jona klara
|
ooojjjjj kuku babnce a ste me kaj pogrešale? jaz sem vas vse full, ampak dnevi so zapolnjeni do amena.Sem na hitro prebrala zadnji dve strani, tako, da ne vem vsega kar dogaja, vidim, da imate nekaj bolančke otročke, joj groza to v juniju, a še kr razsaja? no samo, da so boljš.Naš G tudi totalna kriza od kar smo 2 dni doma, sitnari se užaljeno joče, ko ga dam v stajco, igralnico, bil bi samo pokonci, boji se sobe, domačih, igrač, ki jih ni imel na morju, upam, da bo kmalu bolje, ke rto je noro, te čist razumem BETRICIJA, kako se počutiš, sploh, če še tvoj ne pomaga dosti.Jaz sem si hvala bogu spočila na morju, ker je moj zjutri vstajal z G in hodil v mesto, da sem jaz spala, pa kuhal in veliko je imel Ga, ampka vsega lepga je hoter konc, jutri že gre do sobote na sl. pot in sma spet sama. urshy- komaj čakam, da se na morju vidimo, pa žal mi je za tvojo službo, upam, da najdeš boljšo in stabilnejšo.se slišima ta teden, da se zmenimo.poljubčki T. betricija-kako je S? SE JE ŽE AKLIMATIZIRALA, JAZ SE NIOČ NE ČUDI,M ŠE SO OTROČKI TEČNI, KO PRIDEJO DOMOPV, MENMI GRE VSE MNA ŽIVCE, KR NAZAJ BI ŠLA, tuki ga kr neki zbujajo, sestrič, sploh nima pravga mira v tej bajti, sploh, vzunaj, vedno neko dretje za znoret..valda jim je na morju noro, kopanje, klima, vozek...narava.KAJ JI ŽE KAJ DAJEŠ ZA JESTI? ste se žekopali v morju? tetA M- LEPO SE IMEJTE NA MORJU, SE SLIŠIVA, naužij se sto na uro mojškra- uživate? sueprca tudi za zobek S*_ A je K bolje? kje se najde ta vroćina sredi poletja? poljubčki K petyyy- bravo za vrtec špica- kako kaj Ž? še mal pa greste na morje