tims
|
Dobro jutro . Mmmmmm, Majuska, bolšga zajtrka nisi mogla postrešt . HD - naj ostane tako kot je zdaj. Mojcek, kako migrena? Upam, da je kaj popustila . Zakaj pa ne bi probala še s kakšno drugo kontracepcijo? Sej zdej je pa res tok enih tabletk, da ni vrag da ne bi na'la kakšne prave. Sončica, a res lahko torto prinesete v vrtec? Pri nas ni šans. Kakšne navadne piškotke, kakšen sok in to je to. Nič doma narejenega. Lepo pakiraj. Jest sem tud rekla, da bom letos prej začela s pakiranjem, da bo bolj na izi. Bomo vidl, kok mi bo zneslo. Flower za praznovanje RD in uživanje na dopustu Metuljčica, sta bili pa z mami ful pridni . Kok pa kej mišice še bolijo? Almera, ja pride kakšen dan, ko ti gre vse narobe . Mogoče bi se pa mogla zjokat. Ponavadi ful pomaga. A je dons kaj boljš? Klopi - uf, tole pa je spet zadeva, o kateri se lahko debatira . Ena stvar je ta, da tudi če otroka cepiš, ni garancije da ne bo zbolel za klopnim meningitisom. Res je, da je možnost manjša, ampak 100% pa okužbe ne preprečiš. Drugo je to, da za boreliozo cepivo sploh ne pomaga. Cepivo se odsvetuje vsem, ki so alergični na jajca in na piščančje meso, mislim da tudi tistim, ki so že imeli reakcije po cepivih. Prvi dve dozi cepljenja naj bi bili opravljeni že v zimskem času, še pred začetkom sezone. Je pa to res ena taka zadeva, da jo mora vsak posameznik premislit pri sebi, ali se ima smisel cepit ali ne in koliko ste nagnjeni k takim zadevam, kot je cepljenje. Sej veste kok se bojim zobarja, a ne? No in jutr bi mogla imet kontrolo, da bi vidla kako se cajta moja dlesen, nakar me včeraj kliče sestra in mi odpove pregled, ker je zdravnica na dopustu. Mat kurja, se sploh ne zavedajo, kok se jest psihično pripravljam na pregled, pol me pa tkole skenslajo
|