Jada82
|
Punce, jest sem pa včer zvečer naredila test ... kar tko, sploh ne vem zakaj, itak ne pričakujem šele 5.7. Ampak sva se z mojim nekaj pogovarjala pa tko ... in pol sem rekla, zakaj pa ne, itak, tud če bo -, ne bom razočarana, ker je še prezgodaj. No, in se pokaže rahla druga črtica. Res zelo rahla, ampak vidna ... No, sem danes zjutraj ponovila z drugim testom, pa črtice ni, mogoče samo slabo vidna senca ... al pa že sanjam. Vsekakor bom zdaj počakala 2 dni, pa ponovila test. Ampak zdej mi kar nekaj pravi, da sem res noseča ... teli joški no, res me bolijo, ko imam modrc gor ... če ga dam dol, je ok .. Mislim, da so bradavice občutljive. Zanimivo, v 1. nosečnosti so me joške začele bolet šele, ko sem test že naredila, par dni kasneje, prej nič. Pa v 1. nosečnosti ni bilo dvoma, da sem res noseča, ker sem 1. test delalal točno na dan, ko naj bi prišla in je bil nedvomno močan !!! Zdaj pa tako neučakana .... Joj, res bi blo super, da bi bla noseča, bo glih 2 leti razlike med Ne me še obarvat, ko ponovim test in če bo +, se bom javila pri julijkah ..... uf!
|