Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:30:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Malo prej je bila tukaj ena fajn nevihta...mrzlo pa kot sredi oktobra Ja in si jo mogla k nam poslat. Je pa hladno ja. Sem ravno perilo na balkonu pobirala in me je kar namrazilo. prijatelji si delijo... ...mene mrazi že celi dan...bemti sem oblečena kot pozimi Hvala za take prijatelje. dobiš jutri nekaj lepšega... Te držim za besedo.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:30:25
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ly117 delaš jutri al maš fraj vikend?Kako pa je L? Draga moja jutri je NEdelja in sem doma. Sem pa imela fraj ta vikend. Sam se bojim da bom zdaj mogla delat vse tri sobote. Najbolj mi ne diši nasljedna ko sem v nočni. Luka je pa ........ imel še malo vročino, iz nosa mu teče pa kašlja še vedno. Drugač je pa bil celo popoldan živahen s pridihom sitkosti. Sam ne preveč. super za fraj vikend in za L podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:30:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pri nas nevihta, pa toča zraven ravnokar je dragi ven letel, avto prestavit pod streho Tu je bil samo orng naliv.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:31:13
|
|
|
|
katy83
|
jutri zjutraj grem spet na Pohorje moram do konc leta it 50x, da dobim priznanje in majico
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:31:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ly117 delaš jutri al maš fraj vikend?Kako pa je L? Draga moja jutri je NEdelja in sem doma. Sem pa imela fraj ta vikend. Sam se bojim da bom zdaj mogla delat vse tri sobote. Najbolj mi ne diši nasljedna ko sem v nočni. Luka je pa ........ imel še malo vročino, iz nosa mu teče pa kašlja še vedno. Drugač je pa bil celo popoldan živahen s pridihom sitkosti. Sam ne preveč. super za fraj vikend in za L podpis Hvala vama.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:32:14
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pri nas nevihta, pa toča zraven ravnokar je dragi ven letel, avto prestavit pod streho Tu je bil samo orng naliv. je toča pri nas že tudi mimo , zdaj samo lije
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:32:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jutri zjutraj grem spet na Pohorje moram do konc leta it 50_x_, da dobim priznanje in majico Jaz sem šla danes po taki poti, kot da bi hodo na Kalvarijo ali piramido pa sem skoraj izdihnila.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 2.7.2011 20:33:01 >
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:32:44
|
|
|
|
katy83
|
natykaa, reči kaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:33:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 natykaa, reči kaj Nima časa, bere.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:33:59
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jutri zjutraj grem spet na Pohorje moram do konc leta it 50x, da dobim priznanje in majico Jaz sem šla danes po ttaki poto kot da bi hodo na Kalvarijo ali piramido pa sem skoraj izdihnila. ej, veš kak se navadiš...jaz sem prvič mislila do trikotne jase crknit, zdaj pa pridem gor čist na easy...lepo počasi, pa je
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:34:25
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jutri zjutraj grem spet na Pohorje moram do konc leta it 50_x_, da dobim priznanje in majico Jaz sem šla danes po taki poti, kot da bi hodo na Kalvarijo ali piramido pa sem skoraj izdihnila. kam ste te šli?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:34:47
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 natykaa, reči kaj Nima časa, bere. aja, pardon ker motim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:40:17
|
|
|
|
matcar
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:41:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jutri zjutraj grem spet na Pohorje moram do konc leta it 50_x_, da dobim priznanje in majico Jaz sem šla danes po taki poti, kot da bi hodo na Kalvarijo ali piramido pa sem skoraj izdihnila. kam ste te šli? Po obronkih pohorja. Štartali smo v Rušah nekje na sredini smo bili v Logu ven prišli pa v Bezeni. Sem pa bila prvič.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:42:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar čer Čer mati.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:43:16
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jutri zjutraj grem spet na Pohorje moram do konc leta it 50_x_, da dobim priznanje in majico Jaz sem šla danes po taki poti, kot da bi hodo na Kalvarijo ali piramido pa sem skoraj izdihnila. kam ste te šli? Po obronkih pohorja. Štartali smo v Rušah nekje na sredini smo bili v Logu ven prišli pa v Bezeni. Sem pa bila prvič. o, tudi fajn tura
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:43:33
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar čer Čer mati. podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:45:28
|
|
|
|
matcar
|
Mater,ste se spet razgovorile. Saj prav tak,prav pogrešam naše debate ob večerih. Jaz pa sem Tea porihtala,pa skopala,zdaj pa že spi,pa upam,da bo to noč ok.Prejšnjo sma spet bedela 1 uro. Popoldan smo bli doma,na hofu malo.Mi je pa danes Saš zakuhal,pa pri kaljanju joka zraven,tak da ga mora v prsih bolet.Upam,da bo noč dobro prestal,ju3 pa k dežurnemu,mi ne preostane druga!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:46:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jutri zjutraj grem spet na Pohorje moram do konc leta it 50_x_, da dobim priznanje in majico Jaz sem šla danes po taki poti, kot da bi hodo na Kalvarijo ali piramido pa sem skoraj izdihnila. kam ste te šli? Po obronkih pohorja. Štartali smo v Rušah nekje na sredini smo bili v Logu ven prišli pa v Bezeni. Sem pa bila prvič. o, tudi fajn tura Ja smo hodili tam dobri 2 uri. Z postanki vmes. Mi je pa žal da nisem imela pohodnjih čevljev in palic. So me mal nate... na suho. So rekli da ne rabim pa nisem vzela.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:46:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jutri zjutraj grem spet na Pohorje moram do konc leta it 50_x_, da dobim priznanje in majico Jaz sem šla danes po taki poti, kot da bi hodo na Kalvarijo ali piramido pa sem skoraj izdihnila. kam ste te šli? Po obronkih pohorja. Štartali smo v Rušah nekje na sredini smo bili v Logu ven prišli pa v Bezeni. Sem pa bila prvič. o, tudi fajn tura Fajn pohod,malo mi je znano.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:47:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jutri zjutraj grem spet na Pohorje moram do konc leta it 50x, da dobim priznanje in majico Jaz sem šla danes po ttaki poto kot da bi hodo na Kalvarijo ali piramido pa sem skoraj izdihnila. ej, veš kak se navadiš...jaz sem prvič mislila do trikotne jase crknit, zdaj pa pridem gor čist na easy...lepo počasi, pa je To ti pa verjamem.Samo obupat ne smeš,1-2x je še hudo,pol pa ok.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:47:46
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mater,ste se spet razgovorile. Saj prav tak,prav pogrešam naše debate ob večerih. Jaz pa sem Tea porihtala,pa skopala,zdaj pa že spi,pa upam,da bo to noč ok.Prejšnjo sma spet bedela 1 uro. Popoldan smo bli doma,na hofu malo.Mi je pa danes Saš zakuhal,pa pri kaljanju joka zraven,tak da ga mora v prsih bolet.Upam,da bo noč dobro prestal,ju3 pa k dežurnemu,mi ne preostane druga! tudi jaz pogrešam čvekanje po večerih ojej, za Saša
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:48:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mater,ste se spet razgovorile. Saj prav tak,prav pogrešam naše debate ob večerih. Jaz pa sem Tea porihtala,pa skopala,zdaj pa že spi,pa upam,da bo to noč ok.Prejšnjo sma spet bedela 1 uro. Popoldan smo bli doma,na hofu malo.Mi je pa danes Saš zakuhal,pa pri kaljanju joka zraven,tak da ga mora v prsih bolet.Upam,da bo noč dobro prestal,ju3 pa k dežurnemu,mi ne preostane druga! Bošček. Jaz tudi upam da boste imeli mirno noč. Pa da jo bom jaz tudi imela. Se je L že 3x zbudil.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:48:12
|
|
|
|
matcar
|
Ly-kaj si bla pri dohtarju z L?Al sta kr tak porihtala?Pa super za fraj vikend!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 20:48:48
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jutri zjutraj grem spet na Pohorje moram do konc leta it 50_x_, da dobim priznanje in majico Jaz sem šla danes po taki poti, kot da bi hodo na Kalvarijo ali piramido pa sem skoraj izdihnila. kam ste te šli? Po obronkih pohorja. Štartali smo v Rušah nekje na sredini smo bili v Logu ven prišli pa v Bezeni. Sem pa bila prvič. o, tudi fajn tura Ja smo hodili tam dobri 2 uri. Z postanki vmes. Mi je pa žal da nisem imela pohodnjih čevljev in palic. So me mal nate... na suho. So rekli da ne rabim pa nisem vzela. jaz imam palce in je res občutno lažje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?