|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
7.7.2011 16:21:53   
tecnobica
Ah ja, če človek prej ne pogugla....
http://www.noseca.com/cenik.html
Zgleda, da jo delajo tudi v Dravljah, tako da če bo potrebno, jim dam zaslužit še 40€, upam, da takoj, še tisti dan.

(odgovor članu binca4)
Neposredna povezava do sporočila: 751
7.7.2011 19:50:52   
Mistica

user posted image

PDP
nick, starost, število 
user posted image , število user posted image , prvi pregled, naslednji pregled, NS, kraj  

1. 1.
2. 1.
**Nelly**, 24, 1user posted image , 0user posted image , 12.5., 12.7., 4.7, MS (okolica)

3. 1.
Trinita, 31, 2user posted image , 1user posted image , 11.5., 15.7., 23.6., ?

4. 1.

Mistica, 26, 1user posted image , 0user posted image , 7.6., 5.7., 21.6., ?
Tadea, 20, 1user posted image , 0user posted image , 25.5., 21.6., 10.8., 27.6., Krško-Sevnica
n€na, 31, 5user posted image , 1user posted image , ?., 20.7., 20.6., ?

5. 1.
mopsy, 26, 1user posted image , 0user posted image , 1.6., ?, 22.6., ?
valentinčica30 , 33, 4user posted image , 3user posted image , 14.7., ?, 5.7., Bela Krajna

6.1.
kokosh,
25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
presrecna*, 28, 1user posted image , 0user posted image , 15.6., ?, 1.7.MB

7.1.
Srečica17, 43, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, 21.6., ?
Anonimna K, ?, 4user posted image , 1user posted image , ?, 27.7., 29.6., ?

8.1.
9.1.
Noseča babi, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, 21.6., LJ

10.1.
trnuljčica, 34, 3user posted image , 1user posted image , 17.5., 27.7., 27.6., MB

11.1.
binca4, 32, 1user posted image , 0user posted image , 1.6., ?, 29.6., LJ
mamicaaa, 30, 2user posted image , 1user posted image , 30.5., 25.7., 1.7., MB

12.1.
TaraN, ?, ?user posted image , ?user posted image , 1.6., ?, ?, ? 
martythezebra, 27, 1user posted image , 0user posted image , 17.5., 29.6., ?KR
tanika1, 27,2user posted image ,1user posted image , 30.6., 13.7., NM
luši, 22, ,2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Nranj (okolica)

13.1.
vijolica2, 25, 1user posted image , 0user posted image , 7.6., 19.7., 6.7., Brežice

14.1.
15.1.
mojccaa, ?, ?user posted image , ?user posted image , 8.6., ?, ?, ?
coccinella, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?, 16.6., 7.6., Domžale
girly, 29, 2user posted image , 1user posted image , 2.6., 7.7. ?
mefisto, 31, 2user posted image , 1user posted image , 7.6., ?, 1.7., Mb

16.1.
luštek, ?, 2user posted image , 1user posted image , 30.5., 13.7., ?, ?
jernejav, ?, 2user posted image , 1user posted image , 31.5., ?, ?, ?
ursah, 29, 2user posted image , 1user posted image , 4.7., ?, 4.7., Vrhinka

17.1.
cukrček11 , 27, 2user posted image , 1user posted image , 15.7., ?, 6.7., ?
sasy22 , 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, 8.7., Lj (okolica)

18.1.
ana.nunez25 , 25, 2user posted image , 0user posted image , ?, 21.6., ?, Dominikanska Republika

19.1.
Janchek81, 29, 2user posted image , 0user posted image , 20.6., 3.8., 6.7., LJ
lily7a, 20, 1user posted image , 0user posted image , 30.5., 15.6., ?, SG

20.1.
spacebaby, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, Tržič
ronja, 33, 5user posted image , 2user posted image , 22.6., 23.8., 4.7., LJ

21.1.
Enanova, 37, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, 4.7., ?

22.1.
BLOOM 1, 37, 7user posted image , 6user posted image , 15.6., 11.7., 11.7., MS

23.1.
tecnobica, 32, 1user posted image , 0user posted image , 20.6., 8.8., 8.7., Vipavska dolina
winterchild2012, 26, 1user posted image , 0user posted image , 25.5., 8.6., 11.7., okolica LJ

24.1.
25.1.
26.1.

miami10, 27, ?user posted image , ?user posted image , 30.5, 5.7., ?, LJ
Kristyz, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, LJ

27.1.
28.1.
moj malček, ?, ?user posted image , ?user posted image , 16.6., ?, ?, ?

29.1.
lepa79, 30,  2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, Bela krajina

30.1.
*dina*, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, 19.7., 18.7., Bela krajina

30.1.
pathra, 23, 2user posted image , 0user posted image , 15.6., 20.7., 18.7., KP

x.1.
anonimna, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?

sivk1, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?NM
  Najki, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, 1.7., ?, LJ 
Maximami, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?, ?

SKUPAJ NAS JE: 48
user posted image user posted image user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI: mopsy user posted image  user posted image

Z nami so pot začele:
nisika user posted image
dspela user posted image
Marley and me user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 752
7.7.2011 19:52:56   
Mistica
Pozdravljene user posted image
ursah -
dobrodošla in čestitke!user posted image

Janchek81 - čestitke za NS!
Glede vstavljanaja svečk - kot so ti punce že napisale, vstavi si jih v ležečem oz. pol sedečem položaju kolikor globoko gre (da te ne boli), potem pa nč ustajat (zato priporočajo uporabo zvečer). Te svečke se dost bolj topijo kot npr. Canesten, ki jih ponavadi dobiš cele zjutraj na hlačkah user posted image

tecnobica - veliko sreče jutri na NS! Vse bo uredu in čaka te super rezultat! Glede DHT v Dravljah - ko sem jaz izpolnjevala obrazec za NS, je bila tam možnost obkljukat "DHT" test DA ali NE. Tako, da ti ga najbrž tam opravijo. Mogoče že takoj po NS. To boš morala vprašat.
Glede teka, te lahko "potolažim", da sem jaz v 14.tednu in mi še vedno ne gre za jest, čeprav mi ni slabo. Če že, bi jedla kaj slanega (pršut, salame, sir,.. pa se zadržujem in pojem samo malo tega, tok da se "potolažim"user posted image ). Brala sem, da ni problem, če se ne redimo- tam po 20.tednu naj bi se začele. Je pa pomembno, da jemo vsaj polno zelenjave in sadja (kar meni kar uspeva zaenkrat). Bomo nadoknadle jeseni in pozimi user posted image

Enanova - tudi tebi čestitke za super rezultat! Pa lepo poroko ti želim user posted image

Lepo se imejte, jutri je že petek user posted image

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 753
7.7.2011 20:11:59   
ursah
Čer vsem :)

Ali ste že vse povedale veselo novico? Samo najbljžnjim ali že širše? Midva niti nisva skrivnostna, ampak je pa res, da se mi že začenja malo poznat oz. vsi, ki zvejo pravijo, da so že malo gledali moj trebuh in niso bili prepričani, ali sem se samo zredila ali je še kaj drugega user posted image . Ali se vam že kaj pozna? Ta začetek je najbolj čuden, ker vsi gledajo, ali sem se zredila, pa noben ne upa nič rečt...user posted image .

(odgovor članu binca4)
Neposredna povezava do sporočila: 754
7.7.2011 20:16:30   
ursah
Aja, še to: ali ste šle vse avtomatsko na DHT? Meni je NS kao z 80% gotovostjo, tveganje zapisano kot nizko, tako da jaz potem nisem šla (tudi v prvi nosečnosti ne).

Sicer še nismo tako daleč, bi pa vsem priporočila test za streptokok bakterijo, mislim da po tridesetem tednu. Veliko G tega sploh ne omenja nosečnicam, tudi moja meni ni, vendar sem šla na lastno pobudo samoplačniško (40 EUR Lj, drugje tudi manj) zaradi primera z zelo slabim iztekom zaradi okužbe novorojenčka med porodom v bližini, in bila pozitivna. No, G. je bila potem zelo vesela, da sem šla, pa tudi med porodom ti dajo antibiotik, da zaščitijo dojenčka, potem pa še dojenčka v porodnišnici testirajo, da se ni slučajno okužil. Osebno se mi zdi, da je tale test precej pomemben, po nekih podatkih je četrtina populacije okužena s tem.

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 755
7.7.2011 20:35:00   
tecnobica
Mistica, saj sem našla cenik in opravljajo tudi DHT v Dravljah. no, jaz upam, da bo dober rezultat in mi ne bo treba še tega plačevat. Se pa na obrazcu za naročanje na NS ne pokaže nič za obkljukat za DHT.

Ursah, midva sva od domačih povedala samo obema mamama. No, jaz sem zadnjič namiglna tud mojmu očetu, pa mu ni kaplno. Drgač na šihtu jih pa dosti ve, prva je pa itak šefica vedla, ker sem bla v postopku IVF in sem ji povedala zakaj bom toliko manjkala.
Ostalim pa počasi začneva po jutrišnji NS govorit, sploh če bo dober rezultat.

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 756
7.7.2011 21:11:59   
tix
sedaj ko v glavnem že vsi vedo se lahko pofočkam!

To je moja druga nosecnost, doma imam junijcka 2010, pdp imam zaenkrat 24.1, sem pa iz okolice trzica.

Na ns ne grem, naslednji pregled imam 13.7.

A še kaj manjka :) pocutim se o.k. Sploh se nimam cist filinga :)

(odgovor članu coca cola)
Neposredna povezava do sporočila: 757
7.7.2011 21:16:16   
srečica17
tecnobica, ko prideš na nuhalno v dravlje ti dajo en obrazec za izpolnit in tam je za odkljukat za dht
Pa veliko sreče jutri!!!!
Janchek tudi jaz čestitam za dobro opravljeno nuhalno!!!!!user posted image Zdaj pa le odvrzi skrbi!!

Vse nove dobrodošle!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Pri meni jih kar nekaj že ve za nosečnost, ampak vsi pa ne......itak ne upajo vprašat če sem se zredila k mam že od prej kr nekaj kg viškauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 758
7.7.2011 21:56:16   
tecnobica
Srečica, a to pred pregledom? Jaz se bom odločila po pregledu šele. Kaj čm hodit na odvzem krvi, če bo rezultat dober. In če recimo obkljukam, da ne grem, pol bo pa rezultat slab...

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 759
8.7.2011 7:23:55   
srečica17
Pomoje se da vse tam pogovorit. Tako, da mirno pojdi tja, rezultat bo pa itak dober in ne bo treba delat dth.
Srečno!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 760
8.7.2011 7:25:07   
vijolica2
Jaz sem imela 6.7. nuhalno in je bilo vse super. naslednje jutro se pa zbudim z rjavim madežem na hlačkah.user posted image Hitro grem k G in ne ve zakaj je pršlo do tega in moram sedaj 3 tedne strogo ležati, saj vsak tak izcedek lahko vodi do splavauser posted image user posted image Tako da sem fullll žalostna in fullll me je strah da nebo vse ok. Včeraj je tudi naredil UZ in je bilo z bebo vse ok, samo ne vem kaj druga ne štima.user posted image user posted image
lep dan vsem

Neposredna povezava do sporočila: 761
8.7.2011 7:28:09   
srečica17
vijolica držimo pesti, da bo vse Ok, počivaj in misli pozitivno. Rjav izcedek ima veliko nosečnic in donosi zdravega otročka. Drži se pa javi se še kaj!!!

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 762
8.7.2011 8:05:30   
spacebaby
pozdravljene user posted image !

Pa se po dolgem času še jaz oglasim. Včeraj sem končno dočakala prvi pregled, srček lepo bije, je tko luštno brcal in mahal z rokicami, očitno bo tak razgrajač kot bratec user posted image Čez 1 teden pa še NS.
tix, midve se bova pa verjetno kaj srečali, če hodiš v Tržiču k G. Če se nisva že prej, saj imam jaz avgustovčka 2010 user posted image

Midva bova tudi drug teden šele povedala, po nuhalni. Še dobro, saj se mi kar pozna. user posted image

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 763
8.7.2011 8:39:04   
tix
Meni se še dosti ne pozna, mogoče kot da bi se kaj zredila, čeprav se na srečo še nisem, sem se že pred user posted image dosti user posted image . Povedala sva pa kar vsem, ki nama kaj pomenijo in če je bila ravno prilika itak se take novice širijo 100 na uro user posted image

spacebaby: mogoče sva se/bova srečali kje drugje, ker hodim k G v Kranj. a si prav iz tržiča?

A še katera hodi v Kranj?

< Sporočilo je popravil tix -- 8.7.2011 8:40:19 >

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 764
8.7.2011 8:56:05   
martythezebra
Živjo,
No za mano je drugi pregled in NS. Na pregledu pri G sem dobila tudi materinsko knjižico :) Videti je bilo vse vredu, jaz sem itak samo gledala in bila čist navdušena (1.nosečnost) nad dojenčkom kako je že velik pa kako že miga :))). Pričakovala sem, da mi bo G še kaj povedala, sam zgleda če ne vprašaš nič ne izveš, jaz pa itak nikoli ne vem kaj naj sploh vprašam. No saj glavno da ona reče, da je vse OK. Vzeli so mi kri in vodo, izvidov še ni bilo moram danes poklicat. No 5.7. sem bila pa tudi na NS pri Megličevi v Domžalah, tudi vse vredu. Je pa otroček spal in men ni bilo nič jasno zakaj je tako pri miru, no sva ga pol zbudile :)) pa je spet tko fajn migal. Sem pol doma mojemu kazala posnetek, je bil čist navdušen pa take komentarje je imel da sem se mu sam smejala :))) No medtem sem postala tudi uradno pomočnica vzgojiteljice :))). Drugače pa je vse vredu.
tix: Jaz hodim v Kranj k G, samo v zdravstveni dom ne v porodnišnico.
No lep dan vsem, itak je že petek :D

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 765
8.7.2011 9:55:48   
kokosh
Midva pa še kar nimava poguma doma povedat user posted image S svojo mamo imam včasih pogovore o otrocih in nosečnosti [sploh noče nič posumiti!!! user posted image ], pa mi deluje tako prepričano, da je to nekaj za vsaj po 28 letu  (raje še kasneje) in se jo kar bojim "razočarati". Včeraj me je sploh dotolkla, ko je rekla, da je ona mene rodila absolutno prezgodaj (pri 25) in da ji je vse življenje žal, da je imela prvega otroka tako zgodaj. Kar groza me jo je bilo poslušati ...

Oh te starši ...  Ker je to najožji družinski krog, kjer oba poznava način razmišljanja, kar ne moreva in ne moreva nabrati poguma, da bi najavila, da postajava starša, se bova poročila in se preselila v skupno stanovanje... Eni starši so namreč konzervativni preko vseh meja (kaaaaj - otrok pred poroko), drugi pa liberalni preko vseh meja (otrok== ovira)...

Dost jamranja, lep vikend vsem :)

(odgovor članu martythezebra)
Neposredna povezava do sporočila: 766
8.7.2011 10:25:51   
Janchek81
tecnobica kakor je meni tudi znano imajo nekatere privat klinike tudi odvzem krvi za DHT, drugače pa 100% poliklinika in gres lahko samo s potrdilom opravljene NS.

binca4 meni so rekli, da bodo izvidi šele v roku 2 tednov, tako da ne vem a majo gužvo zdj al pa tok časa traja, da opravijo te preiskave user posted image  

Drugače pa DHT stane natanko 44€ na polikliniki in hitro si na vrsti user posted image  To je žal men zlo pomembno, glede na to, da povsod vedno FUL dolg časa čakam user posted image

(odgovor članu binca4)
Neposredna povezava do sporočila: 767
8.7.2011 10:50:41   
valentinčica30
Tut pri nas se na DHT čaka od 10-14 dni, če pa so rezultati slabi e obvestijo kar telefonsko, da je hitrej.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 768
8.7.2011 11:14:13   
tix
kokosh - a dej no, kaj pa vašim ni jasno :) jaz bom do 25 let imela že drugegauser posted image  pa nimamo nobenih problemov

martythezebra
- jaz pa hodim v P, ja

spol - a mate kakšne posebne želje user posted image jaz bi za spremembo punčke, itak sem pa presrečna, kar bo, samo da bo

ful me je začel špikat v spodnem delu trebuha, pa isto imam skoz ena vnetja, tako da komaj čakam pregled v sredo, pa še MK dobim user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 769
8.7.2011 11:22:00   
luši
Zdravo punce
Mene pa zanima, koliko vas user posted image že čuti otroka oz premike? Ker js v prejšnji nosečnosti do 22 tedna sploh vedla nisem da se otrok premika (pa še potem so bili premiki bolj na želodcu ali mehurju - tko da se navzven sploh ni vidlo), zdej je pa že precej živahno. Da dam konkreten primer; vsako jutro, ko se zbudim, imam na desni strani trebuha cca 6 cm izboklino, na levi pa lukno - tko da predvidevam, da je to dete, ki z ritko poriva ven. (pred tedni je bila ta izboklina manjša). Je pa res, da imam to nosečnost cca 10 kg manj kot prejšnjo, in posledično zaradi tega na trebuhu ni maščobe. (v 12 tednu sem tehtala 49kg; prejšnjo nosečnost pa 57)

Kar pa se tiče NS - to nosečnost sem jo delala v Dravljah pri dr. Rantovi (ki je mimogrede porodničarka v Kranjski porodnišnici - je ne bom nikoli pozabla, ker me je šivala po porodu in je naredila super) - sem bila kar zadovoljna, čeprav ne toliko, kot prvič pri dr. Strahovi v Domžalah. (ampak imajo zaprto v juliju tko da se z datumi nismo mogli uskladiti). Bla je pa Ns 1.6mm ampak mi zadostuje in nism šla delat DHT (ker je boljša kot prvič, pa je z malim vse ok)

Mi2 pa sva doma že vsem raztrobla da bomo še enga mel; predvsem je bil ati tisti neučakani, ker bo to njegov prvi (sinčka mam js od prej - dolga zgodba). Pa so tudi vsi lepo sprejeli in poskušajo pomagati po najbolših močeh (glede stanovanjske stiske oz. kje bo otroška soba).user posted image

spacebaby - js mam tut G v Tržiču - Vrabičevo.

Ljubezen je edina smiselna stvar tega nesmiselnega življenja... Življenje dobi smisel šele, ko ga posvetiš ljubljeni osebi...

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 770
8.7.2011 11:40:44   
tix
luši iz kterga konca pa si, da vidim, če je kakšna "soseda"  user posted image   lahko tudi na ZS :) 

< Sporočilo je popravil tix -- 8.7.2011 11:42:46 >

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 771
8.7.2011 14:37:55   
tecnobica
Luši, v katerem tednu pa si, da naj bi že čutila plodove gibe? A se ne čuti to okrog 20 tedna naprej? No, v drugi ali naslednji nosečnosti mogoče dva tedna prej, pred tem pa ej nemogče videt.

Jaz sem z nuhalne. Rezultat je kao OK. Se pa nosna kost ni vidla (oz. dr. ne more potrdit) ker sem debela in posledično se je vse zelo slabo videlo, tako da niti CDja s slikami nisem vzela. Nuhalna svetlina je 1,0, razmerje je blo 1:676, popravljeno (a to je glede na leta?) pa 1:3381. Sem vseeno tam na licu mesta dala še kri na DHT, pa da vidmo, kaj bo pokazalo. Torej v Dravljah delajo tudi DHT, stane pa 40€. Na vrsti si pa prec. Pa še tko dobro je kri vzela,d a nisem niti čutila, kdaj je iglo zapičla v žilo.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 772
8.7.2011 16:40:31   
luši
tečnobica - sej lih zato pa sprašujem, če čuti še kera od vas, ker očitno sem fenomen; sem v 13 tednu; v ponedeljek na nuhalni je rekla da je to sicer možno, ker otroka nosim spredaj pa še drobna sem in suha,
saj gibov ne čutim- samo zoprn občutek je, ko ti kožo napne na eni strani trebuha ful ven. 

Ljubezen je edina smiselna stvar tega nesmiselnega življenja... Življenje dobi smisel šele, ko ga posvetiš ljubljeni osebi...

Neposredna povezava do sporočila: 773
8.7.2011 17:07:37   
korinca

Pozdravljene januarke. Sem sicer decemberka 11, vendar vse kaže, da sem bolj januarska. No nič zato, kakorkoli le,da se dete rodi kadar je treba.
Videla sem, da je imela vaša srečica poseg na isti dan kot jaz, zato ji še tukaj lepim moj odgovor.
Vsem ostalim pa lepo in čimmanj naporno nosečnost, morda pa se še kaj beremo proti koncu :)

srečica 17 tudi jaz sem imela 22.6 biopsijo, tako, da sva bili na isti dan. Za orientacijo, jaz sem tista zadnja, ki je pricapljala v sobo z ležalniki in sem sedela potem za mizo, ker ni bilo več prostih foteljev. Si ti morda tista, ki mi je na koncu ponudila šumečko tabletko ?
So nam pa rekli, da bo izvid v 3-4 tednih, vendar so me pupe tu gor spravocirale, naj kar prej pokličem in sem . No in danes so vzeli iz gojišča in jutri gre na pošto. Sicer dokler ne vidim bom še malo na trnih, ampak mislim, da zdaj gre samo še zato, da vidim še črno na belem. Tako, da ti kar pokliči, ker biopsija je dejansko končana prej kot amniocenteza, razlagali pa so za vse enako. Pa srečno !

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 774
8.7.2011 17:40:41   
srečica17
korinca hvala za odgovor. Ne , jaz nisem imela šumečk s seboj sem pa ležala........ko stopiš notr v sobo levo na predzadnjem ležalniku. Šumečke je imela s seboj una zraven mene.....ki je bila čisto pri oknu, ampak se ne spomnim, da bi jo komu ponudila. Sem mislila, da sva imele samo midve z mojo sosedo na ležalniku biopsijo, da so vse ostale imele amniocintezo. Žal se zelo slabo spomnim, ampak......si morala biti zelo pozno na vrsti in ko s i prišla noter si se prvo vsedla za mizo, potem je pa ena že šla domov in si šla na njen ležalnik, če se ne motim:-))))))
A sem si rav zapomnila????
Sem bila edina, ki sem bila sama:-)))))))Nisem vedela, da pridejo tud partnerji "v poštev" , pa sem se kr sama odpravila, pol sem se pa tam počutila kot ena "sirota jerica"user posted image user posted image user posted image user posted image
Če je tako kot praviš, potem je tudi z mojim bejbijem vse Ok????????
Bom kr počakala na pošto, sej če gre jutri na pošto, bomo v ponedeljek že dobile........user posted image user posted image user posted image

Me veseli, da je s tvojo pikico vse Ok, upam, da se še kej "bereva"

< Sporočilo je popravil srečica17 -- 8.7.2011 17:42:10 >

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.