Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.7.2011 10:37:58
|
|
|
|
arabela*
|
sem našla en link...ni slabo, pa poceni je nisem pa vedla, da je to v Avstriji
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.7.2011 10:41:48
|
|
|
|
arabela*
|
nič gremo me zajtrkovat...potem pa nekam na sprehod,......
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.7.2011 10:42:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo,preverla-MB-LB(lipnica) je cca. 30 km,Mb-Mureck(Cmurek,če greš na Sl. Vrh) je cca. 19 km. o hvala.... kaj te vem po slikah sodeč mi zgleda lepo tam...dost zelenja, pa gužve ni, pa lep bazen za pamžeke.... Mi smo bli med tednom,blo skoraj prazno.Med vikendom je več folka.Samo zelenje je,razen potk,pa potem tam ko so igrala so kamenčki.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.7.2011 10:44:10
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz pa obupujem nad tem vremenom. jaz tudi ...bi nekam šla pa ne vem kaj...ko ga biksa jaz tudi...malo dežuje, malo sonce sije...pa piha, pa pripeka....eh
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.7.2011 10:46:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo,preverla-MB-LB(lipnica) je cca. 30 km,Mb-Mureck(Cmurek,če greš na Sl. Vrh) je cca. 19 km. o hvala.... kaj te vem po slikah sodeč mi zgleda lepo tam...dost zelenja, pa gužve ni, pa lep bazen za pamžeke.... ful je lepo, pa poceni...otroci pa zastonj...pa čisto, urejeno...mi bomo šli takoj ko bo moj lahko
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.7.2011 10:47:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sem našla en link...ni slabo, pa poceni je nisem pa vedla, da je to v Avstriji Daj ga pripopaj,mene tudi zanima kako je tam.Sem samo slišala,vidla pa nič.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.7.2011 10:59:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sem našla en link...ni slabo, pa poceni je nisem pa vedla, da je to v Avstriji Daj ga pripopaj,mene tudi zanima kako je tam.Sem samo slišala,vidla pa nič. eh butec, za cmurek sem gledla link za Lipnico sem eno sliko našla, pa vidim samo en bazen
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.7.2011 11:00:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo,preverla-MB-LB(lipnica) je cca. 30 km,Mb-Mureck(Cmurek,če greš na Sl. Vrh) je cca. 19 km. o hvala.... kaj te vem po slikah sodeč mi zgleda lepo tam...dost zelenja, pa gužve ni, pa lep bazen za pamžeke.... ful je lepo, pa poceni...otroci pa zastonj...pa čisto, urejeno...mi bomo šli takoj ko bo moj lahko kam zaj ....C ali L ?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.7.2011 11:02:37
|
|
|
|
arabela*
|
matcar...kolk pa je že cena?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.7.2011 11:38:22
|
|
|
|
katy83
|
tak, T bo kmalu zaspal, malo prej me je mama klicala, da bosta z očimom nekaj na žaru spekla, pa je viška mesa, da naj pridemo...tak da dragi gre direkt iz službe, midva pa, ko se T zbudi...jaz moram sicer potem na faks, oni pa bodo uživali sem vam pozabila povedat, da je moj deda včeraj ponoči padel in si zlomil kolk, zdaj je v bolnici, danes bi naj imel operacijo, ampak je dr rekel, da je zelo tvegano, ker vprašanje če bo srce zdržalo Tak me je strah.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.7.2011 11:42:23
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Se je današnji dan začel zgodaj. L se je ob 6h zbudo in jokal. POl mu je pa uspelo nazaj zaspat. Jaz pa itak več nisem mogla. Sma pa bila pri P in ima vneto žrelo. Dobila Ospen in svečke. Tak da bo od jutri dalje ata v bolniški. Sma pa prišla obadva pobruhana domaov. Na poti domov sma se ustavla v trgovini da sem kupla kruh pa si je kinderj ajčko zaželel jo pojedel in jo čez 15 min zbruhal. No zdaj ga je vrglo in je zaspal. Jaz pa tudi dobila klic od šefa, da sem danes doma za dalje pa bo videl, ker ni dela. A v soboto so pa delale vse 3 smene.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.7.2011 11:43:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem vam pozabila povedat, da je moj deda včeraj ponoči padel in si zlomil kolk, zdaj je v bolnici, danes bi naj imel operacijo, ampak je dr rekel, da je zelo tvegano, ker vprašanje če bo srce zdržalo Tak me je strah. Ojej.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.7.2011 11:44:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo,preverla-MB-LB(lipnica) je cca. 30 km,Mb-Mureck(Cmurek,če greš na Sl. Vrh) je cca. 19 km. o hvala.... kaj te vem po slikah sodeč mi zgleda lepo tam...dost zelenja, pa gužve ni, pa lep bazen za pamžeke.... ful je lepo, pa poceni...otroci pa zastonj...pa čisto, urejeno...mi bomo šli takoj ko bo moj lahko kam zaj ....C ali L ? definitivno L
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.7.2011 11:45:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem vam pozabila povedat, da je moj deda včeraj ponoči padel in si zlomil kolk, zdaj je v bolnici, danes bi naj imel operacijo, ampak je dr rekel, da je zelo tvegano, ker vprašanje če bo srce zdržalo Tak me je strah. Ojej. podpis
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.7.2011 11:46:36
|
|
|
|
ly117
|
Hvala vsem za pikepoke.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.7.2011 11:46:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dan! Se je današnji dan začel zgodaj. L se je ob 6h zbudo in jokal. POl mu je pa uspelo nazaj zaspat. Jaz pa itak več nisem mogla. Sma pa bila pri P in ima vneto žrelo. Dobila Ospen in svečke. Tak da bo od jutri dalje ata v bolniški. Sma pa prišla obadva pobruhana domaov. Na poti domov sma se ustavla v trgovini da sem kupla kruh pa si je kinderj ajčko zaželel jo pojedel in jo čez 15 min zbruhal. No zdaj ga je vrglo in je zaspal. Jaz pa tudi dobila klic od šefa, da sem danes doma za dalje pa bo videl, ker ni dela. A v soboto so pa delale vse 3 smene. zate in za L
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.7.2011 11:47:33
|
|
|
|
ly117
|
Hvala botrca.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.7.2011 11:48:00
|
|
|
|
botrca
|
Sem zjutraj klicala vrtec, da Jana ne bo celi teden pa mi je vzgojiteljica rekla, naj bom pozorna ker se je poleg te bolezni pojavila še slinavka ...mislim...ni bil pozimi bolan zdaj ga pa sračka 100/h
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.7.2011 11:48:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi pa mormo čakat še 3 tedne. zakaj pa smehec zraven? kam greste ly? Smehec zato ker je jokec. Gremo pa na Zakintos. Odletimo 25.7. in priletimo 1.8.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 4.7.2011 11:50:28 >
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.7.2011 11:50:31
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem vam pozabila povedat, da je moj deda včeraj ponoči padel in si zlomil kolk, zdaj je v bolnici, danes bi naj imel operacijo, ampak je dr rekel, da je zelo tvegano, ker vprašanje če bo srce zdržalo Tak me je strah. Ojej. podpis hvala obema
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.7.2011 11:50:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dan! Se je današnji dan začel zgodaj. L se je ob 6h zbudo in jokal. POl mu je pa uspelo nazaj zaspat. Jaz pa itak več nisem mogla. Sma pa bila pri P in ima vneto žrelo. Dobila Ospen in svečke. Tak da bo od jutri dalje ata v bolniški. Sma pa prišla obadva pobruhana domaov. Na poti domov sma se ustavla v trgovini da sem kupla kruh pa si je kinderj ajčko zaželel jo pojedel in jo čez 15 min zbruhal. No zdaj ga je vrglo in je zaspal. Jaz pa tudi dobila klic od šefa, da sem danes doma za dalje pa bo videl, ker ni dela. A v soboto so pa delale vse 3 smene. zate in za L podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.7.2011 11:51:39
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sem zjutraj klicala vrtec, da Jana ne bo celi teden pa mi je vzgojiteljica rekla, naj bom pozorna ker se je poleg te bolezni pojavila še slinavka ...mislim...ni bil pozimi bolan zdaj ga pa sračka 100/h pa ej, full je tega zdaj...poznam 3 otroke, ki so to fasali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.7.2011 11:59:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sem zjutraj klicala vrtec, da Jana ne bo celi teden pa mi je vzgojiteljica rekla, naj bom pozorna ker se je poleg te bolezni pojavila še slinavka ...mislim...ni bil pozimi bolan zdaj ga pa sračka 100/h pa ej, full je tega zdaj...poznam 3 otroke, ki so to fasali ja tega je zdaj zelo dosti... ...upam, da Jan ne dobi še to zraven
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?