportirala domov, ker je res tečen ko user posted image ! Ko sem pa jaz 3 dni skakala okol njega in punc in vse naredila sama, je bilo pa ok. Tak mi je pokrov dvignu prej, da še dobro., da nisem mogla niti vstat, ker bi ga kar...user posted image user posted image user posted image

je mel pa srečo user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
13.7.2011 12:34:41   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ena iz našega "kratkega" srečanja v Izoli:

user posted image

o, kok ste fletni user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
13.7.2011 12:34:46   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

ole, ole, ole... prva!

Zdaj pa grem cote obesit, pol pa pogledat če mooče še kake Adidas water grip v Hervisu dobim, so baje znižani. Hočem vijolčneeeeee user posted image user posted image user posted image

Vijolčni so samo do neke določene št., mislim, da do 38, ker so kao otroški. Upam, da jih dobiš!user posted image  Jaz mam pa one pinki, Lia in ati pa rdeče.user posted image

toliko je že bilo govora o teh adidaskah, jaz pa še zdaj ne vem, kaj so to zaene user posted image moram pa Juretu kupiti nekaj, da bo lahko na morju čofotal in ga ne bo bodlo, ali pa da ne bi slučajno kakšnega ježka srečal. Koliko je cena teh adidask?

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
13.7.2011 12:34:52   
felix7

nosečnici kak prenašata vročino?

hvala, se kar da živet user posted image v službi pod klimo, doma pa nikoli ni takšne vročine kot v Lj. No, za primer: včeraj, ko sem šla domov je bilo v Lj 33, v Grosuplju 31, pri nas doma pa 29. S tem, da ko sonce zahaja, že zahladi iz gozda (smo čisto ob gozdu) in tiste prave vročine skorajda ne doživimo user posted image ja, jokam, ker jaz obožujem poletje in vročino user posted image Ful mi manjka, da bi lahko zvečer v mraku sedela zunaj na terasi v kratkem in uživala. Evo, to pa je ena prednost mesta user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3082
13.7.2011 12:34:59   
felix7

Lahko se dobimo kr pri Betvavi. Jaz sem čist blizu doma user posted image Bi te z veseljem k nam povabila, da bi prespala, samo kaj ko nimamo prostora user posted image

ni problema, kjer boste rekle user posted image meni je itak vse nepoznano, me lahko še prodate user posted image
hvala, hvala, tisto eno noč bom že preživela v hotelu user posted image . Sej mi je smešno, da bom sama spala v hotelu v SLOVENIJI user posted image ampak v svojem stanju se pa res ne bi še domov dve uri vozila, že tko bom konec tedna utrujena, pa še predavanja do večera in prej vožnja do MB. Se je treba čuvat user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
13.7.2011 12:35:05   
felix7

Luka je dobil osip po glavi, obrazu, hrbtu in trebuhu - v glavnem povsod, razen po rokah in nogah. 3 dni visoke temperature, potem osip - meni je to klasična 6. bolezen. Sam ne vem, kje je ona angino našla?user posted image  Pa ima zaradi tega Hiconcil... pa kr zaupam naši P, ker je bila še ok, da ni sama od sebe predpisala antibiotika, ga je še v laboratorij poslala in nič ni na urinu, šele potem napisala recept, ampak sem še vedno skeptična. Eh...

no, sitna reč... a ni tako, da lahko te pikice pridejo tudi od AB? Včasih se je res težko odločit, vem, ko je enkrat Jure dobil AB, pa se mi je zdelo, da mu ga je dala kar tako malo za ziher. In mu ga nisem dala, čez dva dni je bil pa že zdrav user posted image No, se zavedam, da sem imela tudi malo sreče, ker vedno pa ni tako.

Neposredna povezava do sporočila: 3084
13.7.2011 12:35:12   
felix7

Pa še imaš kaj drugega poleg vročine?

Vneto grlo, da komaj požiram. Ko vzamem lekadol, je boljše in takrat kej pojem. Pa slabo se počutim, ma sej bo, danes počivam jutri bom pa ja že boljše?!user posted image
Da nisem sama z vročino mi je ponoči Nika delala družbo z 38,3.user posted image Je dobila svečko in od takrat je še ni mela, bomo vidli kako bo danes. Sranje na kvadrat!user posted image

Kokica, lepe slike, obe.user posted image

kaj pa uho, te še kej matra? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
13.7.2011 13:20:07   
tasa_m
AAAAAAAAAa vroče. user posted image
Pa se mi ni zdelo danes tak voče, zdaj ko pa sem Lijici pripravljala za morje pa mi je tak vroče da joj.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
13.7.2011 13:26:23   
felix7

Pa se mi ni zdelo danes tak voče, zdaj ko pa sem Lijici pripravljala za morje pa mi je tak vroče da joj.

vsedi se, pa sladoled v roke user posted image v tej vročini se ne sme fizično delat user posted image

evo, sem si zdej naštudirala zemljevide, tko da vem, kje je Betnava. Moram si pa vseeno na telefonu še GPS usposobit za vsak slučaj user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
13.7.2011 13:27:09   
felix7
aja, Kokica, hvala za namig za KMC, jopič rezerviran, jutri ga gre mož iskat user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
13.7.2011 13:27:16   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

vsedi se, pa sladoled v roke user posted image v tej vročini se ne sme fizično delat user posted image

evo, sem si zdej naštudirala zemljevide, tko da vem, kje je Betnava. Moram si pa vseeno na telefonu še GPS usposobit za vsak slučaj user posted image

user posted image user posted image user posted image Kdaj bi se dobile v petek?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
13.7.2011 13:27:41   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

aja, Kokica, hvala za namig za KMC, jopič rezerviran, jutri ga gre mož iskat user posted image

Super, pa še Yamahin bo!user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
13.7.2011 13:28:17   
KOKICA32

Kdaj gre?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
13.7.2011 13:38:41   
tasa_m

Kdaj gre?

V petek jo peljem v Lenart. Tak da bove v petek izkoristle še dan za cartanje in nebo šla v vrtec!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
13.7.2011 13:45:25   
KOKICA32

Kdaj gre?

V petek jo peljem v Lenart. Tak da bove v petek izkoristle še dan za cartanje in nebo šla v vrtec!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
13.7.2011 13:45:55   
KOKICA32

Kdaj gre?

user posted image normalno! Kam pa grejo?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
13.7.2011 13:51:31   
tasa_m
Kokica na Pašman grejo.

Če vam po pravici povem, me srce boli. Kr jokat lahko začnem-evo, mi sloze tečejo, če se  spomnim, 14 dni je nebom videla, 14 dni. Umrla bom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
13.7.2011 14:02:21   
KOKICA32
Tasika, še meni si privabila solze na oči. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
13.7.2011 14:13:23   
tasa_m

Tasika, še meni si privabila solze na oči. user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image oprosti, ni bil moj namen!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
13.7.2011 14:14:11   
tasa_m
Zdaj pa grem delat in odštevat da teh 5 urc hitro mine, da jo stisnem k sebi.

Leepo se imejte in v senci se skrivate!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
13.7.2011 14:16:39   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image oprosti, ni bil moj namen!!

Vem, vem....meni še hormoni malo čudno delajo. user posted image

Naj ti hitro mine, da jo boš kmalu stisnila k sebi!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
13.7.2011 16:20:56   
felix7

Kokica na Pašman grejo.

Če vam po pravici povem, me srce boli. Kr jokat lahko začnem-evo, mi sloze tečejo, če se  spomnim, 14 dni je nebom videla, 14 dni. Umrla bom user posted image user posted image user posted image

uf, nič ti ne zavidam, bo pa Lija zihr uživala. A vidva ne bosta nič uspela it pogledat vmes?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.