|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo julija 2011
8.7.2011 11:55:14   
Jada82
Uh Benji, pomoje boš še prej poročala user posted image user posted image  Navijam, da čim čim prej!

Jah, itak da ne greš v eksotiko ... pa prav daleč tud ne ... čeprav na avionu se da, dokler so še manjši, pol kasneje je že potrebno več animacije... najprej, pa še spijo, jih hrup motorjev uspava user posted image user posted image user posted image
Mah mi smo bili z avionom v Banja Luki, Parizu in Beogradu, pa še z avtom v Bratislavi - tud to potovanje je blo ok, je večinoma spala, vmes pa mal animacije, pa je šlo.
Pa še na morju ene parkrat .... Joj, lani je blo še krasno morje, je skoz spala, sva mela čas se tud skupaj kopat, kakšnega popit itd. Hehehe, letos pa je to sam še iluzija ... samo letamo za njo .. no ja, pa je tud fajn po svoje. ... user posted image user posted image

Joj, vsem vam, sploh tistim, ki delate na 1. user posted image , vse to želim čim čim čim prej!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  In še vedno navijam na polno!!!!!

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 176
8.7.2011 12:26:03   
mladika
IZVIRNO SPOROČILO: benji

mladika, gremo v 15 krog. Ni še konec sveta, vem,..ampak je pa dosti jasen kazalec, da nekaj ne štima. Moj je bil že 2 x na spermiogramu (1. bolj tako - tako, 2. še nimava rezultatov, ampak izgledalo je mnogo boljše). Pri meni pa so hormoni uredu, M redna, O prisotne,..čakam še na HSG. ... pa bomo videli kje smo.

Ja sej,čim več kot leto dni poizkušaš zanosit,je že lahko alarm,da res neki ne štima.Zdej pri mojem je ok vse,jst sm tut že bla na laparo,so "poservisiral" kar so mel avgusta se bom pa naročila za nadaljne preiskave,seveda če vmes kej ne naštimavauser posted image .
Kar se pa tiče potovanja z user posted image  sem pa jst tut mnenja,da v kake eksotične dežele lih ne greš,ampak drugam pa mislim da ni panike.Jst mam načelo čim manj komplicirat tem boljš je.-No vam bom poročala ko bom mela svojega,kak je res s temuser posted image .Ker dokler sam jejo pa spijo so fajn,pa ko ne hodjo,pol enkrat ko pa začnejo racat je pa žur.

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 177
8.7.2011 12:55:40   
JanaB
Punce dajte še mene na seznamček. user posted image  ne pričakujem 18.07. Doma že imamo 16 mesecev staro punčko sedaj pa bi radi naredili še enega za družbo user posted image  Poskušamo od novega leta tako, da je to že naš 7 krog. Se tolažim, da z možem pač nisva več najmlajša se nama ne da več tolko user posted image  in  malo dlje traja. Vseeno upam, da se čim prej prime, da med njima ne bo preveč razlike.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 178
8.7.2011 13:14:46   
Maat
Punce, hvala za vzpodbudne besede user posted image user posted image
Pa sem običajno po naravi prej optimist kot pesimist, ampak me na trenutke vseeno prevaga na negativno stran. Je res, da se ne matrava tako dolgo kot že nekatere med vami, ampak mi moralo malo ubije to, da sem pred SS, ki sem ga imela novembra, zanosila v prvo, zdaj pa teče že 6. krog... ma saj bo, saj vem da bo... pa kakorkoli bo, bo dobro :))

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 179
8.7.2011 14:03:44   
Katte
Vikend!!!!!
Sem sicer še v službi, ampak vprašanje, koliko časa bom še zdržala. Je težko.
Dobrodošla, JanaB. Držim pesti, da ti 18.7. (tudi moj datum) prinese namesto user posted image  plusek.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 180
8.7.2011 14:07:15   
Katte
user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image      pričakujemo:

1.7.
anonimna <3 (2. krog) user posted image

2.7.
anonimnaPu (2. krog)user posted image

4.7.
pikicaa25 (12. krog)

5.7.
Jada82(3.krog) user posted image  user posted image

8.7.
benji (14.krog) user posted image

9.7.

Gulia (18.krog)

10.7.
maja73 (1.krog)

14.7.
SILVA (3. krog po laparo in histero)

16.7.
Anomimna ? (2.krog)

17.7.
cina (40.krog)

18.7.
Katte (14.krog)
mismoon (3. krog)
JanaB (7.krog)

20.7.
LittleSun (5.krog)

21.7.
krisv (19.krog)
urssi (2. krog)

23.7.
turquoise (3.krog)

24.7.
Maat (x.krog)
Cybelle (x. krog)
Wannabemommy (x. krog)

25.7.
rajska (x.krog)

26.7.
rozi55 (x.krog)

27.7.
gregorina35 (1.krog)
štručka2503 (x. krog)

28.7.
*viva* (17.krog)

31.7.
Malinova (3.krog)

x.7.
witch (20.krog)

user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image   user posted image               

Skupaj nas je: 27

Nosečk: 1
       user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image         
    user posted image Navijačiceuser posted image
Katte, CariSSa10, srečica17,
Jada82, benji, mojamura,
Maat, cina,*zvončica*user posted image
,
Gulia, APu, mismoon,
mladika

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 181
8.7.2011 15:25:20   
maja73
Ojla, jaz sem vrnila z dopusta. Bilo enkratno, ampak čisto prekratko.
Ta vikend bomo najbrž izvedeli kako in kaj, danes sem šla kupit test in upam, da
bom zdržala do nedelje preden ga bom naredila. Včasih imam že kar občutek, da
bi lahko bilauser posted image , se mi zdi, da mi je kar naprej rahlo slabo, pa danes sem imela
kovinski okus v ustih...po drugi strani se mi zdi, da je vse bolj psihično in da kar
vidim znake, ki jih drugače sploh nebi...Skratka držite pesti, da zagledam kak lep user posted image .
Želim tudi ostalim, da bi ta mesec zagledale čimveč user posted image user posted image .

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 182
8.7.2011 19:42:29   
mladika
Punce,mi2 grema jutri na morje,pa se vam javim ko pridema nazaj.Pridne bodite,pa čimveč user posted image  mi na luliteuser posted image .Jst pa bom mislila na vas pa stiskala pestke.Katte ti pa lih lulaš ko že pridema nazaj,fino,da nam nič zamudilauser posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu maja73)
Neposredna povezava do sporočila: 183
9.7.2011 12:02:47   
Malinova
Punce,

mene kar brišite s seznama ta mesec, bova tretji krog delala v avgustu. Sem zbolela in dobila antibiotike, tako da se bom potem vsaj malo ščistila. Navijam pa za vse ostale in morda pridem še kaj napisat.

Pa glejte, da bo konec meseca več kot običajnih 5 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 184
9.7.2011 18:45:27   
Anonimen
No nama tudi v 12 krogu ni uspelo kjub krvomočnici in delanju ovulacijskih testov ( ki je pokazal +), ampak ostajam v juliju naslednjič je namreč ne pričakujem 31.7. to bo pa najin 13 krog.

< Sporočilo je popravil pikicaa25 -- 9.7.2011 18:46:27 >

(odgovor članu Malinova)
  Neposredna povezava do sporočila: 185
10.7.2011 7:06:26   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: pikicaa25

No nama tudi v 12 krogu ni uspelo kjub krvomočnici in delanju ovulacijskih testov ( ki je pokazal +), ampak ostajam v juliju naslednjič je namreč ne pričakujem 31.7. to bo pa najin 13 krog.

user posted image user posted image user posted image user posted image Pa naj vama uspe v drugo v juliju!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 186
11.7.2011 8:28:24   
Anonimen
ojla ,
mi smo tudi že z dopusta..
lahko me brišete iz seznama, ker za user posted image  ni bilo preveć časa, oz. ravno tiste dni ko je bila O ne... tako da poizkušamo konec julija..
smo se pa imeli super, uživali res sto na uro, letos sem prišla celo rjava z morja, ker smo res imeli celih 14 dni sonček..

vidim da je kar nekaj novih, vsem lepo dobrodošlico in da kmalu zagledate + !

anonimna user posted image

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 187
11.7.2011 8:33:14   
Katte
Malinova, pikicaa25 - hudo mi je, ker vama julij ni prinesel user posted image . Malinova, ti se kar v miru pozdravi, z avgustom pa v nove boje. pikicaa25, zate pa držim pesti, da bo 13. krog še v juliju srečen.

Still hoping.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 188
11.7.2011 8:36:22   
Katte
user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image      pričakujemo:

1.7.
anonimna <3 (2. krog) user posted image

2.7.
anonimnaPu (2. krog)user posted image

4.7.
pikicaa25 (12. krog)user posted image

5.7.
Jada82(3.krog) user posted image  user posted image

8.7.
benji (14.krog) user posted image

9.7.

Gulia (18.krog)

10.7.
maja73 (1.krog)

13.7.
Malinova (2.krog)user posted image

14.7.
SILVA (3. krog po laparo in histero)

17.7.
cina (40.krog)

18.7.
Katte (14.krog)
mismoon (3. krog)
JanaB (7.krog)

20.7.
LittleSun (5.krog)

21.7.
krisv (19.krog)
urssi (2. krog)

23.7.
turquoise (3.krog)

24.7.
Maat (x.krog)
Cybelle (x. krog)
Wannabemommy (x. krog)

25.7.
rajska (x.krog)

26.7.
rozi55 (x.krog)

27.7.
gregorina35 (1.krog)
štručka2503 (x. krog)

28.7.
*viva* (17.krog)

31.7.
pikicaa25 (13.krog)

x.7.
witch (20.krog)

user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image   user posted image               

Skupaj nas je: 26

Nosečk: 1
       user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image         
    user posted image Navijačiceuser posted image
Katte, CariSSa10, srečica17,
Jada82, benji, mojamura,
Maat, cina,*zvončica*user posted image
,
Gulia, APu, mismoon,
mladika, Malinova

< Sporočilo je popravil Katte -- 11.7.2011 8:38:01 >

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 189
11.7.2011 8:38:47   
Katte
Anonimna user posted image , no, samo da si se super imela. Bo pa user posted image  v avgustu. Držim pesti.

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 190
11.7.2011 8:40:43   
Katte
Gulia, maja73 - kaj novega? Kak plusek? Nestrpno pričakujem novičke.
Mene pa je tudi zamikalo, da bi že naredila testek, ker sem imela po vsej verjetnosti bolj zgodnjo O, ampak sem se premagala (beri: ustrašila) in bom raje še par dni počakala.

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 191
11.7.2011 9:01:05   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Gulia, maja73 - kaj novega? Kak plusek? Nestrpno pričakujem novičke.
Mene pa je tudi zamikalo, da bi že naredila testek, ker sem imela po vsej verjetnosti bolj zgodnjo O, ampak sem se premagala (beri: ustrašila) in bom raje še par dni počakala.

Ma ja, rajš še počakaj, da ne bo potem razočaranja ... saj če je plusek, te bo počakal .... navijam pa zate takoooooo močno, res!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti 100/h!!!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 192
11.7.2011 9:13:13   
romare
pozdravljene punce, na žalost sem spet z vami, ker se je mojuser posted image včeraj poslovil in odšel meduser posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 193
11.7.2011 9:18:01   
Maat
Romare user posted image user posted image user posted image user posted image Vem in čutim, kaj prestajaš. Drži se user posted image user posted image

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 194
11.7.2011 9:21:52   
romare
hvala Maat, me je mojuser posted image včeraj potolažil ko je rekel da bova probala še enkrat -takoj ko bova lahko-ampak tokrat pa res zadnjič,kar sva rekla že za tega...

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 195
11.7.2011 9:26:13   
Maat
Kateri zaporedni SS pa je že bil zdajle?

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 196
11.7.2011 9:34:53   
crtek
jutro punce!
js se vam bom tudi pridružla, čeprav me je strah, da bom bla še bolj razočarana, če ne bo nič....
user posted image pričakujem enkrat ta teden, čeprav bom s tstom počakala do drugega tedna, če ne bo user posted image ....bi dala vse, kar imam in si lahko sposodim, da bi bil test + user posted image

romare, mi je tako hudo kaj takega prebrat user posted image upam, da bosta tokrat res poskušala zadnjič in bosta čez 9m dočakala zdravegauser posted image . pošiljam velikuser posted image in dosti optimizma za naprej.
držim pesti zate in vse ostale punce, da bi bil ta mesec za vse roza user posted image

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 197
11.7.2011 9:37:45   
romare
začetek marca sem imela missed ab. odmrtje ploda,kar je bilo ugotovljeno v 11t na prvem pregledu,sledila abrazija,zdaj pa sem začela krvavet v 7t3d,šla včeraj na urgenco,tam ni bilo nobene krvavitve le GV manjša za en teden-kao možnost kasnejše zanositve,sva bila z mojim najprej vesela,da je še možnost,da se vse konča bp, ko pa sem prišla domov, nekako po 3 urah se je pa ulilo

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 198
11.7.2011 9:40:08   
romare
hvala crtek,
ne dam se, kar nas ne ubije, nas okrepi, a ne

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 199
11.7.2011 9:44:25   
crtek

IZVIRNO SPOROČILO: romare

hvala crtek,
ne dam se, kar nas ne ubije, nas okrepi, a ne

user posted image  braaavoooo!!!! tako se govori user posted image

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?