mimsi
|
Hoj...da me ne pozabite... Evo, jaz sem čisto vzhajala trebuh ogromen (ma taka sem bila pri 6. mesecih v 1. nos), joške mi bo razgnalo...morem si kupit nov oz. večji moderc, zredila se od enega do drugega pregleda nisem nič, me je pa danes obšel 1. lažni popadek, al kaj bi to lahko bilo...štihnlo me je v križu, sp. delu trebuha in nožnici naenkrat in držalo par sekund... pa še v službo sem bila namenjena in so me hvala bogu klicali, da sem prosta, ker bi nas bilo preveč. Tako, da mi je prav odleglo, da sem šla lahko domov počivat. Madonca, zdejle pa vsak dan težje delam...upam, da zdržim. Si res močno želim. Pa da pokomentiram še malo. pingi, jaz imam tudi krče v mečih, predvsem me zagrabi takrat, ko se pretegnem... pijem pa za enkrat nič. Mah, tako kot je ena pisala, enostavno pozabljam ob vsem tem tempu, da sem noseča. In ja, tudi jaz ne spremljam te nosečnosti tako, kot sem prvo. Imam do otročiča v trebuhu kar malo slabo vest. Mah sej, po moje, bom bolj spremljala, potem, ko nastopim dopust. Komaj ga že čakam. EA. sem že enkrat napisala, da meni ta zadeva ni prav nič všeč, in ja perla se popolnoma strinjam s tvojim razmišljanjem. Dianatal gel, bi pa jaz tudi tokrat poskusla...ne vem, s tem se bom ukvarjala bolj proti koncu nos. starejši otrok in vrtec...uh, po eni strani bi imela malega z mano doma, samo, če bo njegov bratec tak kot je bil on sam (beri zelo naporen - ko še kosila nisem mogla skuhat), bo bolj težko z dvema, pa še vrtec je fajn, da se "znori" tam in če računam na to, da je pri nas vrtec dobit podobno kot dobitek na loteriji, potem se mi ga ne splača izpisovat. Se pa zavedam tega, da bi bili ti skupni trenutki, ki bi jih preživeli lahko skupaj neponovljivi in enkratni...no, bom videla, do novembra je še daleč... mož oz. partner...midva sva kar veliko skupaj in si greva občasno kar konkretno na živce, sploh če so kaki dražljaji od zunaj, hitro uporabiva en drugega za strelovod... no, da ne bo pomote, ni vedno tako, se pa dogaja...tako, da bi bilo kar fino, da bi bla par dni narazen...eno ravnovesje je fajn najdt pri teh stvareh, ampak to je že znanstvena fantastika... Tako na kratko...kej več bom sodelovala pri debatah tam priti koncu nosečnostu, ko bom imela malo več časa...jutri imam pa day off in se gremo mal namočit na Krk. Lahko noč... P.S.: drug teden dobim datum za morfologijo, tako, da datume pregledov sporočim takrat...
|