Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Primhttp://www.ringaraja.net/forum/rteima... 12.6.2011 19:12:43
|
|
|
|
katy981
|
Tudi pri nas ni še nič novega...jaz se kar naprej menim za razne kofetke in piknike tako, da mora počakat še vsaj 2 tedna Sicer pa me je to noč zbudil otročiček...se je toliko premikal, vse me je tiščalo in še v križu me je full bolelo. Sem že mislila, da bo treba kam it...pa sem zaspala . Me pa že cel teden v popoldanskem času boli kot da bi imela za dobit menstruacijo in mi vsako toliko zatrdi trebuh. V četrtek sem imela pregled in me je ponovno naročil čez 2 tedna...sem ga vprašala, če je siguren da se še vidimo in se je samo smejal Sem dala tudi bris za streptokok in sem mislila, da bo kej kompliciral...pa je samo rekel, da je pametno, ker je imel že kar nekaj primerov. Aqua77 in jk09 se vidimo jutri na predavanju o epiduralni
|
|
|
|
RE: Primorke!! 12.6.2011 19:30:36
|
|
|
|
Anonimen
|
....
|
|
|
|
RE: Primorke!! 13.6.2011 10:44:34
|
|
|
|
jk09
|
Pa ja me ne boste vse julijke prehitele.. Katy počakaj še malo! Jaz še nič ne čutim krčev. Edino trebuh je težek, da je joj. Mene je tudi naročil čez 2 tedna. Jaz tudi mislim, da se ne vidimo več. Sem ga vprašala za CTG, je rekel, da ne rabi.. ? .. Izvidi za bris bodo komaj v petek.. Se vidimo pol ob 14h! Upam, da nes ne bo spet 50, kot na ogledu.
|
|
|
|
RE: Primorke!! 13.6.2011 10:46:36
|
|
|
|
jk09
|
Sem mislila, da mi je vrglo ven post, pa vidim da ga je sprejelo.. ah..
< Sporočilo je popravil jk09 -- 13.6.2011 10:48:41 >
|
|
|
|
RE: Primorke!! 13.6.2011 21:35:59
|
|
|
|
aqua77
|
Pozdravček ! Evo pa še moj raport od G. V torek sem bila zadnjič pri moji G, ker je šla na dopust je je ne bo do mojega poroda. Tako da sem bila v petek že v Postojni pri drugem dr. in smo naredili temeljiti pregled našega junaka. Vmes me je poslal še na predavanje k anestiziologu o EA, tako da sem kar tam vse na hitro opravila in me zato danes ni bilo v Izolo. Sem pa dobila tudi potrdilo, tako da mi jo lahko dajo tudi v Izoli, če ne uspem priti do Postojne. Naš je še vedno narobe obrnjen (lump) in je v medenični vstavi, zato moram v četrtek ob 8 zjutraj bit v Postojni in mi ga bodo probali obrniti. Poseg je baje boleč in kar rizičen zato moram biti tešča in me bodo zadržali še en dan in eno noč na opazovanju, da se mi nebi sprožil porod. Če se sproži in se ne bo obrnil delamo CR. Če se pa obrne pa v petek pridrajsamo vsi skupaj veselo domov. Ljubčka vsem....
|
|
RE: Primorke!! 14.6.2011 11:16:21
|
|
|
|
MAMI 4
|
Kako je lepo brati...ste na koncu...čeprav vam poroda ne zavidam. Jaz sem šele v 17. tednu in sem že sedaj proti večeru kot žogica...kaj šele bo... Aqua77 srečno v četretk... Srečno vsem vam, da bi šlo hitro, čimmanj boleče mimo, da boste vesele stiskale k sebi male štručke!
|
|
|
|
RE: Primorke!! 15.6.2011 11:45:14
|
|
|
|
DannyS
|
Ojla punce... evo mene, še vedno 2 v 1. Drugače sem danes imela spet CTG in je začel nekaj risat, jaz pa ne čutim nič kaj posebnega... če do druge srede ne bo nič me čaka spet CTG. Kje si bla ti škrpijonka, si prišla kasneje al si že rodila? :) Včeraj smo se šli malo kopat, glede na to da pol se 6 tednov ne bom mogla, sicer sem bolj kot plavala, visela na tisti napihljivi žogi. :) aqua77 držim pesti, da bi šlo jutri vse OK... kolegici so ga tudi probali obrnit, ampak ni šlo, tako da se je pol kar za carski zmenla.
|
|
|
|
RE: Primorke!! 15.6.2011 12:15:58
|
|
|
|
jk09
|
Aqua77; potrdilo za EA iz Postojne ti v Izoli ne bo veljalo. Tako, da če hočeš imet tudi za Izolo pokliči 05/660-64-68 in se naroči na posvet. Najprej te bo vprašala, če si bila na predavanju; reci, da JA ker itak ne morejo preverit. In pol greš na posvet in tam podpišeš potrdilo, ki ti ga oni vzamejo not. Če te na posvetu vprašajo za papir, ki ga dobiš na predavanju, reči, da si ga pozabla doma. Ti bojo že dali novega. Srečno za jutri! Katy; mislim, da sem te vidla na predavanju.. mislim, da vem katera si.. ampak si prehitro zbežala. Dannys, kdaj pa si bila na ctg danes? Jaz sem čakala za posvet za EA tam nasproti 1 uro.
|
|
|
|
RE: Primorke!! 15.6.2011 13:01:26
|
|
|
|
DannyS
|
jk09, na CTGju sem bla tam okoli 8 ure, končala pa sem vse skupaj nekaj pred 9 uro. Sem pa bla v temnih hlačah in majci, svetle lase...
|
|
|
|
RE: Primorke!! 15.6.2011 14:24:49
|
|
|
|
jk09
|
A ne ne.. jaz sem prišla ob 10h.
|
|
|
|
RE: Primorke!! 15.6.2011 14:31:12
|
|
|
|
monmar
|
lep pozdrav vse...jaz pa imam v petek kontrolo pri G. z puncami komaj čakamo da je konec šole tako da gremo lahko kaj na plažo vsaj one da se malo kopajo. za dojenčka smo že vse kupli in imamo samo še posteljico za sestavit. sodelavka mi pa je dala oblekc za izvoz, tako da sem kar domače že prosla da naj mi ne kupujejo oblekic al kaj takega ker res je vsega dovol. za iz bolnice smo kupli kak mesec nazaj bel bombažni kompletek v babycentru ampak so se naše punce odločle da hočejo nekaj drugega za sestrico kupit tako da bomo šli en dan še to kupit. no zdaj pa grem po punce v šolo pa se še kaj tipkamo. uživajte in srečno še naprej
|
|
RE: Primorke!! 16.6.2011 7:33:06
|
|
|
|
škrpijonka
|
Jaz sem včeraj bila najprej na diabetičnem, tako da sem na ctg prišla komaj po 10 in čeprav ni bilo gužve se načakala. Jk09 kaj si bila v sivih kratkih hlačah?
< Sporočilo je popravil škrpijonka -- 16.6.2011 7:34:15 >
|
|
RE: Primorke!! 16.6.2011 11:47:21
|
|
|
|
jk09
|
Ne škrpijonka, tisto nisem bila jaz. :) Jaz sem čakala pred okencem za EA. Vojaško zelene dolge hlače.
|
|
|
|
RE: Primorke!! 17.6.2011 8:42:54
|
|
|
|
spetko
|
oj.. kako ste?..se že kej dogaja tiste ki imate kmalu pdp? mene non stop neki špika, pritiska, o otrdevanju trebuha da ne govorim... v torek sem bila na pregledu pri G pa sem mu to omenila pa je reku da ni problem da smo v takem tednu ki ne bomo ustavljali..da ko kaj čutim naj kr pridem gor in bomo rešli :)) ctg pa imam šele 5.7. kr pozno me je dal glede na to da imam rok 16.7. vidim da vse dobro te preglede opravljate...jaz pa zdj zaenkrat malo počivam ker sem res čisto zmučena...recimo da imamo vse nakupljeno, moram samo še to vse pospravit in pripravit.. lp
|
|
RE: Primorke!! 17.6.2011 10:37:42
|
|
|
|
aqua77
|
Pozdravček, evo mene na raportu. Včeraj smo šli v Postojno, na obračanje našega . So me dali najprej na CTG, vse ok. Potem pa grem na UZ, me dr. gleda in reče: Sej vaš ma pa glavico že dol, se je zgleda sam obrnil! Midva z mojim sva bila takoooo srečna, da ni za povedat. Tako da me niso nič matrali... Naslednja kontrola bo v nedeljo 26.06. če se do takrat ne bo kaj začelo dogajati... Pozdravček vsem...
|
|
RE: Primorke!! 17.6.2011 14:12:57
|
|
|
|
jk09
|
Spetko; pri nas: 8 days to go... ampak se še popolnoma nič ne dogaja. Aqua77; SUPER! Je že čutil kaj ga čaka, pa je naredil hitro obrat sam. Katy981; oglasi se kaj.. pa ja nisi že notri?
|
|
|
|
RE: Primorke!! 17.6.2011 14:16:24
|
|
|
|
škrpijonka
|
aqua77 super, da se je sam obrnil
|
|
RE: Primorke!! 17.6.2011 14:18:14
|
|
|
|
katy981
|
Tudi jaz sem še v enem kosu...vsako toliko me kaj špika in tudi otročiček je kar nemiren. spetko: ne skrbi za ctg...jaz ga tudi še nisem imela, pa imam rok 1.7. Naslednji pregled imam komaj 23.6. pa tudi takrat ne vem če ga bom imela jk09: sem bila prav presenečena, da nas je bilo toliko na predavanjih...jaz sem sedela bolj odzadaj...sem pa bila tisti dan prav boga, sem že mislila it vprašat če me sprejmejo v porodnišnico, ker me je vse tako tiščalo dol aqua77: sem vesela zate...ti je otročiček prešparal eno mučenje Uživajte še zadnje dni...kolikor se da sploh uživat v tej vročini.
|
|
|
|
RE: Primorke!! 17.6.2011 15:34:38
|
|
|
|
monmar
|
pozdravljene, danes sem imela pa kontrolo in vse ok. je pa reku G da naj pridem 5.7. na CTG. malo mi se zdi hitro glede na to da imam rok 25.7. je pa res da naša punčka prehiteva za 2 tedna že celo nosečnost tako da je omenu da mogoče bo kaj prej. drugače pa tudi jaz že čutim nek pritisk v spodnjem delu trebuha in v križu me kar špika. trebuh pa je kar trd kot en kamen(tako so rekle moje punce). no lepo se imejte in uživajte. grem malo počivat pol pa na roj dan
|
|
RE: Primorke!! 17.6.2011 16:18:56
|
|
|
|
spetko
|
aqua77 super da niso obračali,kr to baje zelo boli...že zdej je priden bejbi monmar...tudi jaz imam 5.7. CTG..se bova vidle gor..:))) katy981..kako pa to da še nisi imela ctg? lep dan ..čeprav je nekam težek se mi zdi...nič se mi ne da..že cel dan poležavam :))
|
|
RE: Primorke!! 20.6.2011 8:43:29
|
|
|
|
MAMI 4
|
aqua77-, super, da ni bilo treba obračati! Srečno vsem in lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Primorke!! 20.6.2011 8:55:59
|
|
|
|
aqua77
|
Pozdravček, spet je ponedeljek! En lep začetek tedna vsem skupaj!!!
|
|
RE: Primorke!! 21.6.2011 10:19:01
|
|
|
|
DannyS
|
Ojla... kako zatišje vlada tukaj, kaj ste me mogoče vse prehitele??? :)))) Pri meni se ne dogaja prav nič od nič, vse mirno,... tako, da mi je uspelo it na poroko, sicer so pol moji gležnji čutli posledice, sem imela vse otečene, ampak HB je splahnelo... sem gledala slikice iz zadnjega UZ in po velikosti piše da smo bli za 25.6. tako, da se bom mogoče še par dni načakala, sicer jutri me čaka spet CTG, verjetno bom morala od zdaj naprej hodit na 2 dni gor, kar sem sicer upala da mi ne bo treba...
|
|
|
|
RE: Primhttp://www.ringaraja.net/forum/rteima... 23.6.2011 8:12:17
|
|
|
|
BIA79
|
Dobro jutro... punce, kaj vi veste mogoče kdaj in kje poteka materinska šola v Izoli? Mogoče bom šla kaj pokukat, glede na to da bom doma :) Danny? Nič novega... Meni je vsak dan težje...je kar grozno ko te že opoldne stiskajo japonke :)
|
|
|
|
RE: Primhttp://www.ringaraja.net/forum/rteima... 23.6.2011 8:13:54
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79 Dobro jutro... punce, kaj vi veste mogoče kdaj in kje poteka materinska šola v Izoli? Mogoče bom šla kaj pokukat, glede na to da bom doma :) v ZD izola v drugem štuku.... urnik je na oglasni deski ZD
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?