tesko
|
zivjo, tudi jaz po dooolgem casu pisem..sem vmes pred casom pokukala gor in cisto zatisje, sem pomislila, da bo zamrl tale forum, ampak sem vesela, da nekak se furamo, jupi :)) womanpolice, meni se je zgodilo cist isto z mlekom. do enega tedna nazaj sem ga imela veliko, najbrz prevec, mokre majice podnevi in ponoci, vcasih sem komaj cakala, da se mala zbudi, da me odresi trdote ali pa sem izcrpala..pred tednom pa sem se eno popoldne prevec naprezala in od takrat imam obcutek, da ga imam premalo, dojke se v istem casu niti priblizno ne napolnijo kot prej. prej je mala omagala ze na eni strani, zdaj gremo takoj na drugo stran in na koncu se vlece in vlece, pa ni vec in vcasih zajoka trde, polne dojke so preteklost, razen ce spi v kosu 6 ur... kakor je v zacetku dojenje neverjetno gladko steklo, me zdaj tole cist psihira (kar je seveda najslabse). tako, da womanpolice, ne vem odgovora...mi je pa prijateljica, ki je rodila teden pred mano, rekla (tudi na netu sem brala o tem), da je normalno, da se dojke v tem casu nekje zmehcajo in se ponudba in povprasevanje uravnata. no, sam meni se zdi, da se je mal narobe uravnalo, da zdaj je pa premalo. pijem, se trudim pocivat, sam mala spi ponoci v kosu le tri ure, podnevi pa malo..hehe, tud tale post pisem ze kr neki casa..... hrana - jaz jem vse, pa k sreci nima krcev pixika, a tok casa traja vnet ucek, ker moja ga ima od danes ponoci...fizioloska ali kamilice al kaj... sprehodi so zdajle res nemogoce preko dneva, ker je tako vroce..tko da zgodaj dopoldne...vceraj sem se spomnila nate, ker je bilo toliko vozickov v mantovi in sem pomislila, ce si katera ti :D sicer pa durh skljocam fotke, ker se toliko smeji:) in komunicira z gu, ge, haj, a g..da se naglas smejiva, sploh na previjalni ima najvec za povedat. ko se popoldne prevesi v vecer, imamo pa tud mi vecerni blues.. nic, morm se posvetit v celoti, z obema rokama, obrazom in duhom, ker ne zadostuje vec guncanje z roko, nogo in gledanje v racunalnik... uzivajte..
|