|
RE: Mariborčanke,20.del 6.7.2011 20:56:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Danes pa moja taščica piči domov , še samo par ur pa bo spet mir pri bajti! Njo spakiram, potem pa v lekarno, popoldan pa gremo v posvetovalnico prvič - da vidim kolk je mulc zrastel te pa poročaj za mere.Za taščo pa .Zdaj pa se le spočij. Evo nas od dohtarjev. Jure ima 4245 g, velik pa je 54,5 cm, kar pomeni da je v mesecu dni zrasel za 4,5 cm, zredil pa se je dobrih 1200 g, smo bli pohvaljeni Dohtarca pa je tudi fajna. Sem pa prešaltala na hrani in sicer iz Novalaca na Aptamil, pa da vidimo kaj bo. Danes še ni nič akal, prdi pa kot vlki. Jutri pa še v bolnico. bravo Jure.Ful lepe mere in čisto normalno se je zredil in zrasel. Jaz sem probala Bebo,pa je zaenkrat ok,krčev nima,sit je enako,bruha enako,te pa bom vidla še,kak bo ponoči.Ker sem ravno razmišljala,da je v P itak to dobival kot dodatek,pa je spal cca. 6 ur ponoči,odvisno,kdaj je nazadnje jedel zvečer. Ja naš je tudi dobil Bebo v bolnici kot dodatek, pa se je obnesla takrat. Madoniš sploh se nisem spomnila na njo v trgovini včeraj. Mi je pa danes rekla v posvetovalnici naj ne menjavam več, ker je to v enem mescu že tretja hrana. Bentiš kaj pa naj če ne bo akal??? Če hočeš,ti svečke prinesem,imam 3 škatle doma-glicerinska.Sem dobila pri Saš-u,ker je imel enake težave.
|