Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 5.7.2011 20:59:04
|
|
|
|
*viva*
|
Jada82 da bo vse super in ok Zdaj pa se čim manj sekirat in uživat v nosečnosti. lp ž
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 5.7.2011 21:00:31
|
|
|
|
cina
|
Jada82, čestitke! Želim ti lepo nosečnost in zdravega ! Objeme vsem, ki ste dobile tečko. Pošiljam vam ogromno optimizma.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 6.7.2011 6:58:10
|
|
|
|
Katte
|
Anonimna <3, .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 6.7.2011 6:58:20
|
|
|
|
Katte
|
1.7. anonimna <3 (2. krog) 2.7. anonimnaPu (2. krog) 4.7. pikicaa25 (12. krog) 5.7. Jada82(3.krog) 8.7. benji (14.krog) 9.7. Gulia (18.krog) 10.7. maja73 (1.krog) 13.7. Malinova (2. krog) 14.7. SILVA (3. krog po laparo in histero) 17.7. cina (40.krog) 18.7. Katte (14.krog) mismoon (3. krog) 20.7. LittleSun (5.krog) 21.7.krisv (19.krog) urssi (2. krog) 24.7. Maat (x.krog) Cybelle (x. krog) Wannabemommy (x. krog) 26.7. rozi55 (x.krog) 27.7. gregorina35 (1.krog) štručka2503 (x. krog) 28.7. *viva* (17.krog) 31.7. Malinova (3.krog) Skupaj nas je: 26 Nosečk: 1 Katte, CariSSa10, srečica17, Jada82, benji, mojamura, Maat, cina,*zvončica* , Gulia, APu, mismoon, mladika
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 6.7.2011 8:14:43
|
|
|
|
Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: lluna jada, čestitam za !!! tudi jaz počasi začenjam razmišljati o O testih, bomo videli.. Ja, jaz jih res priporočam, no
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 6.7.2011 9:21:18
|
|
|
|
missmoon
|
Čestitke Jada82 Mi smo bli tudi pridni in smo fajn , pa še bomo. Na 2 dni . Upam, da nas čim več zagleda v mesecu juliju .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 6.7.2011 14:51:49
|
|
|
|
Anonimen
|
mi smo tudi v igri ta mesec, ampak ne vem točnega datuma...če bo me boste že dale potem na seznam... na dan O me je ful špikalo in smo bli pridni...potem me je pa čez 2 dni bolelo kot da bo prišla M - res je blo tko da sm hodila že kr gledat če je kej rdeče... danes je pa mir. a mislite da je to dober ali slab znak? no, kakorkoli...ko pridem iz morja vam sporočim rezultat test je že pripravljen uživajte!! Anonimna AR
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 7.7.2011 7:38:43
|
|
|
|
benji
|
Tako lepo jutro, jaz pa prinašam slabo novico. Prišla , tako da se poslavljam od julija. Niti nisem ne vem kako razočarana, po toliko neuspehih počasi otopiš.... Gremo čez en teden na dopust, brez O testov, brez termometra,...pa da vidim če ima psiha in obremenjevanje res kaj pri tem. Čestitke Jada 82, pa upam, da tudi ostale "pričakovalke dveh črtic" uspete dosanjati svoje sanje čimprej.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 7.7.2011 8:39:22
|
|
|
|
Katte
|
benji, ne vem, kaj naj napišem. Hudo mi je. Tudi tvoj dan bo prišel. Lepo se imej na morju in daj skrbi na stran.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 7.7.2011 8:41:04
|
|
|
|
Katte
|
1.7. anonimna <3 (2. krog) 2.7. anonimnaPu (2. krog) 4.7. pikicaa25 (12. krog) 5.7. Jada82(3.krog) 8.7. benji (14.krog) 9.7. Gulia (18.krog) 10.7. maja73 (1.krog) 13.7. Malinova (2. krog) 14.7. SILVA (3. krog po laparo in histero) 17.7. cina (40.krog) 18.7. Katte (14.krog) mismoon (3. krog) 20.7. LittleSun (5.krog) 21.7.krisv (19.krog) urssi (2. krog) 24.7. Maat (x.krog) Cybelle (x. krog) Wannabemommy (x. krog) 26.7. rozi55 (x.krog) 27.7. gregorina35 (1.krog) štručka2503 (x. krog) 28.7. *viva* (17.krog) 31.7. Malinova (3.krog) Skupaj nas je: 26 Nosečk: 1 Katte, CariSSa10, srečica17, Jada82, benji, mojamura, Maat, cina,*zvončica* , Gulia, APu, mismoon, mladika
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 7.7.2011 8:41:54
|
|
|
|
Maat
|
Benji Jaz nimam tolažilnih besed... se mi pa zdi, da grem za tabo; kako bom doživljala poraze, mi pa ni jasno... me pa že zdaj počasi mineva... Jada82, čestitke Sem vesela za vsako novo nosečko, čeprav sem vam malo fouš... ampak v pozitivnem smislu Mi smo na dopustu... počitnikujemo v kampu, vreme je super - en dan je sicer deževalo, ampak tudi to mora biti. Nič, upam, da bo čim več pluskov in čim več veselja.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 7.7.2011 8:57:18
|
|
|
|
benji
|
Katte, hvala. Sicer ne grem na morje,...nisem navdušena nad sončenjem, vročino ipd. Kakšne podaljšan vikend mogoče, več pa ne. Tako da si običajno vzameva dva ali tri tedne in raziskujeva Evropo (en del še posebaj vneto ).....tako bo tudi letos,..komaj čakam. Maat, sicer ne vem kateri krog si, niti te nočem prestrašiti ampak jaz sem že od drugega kroga dalje imela neke čudne občutke, da ne bo šlo tako zlahka in se je izkazalo da sem imela prav. Sedaj pa se sprašujem, ali si nisem tudi sama s tem negativizmom malo kriva da še nisem . Res ti polagam na srce, da se ne obremenjuješ v naprej s tem kaj bo, če bo, če ne bo.... Sem si nešteto dni že uničila s takim načinom razmišljanja, na koncu koncev pa sem tu kjer sem. Brez rezultata. Uživaj v kampiranju (tudi jaz že pripravljam šotor za nove podvige ) in ne obremenjuj se preveč.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 7.7.2011 9:49:37
|
|
|
|
witch
|
Jada82 čestitam in lepo nosečnost ti želim anonimna, benji, anonimnaPu, malinova in za naprej. Za vse rdeče pa držim pesti da nas bo čim več roza
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 7.7.2011 9:49:54
|
|
|
|
Jada82
|
Benji Ti presneta reč no! Ja, jaz ti želim, da ti vseeno kmalu uspe!!!Da ostaneš pozitivna, malo preženeš misli na vse skupaj, pa bo, bo, mora bit!!!! Maat - tudi ti se ne obremenjuj preveč! Negativizem včasih sam negativno privlači! Sploh zdaj, ko je poletje, lepi dnevi, veliko za počet, uživajte v sončku, morju .... Kakšnega spijte, dokler ga še lahko, pa čim manj razmišljat ... bo samo po sebi prišlo!!!! Želim čim več !!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 7.7.2011 11:56:14
|
|
|
|
mladika
|
ohhh benji,nimam besed,s katerimi bi te potolažila.... ti pa pošiljam kup .Vedi da smo tu ob tebi,da se lahko tu vedno "zjočeš" .In res po toliko neuspehih že kr malo otopiš.Jst srčno upam,da nam bo poletnje naklonjeno in da vse dosanjamo svoje sanje . Mi2 grema pa u soboto na morje in če bom mela srečo me bo obiskala lih na morju ,sam dopusta mi pa nav pokvarla,ko pridema nazaj se vam javim in pol se bom tut naročila za naprej za preglede v Leonišču!! Benji,kaj vidva sta že dala kake preglede skozi?kolk časa se pa že trudita,če ni skrivnost?
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 7.7.2011 13:44:25
|
|
|
|
krisv
|
Jada82 Čestitke Ostale Razumem vas. Po letu in pol poskušanja sem se že psihično pripravila, da bo potrebno na umetno, potem pa se pojavi en dohtar, ki me malo poštoferi in reče, da so možnosti, da zanosim po naravni poti. Upanje in veselje do plafona, pol pa veliko večje razočaranje ob M. Okoli mene pa vsi polni "pametnih" nasvetov in tistih tolažilnih besed "Saj bo.", ob katerih bi najraje zakričala . In seveda same nosečnice in mamice z vozički. In zdaj še moja dilema: Po tolikih mesecih, še vedno očitno nisem pogruntala pravega tajminga. Torej: danes ali jutri naj bi imela O (BT se mi še ni dvignila) - danes 15 dan ciklusa. sma v ponedeljek, torek in včeraj. Zdaj pa ne vem, al naj še danes al naj imama danes pavzo pa jutri? Prosim za nasvete... Tnx
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 7.7.2011 13:47:08
|
|
|
|
mojamura
|
jada82 čestitke še z moje strani!! Uživaj v nosečnosti, imej lahek porod in kot darilo enega zdravega otročka!!
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 7.7.2011 15:15:29
|
|
|
|
Katte
|
benji, kar po Evropi. Ti zavidam . Jaz grem tudi raje tako kot na morje. Ampak midva sva letos enkrat tako že šla (pa samo za en teden), morje sem pa videla v dveh vikendih, da sem se prepričala, če je še vedno slano. Zdaj ne greva verjetno nikamor več, bom med dopustom doma. krisv, zadošča, če na dva dni, tako da bo čisto v redu, če se držita tega. Če pa vama paše več, pa kar .
< Sporočilo je popravil Katte -- 7.7.2011 15:16:11 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 7.7.2011 15:40:13
|
|
|
|
benji
|
mladika, gremo v 15 krog. Ni še konec sveta, vem,..ampak je pa dosti jasen kazalec, da nekaj ne štima. Moj je bil že 2 x na spermiogramu (1. bolj tako - tako, 2. še nimava rezultatov, ampak izgledalo je mnogo boljše). Pri meni pa so hormoni uredu, M redna, O prisotne,..čakam še na HSG. ... pa bomo videli kje smo. Katte,..ja "road trip" je zakon. Brez kaj preveč planiranja. Škoda le, da finance ne dopuščajo namesto par tednov, par mesecev pohajkovanja. Oooo to bi bilo šele noro. Ampak tudi dva tedna sta dovolj, da ji malo baterije človek napolni, da pozabi na težave in vsakodnevno rutino in preprosto uživa. Pa kaj dva tedna, tudi če se gre za dva dni dopusta sem vedno ZAAA.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 8.7.2011 7:02:12
|
|
|
|
Katte
|
benji, res se lepo imej. Jaz si na žalost zaradi službe ne morem več privoščiti daljših potovanj. Je pač tako, da imaš (lahko) kot študent čas, ko začneš delati, pa denar. Ne pa obojega hkrati . Jaz sem v študentskih časih kar nekaj prepotovala (z backpackom), tudi izven Evrope. Mi ne bo nikoli žal .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 8.7.2011 8:28:52
|
|
|
|
benji
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte benji, res se lepo imej. Jaz si na žalost zaradi službe ne morem več privoščiti daljših potovanj. Je pač tako, da imaš (lahko) kot študent čas, ko začneš delati, pa denar. Ne pa obojega hkrati . Jaz sem v študentskih časih kar nekaj prepotovala (z backpackom), tudi izven Evrope. Mi ne bo nikoli žal . Katte, pa saj veš da so moj študentska leta že davno mimo,..ampak si me pa v dobro voljo spravila . Jaz imam v službi tak pristop oz. dogovor s sodelavkami, da se čez celo leto odpovem vsem praznikom in "ugodnim variantam" (npr 2 dni dopusta = en teden doma) in dam prednost drugim, v zameno pa si lahko privoščim tri tedne ali še kak dan več poleti v enem kosu . Drugače tudi pri meni nebi šlo. Tako pa je volk sit, koza cela in lisica Benji na daljšem dopustu .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 8.7.2011 10:17:37
|
|
|
|
Katte
|
Ja, vem, da si že mimo študentskih let, benji . Ampak na splošno pa to res velja. Jaz si daljšega dopusta ne morem več privoščiti, ker so vedno eni deadline-i . Pa za stanovanje (nekoč bo) šparamo... Ko bo , bomo pa itak bolj na kratke razdalje nekaj časa hodili. Meni ni všeč, da dojenčka ali malega otroka vzameš s sabo na avion in greš ne vem kam. Itak ga na kako eksotiko ne moreš vzeti, ker pa rabi nek ustaljen ritem, nimaš po mojem od daljne lokacije nič niti ti niti . Ampak to je samo moje mnenje .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 8.7.2011 10:23:17
|
|
|
|
Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte Ko bo , bomo pa itak bolj na kratke razdalje nekaj časa hodili. Meni ni všeč, da dojenčka ali malega otroka vzameš s sabo na avion in greš ne vem kam. Itak ga na kako eksotiko ne moreš vzeti, ker pa rabi nek ustaljen ritem, nimaš po mojem od daljne lokacije nič niti ti niti . Ampak to je samo moje mnenje . Uh, Katte, to se pa ne strinjam ... kamot greš z malim okol. Mi smo šli prvič na avion, ko je bla mala stara 6 mesecev, super preživela. Smo bili že 3krat, nikoli problema. Ko so še , kamot potuješ okoli, ker res veliko spijo in je fajn. Ja, itak pa da dojenček še nekaj časa nima nič od dopusta, saj se ne zaveda. Ampak starši pa imajo! Dojenčku je pa glavno, da so vsi skup. Men se zdi, da smo super potovali okol. In zdaj, ko bom 2. na porodniški, bomo sigurno še več! Se mi zdi, da smo kar malo premalo izkoristili vseeno. Ej, edino takrat si 1 leto frej, se res splača izkoristit!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 8.7.2011 10:32:38
|
|
|
|
Katte
|
Saj prav, da se ne strinjaš. Vsak ima svoje mnenje. Res pa je, da imaš ti že izkušnje s tem, jaz pa sem navajena na to, da sva z mojim sama in preživiva ogromno časa skupaj in počneva, kar nama paše. Bomo videli, kako bom razmišljala, ko bom sama mami .
< Sporočilo je popravil Katte -- 8.7.2011 10:34:16 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2011 8.7.2011 11:08:37
|
|
|
|
benji
|
Uuuu, zanimiva debata . Jaz se strinjam z obema. Če je zdrav ( kar se lahko sicer spremeni iz danes na jutri, ..ITAK) in ima "kulturen bioritem" , tudi avion najbrš res ni težava. Po drugi strani pa ni variante, da bi se z otrokom podala v exotiko, kjer ni zdravstvene oskrbe na nivoju, ali pa grozijo razni nemiri,..mah, tja še sama nebi šla, kaj šele z otrokom. Evropa, predvsem zahod in sever pa mi delujeta bolj "varno". Verjetno je tudi nekaj na tem, kako otroka navadiš. Če bo šel prvič kampirat pri petnajstih,..se najbrš ne bo dobro izšlo. Če pa od malega popotuje, najprej krajše razdalje,...pa je verjetno lažje iti tudi kam dlje, tudi ko je še mlajši. Na koncu pa je verjetno zelo pomembno da ga dobro (z)animiraš, prilagodiš pot, tako da mu je zanimivo, da se kaj dogaja, ne le sedenje v avtu,..pa čim manj kompliciranja. No, tako, to je pa moje mnenje, pa sem se izpovedala . Upam, da vem čez par let poročam, kako se obnesejo moje ideje v realnosti
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?