Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 23:16:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 nič, babike moje, grem jaz spat počasi lepo in mirno noč vam želim tebi tudi.Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 23:17:33
|
|
|
|
matcar
|
Sem ti link prilepla še za tega!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 23:19:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mater da mi miljon reklam vržejo v kasl, le tega ne če pa vejo da ne greš
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 23:20:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mater da mi miljon reklam vržejo v kasl, le tega ne če pa vejo da ne greš Ne,tega sem jaz dobila na svoje ime.Sem preko njih že hodla na dopust,pa mi vsako leto pošljejo katalog.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 23:22:24
|
|
|
|
matcar
|
Nič,jaz se bom tudi poslovila za danes.Ju3 pa se tak tipkamo. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 23:23:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar http://www.relax.si/ponudba/183/akcija-paviljon_kacjak-dramalj-hrvaska/68Tole sem mislila. ja sem se v to zapičla...full lepa plaža.... ampak..pri izračunu full cene nabije...malo preveč
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 23:28:16
|
|
|
|
arabela*
|
kateri otrok se smatra kot prvi otrok? Starejši? Obvezno ali vseeno?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 23:31:33
|
|
|
|
arabela*
|
pa kaj so infanti?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 23:39:57
|
|
|
|
arabela*
|
nočka
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 23:56:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kateri otrok se smatra kot prvi otrok? Starejši? Obvezno ali vseeno? ja ponavadi je tak, da je prvi otrok starejši ...ti pa itak gledaš kam spadata obe oz. v katero kategorijo
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 23:56:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa kaj so infanti? čist majhni otroci do 3 let
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 23:58:06
|
|
|
|
botrca
|
Jaz tudi pičim...nočko...pa sanjajte morje in plažo in kake dobre zagorele tipe...uhhhhhhhh...grem....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 23:59:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ampak..pri izračunu full cene nabije...malo preveč ja sej, najprej ti ponudijo osnovo pol pa vidiš koliko je doplačil pa hitro vidiš da se ti ne splača
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.7.2011 7:27:54
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.7.2011 7:30:12
|
|
|
|
matcar
|
Mi že v štartu za odhod.Grem pa še na Tabor,morem za očetovskega nest na csd,pol pa še grem na en kafe k tašči malo.Moj pa je šel delat danes(na črno).Pa na borzo bi se naj šel prijavit.Tak,da bomo popoldan spet šetali na Tabor.Brez veze! Lep dan vsem!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.7.2011 8:12:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ampak..pri izračunu full cene nabije...malo preveč ja sej, najprej ti ponudijo osnovo pol pa vidiš koliko je doplačil pa hitro vidiš da se ti ne splača edino ta Umag je taka cena ,ko tje, otroci zastonj, res ugodno, vendar verjetno ne bo šlo, ker je vse skupaj malo prehitro
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.7.2011 8:42:58
|
|
|
|
katy83
|
jutro. Noč je bila katastrofa...ne vem kaj mu je bilo danes, ob 3-eh sem ga vzela k nama in se je do 7-ih premetaval, tak da brezveze. Potem pa smo se vstali, ker mi res ni bilo več. Ati je v službi, midva sva ravnokar zajtrkovala (kruh+marmelada+mleko) mnjami
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.7.2011 8:45:15
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ampak..pri izračunu full cene nabije...malo preveč ja sej, najprej ti ponudijo osnovo pol pa vidiš koliko je doplačil pa hitro vidiš da se ti ne splača edino ta Umag je taka cena ,ko tje, otroci zastonj, res ugodno, vendar verjetno ne bo šlo, ker je vse skupaj malo prehitro te pa smpremljaj malo last minute ponudbe 14 dni prej, preden bi lahko šli...mogoče najdeš kaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.7.2011 9:03:07
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Danes pa moja taščica piči domov , še samo par ur pa bo spet mir pri bajti! Njo spakiram, potem pa v lekarno, popoldan pa gremo v posvetovalnico prvič - da vidim kolk je mulc zrastel
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.7.2011 9:13:54
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.7.2011 10:33:47
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan Še tu se pohvalimo ♥ 7 mesecev ♥ ter 70cm in 7900gZa zajtrk smo pa imeli kr tortico, ki sem jo včeraj naredila. Pa še tamala jo je jedla fuuul, ker je bila res tak sočna, tako da njena prva tortica
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.7.2011 11:26:18
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan Še tu se pohvalimo ♥ 7 mesecev ♥ ter 70cm in 7900gZa zajtrk smo pa imeli kr tortico, ki sem jo včeraj naredila. Pa še tamala jo je jedla fuuul, ker je bila res tak sočna, tako da njena prva tortica
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.7.2011 13:56:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan Še tu se pohvalimo ♥ 7 mesecev ♥ ter 70cm in 7900gZa zajtrk smo pa imeli kr tortico, ki sem jo včeraj naredila. Pa še tamala jo je jedla fuuul, ker je bila res tak sočna, tako da njena prva tortica
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.7.2011 13:58:46
|
|
|
|
arabela*
|
malo pauze...najedla sva se, malečke pri babici, ker sta se skolegicami zmenle in sta morale tja...Pa naj se igrajo, mladina Jaz pa leteča, cel dopoldan pisala dopise, pa na pošto, štacuno, potem še na sodišče in na banko letim, zvečer bi še vrt morala it zalit, pa po otroke vikend misli bit do 33
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.7.2011 16:27:56
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Saj nimam nič pametnega za povedat. Oči me pečejo tak da komaj gledam, nos zamašen, pa nenaspana sem še trenutno. Bi bilo boljše da bi bila tiho. L je že bolši. Nena več zbruha kaj je pojedo. Zdaj je zadremal jaz se mu bom pa pridružla. Se še pol kaj javim.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?