Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.7.2011 22:05:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz sem danes tudi zmantrana.Najprej bla pucarija,pol kafe z I.,pol pa še konkretni sprehod.Pa še rihtanje otrok za spanje. ti pa si tak asiccaaa..kar se otrok tiče, jaz sem že pri dveh čist kaput..... , da bi tri imela, bi me verjetno že morali prevažat naokoli
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.7.2011 22:06:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz sem danes tudi zmantrana.Najprej bla pucarija,pol kafe z I.,pol pa še konkretni sprehod.Pa še rihtanje otrok za spanje. ti pa si tak asiccaaa..kar se otrok tiče, jaz sem že pri dveh čist kaput..... , da bi tri imela, bi me verjetno že morali prevažat naokoli Bi šlo,probat bi mogla.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.7.2011 22:17:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Je prej pojedo malo pudinga pa ne vem če je 10 min ostal v želodčku. Ko kaj poje pokaže na trebuška pa pravi av. Pa tak lačen se mi že zdi. Pa tudi pokaže željo da bi kaj pojedo, pa mu na koncu nič ne ostane v želodčku. Bogi pikec mali. podpis
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.7.2011 22:20:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Popoldan bli na sprehodu(jaz,Lea in Teo),malo prej pa sma se skopala,najedla in je zaspal.jaz sem skočla pod tuš,Teo pa tačas pobruhal celo posteljico in sebe tudi.Komaj je še dihal revež,ko sem prišla v sobo. bošček mali
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.7.2011 22:22:28
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx pride jutri katera na kavo v Astorio okoli 10.30h? če ne bo dežja seveda... žal...dokler imam Jana doma ne
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.7.2011 22:24:59
|
|
|
|
botrca
|
Otrok v deželi sanj...jaz bila pridna...pomila tla, posoda oprana, vrt zalit...stuširana in gledam Gospodinje na popu
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.7.2011 22:52:30
|
|
|
|
botrca
|
Grem še malo brskat po netu app...pa počasi spat. Nočko
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.7.2011 23:18:28
|
|
|
|
arabela*
|
še "fajn", da me ni na rr spustlo, da sem ta čas vse porihtala u nulo, pa še stuškala sem se... Zdaj pa ob skledi sladkarij še malo posrfam po netu, potem relax
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.7.2011 23:20:25
|
|
|
|
arabela*
|
jutri...nisem še sigurna če pridem na kuffe ali na...bom vidla, kdaj se bosta porihtale, pa na borzo še moram... če boste v astorji naj mi ena sms magari pošlje
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 6:18:02
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 6:18:44
|
|
|
|
matcar
|
Spali fajn,sicer z 2x zbujanjem,drugače pa mirna noč.
< Sporočilo je popravil matcar -- 5.7.2011 6:19:00 >
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 7:43:58
|
|
|
|
arabela*
|
morning ob kuffeju, male še spita, spet mi full šumi v ušesih...., pa v glavi nabija od pritiska zunaj sonce, rekli pa so da bo dež....mislim
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 8:17:41
|
|
|
|
matcar
|
Otroci v vrtcu,moj je tudi že na firmi porihtal,tak da bi mogla it na borzo,jaz pa kesl prazen. Teo se je tudi najedo(3 flaše od 6-h do zdaj),Lea pa je pred mehiko malo.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 8:20:15
|
|
|
|
arabela*
|
naše sem tud "zmetala" iz postelje; sta pridno obe cellllo noč spale brez zbujanja; Amerika Jaz tud moram na borzo danes ; je pet, da odam za din din
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 8:22:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naše sem tud "zmetala" iz postelje; sta pridno obe cellllo noč spale brez zbujanja; Amerika Jaz tud moram na borzo danes ; je pet, da odam za din din Ha?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 8:27:46
|
|
|
|
botrca
|
Jutro, klasika...kava...posodo sem tudi že pospravila...zdaj pa čakam prijateljico da pride. Moja dva pa še spita...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 8:30:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ha? pet peti
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 8:31:30
|
|
|
|
katy83
|
jutro. Mi smo se danes zbudili 6.30, pomoje se je T zmotil nekaj, ker niti jest noče, pa taki omotičen je. Pričakujem, da bo v roku pol ure zaspal. Jaz pa z njim. Zunaj so spet gnojšnico polivali in smrdi ko . Tudi če bi bilo 30 stopinj, ne vem če bi šla ven. Fuj kak mi to smrdi. Včeraj sem spet poslala diplomo v vpogled, tak da držite pesti, da dobim odgovor čimprej, pa malo bolj pozitivnega kot zadnjič.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 8:31:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca zdaj pa čakam prijateljico da pride. brzinska je
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 8:32:36
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naše sem tud "zmetala" iz postelje; sta pridno obe cellllo noč spale brez zbujanja; Amerika Jaz tud moram na borzo danes ; je pet, da odam za din din Ha? sem jaz tudi možgančke napenjala, da bi pogruntala kaj to pomeni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 8:34:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem jaz tudi možgančke napenjala, da bi pogruntala kaj to pomeni peti v mesecu
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 8:37:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem jaz tudi možgančke napenjala, da bi pogruntala kaj to pomeni peti v mesecu Ja,zaj mi je bolj jasno,ja.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 8:38:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jutro. Mi smo se danes zbudili 6.30, pomoje se je T zmotil nekaj, ker niti jest noče, pa taki omotičen je. Pričakujem, da bo v roku pol ure zaspal. Jaz pa z njim. Zunaj so spet gnojšnico polivali in smrdi ko . Tudi če bi bilo 30 stopinj, ne vem če bi šla ven. Fuj kak mi to smrdi. Včeraj sem spet poslala diplomo v vpogled, tak da držite pesti, da dobim odgovor čimprej, pa malo bolj pozitivnega kot zadnjič. Si mislim,kake vonjave morajo to bil.Bljak! Za diplomo pa držim pesti,da bo tokrat tako,kot mora bit in da boš rešena še ene skrbi!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 8:40:26
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jutro. Mi smo se danes zbudili 6.30, pomoje se je T zmotil nekaj, ker niti jest noče, pa taki omotičen je. Pričakujem, da bo v roku pol ure zaspal. Jaz pa z njim. Zunaj so spet gnojšnico polivali in smrdi ko . Tudi če bi bilo 30 stopinj, ne vem če bi šla ven. Fuj kak mi to smrdi. Včeraj sem spet poslala diplomo v vpogled, tak da držite pesti, da dobim odgovor čimprej, pa malo bolj pozitivnega kot zadnjič. Si mislim,kake vonjave morajo to bil.Bljak! Za diplomo pa držim pesti,da bo tokrat tako,kot mora bit in da boš rešena še ene skrbi! hvala Pomoje, ko bom rešena vsega, bom 3kg lažja. Takrat vas povabim na pir.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.7.2011 8:42:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jutro. Mi smo se danes zbudili 6.30, pomoje se je T zmotil nekaj, ker niti jest noče, pa taki omotičen je. Pričakujem, da bo v roku pol ure zaspal. Jaz pa z njim. Zunaj so spet gnojšnico polivali in smrdi ko . Tudi če bi bilo 30 stopinj, ne vem če bi šla ven. Fuj kak mi to smrdi. Včeraj sem spet poslala diplomo v vpogled, tak da držite pesti, da dobim odgovor čimprej, pa malo bolj pozitivnega kot zadnjič. Si mislim,kake vonjave morajo to bil.Bljak! Za diplomo pa držim pesti,da bo tokrat tako,kot mora bit in da boš rešena še ene skrbi! hvala Pomoje, ko bom rešena vsega, bom 3kg lažja. Takrat vas povabim na pir. Te primem za bededo glede pira!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?