Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 8:43:07
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jutro. Mi smo se danes zbudili 6.30, pomoje se je T zmotil nekaj, ker niti jest noče, pa taki omotičen je. Pričakujem, da bo v roku pol ure zaspal. Jaz pa z njim. Zunaj so spet gnojšnico polivali in smrdi ko . Tudi če bi bilo 30 stopinj, ne vem če bi šla ven. Fuj kak mi to smrdi. Včeraj sem spet poslala diplomo v vpogled, tak da držite pesti, da dobim odgovor čimprej, pa malo bolj pozitivnega kot zadnjič. Si mislim,kake vonjave morajo to bil.Bljak! Za diplomo pa držim pesti,da bo tokrat tako,kot mora bit in da boš rešena še ene skrbi! hvala Pomoje, ko bom rešena vsega, bom 3kg lažja. Takrat vas povabim na pir. Te primem za bededo glede pira! vredi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 8:43:25
|
|
|
|
matcar
|
Natalija2.-jutro!kak si kaj?Bereš al boš kaj napisala tudi?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 8:44:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Natalija2.-jutro!kak si kaj?Bereš al boš kaj napisala tudi? podpis
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 8:45:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Natalija2.-jutro!kak si kaj?Bereš al boš kaj napisala tudi? podpis In že je ni več!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 8:46:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jutro. Mi smo se danes zbudili 6.30, pomoje se je T zmotil nekaj, ker niti jest noče, pa taki omotičen je. Pričakujem, da bo v roku pol ure zaspal. Jaz pa z njim. Zunaj so spet gnojšnico polivali in smrdi ko . Tudi če bi bilo 30 stopinj, ne vem če bi šla ven. Fuj kak mi to smrdi. Včeraj sem spet poslala diplomo v vpogled, tak da držite pesti, da dobim odgovor čimprej, pa malo bolj pozitivnega kot zadnjič. Si mislim,kake vonjave morajo to bil.Bljak! Za diplomo pa držim pesti,da bo tokrat tako,kot mora bit in da boš rešena še ene skrbi! hvala Pomoje, ko bom rešena vsega, bom 3kg lažja. Takrat vas povabim na pir. Te primem za bededo glede pira! vredi Zmenjeno!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 8:49:01
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Natalija2.-jutro!kak si kaj?Bereš al boš kaj napisala tudi? podpis In že je ni več! je že nazaj...mogoče pa se vseeno opogumi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 8:53:57
|
|
|
|
arabela*
|
gremo me zajtrkovat, potem pa rihtat in počasi po opravkih se tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 8:54:25
|
|
|
|
bambixxx
|
dobro jutro moja 2 še spita, jaz pa že pri kavici.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 8:54:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Natalija2.-jutro!kak si kaj?Bereš al boš kaj napisala tudi? podpis In že je ni več! je že nazaj...mogoče pa se vseeno opogumi Ja,upam!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 8:55:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dobro jutro moja 2 še spita, jaz pa že pri kavici. Jutro!Jaz tudi črepam že 3 šalco.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 8:59:21
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca zdaj pa čakam prijateljico da pride. brzinska je jap...turnejo ma...pa brzinsko je tudi šla
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 9:00:06
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dobro jutro moja 2 še spita, jaz pa že pri kavici. Jutro!Jaz tudi črepam že 3 šalco. dobre ste...jaz pa nekak sama ne morem kave pit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 9:01:08
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca zdaj pa čakam prijateljico da pride. brzinska je jap...turnejo ma...pa brzinsko je tudi šla to pa je res bilo brzinsko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 9:02:07
|
|
|
|
katy83
|
Botrca, kaka frajerka, si nagrado dobila Je včasih dobro, da imaš dolg jezik, ne? pa brez zamere
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 9:06:14
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dobre ste...jaz pa nekak sama ne morem kave pit jaz pijem samo jutranjo sama...pol več ne, ker sama tudi ne rada pijem
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 9:13:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Botrca, kaka frajerka, si nagrado dobila Je včasih dobro, da imaš dolg jezik, ne? pa brez zamere jap
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 9:14:06
|
|
|
|
ly117
|
JUtro! Z L sma spala do pol9. Mater je pasalo. Pa noč je bila solidna. Zbudla pa z zamšenim nosom in polno bučo. Pa da o križu ne govorim.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 9:14:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Si mislim,kake vonjave morajo to bil.Bljak! Za diplomo pa držim pesti,da bo tokrat tako,kot mora bit in da boš rešena še ene skrbi! Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 9:17:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 hvala Pomoje, ko bom rešena vsega, bom 3kg lažja. Takrat vas povabim na pir. Te primem za bededo glede pira! Ne pijem piva, lahko kaj drugega.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 9:22:25
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 hvala Pomoje, ko bom rešena vsega, bom 3kg lažja. Takrat vas povabim na pir. Te primem za bededo glede pira! Ne pijem piva, lahko kaj drugega. zame tudi
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 9:24:19
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 hvala Pomoje, ko bom rešena vsega, bom 3kg lažja. Takrat vas povabim na pir. Te primem za bededo glede pira! Ne pijem piva, lahko kaj drugega. zame tudi valda...ko bom diplomirala, mi je vseeno kaj pijete ...no, ok šampanjca za 100€ vam ne priporočam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 9:26:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 hvala Pomoje, ko bom rešena vsega, bom 3kg lažja. Takrat vas povabim na pir. Te primem za bededo glede pira! Ne pijem piva, lahko kaj drugega. zame tudi valda...ko bom diplomirala, mi je vseeno kaj pijete ...no, ok šampanjca za 100€ vam ne priporočam Tud tega ne pijem, tak da se ti ni treba bat.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 9:31:02
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 hvala Pomoje, ko bom rešena vsega, bom 3kg lažja. Takrat vas povabim na pir. Te primem za bededo glede pira! Ne pijem piva, lahko kaj drugega. zame tudi valda...ko bom diplomirala, mi je vseeno kaj pijete ...no, ok šampanjca za 100€ vam ne priporočam Tud tega ne pijem, tak da se ti ni treba bat. uf...še sreča
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 9:44:31
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dobro jutro moja 2 še spita, jaz pa že pri kavici. Jutro!Jaz tudi črepam že 3 šalco. dobre ste...jaz pa nekak sama ne morem kave pit mi2 ne pijema same kave, ampak v družbi s cigareti in virtualno z vami
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 9:46:22
|
|
|
|
bambixxx
|
če danes nobena ne more, kaj pa v petek dopoldne ste za kavo?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?