Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:49:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mater,ste se spet razgovorile. Saj prav tak,prav pogrešam naše debate ob večerih. Jaz pa sem Tea porihtala,pa skopala,zdaj pa že spi,pa upam,da bo to noč ok.Prejšnjo sma spet bedela 1 uro. Popoldan smo bli doma,na hofu malo.Mi je pa danes Saš zakuhal,pa pri kaljanju joka zraven,tak da ga mora v prsih bolet.Upam,da bo noč dobro prestal,ju3 pa k dežurnemu,mi ne preostane druga! Bošček. Jaz tudi upam da boste imeli mirno noč. Pa da jo bom jaz tudi imela. Se je L že 3x zbudil. O,sranje.Ja, vračamo.Jih tudi še rabite.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:49:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly-kaj si bla pri dohtarju z L?Al sta kr tak porihtala?Pa super za fraj vikend! Ne nikjer nima bla. Veš jaz ga ponavadi pustim da se ven skuha ( če ima temperaturo pod 38 ) in je boljše. Sam ima zdaj še vedno vročino. Pa za kašelj mu dajem sirup.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:50:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly-kaj si bla pri dohtarju z L?Al sta kr tak porihtala?Pa super za fraj vikend! Ne nikjer nima bla. Veš jaz ga ponavadi pustim da se ven skuha ( če ima temperaturo pod 38 ) in je boljše. Sam ima zdaj še vedno vročino. Pa za kašelj mu dajem sirup. Jaz sem tudi Saš-u žajbelj prenala na cukru,pa sirup proti kalju,vročine pa do danes tak ni imel sploh,edino iz nosa teče 100/h.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:51:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz imam palce in je res občutno lažje So mi rekli da ni nekih bregov in da bomo hodli po alsvaltu. Je pa s palcami definitivno lažje.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:53:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz imam palce in je res občutno lažje So mi rekli da ni nekih bregov in da bomo hodli po alsvaltu. Je pa s palcami definitivno lažje. Te pa so te fajn nasankali,ker ta pot ni glih asfaltna,vsaj tisti del,ko v Bezeni ven prideš.Al sem kaj zašuštrala spet?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:53:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly-kaj si bla pri dohtarju z L?Al sta kr tak porihtala?Pa super za fraj vikend! Ne nikjer nima bla. Veš jaz ga ponavadi pustim da se ven skuha ( če ima temperaturo pod 38 ) in je boljše. Sam ima zdaj še vedno vročino. Pa za kašelj mu dajem sirup. Jaz sem tudi Saš-u žajbelj prenala na cukru,pa sirup proti kalju,vročine pa do danes tak ni imel sploh,edino iz nosa teče 100/h. To L tudi. Te pa je kihno pa mu je hoto I nos obrisat pa je pravo, mama ma. Mislo je pa na robček. Kaka faca mala.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:54:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly-kaj si bla pri dohtarju z L?Al sta kr tak porihtala?Pa super za fraj vikend! Ne nikjer nima bla. Veš jaz ga ponavadi pustim da se ven skuha ( če ima temperaturo pod 38 ) in je boljše. Sam ima zdaj še vedno vročino. Pa za kašelj mu dajem sirup. Jaz sem tudi Saš-u žajbelj prenala na cukru,pa sirup proti kalju,vročine pa do danes tak ni imel sploh,edino iz nosa teče 100/h. To L tudi. Te pa je kihno pa mu je hoto I nos obrisat pa je pravo, mama ma. Mislo je pa na robček. Kaka faca mala. Joj,meni pa kidne,ko vidi,da samo jemljem robček ven.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:54:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz imam palce in je res občutno lažje So mi rekli da ni nekih bregov in da bomo hodli po alsvaltu. Je pa s palcami definitivno lažje. Te pa so te fajn nasankali,ker ta pot ni glih asfaltna,vsaj tisti del,ko v Bezeni ven prideš.Al sem kaj zašuštrala spet? Ne nisi. Smo pa hodili po alsfaltu tudi. Pa saj ni važno. Vem za drugo leto.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:54:56
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To L tudi. Te pa je kihno pa mu je hoto I nos obrisat pa je pravo, mama ma. Mislo je pa na robček. Kaka faca mala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:55:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Joj,meni pa kidne,ko vidi,da samo jemljem robček ven. L se je pa kr navado in si da nos obrisat. Včasih si ga pa sam tudi. Se pa začne dret ko vidi brizgalko.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:57:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Joj,meni pa kidne,ko vidi,da samo jemljem robček ven. L se je pa kr navado in si da nos obrisat. Včasih si ga pa sam tudi. Se pa začne dret ko vidi brizgalko. Saš pa z sirupi nima težav,bi jih kr pil pa pil.Vse ostalo,pa drenje in pobeg pred mano.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:00:01
|
|
|
|
botrca
|
Face so tile naši otroci...se jim nasmeješ ... Za Saša Ste vedele, da če otoka pelješ k dežurnemu pa je samo viroza oz. ni za dežurnega plačaš njihove storitve
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:00:49
|
|
|
|
botrca
|
Grem malemu pravljico prebrat...pridem nazaj
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:02:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Face so tile naši otroci...se jim nasmeješ ... Za Saša Ste vedele, da če otoka pelješ k dežurnemu pa je samo viroza oz. ni za dežurnega plačaš njihove storitve Ja za nenujne stvari vem da se plača. Samo kak naj jaz vem da ima otrok samo virozo in ne angine. Ker ko je imel L prvič angino so bili simtomi čist isti kot pri virozi. Je pa pomoje odvisno od dohtarja.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:03:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Face so tile naši otroci...se jim nasmeješ ... Za Saša Ste vedele, da če otoka pelješ k dežurnemu pa je samo viroza oz. ni za dežurnega plačaš njihove storitve Jap,je blo prejšnji mesec v večeru,velik članek o tem.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:04:37
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ste vedele, da če otoka pelješ k dežurnemu pa je samo viroza oz. ni za dežurnega plačaš njihove storitve sem slišala, ja jaz ponavadi tak pokličem tja no, do zdaj je bilo potrebno samo 1x poklicat, pa so mi že po telefonu povedali, da ni potrebe, da tja hodim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:05:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Face so tile naši otroci...se jim nasmeješ ... Za Saša Ste vedele, da če otoka pelješ k dežurnemu pa je samo viroza oz. ni za dežurnega plačaš njihove storitve Ja za nenujne stvari vem da se plača. Samo kak naj jaz vem da ima otrok samo virozo in ne angine. Ker ko je imel L prvič angino so bili simtomi čist isti kot pri virozi. Je pa pomoje odvisno od dohtarja. Ja,blo je bolj mišljeno o tem,da če je otrok z vročino že 2 dni,pa kašlja.Takrat smatrajo,da ni nujno,ker dežurni bi naj bil za nujne primere,če otrok nenadoma zboli.Brezveze vglavnem.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:05:53
|
|
|
|
katy83
|
jaz pa papcam sendvič s suho, pa rdečo redkvico zraven...je bilo bolj švoh kosilo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:07:21
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Face so tile naši otroci...se jim nasmeješ ... Za Saša Ste vedele, da če otoka pelješ k dežurnemu pa je samo viroza oz. ni za dežurnega plačaš njihove storitve Ja za nenujne stvari vem da se plača. Samo kak naj jaz vem da ima otrok samo virozo in ne angine. Ker ko je imel L prvič angino so bili simtomi čist isti kot pri virozi. Je pa pomoje odvisno od dohtarja. Ja,blo je bolj mišljeno o tem,da če je otrok z vročino že 2 dni,pa kašlja.Takrat smatrajo,da ni nujno,ker dežurni bi naj bil za nujne primere,če otrok nenadoma zboli.Brezveze vglavnem. ma jaz sem skužla to naše zdravstvo...če hočeš da kaj nardijo, je boljše, da si malo zraven zmisliš, pa je
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:08:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Face so tile naši otroci...se jim nasmeješ ... Za Saša Ste vedele, da če otoka pelješ k dežurnemu pa je samo viroza oz. ni za dežurnega plačaš njihove storitve Ja za nenujne stvari vem da se plača. Samo kak naj jaz vem da ima otrok samo virozo in ne angine. Ker ko je imel L prvič angino so bili simtomi čist isti kot pri virozi. Je pa pomoje odvisno od dohtarja. Ja,blo je bolj mišljeno o tem,da če je otrok z vročino že 2 dni,pa kašlja.Takrat smatrajo,da ni nujno,ker dežurni bi naj bil za nujne primere,če otrok nenadoma zboli.Brezveze vglavnem. ma jaz sem skužla to naše zdravstvo...če hočeš da kaj nardijo, je boljše, da si malo zraven zmisliš, pa je To že jaz lep čas prakticiram.Drugače te tak ne obrajtajo sploh.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:09:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Face so tile naši otroci...se jim nasmeješ ... Za Saša Ste vedele, da če otoka pelješ k dežurnemu pa je samo viroza oz. ni za dežurnega plačaš njihove storitve Ja za nenujne stvari vem da se plača. Samo kak naj jaz vem da ima otrok samo virozo in ne angine. Ker ko je imel L prvič angino so bili simtomi čist isti kot pri virozi. Je pa pomoje odvisno od dohtarja. Ja,blo je bolj mišljeno o tem,da če je otrok z vročino že 2 dni,pa kašlja.Takrat smatrajo,da ni nujno,ker dežurni bi naj bil za nujne primere,če otrok nenadoma zboli.Brezveze vglavnem. Še dobro da jaz počakam do ponedeljka, če v petek zakuha. Razen če je res taki bogi, HB je to bilo do sedaj samo 2x. Enkrat ko dojenček, in 1x to zimo.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:12:03
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Face so tile naši otroci...se jim nasmeješ ... Za Saša Ste vedele, da če otoka pelješ k dežurnemu pa je samo viroza oz. ni za dežurnega plačaš njihove storitve Ja za nenujne stvari vem da se plača. Samo kak naj jaz vem da ima otrok samo virozo in ne angine. Ker ko je imel L prvič angino so bili simtomi čist isti kot pri virozi. Je pa pomoje odvisno od dohtarja. Ja,blo je bolj mišljeno o tem,da če je otrok z vročino že 2 dni,pa kašlja.Takrat smatrajo,da ni nujno,ker dežurni bi naj bil za nujne primere,če otrok nenadoma zboli.Brezveze vglavnem. ma jaz sem skužla to naše zdravstvo...če hočeš da kaj nardijo, je boljše, da si malo zraven zmisliš, pa je To že jaz lep čas prakticiram.Drugače te tak ne obrajtajo sploh. točno tak...ma včasih sem imela slabo vest, ker se pač z zdravjem ni za špilat, ampak imam izkušnjo, ko me niso hteli pregledat, ko so me ledvice bolele na puno in so me samo s tabletami filali, potem pa ko me je mama celo bogo tja peljala in je rekla, da sem skupaj padla, pa so ugotovili zastoj ledvice
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:13:40
|
|
|
|
katy83
|
samiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:14:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Face so tile naši otroci...se jim nasmeješ ... Za Saša Ste vedele, da če otoka pelješ k dežurnemu pa je samo viroza oz. ni za dežurnega plačaš njihove storitve Ja za nenujne stvari vem da se plača. Samo kak naj jaz vem da ima otrok samo virozo in ne angine. Ker ko je imel L prvič angino so bili simtomi čist isti kot pri virozi. Je pa pomoje odvisno od dohtarja. Ja,blo je bolj mišljeno o tem,da če je otrok z vročino že 2 dni,pa kašlja.Takrat smatrajo,da ni nujno,ker dežurni bi naj bil za nujne primere,če otrok nenadoma zboli.Brezveze vglavnem. Še dobro da jaz počakam do ponedeljka, če v petek zakuha. Razen če je res taki bogi, HB je to bilo do sedaj samo 2x. Enkrat ko dojenček, in 1x to zimo. Jaz tudi samo 1x Saš-a,in je imel bronhitis,2 dni pred tem pa sma bla normalno v ZD,sicer ni blo naše P,pa mu ni blo nič-kao.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:15:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Face so tile naši otroci...se jim nasmeješ ... Za Saša Ste vedele, da če otoka pelješ k dežurnemu pa je samo viroza oz. ni za dežurnega plačaš njihove storitve Ja za nenujne stvari vem da se plača. Samo kak naj jaz vem da ima otrok samo virozo in ne angine. Ker ko je imel L prvič angino so bili simtomi čist isti kot pri virozi. Je pa pomoje odvisno od dohtarja. Ja,blo je bolj mišljeno o tem,da če je otrok z vročino že 2 dni,pa kašlja.Takrat smatrajo,da ni nujno,ker dežurni bi naj bil za nujne primere,če otrok nenadoma zboli.Brezveze vglavnem. ma jaz sem skužla to naše zdravstvo...če hočeš da kaj nardijo, je boljše, da si malo zraven zmisliš, pa je To že jaz lep čas prakticiram.Drugače te tak ne obrajtajo sploh. točno tak...ma včasih sem imela slabo vest, ker se pač z zdravjem ni za špilat, ampak imam izkušnjo, ko me niso hteli pregledat, ko so me ledvice bolele na puno in so me samo s tabletami filali, potem pa ko me je mama celo bogo tja peljala in je rekla, da sem skupaj padla, pa so ugotovili zastoj ledvice Sranje,ja.tak mojega ateja pocajo.Ima zlatenico,vneta jetra,pa je bil 3 tedne v B,brez kakih zdravil.Samo neke preiskave so mu skozi delali.Mislim!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?