Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: striženje nohtov - misija nemogoče! 25.6.2011 20:37:18
|
|
|
|
Volga
|
jah nič, če se ne da, se pač ne da pustiš, da zrastejo, pa se potem sami polomijo, pa so spet kratki
|
|
|
|
RE: striženje nohtov - misija nemogoče! 25.6.2011 20:38:21
|
|
|
|
Tutan
|
Mi smo to rešili enostavno tako, da smo škarjice menjali s ščipalčkom. Pa je bilo to pri nas hud jok, hudo izmikanje, tako da ga je ati držal, jaz pa rezala, kolikor se je pač dalo. Potem pa sem 1x enostavno poizkusila z navadnim ščipalčkom, pa ni bil noben bavbav, mu je bilo zanimivo in od takrat naprej pusti brez problema. Pač pred njim sem si jaz s ščipalčkom poščipala nohte in seveda me je vprašal, kaj je to, pa sem mu povedala, da s tem si pa poščipajo nohte starejši, pa sem mu rekla, če ne misli tulit, mu bom s tem. In je pustil.
|
|
|
|
RE: striženje nohtov - misija nemogoče! 25.6.2011 20:41:26
|
|
|
|
m_o_i
|
ne vem, ce bom kaj pomagala, ampak pri nas strizenje ze devet mesecev zgleda tak, da imava vsaj svoj(MAMov, z gumo oblecen) scipalcek-na zacetku je bil namrec problem ta, da je htel prit do scipalca. ko ga je dobil, je bil najsrecnejsi otrok, ker ga je lahko v usta dal in zvecil zdaj mu ga dajem v roke preventivno(no, se vedno se kdaj zagrize vanj) in absolutno rabim enega animatorja pred njim(reklame na TV ali ziva oseba). no, ravno danes mi je uspela manikura, ko je s kuhlo tolkel po piskru v elementu in cudezno sem mu potem samo prestavla kuhlo v drugo roko, da sem prisla do druge rokice. aja, se tole: mulca posedem na tla, sama se vsedem za njim(da ga imam med nogami). rokico, na kteri strizem nohte, malo vzdignem-svojo pa se bolj -ker moram met roko nad njegovo glavo, da mu ne zastiram pogleda... ja, bi blo z avideosmesnice posnet! na nogah mi pa uspe na previjalni mizi-ko lezi na trebuhu in so nogice dvignjene v zrak pies: sem ravno prebrala volgim post...na (ne)sreco je kvaliteto nohtov podedoval po meni-trdi ko kamen!! in se ob udarcih zlomijo fuuul globoko v prst...
< Sporočilo je popravil m_o_i -- 25.6.2011 20:44:02 >
|
|
RE: striženje nohtov - misija nemogoče! 25.6.2011 20:49:15
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga jah nič, če se ne da, se pač ne da pustiš, da zrastejo, pa se potem sami polomijo, pa so spet kratki Kriza je pol, k praskajo ko ...Ti mali nohtki so ostri kot britev... Pa jst recimo pri sebi vidim, da me dolgi nohti ful motijo...se mi okrog obračajo, praskam sebe in druge, itd...Zdej ne vem, kako se počutijo otroci, če imajo dolge nohte, sam če se počutijo pol tako neprijetno kot jst, pol je kriza... Da pa ne govorim, kolk umazanije je za nohti...sploh otroškimi...
|
|
RE: striženje nohtov - misija nemogoče! 25.6.2011 20:50:26
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: picola1 IZVIRNO SPOROČILO: Volga jah nič, če se ne da, se pač ne da pustiš, da zrastejo, pa se potem sami polomijo, pa so spet kratki Kriza je pol, k praskajo ko ...Ti mali nohtki so ostri kot britev... Pa jst recimo pri sebi vidim, da me dolgi nohti ful motijo...se mi okrog obračajo, praskam sebe in druge, itd...Zdej ne vem, kako se počutijo otroci, če imajo dolge nohte, sam če se počutijo pol tako neprijetno kot jst, pol je kriza... Da pa ne govorim, kolk umazanije je za nohti...sploh otroškimi... ja, valjda. samo če ne more, pač ne more. dveletnega otroka pa res ni lahko obvladat
|
|
|
|
RE: striženje nohtov - misija nemogoče! 25.6.2011 20:51:37
|
|
|
|
Najaa
|
Pri tavečji nismo imeli problemov s striženjem, tamala je pa imela svoje fore. Dokler je bila še ful majhna, je gledala risanke zraven, tam okol drugega leta pa je znorela sam da je škarjice vidla. Enkrat je palilo, da ji je ati postrigel nohte, enkrat sem mogla bit obvezno jaz... Včasih gledava knjigo zraven, drugič sva na stranišču in šteje šampone, jaz pa režem... Ma tud za smešnice posnet. Najvažneje je, da ona ne gleda kako jaz strižem, ampak ima neko zanimacijo.
|
|
|
|
RE: striženje nohtov - misija nemogoče! 25.6.2011 20:51:51
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan Mi smo to rešili enostavno tako, da smo škarjice menjali s ščipalčkom. Jst sploh ne morem strižt nohtov s škarjicami...Ščipalec je zakon sam mal moraš pazit, da prevč nohta ne 'vzameš' in ga tako preveč v živo ne odstrižeš...
|
|
RE: striženje nohtov - misija nemogoče! 25.6.2011 20:52:06
|
|
|
|
m_o_i
|
volga pljuva na karbid (al sem sam js skapirala?!)
|
|
RE: striženje nohtov - misija nemogoče! 25.6.2011 20:57:22
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i volga pljuva na karbid (al sem sam js skapirala?!) mensezdi, ja.
|
|
|
|
RE: striženje nohtov - misija nemogoče! 25.6.2011 20:59:50
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i volga pljuva na karbid (al sem sam js skapirala?!) mensezdi, ja. Sicer pa lepo vas prosim no, če pri 2 letih ne morete otroku postrižti nohtov, kako ga boste obvladovale pri 16 letih na višku pubertete???
|
|
|
|
RE: striženje nohtov - misija nemogoče! 25.6.2011 21:05:14
|
|
|
|
rozilu
|
Upam, da si jih bojo do takrat sami strigli
|
|
|
|
RE: striženje nohtov - misija nemogoče! 25.6.2011 21:09:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i volga pljuva na karbid (al sem sam js skapirala?!) mensezdi, ja. Sicer pa lepo vas prosim no, če pri 2 letih ne morete otroku postrižti nohtov, kako ga boste obvladovale pri 16 letih na višku pubertete??? Takrat pa ne palila risanka, ampak kak videospot na MTVju.
|
|
|
|
RE: striženje nohtov - misija nemogoče! 25.6.2011 21:40:37
|
|
|
|
marjetica8
|
IZVIRNO SPOROČILO: rozilu Upam, da si jih bojo do takrat sami strigli Točno tako Drgac pa hvala punce, tole s scipalnikom (vsak svojim) se mi ne zdi slaba finta. Bomo probali Drgac pa, risanke, knjige, reklame, igrace, tata za aimacijo...ne pali...zato sem pa vprasala na forum !
|
|
|
|
RE: striženje nohtov - misija nemogoče! 25.6.2011 21:53:11
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Pri 2h letih enostavno - ko se je spravil gledat risanko pred spanjem, sem jaz privlekla škarjice in ga vzela v naročje. Ko je začel sitnarit, da NE, sem samo rekla - ok, potem pa ugasnem risanko! In je bil mir...
|
|
RE: striženje nohtov - misija nemogoče! 25.6.2011 22:37:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša starejša si tudi ni pustila strižt nohte (pa tudi vse ostalo, kar je bilo v zvezi s posegom v njeno telo, je bilo cvilenje in upiranje, od umivanja zob do česanja ipd.). Ampak če je mus, je mus in je bilo cvilenje, dokler ji en dan nisem rekla, dajva gledat, kako daleč bodo nohtki leteli. Prvega mi je uspelo odstrižti tako, da je sfrčal 2m stran in to ji je bilo neskončno smešno . Od takrat ni bilo nobenega problema več, zdaj pri 5-ih pa si jih itak sama uredi.
|
|
|
|
RE: striženje nohtov - misija nemogoče! 25.6.2011 23:22:01
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i volga pljuva na karbid (al sem sam js skapirala?!) mensezdi, ja. Sicer pa lepo vas prosim no, če pri 2 letih ne morete otroku postrižti nohtov, kako ga boste obvladovale pri 16 letih na višku pubertete??? Takrat pa ne palila risanka, ampak kak videospot na MTVju. ja itak da sem mislila striženje nohtov pri 16 letih
|
|
|
|
RE: striženje nohtov - misija nemogoče! 25.6.2011 23:38:11
|
|
|
|
Roberta69
|
Ko je bil manjši, sem mu strigla nohte med spanjem, kasneje so bila obdobja, ko je šlo brez problema in spet takšna, ko je šlo malo težje. Odkar razume, zakaj gre, je tako, da mi "pusti", no, še vedno vsake toliko odmakne roko, ker ve, da bova drugače "drgnila" (bolj ali manj uspešno) s krtačko, ker se za dolgimi nohti rada nabere umazanija in tisto boli, to pa niti ne.
|
|
RE: striženje nohtov - misija nemogoče! 26.6.2011 8:35:28
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. Prvega mi je uspelo odstrižti tako, da je sfrčal 2m stran in to ji je bilo neskončno smešno . se pravi da ste mel vsakič celo sobo z nohtki nametano?
|
|
|
|
RE: striženje nohtov - misija nemogoče! 26.6.2011 9:06:31
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i volga pljuva na karbid (al sem sam js skapirala?!) mensezdi, ja. Sicer pa lepo vas prosim no, če pri 2 letih ne morete otroku postrižti nohtov, kako ga boste obvladovale pri 16 letih na višku pubertete??? Takrat pa ne palila risanka, ampak kak videospot na MTVju. ja itak da sem mislila striženje nohtov pri 16 letih Umiri konje, da se ti oči ne bo bodo zavrtele okoli glave. Samo hec je bil in vsi vemo, kaj si mislila.
|
|
|
|
RE: striženje nohtov - misija nemogoče! 26.6.2011 13:32:22
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i volga pljuva na karbid (al sem sam js skapirala?!) mensezdi, ja. Sicer pa lepo vas prosim no, če pri 2 letih ne morete otroku postrižti nohtov, kako ga boste obvladovale pri 16 letih na višku pubertete??? Takrat pa ne palila risanka, ampak kak videospot na MTVju. ja itak da sem mislila striženje nohtov pri 16 letih Umiri konje, da se ti oči ne bo bodo zavrtele okoli glave. Samo hec je bil in vsi vemo, kaj si mislila. Jaz sem čist mirna, ampak ne morem dojet koliko enih problemov imate, da 2 letnemu otroku postrižete nohte
|
|
|
|
RE: striženje nohtov - misija nemogoče! 26.6.2011 14:08:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. Prvega mi je uspelo odstrižti tako, da je sfrčal 2m stran in to ji je bilo neskončno smešno . se pravi da ste mel vsakič celo sobo z nohtki nametano? Delovala sem pragmatično: za vsak nohtek smo pogledali, kam je frčal, potem sem ga šla pa pobrat in vrgla v smeti .
|
|
|
|
RE: striženje nohtov - misija nemogoče! 26.6.2011 14:19:36
|
|
|
|
pikipo
|
Mi strižemo nohte med gledanjem najljubše risanke pa ni problema. Zaenkrat.
|
|
|
|
RE: striženje nohtov - misija nemogoče! 26.6.2011 18:26:24
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 Jaz sem čist mirna, ampak ne morem dojet koliko enih problemov imate, da 2 letnemu otroku postrižete nohte Ne vem sicer, kako imaš živahne otroke, sam eni otroci so res fajn živahni, povrhu vsega pa pri npr. striženju nohtov brcajo, cvilijo, odmikajo roko, itd. Hitro ga lahko zastrižeš in to pač potem boli...Jst osebno nisem dojela, da bi kdo imel nekaj ekstra hudih problemov s tem, marjetica je spraševala samo za nasvet...mislim pa da ji to ni glih problem št. 1 v življenju... P.S.: Kaj pomeni pljuva na karbid?
|
|
RE: striženje nohtov - misija nemogoče! 26.6.2011 18:56:29
|
|
|
|
m_o_i
|
ce pljunes na karbid-poči
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Ime za punčkomia02Najlepše ime za punčkoDaša (
26%)
Korina (
12%)
Mija (
42%)
Lora (
20%)
Število vseh glasov: 392Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!