|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
25.6.2011 17:29:40   
pedikerka
scarlett, jaz sem iz povšetove (kodeljevo), tu čisto na koncu pri kajuhovi, pri semaforju :) se bom priporočala za vozičkanje, ker sploh v ljubljani ne poznam kej veliko ljudi :)) lepo se imejte in božajte bušije, moj "Gašper" tako binca da je kar veselje :))))

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
25.6.2011 19:17:36   
3masha
Tudi mi smo mimo morfologije, vse ok, zgleda da bo tokrat fantek.

Ljubljančanke, je katera na relaciji Bežigrad-center? Saj mi sicer ni problem do Štepanjca prit, ampak rabim nekaj časa peš do tjauser posted image , do Kodeljevega pa rabim nekje 20min recimo (z vozičkom pa tamalo). Se lahko kaj zmenimo, za kakšno dopoldne če ima katera kaj časa...midve bi verjetno kar na kakšno igrišče zavili, mala ful uživa user posted image . Hm ali pa če je katera blizu stadiona, ko je Sokol-šd bežigrad, je en fajni park zraven šole, senčka, velika drevesa, polno igral...do tja imava tudi 20min dobrih.
Tudi jaz nimam nekih znanstev v Lj, ker sem sem prišla študirat v osnovi, in se je večina že odselila nazaj k staršem itd., jaz pa ostajam, zaenkrat. Bi bilo fajn kakšno dopoldne malo počvekatuser posted image ...samo ta teden še ne morem(faks), potem pa.

Glede kg: sem nekje na dobrih +6. Nevem kako to da ste večina na plus 1, si ne predstavljamuser posted image ...v prejšnji N pa sem tak čas že bila na 15kg plusa, tako da sem še ok. Sekiram se pa res ne zaradi kg, samo do bo otroček zdrav, kg bojo pa itak leteli dol slej ko prej, pri meni na srečo sami od sebe.

(odgovor članu pedikerka)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
25.6.2011 20:05:28   
scarlett_
Pedikerka - super, do tam imam jaz 5 minut. user posted image

3masha - jaz precej hodim na Kodeljevo z mojo malo, kumot se zmeniva. Koliko je pa tvoja stara? Tudi dopoldan mi je fajn, ker je moj 2 tedna popoldan v službi in sva takrat sami. user posted image

(odgovor članu 3masha)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
25.6.2011 20:22:09   
3masha
Scarlett ja pa se res lahko kdaj, upam da bo lepo vremeuser posted image , moja je stara 16m. Tvoja? Midve sva tudi dopoldne sami, sploh zdaj od 4.7. dalje bova imeli časa precej, moj itak dela cele dneve. Tisto mi je super, ko greš ven po zajtrku, malica v parku, pol pa hitro pred vročino domov pa otroka spat, in tačas kosilo skuhat...potem popoldne pa po možnosti spet ven. Naši ta urnik zelo ustreza, vendar se vsak vikend sesuje, ker so vikendi leteči...

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
25.6.2011 20:29:08   
Zojatisa
Živjo punce kako smo?
Upam da vse ok.
Joj men se tk vleče v četrtek imam morfologijo in upam da zvem kaj nosim pod srčkom firbec pač.
Sm pa zlo hit dobila datum za morfologijo na dan morfo. bom 20t in 1dan.
Ampak že vejo kako in kaj, upam samo da bo vse ok.
In da pokaže to detece naše kaj skriva med nogicam.
In vam je kaj vroče jz umiram od vročine.
Drugače pa kar ok.
Lp

(odgovor članu 3masha)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
25.6.2011 22:13:01   
mimsi
scarlett, 3masha, pedikerka... jaz bi se tudi kdaj povabla zraven...user posted image

teodora, meni tudi neverjetno paše sadje, pa ni ni punčke...user posted image mamo fantiča...user posted image , tako, da se jaz ne bi ravno zanašala na ta znak...user posted image

A, ja pa ko si rekla za Mothercare, jaz imam tokrat namen malo večkrat tja zavit...1. nisem nič oz. sem šla enkrat samo malo pogledat in imajo res lepe stvari, tako, da bom verjetno pa zdej kej šla...jaz pa nakupujem veliko prek spleta pri Nextu, pa imajo tudi zelo kvalitetna stvari...user posted image

Joj, dekleta...to pa ni luštno brat, kakšne težave vas pestijo...držim pesti, da hitro minejo...user posted image user posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
26.6.2011 7:38:03   
smrketa24
scarlett - ja, medve sva si kar blizu. imam 5 min do štepanjca, tudi kodeljevo je praktično zraven, tako da že komaj čakam, da bomo vozičkale. bo družba pasala, ker prvič sem bila sama na vozičkanju in je veliko bolje v družbi user posted image

3masha - za bežigrad grem pa tudi kar nekajkrat, ker sem prej tam živela in grem vsaj do staršev pogledat, pa se bova lahko kdaj dobili.

(odgovor članu mimsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
26.6.2011 7:57:34   
3masha
smrketa24, superuser posted image ! jaz sem tudi bila prvič sama z vozičkom naokoli...

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
26.6.2011 8:44:37   
Natka23
OJ!!

kak je lepo brat, kako imate vse morfologijo, jaz jo imam šele čez 2 tedna ko bom v 22 tednu in 3dni, ampak prej ni šlouser posted image user posted image

Vroče itak preveč, ampak ob morju tega na začutiš tolikouser posted image user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
27.6.2011 9:47:32   
Zojatisa
Hellow punce kako smo kaj ?
Jz sem dans bol tk tk čudno, nič se mi ne da uglavnm določasna itak pa sm cel dan sama doma možek na šihtu bom cel dan prelenarla najbrš.
Nekaj me zanima predvsem za tiste izkušene mamice ki ste močnejše postave oz. če katerakoli ve ali je res da se brcike začutijo kasnej pri močnejših ženskah to sm nekje prebrala in kdaj bi naj to boilo.
No tist žgečkanje in migice sm že začutila neku čassa nazaj no če je bilo to to.
Pravih brcik pa še ne, sicer sm zdej v 19t in 1d.
Oz lahko da je bilo že kaj vmes pa ne vem da je to to. Enih dvakra sm mela včerja tak čuden filinh da bi pa mogoče lahko bila brcika, no sej slej ko rej bo.
Sm se pa punci od brata nasmejala ko ma še slab mesec do roka in ko sm gledala njen buši kaj dela mali sm misla da bo kr čez trebuh prišu ven zanimivo je to videti.
Komaj čakam da oring začutim tudi jaz.
Aja dans sm mela ene lepe sanje kako sm bila na morfologiji in je bilo se ok ko pa sm hotla vprašat za spol mi je pa že sama rekla da bo deklica.
In to sm tk v živo sanjala da ko sem se zbudila prvo nism vedela a je res al so sanje.
No lepo bodite in čuvajte svoje bušije.
lp

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
27.6.2011 10:44:54   
twiggi
naj bi bilo res, da če imaš malo več zalog okrog trebuha, da malega čutiš bolj pozno. pri meni je že tako. sem 20t in 3d, pa še nič. sem pa imela tudi parkrat občutek kot da bi se mi nekaj premaknilo v predelu popeka, samo nisem ziher če je to to. se mi zdi da prebava ne more bit, ker če je, jo vedno čutim na levi strani trebuha in nikoli v predelu popeka. bom še malo počakala. sicer pa vem da še malo pa se nam bo mali oglasil. user posted image

sem dobila na posojo AngelSounds za poslušanje srčeka. joj kak je to fajn, ko lahko malega slišiš. kot neka lokomotiva je. user posted image zvečer se tak lepo vležem in umirim, potem pa poslušam najlepši zvok kar jih je. pa seveda vsako večer poslušam zvezdico ( uspavanko ). bomo videli če deluje, če se bo mali na melodijo umiril in zaspal ko se nam bo 1x pridružil ( pred časom smo se o tem pogovarjali ).

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
27.6.2011 10:47:16   
twiggi
morfologija ja. jaz jo imam komaj čez dobre tri tedne. še daleč je do tja. user posted image grem pa ta teden na preiskavo za sladkorno bolezen ( imamo jo v družini ). se prav nič ne veselim. mi je že zdaj groza, ker bom mogla pit tisti ogabni sirup. in kako dolgo moraš čakat na rezultate oz. kako dolgo traja ta preiskava?

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
27.6.2011 11:30:10   
felix7
dober dan user posted image

jaz posedam v službi in se počutim čisto "ponedeljkovo" user posted image
tale test za sladkorno, veliko vas piše, kako ogabno sladka je tista tekočina, ki jo moraš popiti, meni se pa v prvo ni zdela nič posebno grozna. Sem spila brez težav, v čakalnici reševala križanke, čez nekaj časa pa dala kri user posted image Tako da ne se tega bat, kot da je nek grozen test. Pa upam, da bo pri vseh rezultat negativen user posted image
morfologijo imam jaz šele čez en mesec, uuuuuuuuuuuuuf, se mi zdi to še daleč. No, saj imam tudi PDP med zadnjimi, tako da bo treba še malo počakat.
za gibe pri močnejših nosečnicah pa res pravijo, da začutijo kasneje, ampak jaz npr. sem po teži ravno pravšnja, pa sem v prvo tudi začutila gibe šele po 20. tednu (sej se ne spomnim točno, kdaj user posted image ). Vem, da so že vse opisovale te lepe občutke, pri meni pa še kar nič. Ampak slej ko prej pride tudi to user posted image

Božajte svoje trebuščke in lepo se imejte.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
27.6.2011 12:55:34   
cassy
ojla

glede brcik.....jaz sem prvič noseča....imam dokaj normalne kile (nisem suha, debela pa tudi ne) pa sem mojo punčko čutila že v 15 tednu.....sem bila skeptična, če si slučajno domišljam, ker si brcik želim čutitit tako močno, pa so se brcike nadaljevale vsaki dan in zmerom bolj intenzivno.... brcike čutiš pa že na začetku....kot neko ščemenje pod popkom....ker je bitjece tako malo, se brcike tako čutijo.....večje je dete, bolj čutiš sunke... sem v 23 tednu in brcike čutim že kar ornk in če se zvečer ob pravi uri vležem na hrbet in pokrčim noge, se mi že prav vidi premikanje trebuščka......joj bo moja pupika žive narave.....še ponoči mi ne da miru.....sicer zbudi me ne, jo pa čutim, če se vmes sama zbudim......tako da bom imela pestre noči <3

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
27.6.2011 13:08:30   
nejanejc
o kako lepo, brcike so neki najlepsega, ce niso premocne se razume :)

pr nas se zatisje

(odgovor članu cassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
27.6.2011 13:10:32   
Maja_V.
pozdravček...

evo, imela sem OGT TEST za sladkorno, so mi jo na mojo veliko žalost potrdili user posted image , diete se že kar skrajno držim, pa so vrednosti krvnega sladkorja še zmerom visoke, tako da pričakujem insulinsko zdravljenje...(saj to sem nekako pričakovala, ker imamo v družini težko sladkorno in ker sama nimam idealne teže... ampak vseeno sem žalostna in razočarana)... upajmo, da bo vse ok...
Meja za sladkorno v času nosečnosti je 5.1.

Drugače sem v 20. tednu (3.dan), kg so pa šli gor za +2.5, se kar trudim, da se ne bi preveč zredila, saj se tudi ne smem.
Gibov pa mislim, da še ne čutim, nisem čisto prepričana... Mu/ji pa občasno poslušam srčka z Angelsounds napravo, je kr fajn, ko ga slišiš, kako močno utripa..user posted image

Komaj čakam na morfologijo, 4.7., upam, da je vse ok, kontrolni pregled pri ginekologinji imam pa 15.7. in ne 29.7. kot je bilo sprva rečeno. Vmes imam pa še kontrolo pri diabetologu.

Zdaj sva bila malo na dopustu, je bilo kar luštno...zdaj pa spet na šiht... mi kar ni, po pravici povedano, ampak je treba še malo denarce služit user posted image

lepo se imejte in uživajte.

"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!"
*13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*

(odgovor članu cassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
27.6.2011 13:19:32   
lean
maja_v  user posted image  tole pa ni fajn. Mene je najbolj tega strah, si ne predstavljam, da bi morala na dieto.
Drugače pa ta sirup ni tako ogaben, se ga da spit. V ta prvo je blo vse uredu, upam da bo tudi zdaj.

Kar se pa tiče brcik. Jaz sem jih tudi do zdaj začutla mogoče ene tri, ta prave še ne. Jih komaj čakam, je to lep občutek, samo tudi v ta prvo sem jih začutla zelo pozno, šele po 22 tednu in zdaj verjetno ne bo drugače. Pa zelo slabo sem jih čutla, največkrat šele potem, ko sem se ulegla, drugače ne. Mogoče je nekaj povezave z kg, jih imam malo preveč, ampak spet ne toliko pa mogoče je povezano tudi s tem, da imam maternico odzadaj in ne naprej. Zaradi tega so tudi UZ slabše vidni.

(odgovor članu Maja_V.)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
27.6.2011 13:57:47   
felix7
Maja V.- user posted image user posted image user posted image zoprna stvar, bo pač treba pazit pri prehrani, samo da bo na koncu vse dobro user posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
27.6.2011 14:00:40   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

OJ!!

kak je lepo brat, kako imate vse morfologijo, jaz jo imam šele čez 2 tedna ko bom v 22 tednu in 3dni, ampak prej ni šlouser posted image user posted image

Vroče itak preveč, ampak ob morju tega na začutiš tolikouser posted image user posted image

Natka, teb bo itak tik-tak minilo, ko uživaš na morju user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
27.6.2011 14:26:19   
mavrica24
Pingi in oblačka, lepa hvala za info o ščitnici. Res upam, da ne bo posledic. Lepo in mirno nosečnost naprej vsem nam , sedaj smo že blizu polovice ali še čez user posted image

Kako hitro gre čas...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
27.6.2011 15:16:29   
hopsala
zivjo :)

vam je kej vroče? user posted image

brcike: jaz pa mislim da že kar orenk čutim.. sicer sem neke srednje postave, veliko me je v boke, ampak trebuha prej nisem nič imela tako da verjetno zato... sploh če pojem kaj ali se uležem čutim :) na začetku nisem vedla al me res tolk ˝šraufa˝ in napenja user posted image sam očitno so bli to že gibi user posted image tudi ko dam roko gor čutim, ampak vedno ko jo hoče dat fant je čudno vse mirno in se nič ne dogajauser posted image
me pa zanima če se vam tudi to dogaja da ko ležite predvsem zjutraj ko se zbudim če se uležem na hrbet prav vidim kje je user posted image ..ker je dobesedno bula..al na levi strani, al desni, ali čisto na sredini... nevem, ali je to normalno? sem nekajkrat slikala s telefonom, sploh ko sem to prvič vidla, pokazala fantu in se je ustrašu in še mene prestrašu ..user posted image user posted image se vam isto dogaja?

sva pa prejšnji teden šla pogledat voziček in ga tudi naročila user posted image user posted image user posted image sedaj ga pa samo še čakaam in čakaaam user posted image danes pa sva zapravila še neke dobropise v leklerku da ne bi propadli in kupila koš za plenice, kompletek škarjice, termometer, glavniček,..., flaško in pleničke user posted image user posted image
aja pa še dobila sva ene 3 veliike vreče skoraj čisto novih cotk... madonca sem šla sortirat bodije in vse pa je toliko vsega da me je na sredi minilo user posted image tako da pri cotkah se bom mogla res nazaj držat in nič kupit-moj mi itak ne pustiuser posted image

sicer pa komaj čakam petek ko imam pregled in mogoče celo dobim datum za morfologijo..user posted image

vsem ki imate kakšne težave pa velikooo user posted image

aja, kaj pa kaka kavica savinjčanke?? ma katera čas in voljo??

Lepo bodite!

(odgovor članu mavrica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
27.6.2011 16:57:47   
Zojatisa
hay Hopsala ki se skrivaš?
Jao vroče za znoret ja pr teb se to lažle čuti ko te je velik manj ko mene sicer s tud men zdi da se skos nekaj dogaja ampak tist oring še ni.
Še bomo čakali.
Ja sigurn boš dobla datum za morfologijo zdej če jo mam jz v petek jo boš ti mela po moje v roku 14dneh boš vidla.
spet se bova za en dan zgrešili v Trbovlah,
Jaa zdej bi pa že šasala kaka lavica ja sm ko jz bi mogla potem peš v Prebold.
Za tist ko ti leži enkrat na eni strani drugič na drugi je najbrš normalno ko vem pri bratovi punci kk se tamal prestavla včasih zgleda koda bo kr čez trebuh prišu ven zanimivo zelo.
Komaj čakam

(odgovor članu hopsala)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
27.6.2011 18:02:24   
tassika
Bom jaz odprla sezono user posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
27.6.2011 18:05:46   
pedikerka
tassika uživačkaaa :) če bo vse po sreči (da dragi dobi dopust),grem tudi js že ta petek po morfologiji na krk za en teden..jupiii :))) upam da bo lepo vreme,že komaj čakam malo na off :) lepo se imejte,papaaa

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
27.6.2011 18:10:51   
tassika
Uf punce, saj to je bil samo vikend paket, na dopust gremo čez 3t na krk, vas Klimno, če katera pozna, jaz bom prvič tam. Je bilo pa tole luksuz, samo voda je bila še malo hladna, šele v nedeljo sem zbrala pogum, da se namočimuser posted image  Da ne govorim, kako je bilo včeraj za domov, HB je vsaj tamala spala, ker smo šli tako pozno.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pedikerka)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......