Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 9:47:04
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro. Uspela spat do 9h Zdaj pa počasi k zajtrku. Kako ste drugače? A ima katera kakšno idejo za kosilo danes?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 9:49:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx če danes nobena ne more, kaj pa v petek dopoldne ste za kavo? uh, ki je še petek...se pa zna zgodit ja...samo ne v astoriji...ker pol pa moram še parkirnino plačevat pa mi glih ni ...rajši mitnica, večerko...povejte punce
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 9:52:02
|
|
|
|
arabela*
|
jaz še kar tu bluzim, male se tak igrata, da ju je škoda zmotit
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 9:52:22
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx če danes nobena ne more, kaj pa v petek dopoldne ste za kavo? uh, ki je še petek...se pa zna zgodit ja...samo ne v astoriji...ker pol pa moram še parkirnino plačevat pa mi glih ni ...rajši mitnica, večerko...povejte punce kjerkoli, lahko mitnica. misli pa bit v petek strašno vroče
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 9:52:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko A ima katera kakšno idejo za kosilo danes? midva bova imela zabeljeno fižolo
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 9:53:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx če danes nobena ne more, kaj pa v petek dopoldne ste za kavo? uh, ki je še petek...se pa zna zgodit ja...samo ne v astoriji...ker pol pa moram še parkirnino plačevat pa mi glih ni ...rajši mitnica, večerko...povejte punce lahko, ampak če bo v Astorji, v Mitnici al pa kam dalje mi ne bo za hodit
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 9:55:54
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx če danes nobena ne more, kaj pa v petek dopoldne ste za kavo? uh, ki je še petek...se pa zna zgodit ja...samo ne v astoriji...ker pol pa moram še parkirnino plačevat pa mi glih ni ...rajši mitnica, večerko...povejte punce lahko, ampak če bo v Astorji, v Mitnici al pa kam dalje mi ne bo za hodit to že vnaprej veš... ...pa te ena zraven vzame
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 9:57:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko A ima katera kakšno idejo za kosilo danes? pire, špinača in mesek
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 9:57:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx če danes nobena ne more, kaj pa v petek dopoldne ste za kavo? uh, ki je še petek...se pa zna zgodit ja...samo ne v astoriji...ker pol pa moram še parkirnino plačevat pa mi glih ni ...rajši mitnica, večerko...povejte punce lahko, ampak če bo v Astorji, v Mitnici al pa kam dalje mi ne bo za hodit to že vnaprej veš... ...pa te ena zraven vzame ja pa obe smrklji zraven.... ne saj ni panike, pa naslednjič, ko bomo spet v mestu
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 10:00:30
|
|
|
|
botrca
|
Bambixxx ki najdem anketo oz. ki jo izpolnim in pošljem
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 10:03:11
|
|
|
|
arabela*
|
nič zdaj pa res grem, drugače še nas dež preseneti...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 10:14:03
|
|
|
|
Arwenko
|
V petek lahko kavo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 10:14:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx če danes nobena ne more, kaj pa v petek dopoldne ste za kavo? to bi pa meni tudi šlo ven, če ne pride do kake spremembe
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 10:15:48
|
|
|
|
botrca
|
Jaz tudi grem...se oblečt...Jana oblečt pa počasi malo ven in v trgovino in na pošto . Lep dan
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 10:15:57
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx če danes nobena ne more, kaj pa v petek dopoldne ste za kavo? uh, ki je še petek...se pa zna zgodit ja...samo ne v astoriji...ker pol pa moram še parkirnino plačevat pa mi glih ni ...rajši mitnica, večerko...povejte punce botrca, lahko v Europarku parkiraš, pa greva skupaj tja peš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 10:17:42
|
|
|
|
karmen7
|
Dober dan! Midva sma danes že šopingirala v DM-u, zdaj pa doma čakam mojo mamo. Pride okrog, pa grema na kavo - upam da ne bo prej kaki dež. Drugače pa tašča je še vedno tukaj - do jutri, non stop teži kaj bomo pa danes jedli (počasi je imam dovolj), poleg tega pa jamra kak ona ne more vzdržat v bloku. Ja hudiča kaj pa te delaš tukaj??? Mater dovolj imam vsega že...poleg tega pa je danes kregala mačka za brez veze, ker jo je kao zbudil a on je spal v spalnici. Torej jo moram še animirat cel dan. Huje kot otrok v glavnem. Da ne bom samo jamrala, grem študirat kaj bomo danes jedli za kosilo. Aja, jaz bi tudi prišla na kavo v petek. Bom vidla kje bo, ker v mitnico peš ravno ne bi šla, mi je vseeno malo daleč. Razen če zjutraj možeka peljem v službo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 10:17:44
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko A ima katera kakšno idejo za kosilo danes? pire, špinača in mesek mmmmmmmm jaz tudi še ne vem kaj bom verjetno kake ribje palčke + krompirjeva solata
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 10:19:26
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Dober dan! Midva sma danes že šopingirala v DM-u, zdaj pa doma čakam mojo mamo. Pride okrog, pa grema na kavo - upam da ne bo prej kaki dež. Drugače pa tašča je še vedno tukaj - do jutri, non stop teži kaj bomo pa danes jedli (počasi je imam dovolj), poleg tega pa jamra kak ona ne more vzdržat v bloku. Ja hudiča kaj pa te delaš tukaj??? Mater dovolj imam vsega že...poleg tega pa je danes kregala mačka za brez veze, ker jo je kao zbudil a on je spal v spalnici. Torej jo moram še animirat cel dan. Huje kot otrok v glavnem. Da ne bom samo jamrala, grem študirat kaj bomo danes jedli za kosilo. Aja, jaz bi tudi prišla na kavo v petek. Bom vidla kje bo, ker v mitnico peš ravno ne bi šla, mi je vseeno malo daleč. Razen če zjutraj možeka peljem v službo... ti se kar zjamraj, če pomaga groza...sploh ti ni fajn
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 11:00:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 JUtro! Z L sma spala do pol9. Mater je pasalo. Pa noč je bila solidna. Zbudla pa z zamšenim nosom in polno bučo. Pa da o križu ne govorim.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 11:01:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dobro jutro moja 2 še spita, jaz pa že pri kavici. Jutro!Jaz tudi črepam že 3 šalco. dobre ste...jaz pa nekak sama ne morem kave pit mi2 ne pijema same kave, ampak v družbi s cigareti in virtualno z vami Točno tak!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 11:02:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx če danes nobena ne more, kaj pa v petek dopoldne ste za kavo? Jap,bi šlo najbrž.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 11:03:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx če danes nobena ne more, kaj pa v petek dopoldne ste za kavo? uh, ki je še petek...se pa zna zgodit ja...samo ne v astoriji...ker pol pa moram še parkirnino plačevat pa mi glih ni ...rajši mitnica, večerko...povejte punce kjerkoli, lahko mitnica. misli pa bit v petek strašno vroče Jupi,končno! Ja,pol lahko peš pridem.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 11:06:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Dober dan! Midva sma danes že šopingirala v DM-u, zdaj pa doma čakam mojo mamo. Pride okrog, pa grema na kavo - upam da ne bo prej kaki dež. Drugače pa tašča je še vedno tukaj - do jutri, non stop teži kaj bomo pa danes jedli (počasi je imam dovolj), poleg tega pa jamra kak ona ne more vzdržat v bloku. Ja hudiča kaj pa te delaš tukaj??? Mater dovolj imam vsega že...poleg tega pa je danes kregala mačka za brez veze, ker jo je kao zbudil a on je spal v spalnici. Torej jo moram še animirat cel dan. Huje kot otrok v glavnem. Da ne bom samo jamrala, grem študirat kaj bomo danes jedli za kosilo. Aja, jaz bi tudi prišla na kavo v petek. Bom vidla kje bo, ker v mitnico peš ravno ne bi šla, mi je vseeno malo daleč. Razen če zjutraj možeka peljem v službo... Boga,si kr predstavljam,kak se počutiš. Pa zato smo tu,da se lahko malo olajšaš!
< Sporočilo je popravil matcar -- 5.7.2011 11:07:13 >
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 11:07:53
|
|
|
|
matcar
|
Joj,kak sem tečna neka,pa zdeprimirana.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 11:10:13
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Joj,kak sem tečna neka,pa zdeprimirana. matcar lahko kako pomagamo?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?