|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo julija 2011
5.7.2011 20:59:04   
*viva*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jada82

user posted image user posted image da bo vse super in ok user posted image

Zdaj pa se čim manj sekirat in uživat v nosečnosti.

lp

ž

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 151
5.7.2011 21:00:31   
cina
Jada82, čestitke! user posted image user posted image user posted image Želim ti lepo nosečnost in zdravega user posted image !

Objeme vsem, ki ste dobile tečko. Pošiljam vam ogromno optimizma. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 152
6.7.2011 6:58:10   
Katte
Anonimna <3, user posted image user posted image user posted image user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu cina)
Neposredna povezava do sporočila: 153
6.7.2011 6:58:20   
Katte
user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image      pričakujemo:

1.7.
anonimna <3 (2. krog) user posted image

2.7.
anonimnaPu (2. krog)user posted image

4.7.
pikicaa25 (12. krog)

5.7.
Jada82(3.krog) user posted image  user posted image

8.7.
benji (14.krog)

9.7.

Gulia (18.krog)

10.7.
maja73 (1.krog)

13.7.
Malinova (2. krog)user posted image

14.7.
SILVA (3. krog po laparo in histero)

16.7.
Anomimna ? (2.krog)

17.7.
cina (40.krog)

18.7.
Katte (14.krog)
mismoon (3. krog)

20.7.
LittleSun (5.krog)

21.7.
krisv (19.krog)
urssi (2. krog)

23.7.
turquoise (3.krog)

24.7.
Maat (x.krog)
Cybelle (x. krog)
Wannabemommy (x. krog)

25.7.
rajska (x.krog)

26.7.
rozi55 (x.krog)

27.7.
gregorina35 (1.krog)
štručka2503 (x. krog)

28.7.
*viva* (17.krog)

31.7.
Malinova (3.krog)

x.7.
witch (20.krog)

user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image   user posted image               

Skupaj nas je: 26

Nosečk: 1
       user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image         
    user posted image Navijačiceuser posted image
Katte, CariSSa10, srečica17,
Jada82, benji, mojamura,
Maat, cina,*zvončica*user posted image
,
Gulia, APu, mismoon,
mladika

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 154
6.7.2011 8:14:43   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: lluna

jada, čestitam za user posted image user posted image !!! tudi jaz počasi začenjam razmišljati o O testih, bomo videli.. user posted image

Ja, jaz jih res priporočam, no user posted image

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 155
6.7.2011 9:21:18   
missmoon
Čestitke Jada82 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo bli tudi pridni in smo fajn user posted image , pa še bomo. Na 2 dni user posted image .

Upam, da nas čim več zagleda user posted image  v mesecu juliju user posted image .

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 156
6.7.2011 14:51:49   
Anonimen
mi smo tudi v igri ta mesec, ampak ne vem točnega datuma...če bo user posted image me boste že dale potem na seznam... na dan O me je ful špikalo in smo bli pridni...potem me je pa čez 2 dni bolelo kot da bo prišla M - res je blo tko da sm hodila že kr gledat če je kej rdeče... danes je pa mir. a mislite da je to dober ali slab znak?
no, kakorkoli...ko pridem iz morja vam sporočim rezultat user posted image test je že pripravljen user posted image

uživajte!!

Anonimna AR

(odgovor članu *viva*)
  Neposredna povezava do sporočila: 157
7.7.2011 7:38:43   
benji
Tako lepo jutro, jaz pa prinašam slabo novico.
Prišla user posted image , tako da se poslavljam od julija. Niti nisem ne vem kako razočarana, po toliko neuspehih počasi otopiš....
Gremo čez en teden na dopust, brez O testov, brez termometra,...pa da vidim če ima psiha in obremenjevanje res kaj pri tem.

Čestitke Jada 82, pa upam, da tudi ostale "pričakovalke dveh črtic" uspete dosanjati svoje sanje čimprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 158
7.7.2011 8:39:22   
Katte
benji, ne vem, kaj naj napišem. Hudo mi je.
Tudi tvoj dan bo prišel. Lepo se imej na morju in daj skrbi na stran.

Still hoping.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 159
7.7.2011 8:41:04   
Katte
user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image      pričakujemo:

1.7.
anonimna <3 (2. krog) user posted image

2.7.
anonimnaPu (2. krog)user posted image

4.7.
pikicaa25 (12. krog)

5.7.
Jada82(3.krog) user posted image  user posted image

8.7.
benji (14.krog) user posted image

9.7.

Gulia (18.krog)

10.7.
maja73 (1.krog)

13.7.
Malinova (2. krog)user posted image

14.7.
SILVA (3. krog po laparo in histero)

16.7.
Anomimna ? (2.krog)

17.7.
cina (40.krog)

18.7.
Katte (14.krog)
mismoon (3. krog)

20.7.
LittleSun (5.krog)

21.7.
krisv (19.krog)
urssi (2. krog)

23.7.
turquoise (3.krog)

24.7.
Maat (x.krog)
Cybelle (x. krog)
Wannabemommy (x. krog)

25.7.
rajska (x.krog)

26.7.
rozi55 (x.krog)

27.7.
gregorina35 (1.krog)
štručka2503 (x. krog)

28.7.
*viva* (17.krog)

31.7.
Malinova (3.krog)

x.7.
witch (20.krog)

user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image   user posted image               

Skupaj nas je: 26

Nosečk: 1
       user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image         
    user posted image Navijačiceuser posted image
Katte, CariSSa10, srečica17,
Jada82, benji, mojamura,
Maat, cina,*zvončica*user posted image
,
Gulia, APu, mismoon,
mladika

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 160
7.7.2011 8:41:54   
Maat
Benji user posted image user posted image user posted image   Jaz nimam tolažilnih besed... se mi pa zdi, da grem za tabo; kako bom doživljala poraze, mi pa ni jasno... me pa že zdaj počasi mineva...

Jada82, čestitke user posted image user posted image user posted image  Sem vesela za vsako novo nosečko, čeprav sem vam malo fouš... ampak v pozitivnem smislu user posted image user posted image user posted image

Mi smo na dopustu... počitnikujemo v kampu, vreme je super - en dan je sicer deževalo, ampak tudi to mora biti.
Nič, upam, da bo čim več pluskov in čim več veselja.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 161
7.7.2011 8:57:18   
benji
Katte, hvala. Sicer ne grem na morje,...nisem navdušena nad sončenjem, vročino ipd. Kakšne podaljšan vikend mogoče, več pa ne. Tako da si običajno vzameva dva ali tri tedne in raziskujeva Evropo (en del še posebaj vneto user posted image ).....tako bo tudi letos,..komaj čakam.
Maat, sicer ne vem kateri krog si, niti te nočem prestrašiti ampak jaz sem že od drugega kroga dalje imela neke čudne občutke, da ne bo šlo tako zlahka in se je izkazalo da sem imela prav. Sedaj pa se sprašujem, ali si nisem tudi sama s tem negativizmom malo kriva da še nisem user posted image . Res ti polagam na srce, da se ne obremenjuješ v naprej s tem kaj bo, če bo, če ne bo.... Sem si nešteto dni že uničila s takim načinom razmišljanja, na koncu koncev pa sem tu kjer sem. Brez rezultata. Uživaj v kampiranju (tudi jaz že pripravljam šotor za nove podvige user posted image ) in ne obremenjuj se preveč.

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 162
7.7.2011 9:49:37   
witch
Jada82 user posted image user posted image user posted image čestitam in lepo nosečnost ti želim user posted image

anonimna, benji, anonimnaPu, malinova user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image za naprej.

Za vse rdeče pa držim pesti da nas bo čim več roza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 163
7.7.2011 9:49:54   
Jada82
Benji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti presneta reč no! Ja, jaz ti želim, da ti vseeno kmalu uspe!!!Da ostaneš pozitivna, malo preženeš misli na vse skupaj, pa bo, bo, mora bit!!!! user posted image

Maat - tudi ti se ne obremenjuj preveč! Negativizem včasih sam negativno privlači! user posted image Sploh zdaj, ko je poletje, lepi dnevi, veliko za počet, uživajte v sončku, morju .... Kakšnega spijte, dokler ga še lahko, pa čim manj razmišljat ... bo samo po sebi prišlo!!!!

Želim čim več user posted image !!!!!

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 164
7.7.2011 11:56:14   
mladika
ohhh benji,nimam besed,s katerimi bi te potolažila....user posted image ti pa pošiljam kup user posted image user posted image user posted image user posted image .Vedi da smo tu ob tebi,da se lahko tu vedno "zjočeš" .In res po toliko neuspehih že kr malo otopiš.Jst srčno upam,da nam bo poletnje naklonjeno in da vse dosanjamo svoje sanjeuser posted image .
Mi2 grema pa u soboto na morje in če bom mela srečo me bo user posted image  obiskala lih na morjuuser posted image ,sam dopusta mi pa nav pokvarla,ko pridema nazaj se vam javim in pol se bom tut naročila za naprej za preglede v Leonišču!!
Benji,kaj vidva sta že dala kake preglede skozi?kolk časa se pa že trudita,če ni skrivnost?

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 165
7.7.2011 13:44:25   
krisv
Jada82 Čestitke user posted image
Ostale user posted image Razumem vas. Po letu in pol poskušanja sem se že psihično pripravila, da bo potrebno na umetno, potem pa se pojavi en dohtar, ki me malo poštoferi in reče, da so možnosti, da zanosim po naravni poti. Upanje in veselje do plafona, pol pa veliko večje razočaranje ob M. Okoli mene pa vsi polni "pametnih" nasvetov in tistih tolažilnih besed "Saj bo.", ob katerih bi najraje zakričala user posted image . In seveda same nosečnice in mamice z vozički. user posted image
In zdaj še moja dilema: Po tolikih mesecih, še vedno očitno nisem pogruntala pravega tajminga. Torej: danes ali jutri naj bi imela O (BT se mi še ni dvignila) - danes 15 dan ciklusa. user posted image sma v ponedeljek, torek in včeraj. Zdaj pa ne vem, al naj še danes user posted image al naj imama danes pavzo pa jutri? Prosim za nasvete... Tnx

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 166
7.7.2011 13:47:08   
mojamura
jada82 čestitke še z moje strani!! Uživaj v nosečnosti, imej lahek porod in kot darilo enega zdravega otročka!!user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 167
7.7.2011 15:15:29   
Katte
benji, kar po Evropi. Ti zavidam user posted image . Jaz grem tudi raje tako kot na morje. Ampak midva sva letos enkrat tako že šla (pa samo za en teden), morje sem pa videla v dveh vikendih, da sem se prepričala, če je še vedno slano. Zdaj ne greva verjetno nikamor več, bom med dopustom doma.
krisv, zadošča, če user posted image  na dva dni, tako da bo čisto v redu, če se držita tega. Če pa vama paše več, pa kar user posted image .

< Sporočilo je popravil Katte -- 7.7.2011 15:16:11 >

Still hoping.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 168
7.7.2011 15:40:13   
benji
mladika, gremo v 15 krog. Ni še konec sveta, vem,..ampak je pa dosti jasen kazalec, da nekaj ne štima. Moj je bil že 2 x na spermiogramu (1. bolj tako - tako, 2. še nimava rezultatov, ampak izgledalo je mnogo boljše). Pri meni pa so hormoni uredu, M redna, O prisotne,..čakam še na HSG. ... pa bomo videli kje smo.

Katte,..ja "road trip" je zakon. Brez kaj preveč planiranja. Škoda le, da finance ne dopuščajo namesto par tednov,  par mesecev pohajkovanja. Oooo to bi bilo šele noro. Ampak tudi dva tedna sta dovolj, da ji malo baterije človek napolni, da pozabi na težave in vsakodnevno rutino in preprosto uživa. Pa kaj dva tedna, tudi če se gre za  dva dni dopusta sem vedno ZAAA.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 169
8.7.2011 7:02:12   
Katte
benji, res se lepo imej. Jaz si na žalost zaradi službe ne morem več privoščiti daljših potovanj. Je pač tako, da imaš (lahko) kot študent čas, ko začneš delati, pa denar. Ne pa obojega hkrati user posted image . Jaz sem v študentskih časih kar nekaj prepotovala (z backpackom), tudi izven Evrope. Mi ne bo nikoli žal user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 170
8.7.2011 8:28:52   
benji
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

benji, res se lepo imej. Jaz si na žalost zaradi službe ne morem več privoščiti daljših potovanj. Je pač tako, da imaš (lahko) kot študent čas, ko začneš delati, pa denar. Ne pa obojega hkrati user posted image . Jaz sem v študentskih časih kar nekaj prepotovala (z backpackom), tudi izven Evrope. Mi ne bo nikoli žal user posted image .

Katte, pa saj veš da so moj študentska leta že davno mimo,..ampak si me pa v dobro voljo spravila user posted image  user posted image . Jaz imam v službi tak pristop oz. dogovor s sodelavkami, da se čez celo leto odpovem vsem praznikom in "ugodnim variantam" (npr 2 dni dopusta = en teden doma) in dam prednost drugim, v zameno pa si lahko privoščim tri tedne ali še kak dan več poleti v enem kosu user posted image  user posted image . Drugače tudi pri meni nebi šlo. Tako pa je volk sit, koza cela in lisica Benji na daljšem dopustu user posted image  user posted image .

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 171
8.7.2011 10:17:37   
Katte
user posted image  user posted image  user posted image
Ja, vem, da si že mimo študentskih let, benji user posted image . Ampak na splošno pa to res velja. Jaz si daljšega dopusta ne morem več privoščiti, ker so vedno eni deadline-i user posted image . Pa za stanovanje (nekoč bo) šparamo... Ko bo user posted image , bomo pa itak bolj na kratke razdalje nekaj časa hodili. Meni ni všeč, da dojenčka ali malega otroka vzameš s sabo na avion in greš ne vem kam. Itak ga na kako eksotiko ne moreš vzeti, ker pa rabi nek ustaljen ritem, nimaš po mojem od daljne lokacije nič niti ti niti user posted image . Ampak to je samo moje mnenje user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 172
8.7.2011 10:23:17   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Ko bo user posted image , bomo pa itak bolj na kratke razdalje nekaj časa hodili. Meni ni všeč, da dojenčka ali malega otroka vzameš s sabo na avion in greš ne vem kam. Itak ga na kako eksotiko ne moreš vzeti, ker pa rabi nek ustaljen ritem, nimaš po mojem od daljne lokacije nič niti ti niti user posted image . Ampak to je samo moje mnenje user posted image .

Uh, Katte, to se pa ne strinjam ... kamot greš z malim okol. Mi smo šli prvič na avion, ko je bla mala stara 6 mesecev, super preživela. Smo bili že 3krat, nikoli problema. Ko so še user posted image , kamot potuješ okoli, ker res veliko spijo in je fajn. Ja, itak pa da dojenček še nekaj časa nima nič od dopusta, saj se ne zaveda. Ampak starši pa imajo! Dojenčku je pa glavno, da so vsi skup.
Men se zdi, da smo super potovali okol. In zdaj, ko bom 2. na porodniški, bomo sigurno še več! Se mi zdi, da smo kar malo premalo izkoristili vseeno. Ej, edino takrat si 1 leto frej, se res splača izkoristit!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 173
8.7.2011 10:32:38   
Katte
Saj prav, da se ne strinjaš. Vsak ima svoje mnenje. Res pa je, da imaš ti že izkušnje s tem, jaz pa sem navajena na to, da sva z mojim sama in preživiva ogromno časa skupaj in počneva, kar nama paše. Bomo videli, kako bom razmišljala, ko bom sama mami user posted image .

< Sporočilo je popravil Katte -- 8.7.2011 10:34:16 >

Still hoping.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 174
8.7.2011 11:08:37   
benji
Uuuu, zanimiva debata user posted image . Jaz se strinjam z obema. Če je user posted image  zdrav ( kar se lahko sicer spremeni iz danes na jutri, ..ITAK) in ima "kulturen bioritem" user posted image , tudi avion najbrš res ni težava.
Po drugi strani pa ni variante, da bi se z otrokom podala v exotiko, kjer ni zdravstvene oskrbe na nivoju, ali pa grozijo razni nemiri,..mah, tja še sama nebi šla, kaj šele z otrokom.
Evropa, predvsem zahod in sever pa mi delujeta bolj "varno".
Verjetno je tudi nekaj na tem, kako otroka navadiš. Če bo šel prvič kampirat pri petnajstih,..se najbrš ne bo dobro izšlo. Če pa od malega popotuje, najprej krajše razdalje,...pa je verjetno lažje iti tudi kam dlje, tudi ko je še mlajši.

Na koncu pa je verjetno zelo pomembno da ga dobro (z)animiraš, prilagodiš pot, tako da mu je zanimivo, da se kaj dogaja, ne le sedenje v avtu,..pa čim manj kompliciranja.
No, tako, to je pa moje mnenje, pa sem se izpovedala user posted image  user posted image  user posted image .

Upam, da vem čez par let poročam, kako se obnesejo moje ideje v realnosti user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?